Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 02 07, 13:44)
tai kokią pusę tik lašiuko panos tepa ant galiukų  mirksiukas.gif

Oho! Spėju, būčiau padauginusi pirmą kartą. lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 07, 13:18)
Išbandžiau dumblių hidrolatą. Kvapas tai  biggrin.gif vakare užsipurškus ir ryte plaunant veidą vėl atgyja.  Bet poveikis tikrai geras, oda minkšta ir elastinga, verta pakentėt. Ir vyrui patiko  blink.gif

isduokit paslapti is kur siuntetes blush2.gif

dar noriu paklaust kur merginos oerkat vitamina A ir vitamina E, vaistinej? neuzmaciau siaip prie alieju parduodant ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sultry @ 2010 02 06, 22:59)
gal kuri naudojot Druide duso zeles? noreciau atsiliepimu.... 4u.gif

Turiu Druide Tonic duso zele.. Patinka man ta zele - ir kvapas, ir pati zele.. thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 02 07, 14:28)
isduokit paslapti is kur siuntetes  blush2.gif

dar noriu paklaust kur merginos oerkat vitamina A ir vitamina E, vaistinej? neuzmaciau siaip prie alieju parduodant  ax.gif

AromaNatural smile.gif

E tikrai yra žemės riešutų aliejaus pagrindu vaistinėse, arba galima KN pirkti smile.gif O A net nežinau sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 07, 15:40)
AromaNatural smile.gif

E tikrai yra žemės riešutų aliejaus pagrindu vaistinėse, arba galima KN pirkti smile.gif O A net nežinau sad.gif

bigsmile.gif Geras neuzmaciau Aromoj
Aciu Satura 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 07, 13:44)

MB sakė, kad nieko, pakenčiama, nes tikrai būna daug blogiau biggrin.gif

Galima pvz? ax.gif
Dar rugiagėles išbandžiau, iš buteliuko uostant vistiek kopūstais neša, o ant veido kvapas jau kitoks, gal net beveik bekvapis. Be reikalo išsigandau blush2.gif Naudoju akių sričiai. Buvo apatiniai vokai paberti, nebėra bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 07, 11:37)
Sunkiai, bet pavyko, nes vos kelios internetines prancuzu pardes jais prekiauja, o mano norimais tik viena  doh.gif
As labai megstu saldzius kvapus, o angel yra tikras skanestas  wub.gif

Ar jie visi vienodi Gourmandise? ax.gif Kaip suprantu, prie eaux de toilette sudėtis caramel a la vanille, o ties parfum mimosa visų pirma, o gale vanilė. Kurie labiau kaip Angel? blush2.gif
Parodei gerą daiktą ir aš noriu. lotuliukas.gif

drinks_cheers.gif Saldūs kvapai mano silpnybė. wub.gif Mėgstu kartais ir gaivius, priklauso nuo kvapo ir nuo nutaikos, bet šiaip..renkuosi saldžius. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 07, 16:36)
Galima pvz?  ax.gif

pvz., šlamučių hidrolatas, veidas ar plaukai po dumblių kaukės biggrin.gif
Atsakyti
Ką galėtumėt patarti naudoti veidui, kuris pabertas tais paaugliškais spuogeliais? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 07, 16:44)
Ar jie visi vienodi Gourmandise? ax.gif  Kaip suprantu, prie eaux de toilette sudėtis caramel a la vanille, o ties parfum mimosa visų pirma, o gale vanilė. Kurie labiau kaip Angel? blush2.gif 
Parodei gerą daiktą ir aš noriu. lotuliukas.gif

eau de toilette pagrindines natos
A consommer sans modération, une douceur velours, un petit côté caramel à la vanille.
Note de fond : patchouli, vanille ; note de coeur : violette, accord fleuri ; note de tête : mimosa
Taigi tiek parfume, tiek eau ieina tos pacios bazines natos.Pauostyti galimybe LT yra tik eau, nes parfum nera, bet abejuose yra tos pacios natos mirksiukas.gif -parfum turetu ilgiau laikytis, nes jo koncentracija stipresne
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 07, 19:03)
Ką galėtumėt patarti naudoti veidui, kuris pabertas tais paaugliškais spuogeliais? ax.gif

Aš naudoju alavijų gelį, nes nuo jo man, kitaip nei nuo aliejų,labai geras poveikis smile.gif Iš hidrolatų tai geriausi buvo levandų (tik nusausindavo kai kurias vietas) ir hamamelių. Turėjau dar melisų, tai be siaubingo kvapo, nieko daugiau apie jį negaliu pasakyti-nelabai buvo koks nors poveikis. Taip pat reguliarios molio kaukės. Prausiuosi tai dr.hauschka CC, bet labai gerą įspūdį paliko rasulo molis thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 07, 20:11)
eau de toilette pagrindines natos
A consommer sans modération, une douceur velours, un petit côté caramel à la vanille.
Note de fond : patchouli, vanille ; note de coeur : violette, accord fleuri ; note de tête : mimosa
Taigi tiek parfume, tiek eau ieina tos pacios bazines natos.Pauostyti galimybe LT yra tik eau, nes parfum nera, bet abejuose yra tos pacios natos  mirksiukas.gif -parfum turetu ilgiau laikytis, nes jo koncentracija stipresne

4u.gif
Sakei ekostudija turi? Bet internetinėj parduotuvėj nematau. g.gif
Atsakyti