Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Merginos, o apie šią kosmetiką ką nors žinote? g.gif

http://www.vision.lt...SECTION_ID=1313

Skelbiasi,kad natūrali, sudėtis gal ir nebloga, porą kremų pažiūrėjau, bet kiek natūralumo, jei PEG'ai puikuijasi. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 07, 19:57)
4u.gif
Sakei ekostudija turi?  Bet internetinėj parduotuvėj nematau. g.gif

Taip, bet tinklapyje ju nera schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 07, 10:37)
As labai megstu saldzius kvapus, o angel yra tikras skanestas  wub.gif
Laime sake, kad pagal atliktus tyrimus -jazmino EA butu tas kuris labiausiai tinka vyrams privilioti ir "islaikyti istikimybe"  biggrin.gif

O man labiau gaivus patinka ir geliski kvapai ax.gif
O jazminu absoliuta as turiu, tik pries pirkdama (pirkau internetu, neuoscius blush2.gif ) galvojau, kad bus koks nors svelnus aromatingas, o man kiek per sunkus tas kvapas, nors reiktu pabandyt, gal nusigaraves ir butu malonesnis g.gif
As tai turiu pasidarius aliejinius kvepaliukus is roziu, sandalmedzio, rozmedzio (dar kazko dabar jau net nebepamenu) ea, tai man jie nuostabus, tik nesilaiko ilgai sad.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 07, 22:05)
Taip, bet tinklapyje ju nera  schmoll.gif

O gaila. verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 07, 20:58)
Skelbiasi,kad natūrali, sudėtis gal ir nebloga, porą kremų pažiūrėjau, bet kiek natūralumo, jei PEG'ai puikuijasi. doh.gif

sudėtys tai negražios...

QUOTE(rutuk @ 2010 02 07, 21:13)
O jazminu absoliuta as turiu, tik pries pirkdama  (pirkau internetu, neuoscius  blush2.gif ) galvojau, kad bus koks nors svelnus aromatingas, o man kiek per sunkus tas kvapas, nors reiktu pabandyt, gal nusigaraves ir butu malonesnis  g.gif

kiek teko uostyti, tai labai skirtingi tie jazminų kvapai, todėl pati nerizikuočiau pirkti nepauosčiusi. Nes yra tų sunkių, bet yra ir lengvesnių, su tokia džiaugsminga nata, kaip KN eliksyras ar kokia motia, jei teisingai parašiau. Va šitie tai skaniai labai kvepia smile.gif

tu gali ir iš jazminų savo kvepaliukus pasidaryti, įlašinusi kokio citrusinių EA kvapo palengvinimui 4u.gif

Babi*, tikrai gerai yra molio kaukės smile.gif Ar tu jų nepraktikuoji? mirksiukas.gif

kokia amnezininkė, aš gi vakar veido prausimui irgi bandžiau rasulo molį ax.gif Nieko tokio, tik rasulą sumaišiau su vandeniu, jokių pagerinančių priedų nedėjau - labai labai patiko thumbup.gif Veidas švelnus, minkštas, nupraustas gerai, nenusausintas - užskaitau kaip super dalyką cool.gif
Atsakyti
perkeliu iš KN temos - ten buvo mano atsakymas į eglutės82 klausimą, bet matyt diskusijoms apie tai vieta čia tinkamesnė:

pasirodo, kad į Cosmos standartą jungiasi BDIH, Cosmebio, Ecocert, Soil As., o į NaTrue Weleda, Hauschka, Burts Bees.

Cosmos sako ne nano technologijoms, GMO, gama ir rentgeno spinduliams, bandymams su gyvūnais. Čia tai, kas mus šokiravo: naftos produktų kiekis galutiniame produkte maximum 2 proc. blink.gif Pereinamuoju laikotarpiu iki 2012 metų leidžiama naudoti tirpiklius iš naftos....Kažkaip neapetitiškai skamba, ar ne?

su NaTrue irgi prasideda variantai, kad standartas bus trijų lygmenų NaTrue* (čia tipo viena žvaigždutė blush2.gif ) reikš natural, NaTrue** - natural whit organic ingredients, NaTrue*** - organic. Kiek pamenu, NaTrue leidžiama naudoti natūralias, beveik natūralias bei identiškas natūralioms medžiagas...

Atsakyti
Gal kas bandėte Benecos dekoratyvinę kosmetiką? Jau ir Lietuvoj atsirado.

Ar gali alijošius sausinti odą?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fuksija: 08 vasario 2010 - 02:30
Masaziukas su aliejumi ir karstu ranksluostuku nerealus wub.gif Vakar isbandziau, tai siandien oda tiesiog svyti, o jau nekalbu apie malonuma atliekant masaza thumbup.gif

Satura kas kiek laiko galima toki masaza darytis?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 08, 09:57)

sakyčiau, kartą į savaitę - kad karščio veidui nebūtų per daug 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 07, 10:37)
Laime sake, kad pagal atliktus tyrimus -jazmino EA butu tas kuris labiausiai tinka vyrams privilioti ir "islaikyti istikimybe"  biggrin.gif

Sudomino. biggrin.gif Jazminaičių ea tas pats?
Atsakyti
Merginos, o ką jūs naudojat makiažo nuvalymui? Aš bandžiau avokadų aliejų, bet man kažkaip nelabai jis gerai nuvalo g.gif Ir dar, gal kas naudoja imbierų EA - kam jis tinkamas ir naudingas?
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 08, 10:57)
Masaziukas su aliejumi ir karstu ranksluostuku nerealus wub.gif Vakar isbandziau, tai siandien oda tiesiog svyti, o jau nekalbu apie malonuma atliekant masaza thumbup.gif

Gal galima placiau apie ta paslaptingaji masaziuka? 4u.gif biggrin.gif
Atsakyti