Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 22:22)
ernesin, tada šito nereikia  blush2.gif

Bet man ir L'amour per aštrus, tai turbūt nepauosčiusi nesužinosi kas tai per kvapas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 05, 23:32)
O kokias prekes matei?

Deja nepasakysiu, nes neįsidėmėjau kokias, nes kitką pirkau, bet kažkokias 2 priemones tai tikrai mačiau.
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 05, 17:40)
Kokie tavo plaukai?O kokius pirksi? ax.gif

Mano riebios saknys, t.y. galvos oda riebi, na plaunu kasdien dazniausiai. Pirksiu su rozmarinu, o balzama su kanapem.
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 23:22)
na ir aš parsinešiau, bandysiu  tongue.gif Bet iš buteliuko tai man net pelargonijos stipresnės už jį atrodo  cool.gif

Ir aš laukiu nesulaukiu, kada ateis mano siuntinukas su dumblių hidr bigsmile.gif Baisingai smalsu išbandyti. Parašyk, kaip tau kvapas jų.
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 05, 23:39)
Bet man ir L'amour per aštrus, tai turbūt nepauosčiusi nesužinosi kas tai per kvapas wink.gif

ernesin, ar bandei Acorelle kvepalus? Jie visai paprastučiai. mirksiukas.gif Ir tikrai lengvi.Esu turėjusi lyg tai su lotosu, g.gif , toks saldus saldainiukų kvapas. Jie tokie žemiškų kvapų, migdolų, uogų, verbenos ( citrusų ), orchidėjų.

O man tai patinka Florascent wub.gif , jie turi kažką,kas mane taiiiiip traukia. wub.gif Patinka ir L'amour.
Paprašiau MB įvertinti šiuos du kvapus, tai L'amour jam kvepia 'žolėm'. Jis dauguma mano ea įvardija kaip žolės, aišku tame nieko blogo. biggrin.gif O pauostęs Pipapo, sako tai čia kaip Angel. lotuliukas.gif Tas saldumas jam priminė tą chemiją.Man toli gražu iki Angel, tik kad saldūs abeji. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 05, 19:25)
O tai jus nuo MB slepiat, kad kaukes dedates?  rolleyes.gif

na specialiai nesirodau, manasis labai iskalbus, jau rades koki induka su moliu akis varto iskalbingai blink.gif o jei ant veido pamatytu nusibostu klausytis apie statybines medziagas lotuliukas.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 05, 19:41)
beje mes kai zenyjomes CMB maniskis "tekejo" su nalukuotais nagais blush2.gif 

thumbup.gif

Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 05, 21:55)
Ačiū  biggrin.gif  O gal kas plačiau gali pakomentuoti? rolleyes.gif

ko tu nori, kad tau kas kiekviena sudedamaja dali pakomentuotu? Na, gal ir atsiras tokia, kuri tam tiek laiko turetu, bet siaip tai ir pati galetum uzmesti aki i pirma psl, kur aiskiai surasyta ko neturetu buti kosmetikoje, o apie kiekviena ju -pilnas internetas, ir net lietuviu kalba.

QUOTE(materiallove @ 2010 02 05, 22:09)
Sveikos, man idomu ar yra naturaliu makiazo pagrindu? ar kazko panasaus? gal toki daikta butu vasara naudoti vietoj pudros,kad sulygintu veido spalva?

H bronzatas siuo aspektu tobulas, bet jis nemaskuoja jokiu demiu ar spuogu, taciau labai graziai sulygina spalva ir suteikia ala idegio efekta

QUOTE(Manija69 @ 2010 02 06, 10:36)
Tas saldumas jam priminė tą chemiją.Man toli gražu iki Angel, tik kad saldūs abeji. biggrin.gif

SIu kvapi nepamenu, nes tik vasara kazka uosciau, bet pvz., Provance & nature Gourmandise -tai man net labai primena Angel, kad tuo isitikinciau net keliems zmogams buvau davus pauostyti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 06, 10:36)
ernesin, ar bandei Acorelle kvepalus? Jie visai paprastučiai. mirksiukas.gif Ir tikrai lengvi.Esu turėjusi lyg tai su lotosu,  g.gif , toks saldus saldainiukų kvapas. Jie tokie žemiškų kvapų, migdolų, uogų, verbenos ( citrusų ), orchidėjų.

Ne, nebandžiau, nežinojau, kad tokie aplamai yra. O kur jų būna? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 06, 13:54)

Žinok kur Vilniuje yra tai nežinau. blush2.gif
Čia gali pažiūrėti, matau net naujų kvapų yra. 4u.gif

http://www.lacrima.l...m...=1&Itemid=7
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 06, 13:31)
SIu kvapi nepamenu, nes tik vasara kazka uosciau, bet pvz., Provance & nature Gourmandise -tai man net labai primena Angel, kad tuo isitikinciau net keliems zmogams buvau davus pauostyti  ax.gif

O kurie čia? bigsmile.gif Ir kur galima nusipirkti? ax.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Razina @ 2010 02 03, 09:56)
Laba diena, merginos. Norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos. Kol kas esu tik skaitytoja, nes neužtenka patirties, o ir kompetencijos tokioms diskusijoms. Tačiau pamažu keičiu savo kosmetiką į ekologišką, ir esu labai patenkinta tomis keliomis priemonėmis.
Norėčiau paprašyti labiau patyrusiųjų patarimo: man reikėtų drėkinančio kremo 3 mėn. kūdikiui, nes labai sausėja ir pleiskanoja odelė. Gydytoja išrašė Bioderm tepaliuką, tačiau kaip suprantu jis nėra ekologiškas. O man nesinorėtų mažylio jau nuo dabar tepti bet kuo. Gal galėtumėte rekomenduoti kokį nors tepaliuką?
Būsiu labai dėkinga  4u.gif

As naudoju sviestmedi... dar kai maudau, kartais i vonele nerafinuoto kokio aliejaus pora lasu ilasinu, kad neissausetu oda...
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 05, 22:39)

iš tikrųjų, tai taip g.gif

QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 23:41)
Ir aš laukiu nesulaukiu, kada ateis mano siuntinukas su dumblių hidr bigsmile.gif Baisingai smalsu išbandyti. Parašyk, kaip tau kvapas jų.

užsipurškiau prieš porą valandų ir nieko nebejaučiu rolleyes.gif Toks švelnus sūrus kvapas, bet kaip dumblių, tai sakyčiau vienas neutraliausių, kokius yra tekę uostyti smile.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 06, 12:31)
net labai primena Angel, kad tuo isitikinciau net keliems zmogams buvau davus pauostyti  ax.gif

kas čia per Angel, kad visos kalbat kaip apie atspirties tašką? ax.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 02 06, 12:54)

CUP'e trečiam aukšte toj parduotuvėj už laiptų turėtų būti smile.gif
Atsakyti