QUOTE(rutuk @ 2010 02 07, 21:13)
O man labiau gaivus patinka ir geliski kvapai
O jazminu absoliuta as turiu, tik pries pirkdama (pirkau internetu, neuoscius
) galvojau, kad bus koks nors svelnus aromatingas, o man kiek per sunkus tas kvapas, nors reiktu pabandyt, gal nusigaraves ir butu malonesnis
i jazminu kvapa zmones skirtingai reaguoja dar ir todel, kad jie skiriasi savo kokybe- kai kurie tai tikrai "dvokia"
Asmeniskai man jazminu absoliutas labai kvepia
QUOTE(Satura @ 2010 02 08, 00:16)
beveik natūralias bei identiškas natūralioms medžiagas...
o kas tai butu
QUOTE(fuksija @ 2010 02 08, 10:26)
Sudomino.
Jazminaičių ea tas pats?
siaip ne, bet esme yra koks lotyniskas pavadinimas, nes jazminu ir jazminaiciu yra skirtingi kvapai, o ir kaina
QUOTE(Brasa @ 2010 02 08, 10:27)
kas naudoja imbierų EA - kam jis tinkamas ir naudingas?
as imbierus galvoju plauku kaukems naudoti, o siaip labai gerai nuo remens gerti
QUOTE(Nirida @ 2010 02 08, 11:33)
Nes pas mane namuose reik kai kur pakvepinti citrinzoliu EA, kad katinukui nekiltu kvailu noru
o kokie tie norai? Man tai pavyko su cinamono, juoduju pipiru, gvazdikeliu, pipirmetes EA misiniu atpratinti katiniuka nuo darymo ant kilimelio
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 08, 14:21)
O ar svarbi tara, kurioje laikomi aliejai (kokoso, sviestmedžio)?
as tik stikliniuose
QUOTE(Chippie @ 2010 02 08, 20:34)
Ir ka daryt, kad neatsirastu nauju rauksliu??? mano oda plonyte,linkusi rauksletis gana greitai. Pilna kapiliaru
ir ka daryti su paakiais? kaip uzmaskuoti baisiuosius ratilus? daznai buti lauke negaliu, tiksliau nespeju, o apie 8h miega net negaliu sapnuoti, nes vakaras ir taip labai trumpas...
jei nekalbeti apie genus, tada tinkama mityba, sportas, geras seksas, grynas oras, prieziura - kremukai, tepaliukai, jokio alkoholio, cigareciu, jokiu nuolatiniu savaitgaliu naktiniuose klubuose, miegas, akiniai nuo saules- taip trumpai
QUOTE(jolie23 @ 2010 02 08, 20:48)
aloe miltelius (hidrolate planuoju tirpint, ar čia labai nusisvaigau?..
),
taip galima