Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 02 08, 01:16)
pasirodo, kad į Cosmos standartą jungiasi BDIH, Cosmebio, Ecocert, Soil As., o į NaTrue Weleda, Hauschka, Burts Bees.

Cosmos sako ne nano technologijoms, GMO, gama ir rentgeno spinduliams, bandymams su gyvūnais. Čia tai, kas mus šokiravo: naftos produktų kiekis galutiniame produkte maximum 2 proc.  blink.gif Pereinamuoju laikotarpiu iki 2012 metų leidžiama naudoti tirpiklius iš naftos....Kažkaip neapetitiškai skamba, ar ne?

feee doh.gif skiaciau regis cosmopolitane apie cosmos standarta, regis cia bus kompromisas tarp naturalios kosmetikos "pagal mociutes receptus" ir nauju pasiekimu technoligijos; chemijos srityje.
Man cia kvepia paprasciausiu marketingu, nes dabar praktiskai visos didziosios firmos kaip L'oreal etc isleidzia savo BIO / ECO linijas.
Atsakyti

mano parsisiųstoji citrinžolė iš Akamuti nukeliavo tėvams - galės sode šituo daiktu valkataujančias kates baidyti....
[/quote]

Satura, norejau taves pasiteirauti, ar isbandei, kad katems nepatinka citrinzoles kvapas? Nes pas mane namuose reik kai kur pakvepinti citrinzoliu EA, kad katinukui nekiltu kvailu noru smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 08, 10:18)
sakyčiau, kartą į savaitę - kad karščio veidui nebūtų per daug  4u.gif

4u.gif
tiesa, del leduku, o galima juos papildyti eteriniu aliejumi, ar jis tiesiog neistirps vandeny?

QUOTE(Violetke @ 2010 02 08, 10:37)
Gal galima placiau apie ta paslaptingaji masaziuka?  4u.gif  biggrin.gif

Masaziukas labai paprastas, bet suteikiantis be galo malonius pojucius

Aciu Saturai uz tai 4u.gif

Eiga tokia: i dubeni isipilti verdancio vandens. I vandeni ilasinti kelis megstamo EA, pamerkti ranksluostuka. Istraukus is vandens, pravesinti ir deti ant veido nugrezus. Kai veidas susyla, nuimti ranksluosti ir su baziniu aliejumi bei jame ilasintu EA svelniai imasazuoti apie 10-15 min. Po masazo veida svariai nuvalyti su slapiu siltu ranksluosciu ir pasipurskti hidrolatu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 08 vasario 2010 - 11:35
QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 18:15)
Ne į temą papasakosiu, kad šiandien MB mane pirmą kartą užklupo vonioje su raudonojo molio kauke.

QUOTE(ragana @ 2010 02 05, 18:30)
lotuliukas.gif  Negaliu sustoji juoktis... pas mus irgi vieną kartą buvo labai daug juoko, kai vakare aš vonioje užsidėjau molio kaukę

lotuliukas.gif oi tie vyrai

QUOTE(ernesin @ 2010 02 05, 20:20)
Įtariu kad taip, nes nors ir žada jie kad gal jau atsiras, visgi jau pusmetis kaip neatsiranda cool.gif

QUOTE(Ayaan @ 2010 02 05, 21:05)
Prieš kokias gal 2 savaites mačiau Savanorių pr. Vilniuje, o kaip dabar nežinau

Kaip gaila, taupant praversdavo, gal dar atsiras unsure.gif

QUOTE(Peach18 @ 2010 02 07, 10:02)
taigi, gal kas naudojate Everyday minerals kosmetika?

Gera jų sudėtis 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 07, 23:58)
kokia amnezininkė, aš gi vakar veido prausimui irgi bandžiau rasulo molį  ax.gif

Išbandžiau rasulo molį prausiantis veidą (Ramintėlė labai prašė atsiliepimo 4u.gif ) ir aš. Maniškis toks: user posted image
Dėjau dar aloe gelio, pelargonijų ea 2 lašiukus, pelargonijų, champakų hidrolato. Gavosi tokia ruda, gan lipni košelė. Veidą nuprausė gerai, švariai, vos vos jaučiau mažus grūdelius. Nors nepasakyčiau, kad veido visiškai netempė, bet gal čia aloe padarinys unsure.gif Nusiprausus dar spuogelį ta košėle patepiau, tai tikrai sutraukė thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 08, 11:28)
feee doh.gif  skiaciau regis cosmopolitane apie cosmos standarta, regis cia bus kompromisas tarp naturalios kosmetikos "pagal mociutes receptus" ir nauju pasiekimu technoligijos; chemijos srityje.
Man cia kvepia paprasciausiu marketingu, nes dabar praktiskai visos didziosios firmos kaip L'oreal etc isleidzia savo BIO / ECO linijas.

Va va... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 08, 01:16)
perkeliu iš KN temos - ten buvo mano atsakymas į eglutės82 klausimą, bet matyt diskusijoms apie tai vieta čia tinkamesnė:
pasirodo, kad į Cosmos standartą jungiasi BDIH, Cosmebio, Ecocert, Soil As., o į NaTrue Weleda, Hauschka, Burts Bees.

Cosmos sako ne nano technologijoms, GMO, gama ir rentgeno spinduliams, bandymams su gyvūnais. Čia tai, kas mus šokiravo: naftos produktų kiekis galutiniame produkte maximum 2 proc.  blink.gif Pereinamuoju laikotarpiu iki 2012 metų leidžiama naudoti tirpiklius iš naftos....Kažkaip neapetitiškai skamba, ar ne?

su NaTrue irgi prasideda variantai, kad standartas bus trijų lygmenų NaTrue* (čia tipo viena žvaigždutė  blush2.gif ) reikš natural, NaTrue** - natural whit organic ingredients, NaTrue*** - organic. Kiek pamenu, NaTrue leidžiama naudoti natūralias, beveik natūralias bei identiškas natūralioms medžiagas...

kas cia per nesamones doh.gif
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2010 02 08, 03:23)
Ar gali alijošius sausinti odą?

gali, jeigu per daug užtepi.
Man nusausino smakrą, net lupasi unsure.gif
reikia labai nedaug tepti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 06, 22:05)
Paskaičiau KN puslapyje, kad kokosų aliejų galima naudoti "šlapių plaukų efektui sukurti –trupučiu aliejaus sutepti plaukų galus, netepti prie šaknų". Gal kuri bandėte? Ar efektyvu? Nes mano plaukų galiukai sausi, tai būtinai kur nors eidama patepu (kol kas chemija doh.gif ), kad neatrodyčiau kaip pudelis... hihihi.gif

Tikrai taip doh.gif Kadaise uzsitepiau daug kokosu aliejaus, daaaug doh.gif ! Tai plaukai krito virvemis, atrode slapi plaukai visa diena, vakare teko plautis galva smile.gif . Pagalvoju, jei pvz. plaukus sukti kokiais bigudukais ir prisitepti kokosu aliejaus- turetu gautis neblogiau nei kirpejos padaro garbanu "slapia efekta"...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 08 vasario 2010 - 14:16
O ar svarbi tara, kurioje laikomi aliejai (kokoso, sviestmedžio)? Mačiau, kad prekiaujama metaliniuose indeliuose, stikliniuose ir tiesiog be pakuočių... Galvoju, kaip geriau pirkti, ir, jei pirkti be pakuotės, kur laikyti? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 08, 15:13)
Tikrai taip doh.gif  Kadaise uzsitepiau daug kokosu aliejaus, daaaug doh.gif ! Tai plaukai krito virvemis, atrode slapi plaukai  visa diena, vakare teko plautis galva smile.gif . Pagalvoju, jei pvz. plaukus sukti kokiais bigudukais ir prisitepti kokosu aliejaus- turetu gautis neblogiau nei kirpejos padaro garbanu "slapia efekta"...

Man šlapių plaukų efektas gavosi ir su avokadų aliejumi. Užtepus aliejų šiek tiek palaikiau, o paskui tik perskalavau plaukus, gavosi puikiausias šlapių plaukų efektas (mano plaukai banguojasi, su tiesiais, jaučiu, be bigudukų tikrai ne koks vaizdas būtų biggrin.gif )
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 02 08, 11:27)
Merginos, o ką jūs naudojat makiažo nuvalymui? Aš bandžiau avokadų aliejų, bet man kažkaip nelabai jis gerai nuvalo  g.gif  Ir dar, gal kas naudoja imbierų EA - kam jis tinkamas ir naudingas?

blakstienu tusui nuvalyti naudoju arba Lavera pieneli, arba alieju (avokadus arba argana).. na, nesiskundziu, kuo puikiausiai viska nuvalo
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 08, 12:35)
Išbandžiau rasulo molį prausiantis veidą (Ramintėlė labai prašė atsiliepimo 4u.gif ) ir aš. Maniškis toks: user posted image
Dėjau dar aloe gelio, pelargonijų ea 2 lašiukus, pelargonijų, champakų hidrolato. Gavosi tokia ruda, gan lipni košelė. Veidą nuprausė gerai, švariai, vos vos jaučiau mažus grūdelius. Nors nepasakyčiau, kad veido visiškai netempė, bet gal čia aloe padarinys unsure.gif Nusiprausus dar spuogelį ta košėle patepiau, tai tikrai sutraukė thumbup.gif

Aciu, laukiu jo su nekantrumu, makaluosiuos ir as, tik butinai reiks uzsuktu pas Monicute 4u.gif
Atsakyti