QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 19:15)
Merginos, gal kvailoką klausimą užduosiu, bet gal kuri patars, ar verta papajų enzimus tepti po depiliacijos peiliukais ar tik po vašku/epiliatoriumi?
Nes pamąsčiau, kad peiliuku tik nupjaunamas pats viršus plauko, tai įdomu, ar reali nauda yra tuomet.
Ne į temą papasakosiu, kad šiandien MB mane pirmą kartą užklupo vonioje su raudonojo molio kauke. Būtumėt mačiusios, kiek jis ilgai ir nuoširdžiai juokėsi
Bandžiau išvaryt, bet nesiteikė išeit, klausė iš kokios genties esu ir kodėl melavau savo tikrą vardą
Bet tuo viskas nesibaigė, kai atėjo mano draugė jis jos rimtu veidu paklausė, ar ji irgi tepasi statybines medžiagas ant veido
jau isivaizduoju
as siandien taip prajuokinai mb su spirulinos zalia zalia kaike
o del papajos po skutimo peiliukais, Monika pasakojo, kad ji megino,tai rezultatas stulbinantis net po skutimosi:) ir as siandien susitaisiau su papainu prabangu krema. Kadangi naturalu turiu tik is alieju, o merginos sake,kad netinka, reikia kremo ar gelio, tai vienintelis kremas kuri turejau, tai Jerico,Izraelio negyvosios juros gelis paakiams, jis daug maz naturalus. Monika juokesi, kad labai jau brangu geli tepsiu ant koju, jis tikrai brangus, bet,kad nenaudoju,tai ismesti bus labiau gaila:)
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 06, 22:39)
tai vistik pavyko ją rasti?
Man toks bendrinis pavadinimas jų pasirodė
Labai stengiausi ant rožių kvapo patinkančio užtaikyti, tai pavyko
Na ir dar iš natūralių ką nors bandysiu atrasti, kad būtų įvairovė
jauciu, kol prisiruosiu pauostyti tavo rozinius,tai ju jau nebeliks:) girdejau, kad roziu kvepalai veda is proto vyrus
sakyk, kaip tavasis reaguoja, kai pasikvepini savo rozemis:)
ir as tapau alergiska sintetiniams kvapams,kokie bjaurus jie man
dieviskas visgi man campaku pomados kvapas
net sejamosios judros aliejaus kvapas tavo nuostabiu, nors ir pradziu nedraugavau su juo, kazkokiom bulvem skustom ar balandom, piktzolem nese