Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Alinva @ 2010 01 29, 23:43)
Nepykite, bet jūs tikrai SIŪLĖTE. Aš neturiu nieko prieš, ir tikrai nepykstu, jei ką smile.gif tiesiog mano darbas yra pastebėti detales, todėl į šią atkreipiau dėmesį  4u.gif
http://www.supermama...?...&p=34289636

O iki galo paskaityt? ax.gif
"Taip, jausmas nemalonus, bet pakentek, ir pamatysi, kaip po kurio laiko tas sausumas ims "nykti" - tokiu budu oda pati ima gaminti riebala. Tada, kai tas tempimas praeis, ar apmazes jau gali purksti hidrolata ir tepti pomada, ar krema."

Gal turit kokių veiksmingų priemonių nuo migrenos pasiūlyt? Šiandien pirmą kart tokia šlykštynė užpuolė, nuo pat ryto bangom, pipirmėtės nepadėjo, vaistų namie nėr, vaikas ant galvos lipa, ai... Tai vat, gal žinot kuo dar gelbėtis jei pasikartotų?
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 29, 14:22)
Noriu paklaust tu, kurios dazotes plaukus zolemis.
O jei i plauku kauke, kuria darausi (amla+brahmi+shikakai+aloe) dar ideciau indigo? (nezinau, kaip jis lietuviskai - gal basma??)
nesamone butu, ar kaip?
Gali dėti, bet basma šiaip naudojama tamsinimui, o jei jos neplikysi, tai kažin ar bus kokia iš jos nauda ax.gif

QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 15:19)
o tu matei, kodėl Baroca nebeprekiaus Madara kosmetika? Nes gavo žinių, kad pasikeitė Madaros akcininkai ir jais nebepasitiki... Įdomu, ar pasikeitė receptūros, ingredientai iš tikrųjų smile.gif
Nebepasitiki dėl to, kad jie jau ir chemija prekiaus, tuo ką Baroca išsiparduoda dabar, galima pasitikėti 100%, bet kuo prekiaus Madara ateityje kyla abejonių, baisiausia, kad neslėptų ingridientų kuriuos dės į sudėtį unsure.gif Beje URTEKRAM taip pat pasikeitė akcininkai ir irgi jau prie chemijos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 29, 23:51)
O iki galo paskaityt?    ax.gif 
"Taip, jausmas nemalonus, bet pakentek, ir pamatysi, kaip po kurio laiko tas sausumas ims "nykti" - tokiu budu oda pati ima gaminti riebala. Tada, kai tas tempimas praeis, ar apmazes jau gali purksti hidrolata ir tepti pomada, ar krema."

Gal turit kokių veiksmingų priemonių nuo migrenos pasiūlyt? Šiandien pirmą kart tokia šlykštynė užpuolė, nuo pat ryto bangom, pipirmėtės nepadėjo, vaistų namie nėr, vaikas ant galvos lipa, ai... Tai vat, gal žinot kuo dar gelbėtis jei pasikartotų?

Matau, kad nesusikalbam. ax.gif Aš supratau taip: man siūlė pasinaudoti savo patirtimi - t.y., laukti, kol po prausimo nudžius oda IR dar palaukt, kol išnyks tempimas. Mano požiūriu šis pasiūlymas netiko man todėl, kad man odos netempia. (nepretenduoju į absoliučią tiesą ar pan, tiesiog sakau, kad mano atveju neatitiko požymiai ir odos tipas, ir TIK todėl aš nesinaudosiu šiuo pasiūlymu - nes jis skirtas kitokio odos tipo savininkėms)
Atsiprašau, jei Jūs norėjote akcentuot ne tai, ir aš supratau neteisingai 4u.gif (ką darysi, pilnatis, visi jautriau reaguoja mirksiukas.gif )
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 30 sausio 2010 - 00:18
Patarkite, ką galima tepti mažam vaikui (2 metų) ant veido, kai siaubingai nusausėję. Draugė savo dukriuką vedė pas gydytoją, nes mergytei aplink lūpas labai beria ir pleiskanoja (ji nusilaižo tas sausas vietas ir gaunas užburtas ratas, nes tada sausėja dar labiau). Iš pradžių gydytoja prirašė vieną tepalą, paskui antrą tepalą nuo kažkokio grybelio (kurio pasirodė, kad nėra), dabar išvis nebesako jokių diagnozių, tik receptus bruka. Gal esat susidūrusios su kuo nors panašiu? Galvoju pasiūlyt jai sviestmedį ant tų nusausėjusių vietų patept, ką dar galima būtų įmaišyt? Šaltalankio al kokio? 4u.gif
Atsakyti
As dukriukui vien sviestmedziu veiduka tepu ir puikiai susigeria ir nebesauseja, nes kartais atsirasdavo demeles raudonos, papleiskanojusios. O dabar turim grazu veiduka mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 29, 23:51)

kiek pastebejau, merginoms padeda pipirmetes EA. siaip dar levandos rekmenduojamos

QUOTE(Alinva @ 2010 01 30, 00:12)
Matau, kad nesusikalbam.

nu bet tu nereali poniute doh.gif
pati atvarai ir prasai patarimo sausai odai, kai patari, tada pradeda aisketi, kad tavo net nesausa oda ir dar kazkokie priekaistai prasideda - nu blin, mano darbe kievienas zodis turi savo reiksme, todel sausa oda ir nusausejus oda yra du skirtingi dalykai. Jei jau taip svarbios tau detales, tai turetum ir zodzius parinkineti.
Ir net jei as pasiuliau nieko nepurksti ant odos kuri laika, tai jau tikrai nereiskia, kad siulau tepti pomada ant sausos odos - reikia ne tik kreipti demesi i detales, bet dar ir sugebeti jas sujungti i visuma doh.gif

QUOTE(Honey @ 2010 01 30, 00:54)
Patarkite, ką galima tepti mažam vaikui (2 metų) ant veido, kai siaubingai nusausėję. Draugė savo dukriuką vedė pas gydytoją, nes mergytei aplink lūpas labai beria ir pleiskanoja (ji nusilaižo tas sausas vietas ir gaunas užburtas ratas, nes tada sausėja dar labiau).

Gerai sviestmedis, bet vaikui vis tiek ji reikes issukti su kitu aliejum, gal tada su kokiu sezamu.
O berimai aplink lupas yra jau vidine problema, tai greiciausiai su skrandziu. Jei imanoma, tai reiktu pabandyt duoti vaikui gerti semenu aliejaus. Dazniausiai jis net labai padeda tokiom bedom spresti.
Atsakyti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 29, 23:17)
Turiu klausimą ne į temą, bet tikiuosi sulaukti atsakymo, nes Monicos pamiršau paklausti, kai buvo prisijungusi:ar reikia pervedant pinigus už prekes kur nors įvesti užsakymo numerį? blush2.gif

4u.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 01 30, 00:54)
Beje URTEKRAM taip pat pasikeitė akcininkai ir irgi jau prie chemijos verysad.gif

O aš dar norėjau kažką išbandyti, bet dabar jau bijau truputį doh.gif
O kaip hidrolate galima ištirpinti EA? unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Saulužė_: 30 sausio 2010 - 10:56
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 30, 10:50)
\
O kaip hidrolate galima ištirpinti EA? unsure.gif

Ištirpinti glicerine ir tada gliceriną su ea supilti į hidrolatą. Jis pasiskirstys smulkiais lašiukais, tai geriau prieš purškiant dar sukratyt porą kartų
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 30, 12:55)
Ištirpinti glicerine ir tada gliceriną su ea supilti į hidrolatą. Jis pasiskirstys smulkiais lašiukais, tai geriau prieš purškiant dar sukratyt porą kartų

O be gricerino gautųsi? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 29, 22:32)
Kuo tikėt - ja ir jumis, ar ta moterimi, kuri man pardavė tą pomadą  kvapų namuose ir patarė ją tepti ant DRĖGNOS odos, nelaukti, kol nudžius?
Aš jau minėjau, kad man odos NETEMPIA nusiplovus, mano oda nėra sausa, tai kiek aš turėčiau laukt? Mano oda yra mišri, bet išsausėjus. Išsausėjus nėra tas pats, kas sausa. Ji riebaluojasi, taukuojasi, spuoguojasi, bet tuo pačiu pleiskanoja.

as tai manau, kad geriau gal butu gerai drekinantis kremas veidui, nei aliejukai, kai oda yra dehidratuota.. pvz man kai buvo panasi situacija, tai jokie aliejai nepadejo (man kaip tik nuo ju oda dar pasauseja), aisku ir ne visi drekinamieji kremai padejo.. ilgai teko pavargti kol sau tinkama atsirinkau doh.gif

Papildyta:
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 30, 13:10)
O be gricerino gautųsi? unsure.gif

ne, nes eteriniai aliejai vandenyje netirpsta..
ai.. gali alkoholyje eterinius aliejus istirpinti ir tada su hidrolatu sumaisyti.. na, bet nemanau, kad noretum taip gadinti hidrolata smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 30 sausio 2010 - 12:20
QUOTE(ragana @ 2010 01 30, 11:49)
Vat todėl aš ir vengiu naujokių, kurios ateina, užduoda klausimą ir po to nesugeba perkaityt atsakymo. Ir įrodinėk paskui, kad nesi kupranugaris... hihihi.gif

Tada gal kas nors, kam naujokai alergijos nekelia ir kas sugeba be arogancijos rašyt, atsakyt į klausimą.

Ar galima naudoti alantoiną labai plonai, jautriai odai, kuriai jokių rūgštinių piligų negalima? Ar jį galima naudoti kremuose, ar geriau tik kaukėse? Galvoju naudoti pačią taukę.

Man irgi migrena yra, tai nieko jokie eteriniai nepadeda ir nemalonu juos naudoti. Visoms skirtingai. Aš tada išsiverdu raminančios arbatos (l.stiprios) ir einu miegot.
Atsakyti
QUOTE(Palomina @ 2010 01 30, 13:19)
as tai manau, kad geriau gal butu gerai drekinantis kremas veidui, nei aliejukai, kai oda yra dehidratuota.. pvz man kai buvo panasi situacija, tai jokie aliejai nepadejo (man kaip tik nuo ju oda dar pasauseja), aisku ir ne visi drekinamieji kremai padejo.. ilgai teko pavargti kol sau tinkama atsirinkau  doh.gif

Papildyta:

ne, nes eteriniai aliejai vandenyje netirpsta..
ai.. gali alkoholyje eterinius aliejus istirpinti ir tada su hidrolatu sumaisyti.. na, bet nemanau, kad noretum taip gadinti hidrolata smile.gif

Na tada tikrai negadinsiu hidrolato schmoll.gif O gaminant lūpų balzamą turbūt nėra skirtumo ar bičių vaškas plokštelėmis, ar lašeliais? rolleyes.gif
Atsakyti