Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Brasa @ 2010 02 08, 15:34)
Man šlapių plaukų efektas gavosi ir su avokadų aliejumi. Užtepus aliejų šiek tiek palaikiau, o paskui tik perskalavau plaukus, gavosi puikiausias šlapių plaukų efektas (mano plaukai banguojasi, su tiesiais, jaučiu, be bigudukų tikrai ne koks vaizdas būtų  biggrin.gif  )

Patikekit koks nekoks blush2.gif - na, manau jei koki menesi neplautum plauku, tai mazdaug taip atrodytu doh.gif Ir ta karta turejau skubiai eiti i darba!! Ir tokia ir nuejau doh.gif - moterims izengus pro duris viska papasakojau, visos reke- zinau, zinau, ir man taip buvo biggrin.gif , o vyrai matyt nieko nesuprato...Visa diena skaiciavau minutes, greiciau namooooo!! Galvos plaut biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 02 08, 11:33)
Satura, norejau taves pasiteirauti, ar isbandei, kad katems nepatinka citrinzoles kvapas? Nes pas mane namuose reik kai kur pakvepinti citrinzoliu EA, kad katinukui nekiltu kvailu noru  smile.gif

neišbandžiau, nes, deja, katės neturiu, bet skaičiau kažkur, kad tinka ir tokiam dalykui. Tiesiog ieškojau, kur tą nevykusią citrinžolę padėt ax.gif Deja, anksčiau pavasario negalėsiu pasakyti, ar veikia, kol tėvai nepalašins sad.gif

QUOTE(gatinha2 @ 2010 02 08, 12:22)
kas cia per nesamones doh.gif

teks ir tau jungtis prie manufaktūrininkių biggrin.gif
Atsakyti
ar neprisidirbsiu jei ant veido odos tepsiu aloe vera kiekviena vakara blush2.gif
turiu aloe vera is ciel d'azur (apsiziurejau, kad reikia sunaudoti per 2 men, o tubele tai didele...) vakare ant nuvalyto veido patepu siek tiek ersketroziu alijaus o tada apsiteplioju aloe vera ir miegot grozio miego ax.gif
Jei niekur neinu is namu, tai ir diena dar uzsitepu, vietoj kremo.

dar tepu plauku saknis su aloe vera.

Kur dar galeciau ja panaudoti ir kaip? nes jau menuo kaip tupi saldytuve, o dar ne puses neisnaudojau, labai butu gaila (o ir visai neekologiska) ismesti
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 08, 10:57)
Masaziukas su aliejumi ir karstu ranksluostuku nerealus wub.gif Vakar isbandziau, tai siandien oda tiesiog svyti, o jau nekalbu apie malonuma atliekant masaza thumbup.gif

Satura kas kiek laiko galima toki masaza darytis?

Kaip būtent masažas daromas? Kaip ta oda masažuojama?

Morkų sėklų ištrauka arba eterinis aliejus nepalieka veido oranžinio? Mano oda šviesi, tai gal kada nors bandysiu ir nenorėčiau likti oranžinė. biggrin.gif
Ir dar klausimas. Kokie aplamai iš visų esančių aliejų tinka mišiniuose, kad aliejus prasiskverbtų giliau į odą. Sezamų, avokadų, kiek žinau, kas dar?
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 07, 21:13)

O jazminu absoliuta as turiu, tik pries pirkdama  (pirkau internetu, neuoscius  blush2.gif ) galvojau, kad bus koks nors svelnus aromatingas, o man kiek per sunkus tas kvapas, nors reiktu pabandyt, gal nusigaraves ir butu malonesnis  g.gif

Tai skiesk absoliutą, į kokį kitą bazinį aliejų, pvz jojobos.
Atsakyti
QUOTE(kryyste @ 2010 02 08, 19:53)
Tai skiesk absoliutą, į kokį kitą bazinį aliejų, pvz jojobos.

Nu va siandien isbandziau ta savo jazminu absoliuta vietoj kvepalu tongue.gif Tik uzsitepus kvapas pakankamai intensyvus, bet dienos begyje jis darosi svelnesnis, malonesnis jis turbut siek tiek energizuojantis, nes tokia kaip i uodega ikirpta laksciau siandien biggrin.gif Bet...grizdama namo pauosciau riesus - kvapas nusigaraves, reiskia neislaike visos dienos sad.gif Ir reiks lasinti gal kokiu roziu ar citrusiniu nes man noretus gaivesniu blush2.gif Bet visumoj uzskaitau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 08, 19:15)
Kur dar galeciau ja panaudoti ir kaip?

gali visą kūną tepti, jei negaila, naudoti kaip kaukę, pridėdama į jį visokių kitokių gėrių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 02 08, 19:33)
Kaip būtent masažas daromas? Kaip ta oda masažuojama?

svelniais judesiais,sukinukais, nespaudziant veido, as darau taip, kaip man daro kosmetologe, kiek atsimenu 4u.gif
Atsakyti
As noreciau atsiliepimu apie Druide sampunus ir balzamus 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 08, 21:12)
gali visą kūną tepti, jei negaila, naudoti kaip kaukę, pridėdama į jį visokių kitokių gėrių  rolleyes.gif

Aciu 4u.gif reikes paieskoti kokio receptuko ir pasigaminti kauke thumbup.gif

Po metu naudojimo tik naturalia kosmetika darau tokias isvadas :
-plaukai atsigavo, pradejo augti daug sparciau, aliejines kaukes tikras atradimas thumbup.gif
- kuno oda svelni, jau neatsimenu, kada turejau "krokodilo oda" thumbup.gif
- veido oda svelni, beveik neserpetoja, daug reciau ismeto spuogais,
bet : vis dar nezinau, ka daryti ir kaip maskuoti raudonas demeles, kartais atsiranda tarp nosies ir lupu. Ir ka daryt, kad neatsirastu nauju rauksliu??? mano oda plonyte,linkusi rauksletis gana greitai. Pilna kapiliaru doh.gif
ir ka daryti su paakiais? kaip uzmaskuoti baisiuosius ratilus? daznai buti lauke negaliu, tiksliau nespeju, o apie 8h miega net negaliu sapnuoti, nes vakaras ir taip labai trumpas...
Atsakyti
Vis paskaitinėju temelę, pasikonspektuoju, bet retai rašau. Bet turiu būtinai pasigirt savo sviestais, jau keli mėnesiai daraus, ypač man patinka sviestai ir kremukai smile.gif Paskutinį sykį dariau kakavos sviesto, sviestmedžio, erkėtrožės aliejaus, tamanų aliejaus ir jazminų eliksyro sviestą, tai sustingo labai įdomiai, toks purus sviestas iš mažyčių grūdelių, vos ant odos patenka, iš karto ištirpsta, bet kvapas man wub.gif Nežinau kaip kitoms, bet man labai patinka erškėtrožės aliejaus ir jazminų eliksyro susimaišęs kvapas..

Man taip pat labai patinka prieš tepantis bet kokį kremą pasipurkšti hidrolatu (kol kas turiu hamamelių ir čampakų), nesvarbu, ar kremas lengvas, ar riebokas (Weledos migdolų), į odą daug geriau įsigeria, nei vienas kremas smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Dezdemona* @ 2010 02 08, 21:32)
As noreciau atsiliepimu apie Druide sampunus ir balzamus 4u.gif

Bandžiau tik ožkų šampūną, man patiko smile.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 08, 21:34)

ir ka daryti su paakiais? kaip uzmaskuoti baisiuosius ratilus? daznai buti lauke negaliu, tiksliau nespeju, o apie 8h miega net negaliu sapnuoti, nes vakaras ir taip labai trumpas...

Man arganas šiek tiek nemigos padarinius ant veido naikina, bet vis tiek geriausia - miegas..
Atsakyti
jolie23, gal jau bandei antiplaukinį gelį darytis? Aš, jaučiu, patingėsiu šįkart ir pasidarysiu ne gelį, o skystį - efektyvumas nuo to juk neturėtų nukentėti smile.gif
Atsakyti