Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 06, 22:24)
girdejau, kad roziu kvepalai veda is proto vyrus  blush2.gif

na, visų pirma, tai liks ir tau - dabar taupau, kad ir tau galėčiau užpurkšti tongue.gif Nežinau, tikriausiai dažniau jam mano naudojami kvapai nepatinka, plius, dažnai keičiasi smile.gif Šiandien ir irisu spėjau pakvepėti, ir dumblių hidrolatu, ir pipiruotais apelsinais (masažui mišinį maišiau), ir benzoinu biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 06, 23:33)
na, visų pirma, tai liks ir tau - dabar taupau, kad ir tau galėčiau užpurkšti tongue.gif Nežinau, tikriausiai dažniau jam mano naudojami kvapai nepatinka, plius, dažnai keičiasi smile.gif Šiandien ir irisu spėjau pakvepėti, ir dumblių hidrolatu, ir pipiruotais apelsinais (masažui mišinį maišiau), ir benzoinu  biggrin.gif

vaje, jau spejai pas Monika nulekti dumbliu hidrolato? 4u.gif papasakok, kaip jis, nes ir as uzsisakiau smile.gif pipiruoti apelsinai ko gero wub.gif o benzoinas, kas tai, viena ausim girdejau, papasakok,ka ax.gif 4u.gif Irisu kvapa dievinu, turiu Hermes kvepalus "hiris", grynas iriso kvapas, labai cedinu juos:) galesiu duoti pauostyti, jei myli irisu kvapa:)
Atsakyti
Pagaliau grizau ir man gresia bankrotas lotuliukas.gif sitiek gerybiu parsiveziau, tik nezinia kada viska reikes isbandyti. Labiausiai dziaugiuos Monicos citrinzole, grynai "suki" kvapas wub.gif o salavijai kaip skaniai kvepia, o rozmedis wub.gif labai dziaugiuos viskuo, dar spejau is Mados prigriebt sampunu ir traukinuko siunta pagaliau pasieke mane. Ateinancia savaite laukia daug ispudziu ir bandymu smile.gif

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 05, 15:26)
... MB tai reke kaip pjaunamas ant viso namo, kai nupirkau dantu pasta su arbatmedziu- koki cia batu tepala padejai??

maniskis lygiai taip pat sureagavo i arbatmedi doh.gif

Satura, aciu uz "tyrimus" ryt bus isbandyta
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 07, 00:07)
Pagaliau grizau ir man gresia bankrotas  lotuliukas.gif sitiek gerybiu parsiveziau, tik nezinia kada viska reikes isbandyti. Labiausiai dziaugiuos Monicos citrinzole, grynai "suki" kvapas wub.gif o salavijai kaip skaniai kvepia, o rozmedis  wub.gif labai dziaugiuos viskuo, dar spejau is Mados prigriebt sampunu ir traukinuko siunta pagaliau pasieke mane. Ateinancia savaite laukia daug ispudziu ir bandymu smile.gif
maniskis lygiai taip pat sureagavo i arbatmedi  doh.gif

ne tu viena cia i bonkrota tuoj nueisi smile.gif
Monicos citrinzole, grynai "suki" kvapas kokia cia citrinzole? ea? o suki , tai cukrus ar kas? koks suki kvapas?? prasyciau papasakoti:) bonkrotas jau ar taip ar taip smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Zukauskaite @ 2010 02 05, 17:21)
Man daug labiau patiko FIN sampunas ir balzamas, nei sante sampunas ir tas Brilliant care. Nuo sampuno pleiskanos net pasirode, o balzamas, kazkaip suribindavo plaukus prie saknu ir viskas. Greit pabaigsiu savo FIN porele, tai ir vel pirksiu, tik kitokius.

o kokius naudojai sampunus ir kondic is FIN, nes as pirkau su kanapem ir putoksliu, tai labai kasesi galva, teko padeti i sona sad.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 06, 23:32)
o suki , tai cukrus ar kas? koks suki kvapas?? prasyciau papasakoti:)

Niduia
, Suki irgi yra kosmetika http://www.sukipure....ories/sukiface/ ka-kiek puslapių atgal buvo ir sudėtis prausiklio įdėta, merginos pagal ją pačios gaminosi.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kryyste: 07 vasario 2010 - 01:06
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 06, 22:50)
vaje, jau spejai pas Monika nulekti dumbliu hidrolato?  4u.gif papasakok, kaip jis, nes ir as uzsisakiau smile.gif pipiruoti apelsinai ko gero  wub.gif o benzoinas, kas tai, viena ausim girdejau, papasakok,ka  ax.gif  4u.gif

man labai dumblių hidrolatas patiko drinks_cheers.gif Nors labai jaučiu kvapus, bet galiu pasakyti, kad švelnus jo kvapas ir greit nusikvepia wink.gif Švelniai sūrus, lyg krabų lazdelėm, lyg pelargonijom man kvepia biggrin.gif

pipiruoti apelsinai tai super - kokosų aliejus su apelsinų, gvazdikėlių, cinamono, muskatų ir citrinžolės EA thumbup.gif

apie benzoiną puikus straipsniukas . Kvepia jis panašiai kaip natūrali vanilė, nors man tai toks bičių kažkokio produkto kvapas smile.gif Maišiau šiandien benzoino 40 proc. tirpalo kelis lašelius su kokosų aliejumi, tepiau MB rankas, kad nušerpetojimai sugytų. Dar kaip kunigunda78 sakė, jis gerai peršalimo ligoms gydyti, dar tinka rankų įtrūkimams. Vienintelis minusas, kad negalima jo gryno tepti, nes pageltonina gydomas vietas smile.gif

QUOTE(eglute82 @ 2010 02 06, 23:07)

lauksim atsiliepimų drinks_cheers.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 06, 23:32)
Monicos citrinzole, grynai "suki" kvapas kokia cia citrinzole? ea? o suki , tai cukrus ar kas? koks suki kvapas?? prasyciau papasakoti:)

Suki yra JAV natūralios kosmetikos gamintoja, jos įkūrėja - Suki Kramer. Visa šitos firmos kosmetika nuostabiai kvepia citrusiniais kvapais - švelniais, lengvais, gaiviais. Na tikrai galima užsikaifuoti. Tai jų kvapas - grynai Monicos turimos citrinžolės EA kvapas wub.gif

mano parsisiųstoji citrinžolė iš Akamuti nukeliavo tėvams - galės sode šituo daiktu valkataujančias kates baidyti....
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 07, 00:32)
o kokius naudojai sampunus ir kondic is  FIN, nes as pirkau su kanapem ir putoksliu, tai labai kasesi galva, teko padeti i sona sad.gif

Man sampunas su kanapem irgi nelabai patiko. Bet jis nera skirtas riebiai galvai, o atvirksciai, sausai, kiek suprantu
(Moisturising
Natural for Normal & Damaged Hair
Volumises and Moisturises Dry Hair.)
Dabar naudoju Neem and Propolis. Kartais tik su balzamu "plaunu" galva. Ir man visai patinka. rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 06, 21:28)
Ačiū, po jūsų posto nieko nebenoriu  4u.gif

biggrin.gif
Jo, kunigunda - megsta tiesiai sviesiai smile.gif.
Jei nelabai turit laiko ar/ir noro ieskot kiekvieno ingridiento aprasyma, tiesiog patikekit, kad sudetis tikrai labai bloga. Daug geriau, t.y. sveikiau nenaudoti nieko, nei sia kauke.
Atsakyti
Sveikos, nežinojau kur reikėtų klausti, tai paklausiu čia, visgi natūrali dekoratyvinė kosmetika....taigi, gal kas naudojate Everyday minerals kosmetika? Gal žinote kiek kainuoja siuntimas perkant?
http://www.everydayminerals.com/
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 06, 21:39)
tai vistik pavyko ją rasti? smile.gif Man toks bendrinis pavadinimas jų pasirodė  rolleyes.gif

Sunkiai, bet pavyko, nes vos kelios internetines prancuzu pardes jais prekiauja, o mano norimais tik viena doh.gif
As labai megstu saldzius kvapus, o angel yra tikras skanestas wub.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 06, 22:24)
girdejau, kad roziu kvepalai veda is proto vyrus  blush2.gif sakyk, kaip tavasis reaguoja, kai pasikvepini savo rozemis:)

Laime sake, kad pagal atliktus tyrimus -jazmino EA butu tas kuris labiausiai tinka vyrams privilioti ir "islaikyti istikimybe" biggrin.gif
Atsakyti
Išbandžiau dumblių hidrolatą. Kvapas tai biggrin.gif vakare užsipurškus ir ryte plaunant veidą vėl atgyja. Bet poveikis tikrai geras, oda minkšta ir elastinga, verta pakentėt. Ir vyrui patiko blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 06, 21:36)
Kiek žinau ne viena mergina (tae tarpe ir aš) naudoja kokosus galiukams, kad nesipūstų vietoje aliejukų. Šiaip tikrai labai neblogai, tik svarbu nepadauginti smile.gif

O, ačiū. 4u.gif Jei teisingai suprantu, tai tiesiog jau ant sausų plaukų truputį patepliojat, ne plaunant galvą, ane? Nes skaičiau čia pas jus ir kaip kaukes darot, ir pan. ax.gif O po to neišriebalina, tarkim, kaklo ar drabužių? unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Peach18 @ 2010 02 07, 10:02)
Sveikos, nežinojau kur reikėtų klausti, tai paklausiu čia, visgi natūrali dekoratyvinė kosmetika....taigi, gal kas naudojate Everyday minerals kosmetika? Gal žinote kiek kainuoja siuntimas perkant?

yra du pasirinkimai:

First-Class Mail International Package $2.69
ir
International Economy $31.32
4u.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 07, 10:37)
Laime sake, kad pagal atliktus tyrimus -jazmino EA butu tas kuris labiausiai tinka vyrams privilioti ir "islaikyti istikimybe"  biggrin.gif

oho blink.gif Aišku, aš saldžių nelabai biggrin.gif

QUOTE(Versmė @ 2010 02 07, 12:18)
Ir vyrui patiko  blink.gif

MB sakė, kad nieko, pakenčiama, nes tikrai būna daug blogiau biggrin.gif

QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 07, 13:24)
O po to neišriebalina, tarkim, kaklo ar drabužių? unsure.gif

tai kokią pusę tik lašiuko panos tepa ant galiukų mirksiukas.gif
Atsakyti