Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 02 08, 21:43)
jolie23, gal jau bandei antiplaukinį gelį darytis? Aš, jaučiu, patingėsiu šįkart ir pasidarysiu ne gelį, o skystį - efektyvumas nuo to juk neturėtų nukentėti smile.gif

Ne, nes dar neturiu papaino, o ir visas prekes sesė tik šiandien vakare atsiėmė.. Kol dar iš savo užkampio atvažiuosiu.. doh.gif
Aš jau sumąsčiau kremą darytis, tokį daugiaufukcinį kremą, tik nežinau, kas gausis.. Kad daugmaž nuo kuo daugiau problemų - venų, plaukuotumo ir sausos odos, dėsiu hamamelių, levandų hidrolatus, papainą, aloe miltelius (hidrolate planuoju tirpint, ar čia labai nusisvaigau?.. blush2.gif ), medetkų fitolį, sviestmedį, gliceriną, vašką, ea kelis.. Merginos, jei jau labai kas nedera, sakykit.. blush2.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 08, 21:19)
svelniais judesiais,sukinukais, nespaudziant veido, as darau taip, kaip man daro kosmetologe, kiek atsimenu  4u.gif

Klausiu tam, kad neprisidaryčiau raukšlių. biggrin.gif Tai va, kaip suprantu, nuo kaktos vidurio į šonus, nuo smakro link skruostikaulių, o kaip nuo nosies kampų, ir lūpų? Ar taip kosmetikė daro? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 07, 21:13)
O man labiau gaivus patinka ir geliski kvapai  ax.gif
O jazminu absoliuta as turiu, tik pries pirkdama  (pirkau internetu, neuoscius  blush2.gif ) galvojau, kad bus koks nors svelnus aromatingas, o man kiek per sunkus tas kvapas, nors reiktu pabandyt, gal nusigaraves ir butu malonesnis  g.gif

i jazminu kvapa zmones skirtingai reaguoja dar ir todel, kad jie skiriasi savo kokybe- kai kurie tai tikrai "dvokia"
Asmeniskai man jazminu absoliutas labai kvepia wub.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 08, 00:16)
beveik natūralias bei identiškas natūralioms medžiagas...

o kas tai butu g.gif

QUOTE(fuksija @ 2010 02 08, 10:26)
Sudomino. biggrin.gif Jazminaičių ea tas pats?

siaip ne, bet esme yra koks lotyniskas pavadinimas, nes jazminu ir jazminaiciu yra skirtingi kvapai, o ir kaina ax.gif

QUOTE(Brasa @ 2010 02 08, 10:27)
kas naudoja imbierų EA - kam jis tinkamas ir naudingas?

as imbierus galvoju plauku kaukems naudoti, o siaip labai gerai nuo remens gerti

QUOTE(Nirida @ 2010 02 08, 11:33)
Nes pas mane namuose reik kai kur pakvepinti citrinzoliu EA, kad katinukui nekiltu kvailu noru  smile.gif

o kokie tie norai? Man tai pavyko su cinamono, juoduju pipiru, gvazdikeliu, pipirmetes EA misiniu atpratinti katiniuka nuo darymo ant kilimelio doh.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 08, 14:21)
O ar svarbi tara, kurioje laikomi aliejai (kokoso, sviestmedžio)?

as tik stikliniuose

QUOTE(Chippie @ 2010 02 08, 20:34)
Ir ka daryt, kad neatsirastu nauju rauksliu??? mano oda plonyte,linkusi rauksletis gana greitai. Pilna kapiliaru doh.gif
ir ka daryti su paakiais? kaip uzmaskuoti baisiuosius ratilus? daznai buti lauke negaliu, tiksliau nespeju, o apie 8h miega net negaliu sapnuoti, nes vakaras ir taip labai trumpas...

jei nekalbeti apie genus, tada tinkama mityba, sportas, geras seksas, grynas oras, prieziura - kremukai, tepaliukai, jokio alkoholio, cigareciu, jokiu nuolatiniu savaitgaliu naktiniuose klubuose, miegas, akiniai nuo saules- taip trumpai ax.gif

QUOTE(jolie23 @ 2010 02 08, 20:48)
aloe miltelius (hidrolate planuoju tirpint, ar čia labai nusisvaigau?.. blush2.gif ),

taip galima
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 08, 21:43)
o kas tai butu  g.gif

per mažai paskaitos laiko, kad dar ir m-gas vardinti doh.gif
Atsakyti
Sveikos, ar kas nors bandet sia porele garbanotiems plaukams?
user posted image
Dar galiu parasyt atsiliepima apie Elysambre fluida (cia kaip suprantu krempudros lengvesnis variantas). 2 spalvyte gana sviesi, dengiasi sunkokai, greit dziusta ir taip ir lieka ant odos ruozais, labai matosi sausos vietos. Vienu zodziu, uz 18 svaru nepirkciau.
Atsakyti
Pagaliau prisivijau jus biggrin.gif nemazai buvau praleidus, bet labai idomu buvo paskaitineti, kai ka pasizymeti. Nidulia, tau 4u.gif labai neblogu minciu prisigaudziau rolleyes.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 20:41)
kajeputas, sako, stebuklingas tokiu atveju  4u.gif

kaip tik teciui nuveziau kajeputa, ziuresim, ar pajaus koki pagerejima rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 02 08, 20:55)
Klausiu tam, kad neprisidaryčiau raukšlių. biggrin.gif Tai va, kaip suprantu, nuo kaktos vidurio į šonus, nuo smakro link skruostikaulių, o kaip nuo nosies kampų, ir lūpų? Ar taip kosmetikė daro? smile.gif

kazkas panasaus biggrin.gif nuo nosies braukiu link skruostikauliu svelniai, svarbiausia, manau, nereikia labai persistengti 4u.gif beje youtube yra daug pvz ir pagrindiniu judesiuku 4u.gif
Atsakyti
Gal galite priminti, koks ten buvo geras angliškas puslapiukas su receptais plaukams?
Atsakyti
kunigunda78
o kokie tie norai? Man tai pavyko su cinamono, juoduju pipiru, gvazdikeliu, pipirmetes

kunigunda78, aciu uz tavaji receptuka 4u.gif , kaip suprantu tavo katinukui veikia, matai mano isdykelis ant kilimo irgi daro (pasysioja), kai jam uzplaukia, bandziau acto tirpalu su vandeniu skiesti, bet neilgai jis jam veikia g.gif
O kaip tu EA su vandenuku maisei ar kuo, o kiek lasiuku pylei?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nirida: 09 vasario 2010 - 10:32
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 08, 16:50)
Aciu, laukiu jo su nekantrumu, makaluosiuos ir as

Lauksiu atsiliepimų taip pat 4u.gif

QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 08, 20:32)
As noreciau atsiliepimu apie Druide sampunus ir balzamus 4u.gif

Turiu du:
Druide ožkų - labai švelnus, drėkina plaukus, net balzamo nereikia. Aliejinių kaukių neišplauna 4u.gif
Druidė vitality - šampūnas kaip šampūnas, man svarbiausia, kad nedirgina galvos odos ir gerai išplauna aliejines kaukes ax.gif

QUOTE(linutiaaa @ 2010 02 08, 23:05)
Pagaliau prisivijau jus biggrin.gif 

Sveika prisijungus vėl biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2010 02 09, 10:24)
Gal galite priminti, koks ten buvo geras angliškas puslapiukas su receptais plaukams?

Gal šitas
http://hairrecipes.h.../hairherbs.html
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

turiu nekuklų klausimėlį - gal kuri žinote kaip natūraliais būdais galima panaikinti karpą nuo rankų? ax.gif
Atsakyti