Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 02 06, 17:55)
kas čia per Angel, kad visos kalbat kaip apie atspirties tašką?  ax.gif

biggrin.gif apie šiuos ( nors matau yra ir kitokiuose buteliukuose, bet taip pat Angel ):

http://www.sephora.c....jhtml?id=P9864
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 06, 17:17)
biggrin.gif  apie šiuos ( nors matau yra ir kitokiuose buteliukuose, bet taip pat Angel ):

žinok, nieko man nesako blush2.gif

tiesa, nebepamenu, kas klausė, bet man ledukas ant veido sutirpsta maždaug per 1-1,5 minutės rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 06, 13:31)
H bronzatas siuo aspektu tobulas, bet jis nemaskuoja jokiu demiu ar spuogu, taciau labai graziai sulygina spalva ir suteikia ala idegio efekta

Apie skysta cia kalba ar presuota?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 06, 12:31)
ko tu nori, kad tau kas kiekviena sudedamaja dali pakomentuotu? Na, gal ir atsiras tokia, kuri tam tiek laiko turetu, bet siaip tai ir pati galetum uzmesti aki i pirma psl, kur aiskiai surasyta ko neturetu buti kosmetikoje, o apie kiekviena ju -pilnas internetas, ir net lietuviu kalba.

Ačiū, po jūsų posto nieko nebenoriu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 06 vasario 2010 - 20:31
Paskaičiau KN puslapyje, kad kokosų aliejų galima naudoti "šlapių plaukų efektui sukurti –trupučiu aliejaus sutepti plaukų galus, netepti prie šaknų". Gal kuri bandėte? Ar efektyvu? Nes mano plaukų galiukai sausi, tai būtinai kur nors eidama patepu (kol kas chemija doh.gif ), kad neatrodyčiau kaip pudelis... hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 06, 16:16)
O kurie čia?  bigsmile.gif Ir kur galima nusipirkti? ax.gif  4u.gif

ekostudijoje yra tokia firma Provance&nature ir dievisko kvapo Gourmandise man labai primena Angel wub.gif, Akropolyje yra ir tokiu rutuliniu, tai ju kvapas toks labiau intensyvus. Tai dabar galvoju ar pirksti LT ar siustis, bet radau tik viena vieta kur yra butent sis kvapas ir kaina skiriasi 10 euru nuo kitu internetiniu pardziu kur parduodami sios firmos kvapai. Intike dar maciau ir parfume sio kvapo kaina 40-43 eurai uz 50 ml

QUOTE(Satura @ 2010 02 06, 17:51)
žinok, nieko man nesako  blush2.gif

ech, Angel. As pastebejau, kad nemazai daliai moteru ju tureti sintetiniai kvapai pradejo nepatikti, bet man kaip patiko Angel, Escada collection ar Christobal -lygiai taip pat jie man patinka iki siol. Turiu Christobal buteliuka, kuris pirktas pries daugiau nei 10 metu ir ten ju like koks 0,5ml, bet ju kvapas vis dar nuostabus, kaip ir kitu dvieju rolleyes.gif

QUOTE(Zukauskaite @ 2010 02 06, 18:26)
Apie skysta cia kalba ar presuota?

skysta, nes jo spalvos intensyvuma galima reguliuoti.

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 06, 20:28)
Ačiū, po jūsų posto nieko nebenoriu  4u.gif

Visada prasom, as pratus viska sakyti tiesiai sviesiai, nes kitaip zmonems nedaeina, kad patys turetu nors kiek ideti darbo, o ne laukti kol viska ant lekstes sunes tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Pasaulė @ 2010 02 06, 22:05)
Paskaičiau KN puslapyje, kad kokosų aliejų galima naudoti "šlapių plaukų efektui sukurti –trupučiu aliejaus sutepti plaukų galus, netepti prie šaknų". Gal kuri bandėte? Ar efektyvu? Nes mano plaukų galiukai sausi, tai būtinai kur nors eidama patepu (kol kas chemija doh.gif ), kad neatrodyčiau kaip pudelis... hihihi.gif

Kiek žinau ne viena mergina (tae tarpe ir aš) naudoja kokosus galiukams, kad nesipūstų vietoje aliejukų. Šiaip tikrai labai neblogai, tik svarbu nepadauginti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 06, 21:33)
yra tokia firma Provance&nature

As pastebejau, kad nemazai daliai moteru ju tureti sintetiniai kvapai pradejo nepatikti, bet man kaip patiko Angel, Escada collection ar Christobal -lygiai taip pat jie man patinka iki siol.

tai vistik pavyko ją rasti? smile.gif Man toks bendrinis pavadinimas jų pasirodė rolleyes.gif

dabar net įtempiau smegenis, bet nors užmušk, nepamenu, nuo kokio sintetinio kvapo labiausiai lydžiausi blush2.gif Patikdavo labai gaivūs, vėjiniai ozoniniai kvapai, bet nė vieno pavadinimo neatgaminu, kažkaip neprisirišdavau, tai dabar ir nepasigendu, nepasiilgstu smile.gif Labai stengiausi ant rožių kvapo patinkančio užtaikyti, tai pavyko bigsmile.gif Na ir dar iš natūralių ką nors bandysiu atrasti, kad būtų įvairovė drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mano išbandyti pirkiniai per paskutinį pasipildmą:
Dantų pasta:
http://www.violey.co...25089043003.jpg
Liuks pirkinys. Ir skonis normalus, ir putoja, ir dantys po to tokie slidūs lieka. Jei kabinėtis, tai man trūktų kokios mėtinės gaivos.

Weleda druskinė dantų pasta
user posted image
Man šis produktas yra valios ugdymui doh.gif žinau, kad daug kas jį naudoja, bet nesupykit - dovanėlė priešui. Jau vien spalva man sukelia nemalonų pojūtį - nei tai rožinė, nei rausva. Kai valaisi dantis ji visiškai neputoja ir išspjauni ne putas, o skystą vandenuką, tai jau pižamą apsispjaudžiau doh.gif Skonis irgi šiaipsau. Kai šsivalau man dantenas graužia. Gerai, kad tik miniuką pasiėmiau.

Šampūnas
user posted image
Dar vienas nevykęs pirkinys. Visiškai nevertas savo kainos. Labai velia plaukus, nes aš šiaip nenaudoju kondicinieriaus, tai būtų šakės buvę, jei ne iš smalsumo nusipirktas Sante. Labai daug reikia, nes sunkiai išsimuilina plaukai, toks jausmas, kad subėga ar susigeria. Nepirkčiau daugiau, yra ir pigesnių šampūnų, kurie man taip pat plaukus velia, bet taupiau naudojasi.
Atsakyti
gal kuri naudojot Druide duso zeles? noreciau atsiliepimu.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 06, 22:33)
ekostudijoje yra tokia firma Provance&nature ir dievisko kvapo Gourmandise man labai primena Angel  wub.gif, Akropolyje yra ir tokiu rutuliniu, tai ju kvapas toks labiau intensyvus. Tai dabar galvoju ar pirksti LT ar siustis, bet radau tik viena vieta kur yra butent sis kvapas ir kaina skiriasi 10 euru nuo kitu internetiniu pardziu kur parduodami sios firmos kvapai. Intike dar maciau ir parfume sio kvapo kaina 40-43 eurai uz 50 ml
ech, Angel. As pastebejau, kad nemazai daliai moteru ju tureti sintetiniai kvapai pradejo nepatikti, bet man kaip patiko Angel, Escada collection ar Christobal -lygiai taip pat jie man patinka iki siol. Turiu Christobal buteliuka, kuris pirktas pries daugiau nei 10 metu ir ten ju like koks 0,5ml, bet ju kvapas vis dar nuostabus, kaip ir kitu dvieju  rolleyes.gif 

Mane irgi pradėjo erzinti visi nenatūralūs kvapai, bet Angel kaip buvo, taip ir yra mėgiamiausi vakariniai kvepalai wub.gif Juos arba mėgsti, arba nekenti. Vienas iš dviejų biggrin.gif Pradėjus skaityti palyginimus su jais, pasijaučiau visiška beskone lotuliukas.gif Na, bet per daug jau čia išsiplėčiau, tema ne apie tai blush2.gif
Papildyta:
QUOTE(Sultry @ 2010 02 06, 22:59)
gal kuri naudojot Druide duso zeles? noreciau atsiliepimu.... 4u.gif

Aš turėjau šią user posted image tai man labai patiko smile.gif Kvapas nėra labai super, bet tokia tonizuojanti, ypač po sporto ar iš ryto gerai atgaivina smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 19:15)
Merginos, gal kvailoką klausimą užduosiu, bet gal kuri patars, ar verta papajų enzimus tepti po depiliacijos peiliukais ar tik po vašku/epiliatoriumi? blush2.gif Nes pamąsčiau, kad peiliuku tik nupjaunamas pats viršus plauko, tai įdomu, ar reali nauda yra tuomet.

Ne į temą papasakosiu, kad šiandien MB mane pirmą kartą užklupo vonioje su raudonojo molio kauke. Būtumėt mačiusios, kiek jis ilgai ir nuoširdžiai juokėsi biggrin.gif Bandžiau išvaryt, bet nesiteikė išeit, klausė iš kokios genties esu ir kodėl melavau savo tikrą vardą biggrin.gif Bet tuo viskas nesibaigė, kai atėjo mano draugė jis jos rimtu veidu paklausė, ar ji irgi tepasi statybines medžiagas ant veido doh.gif  biggrin.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif jau isivaizduoju lotuliukas.gif as siandien taip prajuokinai mb su spirulinos zalia zalia kaike lotuliukas.gif
o del papajos po skutimo peiliukais, Monika pasakojo, kad ji megino,tai rezultatas stulbinantis net po skutimosi:) ir as siandien susitaisiau su papainu prabangu krema. Kadangi naturalu turiu tik is alieju, o merginos sake,kad netinka, reikia kremo ar gelio, tai vienintelis kremas kuri turejau, tai Jerico,Izraelio negyvosios juros gelis paakiams, jis daug maz naturalus. Monika juokesi, kad labai jau brangu geli tepsiu ant koju, jis tikrai brangus, bet,kad nenaudoju,tai ismesti bus labiau gaila:)
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 06, 22:39)
tai vistik pavyko ją rasti? smile.gif Man toks bendrinis pavadinimas jų pasirodė  rolleyes.gif

Labai stengiausi ant rožių kvapo patinkančio užtaikyti, tai pavyko  bigsmile.gif Na ir dar iš natūralių ką nors bandysiu atrasti, kad būtų įvairovė  drinks_cheers.gif

jauciu, kol prisiruosiu pauostyti tavo rozinius,tai ju jau nebeliks:) girdejau, kad roziu kvepalai veda is proto vyrus blush2.gif sakyk, kaip tavasis reaguoja, kai pasikvepini savo rozemis:)
ir as tapau alergiska sintetiniams kvapams,kokie bjaurus jie man
dieviskas visgi man campaku pomados kvapas wub.gif net sejamosios judros aliejaus kvapas tavo nuostabiu, nors ir pradziu nedraugavau su juo, kazkokiom bulvem skustom ar balandom, piktzolem nese blink.gif
Atsakyti