Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 08, 21:32)
As noreciau atsiliepimu apie Druide sampunus ir balzamus 4u.gif

turiu is sampuna su ozku pienu bei purity bei Detangling balzama bei purskiama balzama:4u:
sampunas su ozku pienu na normalus, jei plaukuciai plaunami tik is save susiriebalave isplauna neblogai, bet jokiu alieju, netgi is Ciel dazur losjono plauku augimui nebeisplauna, sakyciau gana svelnus, bet paveliantis plaukus, antra kart nepirksiu smile.gif
Purity labai svariai prausia viska ir aliejukus ir losjonus bei visa kt, isties pastebejau kad po jo plaukai tikrai kokias 3 dienas gerai atrodo, nors maniskiai prie saknu linke riebaluotis, o nuo puses plaukas sausa, isplonejes, bet nenusausina, neerzina galvos odos, fainas sampuniokas smile.gif
Detangling balzamas bent jau man labai patinka, nors daukam cia forume jis nepatiko, stai man atvirksciai, plaukuciai po jo lieka labai svelnus, lengvai issukuojami, zvilgantys, neapsunkina plauko, jei neknietetu kaskart vis kazka naujo, isgirto isbandyti, manau butu perkamas vel thumbup.gif
purskiamas balzamas irgi labai patinka, kvepia nuostabiai, naudoju kaip papildoma priemone galiukams nuo puses plaukams, tai isties reguliariai naudojant pagrazina plauka, atrodo sveikesnis, visai neapsunkina, plaukuciai lieka svelnus, kvepiantys wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 09 vasario 2010 - 12:59
QUOTE(aqvilux @ 2010 02 09, 12:39)
turiu nekuklų klausimėlį  - gal kuri žinote kaip natūraliais būdais galima panaikinti karpą nuo rankų?  ax.gif

kasvakar išmirkint gerai ir patepti arbatmedžio EA. Jei gerai pamenu, tai ir citrinų EA šitam reikalui gerai smile.gif
Atsakyti
Noriu pagirti argital'io varnalesu kremuka, kol kas esu patenkinta juo, nuramina odele ir ranku kremas tikrai labai skaniai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 08, 19:15)
ar neprisidirbsiu jei ant veido odos tepsiu aloe vera kiekviena vakara  blush2.gif
turiu aloe vera is ciel d'azur (apsiziurejau, kad reikia sunaudoti per 2 men, o tubele tai didele...) vakare ant nuvalyto veido patepu siek tiek ersketroziu alijaus o tada apsiteplioju aloe vera ir miegot grozio miego  ax.gif
Jei niekur neinu is namu, tai ir diena dar uzsitepu, vietoj kremo.

dar tepu plauku saknis su aloe vera.

Kur dar galeciau ja panaudoti ir kaip? nes jau menuo kaip tupi saldytuve, o dar ne puses neisnaudojau, labai butu gaila (o ir visai neekologiska) ismesti

Aš jau apie tris mėnesius vakarais veidą tepu tik alavijų geliu ir man tai geriausias variantas, jei nereikia į darbą tai ir dienomis tepuosi. Tiesa pastaruoju metu kartais įlašinu glicerino į ji labai nedaug kai pajuntu, kad oda sausėja. Taip pat plaukų šaknims ir galams naudoju, visam kūnui retkarčiais, ir labiausiai tai patinka po depiliacijos, nes apramina oda akimirksniu wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 09 vasario 2010 - 13:58
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 09, 12:55)
turiu is sampuna su ozku pienu bei purity bei Detangling balzama bei purskiama balzama:4u:
sampunas su ozku pienu na normalus, jei plaukuciai plaunami tik is save susiriebalave isplauna neblogai, bet jokiu alieju, netgi is Ciel dazur losjono plauku augimui nebeisplauna, sakyciau gana svelnus, bet paveliantis plaukus, antra kart nepirksiu smile.gif

pritariu drinks_cheers.gif kai per sesija ilgiau namuose uzsisedejus buvau bei kartu ir ilgiau plauku neploviau, tai man net buvo, kad maniskiu galvos riebalu neisplove unsure.gif sis sampunas man toks per viduri, sekanti karta irgi greiciausiai nepirkciau, aisku, kvapas tai nuginkluojantis wub.gif
Atsakyti
Nidulia, gal gali priminti kaip pasidaryti leduku su glicerinu?i 100ml nuoviro(pvz.ramuneliu)0.5 saukstelio glicerino?i forma ir i saldytuva?
naudoju paprastus ledukus, tai galiu pagirti, juodu taskeliu ant nosies nesimato taip thumbup.gif
Atsakyti
Teko pagyvent be interneto, tai reiks prisest ir pasivyt jus, nes jau pasiilgau smile.gif

Mano naujienos smile.gif
Vis dar naudoju indiskus miltelius (plaukams ir veidui), kolkas labai patenkinta (vienintelis minusas - jie siek tiek terlione). Veido oda atsigavo, bet tam turbut nemazai itakos padare ir vietos pakeitimas.
Pasigaminau siek tiek nauju muilu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 08, 22:43)
jei nekalbeti apie genus, tada tinkama mityba

Įdomu. biggrin.gif Reikia su maistu gauti pakankamai vitaminų, mineralų, vandens, baltymų, riebalų, riebiųjų rūgščių, angliavandenių, (kitaip tariant tiesiog pilnavertiškai maitintis) ar dar kažkas ypatingo?

QUOTE(eglute82 @ 2010 02 09, 11:09)
kazkas panasaus biggrin.gif nuo nosies braukiu link skruostikauliu svelniai, svarbiausia, manau, nereikia labai persistengti  4u.gif beje youtube yra daug pvz ir pagrindiniu judesiuku 4u.gif

Prieš kelis mėn. žiūrėjau youtube viską, ką radau ir kažkaip pasimečiau, nes skirtingose vietose skirtingai rodo. Tai pagalvojau, kad netikėsiu nei vienu, nes gaila eksperimentuot ant savo odos. Kosmetikę tai jau tikėčiau. smile.gif O jūs visos taip pat darot masažą?
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 02 09, 10:31)
kunigunda78, aciu uz tavaji receptuka  4u.gif , kaip suprantu tavo katinukui veikia, matai mano isdykelis ant kilimo irgi daro (pasysioja), kai jam uzplaukia, bandziau acto tirpalu su vandeniu skiesti, bet neilgai jis jam veikia  g.gif
O kaip tu EA su vandenuku maisei ar kuo, o kiek lasiuku pylei?

oij, mano katinelis net nuo acto rugsties svaigo, nors net neskieta ja trynem i tas vieta, bet poveikis labai trumpas. Is pradziu jis mego kambaryje ant kilimo kampuose padaryti karts nuo karto, kadangi jokie plovimai nepadejo, pradejom tose vietose pagalveles deti. Tokiu budu nustojo daryti ant kilimo, bet atrado nauja buda - kas kelinta diena nubegti ir padaryti ant kilimelio prie duru doh.gif. Viena diena besitepdama rankas sildomuoju kremu, pastebejau baisia savo katinelio reakcija i jo kvapa, net miegot nemiegojo su manim lotuliukas.gif
Taip ir kilo mintis i purkstuka su vandeniu prilasinti tu EA -lasinau is akies ir juo karts nuo karto purksdavau ta kilimeli - na ir baigesi tas jo darymas ten biggrin.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 09, 13:11)
kasvakar išmirkint gerai ir patepti arbatmedžio EA. Jei gerai pamenu, tai ir citrinų EA šitam reikalui gerai smile.gif

drinks_cheers.gif

QUOTE(Evut @ 2010 02 09, 15:21)
Įdomu. biggrin.gif Reikia su maistu gauti pakankamai vitaminų, mineralų, vandens, baltymų, riebalų, riebiųjų rūgščių, angliavandenių, (kitaip tariant tiesiog pilnavertiškai maitintis) ar dar kažkas ypatingo?

Turbut neskaitysiu paskaitu kas yra tinkama mityba biggrin.gif , nes tai apie tai pilna visur rasoma ax.gif , bet trumpai tariant, taip - pilnavertis maitinimasis - vaisiai, darzoves, grudai ir pan., jokiu pusgaminiu ir sintetiniu maistu bei geralu. Aisku, kelios picos per metus tikrai dideles zalos nepadarys mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 02 09, 16:15)
Pasigaminau siek tiek nauju muilu smile.gif

gal akims paganyti idetum rezultatu nuotrauku 4u.gif
Atsakyti
sveikos:)

gal kazkam bus idomu (tik nelabai i tema).

Vasario 24 d. Vilniuje nemokamas seminaras apie ekologija "Praktiski patarimai ekologiskam vartotojui". Viena is praneseju kosmtologe Elyte:)
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 09, 16:42)
Turbut neskaitysiu paskaitu kas yra tinkama mityba  biggrin.gif , nes tai apie tai pilna visur rasoma  ax.gif , bet trumpai tariant, taip - pilnavertis maitinimasis - vaisiai, darzoves, grudai ir pan., jokiu pusgaminiu ir sintetiniu maistu bei geralu. Aisku, kelios picos per metus tikrai dideles zalos nepadarys  mirksiukas.gif

Tą ir norėjau sužinoti, ar yra dar kokia paslaptis. biggrin.gif Dėkui. smile.gif
Namų darymo picos lygiai toks pats maistas, kaip ir kiti patiekalai. Nesuprantu, kodėl jos turėtų būti išskiriamos kaip nesveikas maistas. Na, bet čia jau ne į kosmetikos temą.
Atsakyti