QUOTE(Nidulia @ 2010 02 06, 22:50)
vaje, jau spejai pas Monika nulekti dumbliu hidrolato?
papasakok, kaip jis, nes ir as uzsisakiau
pipiruoti apelsinai ko gero
o benzoinas, kas tai, viena ausim girdejau, papasakok,ka
man labai dumblių hidrolatas patiko
Nors labai jaučiu kvapus, bet galiu pasakyti, kad švelnus jo kvapas ir greit nusikvepia
Švelniai sūrus, lyg krabų lazdelėm, lyg pelargonijom man kvepia
pipiruoti apelsinai tai super - kokosų aliejus su apelsinų, gvazdikėlių, cinamono, muskatų ir citrinžolės EA
apie benzoiną puikus
straipsniukas . Kvepia jis panašiai kaip natūrali vanilė, nors man tai toks bičių kažkokio produkto kvapas
Maišiau šiandien benzoino 40 proc. tirpalo kelis lašelius su kokosų aliejumi, tepiau MB rankas, kad nušerpetojimai sugytų. Dar kaip kunigunda78 sakė, jis gerai peršalimo ligoms gydyti, dar tinka rankų įtrūkimams. Vienintelis minusas, kad negalima jo gryno tepti, nes pageltonina gydomas vietas
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 06, 23:07)
Satura, aciu uz "tyrimus" ryt bus isbandyta
lauksim atsiliepimų
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 06, 23:32)
Monicos citrinzole, grynai "suki" kvapas kokia cia citrinzole? ea? o suki , tai cukrus ar kas? koks suki kvapas?? prasyciau papasakoti:)
Suki yra JAV natūralios kosmetikos gamintoja, jos įkūrėja - Suki Kramer. Visa šitos firmos kosmetika nuostabiai kvepia citrusiniais kvapais - švelniais, lengvais, gaiviais. Na tikrai galima užsikaifuoti. Tai jų kvapas - grynai Monicos turimos citrinžolės EA kvapas
mano parsisiųstoji citrinžolė iš Akamuti nukeliavo tėvams - galės sode šituo daiktu valkataujančias kates baidyti....