Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 05, 19:35)
Gal mišri, gal daugiau į sausumą mastau.gif

Mano sausa, tai labiausiai traukdavo žandus. Paskui įlašinau glicerino ir visai neblogas kremukas tapo smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 19:15)

Ne į temą papasakosiu, kad šiandien MB mane pirmą kartą užklupo vonioje su raudonojo molio kauke.

QUOTE(ragana @ 2010 02 05, 19:30)
:  Tiesiog taip staiga atsisuka ir pamato... žaliaveidį ateivį  lotuliukas.gif Tai juokėmės irgi ilgai, o aš tai dar anekdotą ta proga prisiminiau apie žmoną, į kurią vyras nekreipė dėmesio. Jinai dujaukaukę užsidėjo, aš irgi panašiai  biggrin.gif

lotuliukas.gif manis jau turbut i nieka nebereaguoja, vargselis tiek mates, kad dabar bent karta per savaite pats sedi visas zalias su molio kauke ir dar as jam laveros roziu kauke kartais uzdedu, nes negaliu pakesti kai sedi su 3 diena barzda ir dar apserpetojusiu veidu.

beje mes kai zenyjomes CMB maniskis "tekejo" su nalukuotais nagais blush2.gif as cia jam atsikersinau, nes diena pries labai anksti nuejo miegot grozio miego ir man nepadejo sutvarkyti likusiu reikalu, o ryte pamirsau pasakyt kad nusivalytu, gerai kad lakas bespalvis buvo doh.gif
Atsakyti
Gal galėtumėte pakomentuoti sudėtį? 4u.gif Iš anksto ačiū 4u.gif

Plaukų kaukė:

water, cetearyl alcohol, behentrimonium chloride, candelilia cera/ candelilia wax, amodimethicone, cetyl esters, isopropyl alcohol, glycerin, methylparaben, persea gratissima/avocado oil, vitis vinifera/grape seed oil, trideceth-12, caramel, limonene, chlorhexidine dihydrochloride, cetrimonium chloride, hexyl cinnamal, coumarin, linalool, butylphenyl methylpropional, hydroxycitronellal, amyl cinnamal, CI 19140 / yellow5, CI 42090/ blue1, parfum/fragrance, C18477/2
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 08:59)
blink.gif O koks Aura kvapas???
Sunkus rolleyes.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 02 05, 10:48)
Merginos, ar jau visai išėmė Drogas Alterra iš prekybos? Vakar niekur neradau unsure.gif
Įtariu kad taip, nes nors ir žada jie kad gal jau atsiras, visgi jau pusmetis kaip neatsiranda cool.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 05, 13:51)
Prisikaiciau apie Levera apelsinu sampuna tai ir man prireike, dabar uostau, kaip skaniai kvepia  wub.gif
Kur tu jį uostai? biggrin.gif
Šiaip ateinu dar kartelį jį paliaupsinti, šiandien antra diena ir realiai jau negalėčiau eiti į svečius ar kažkur į viešumą antros dienos vakare po galvos plovimo, o po Laveros mano plaukai vis dar kaip pirmąją dieną, prie šaknų purūs ir nesusiriebalavę bigsmile.gif thumbup.gif

QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 18:15)
Ne į temą papasakosiu, kad šiandien MB mane pirmą kartą užklupo vonioje su raudonojo molio kauke. Būtumėt mačiusios, kiek jis ilgai ir nuoširdžiai juokėsi biggrin.gif Bandžiau išvaryt, bet nesiteikė išeit, klausė iš kokios genties esu ir kodėl melavau savo tikrą vardą biggrin.gif Bet tuo viskas nesibaigė, kai atėjo mano draugė jis jos rimtu veidu paklausė, ar ji irgi tepasi statybines medžiagas ant veido doh.gif  biggrin.gif
lotuliukas.gif

---------------------------------------

Nepatiko man Elysambre tušas rolleyes.gif Pliusa, tik kad graži pakuotė ir superinis šepetėlis biggrin.gif Visa kita schmoll.gif Napatiko tekstūra, kaip panaudoto mėnesį tušo, nepadažo jis man gražiai atskirdamas kiekvieną blakstieną, ir nors už Logona tušą padaro ryškesnes blakstienas, bet neatlaiko man dieną, pateplioja paakius truputį, o kai ateina laikas nuplauti tai siaubelis, kaip juodu vašku paakiai išsiteplioja ir neina atplaut doh.gif Vakar su Eco prausikliu prausiausi - nu niekaip, tai šiandien turėjau išsitraukti Lavera prausiamąjį pienelį 2in1 - šis geriau nuplauna, bet ir tai nei kaip norėtųsi ax.gif

Beje Patiko man tas Lavera Basis prausiamasis pienelis 2in1, oda tokia švelnutė, tarsi kremuku patepta po prausimosi, ir dar patiko Lavera Basis rankų kremas, nėra iš riebiausių bet už Eco riebesnis ir labai skanaus kvapo, kitaip sakant "laveriškas" biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 02 04, 23:20)
sveikos kaip idomu cia pas jus...gal ka turit patarti...ka galeciau pasigaminti sau...
mano oda kartais rieboka bet megsta papleiskanoti,dauggg uzsikimsusiu poru ties nosim ir kakta daugiausia....paakiai kaip su fanarais biggrin.gif
beje is kur priemoniu perkat gamybai?

siulau pabandyti KN pasigaminti valomaji krema

QUOTE(Chippie @ 2010 02 05, 18:41)
lotuliukas.gif  manis jau turbut i nieka nebereaguoja, vargselis tiek mates, kad dabar bent karta per savaite pats sedi visas zalias su molio kauke ir dar as jam laveros roziu kauke kartais uzdedu, nes negaliu pakesti kai sedi su 3 diena barzda ir dar apserpetojusiu veidu.

MB ir pats mielai uzsitepa mano molio kaukes, o ir monoi su gardenijom tenka slepti doh.gif
Siaip as niekada nesislepiu, nesirakinu, bet yra jau namuose vienas produktas, kurio prie vyro nesipurksiu ax.gif -dumbliu hidrolato, taip, uzpurskus ant odos ji palieka labai svelni, nereikia kremo, netempia, nors mano oda jau kuris laikas nusausejus, bet kvapas jauciasi net ir po kurio laiko palietus veida, ir man jis tikrai ne dovanele blush2.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 05, 18:57)
Gal galėtumėte pakomentuoti sudėtį?  4u.gif Iš anksto ačiū  4u.gif

trumpai - tragiska doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 05, 12:48)
Merginos, ar jau visai išėmė Drogas Alterra iš prekybos? Vakar niekur neradau unsure.gif

Prieš kokias gal 2 savaites mačiau Savanorių pr. Vilniuje, o kaip dabar nežinau
Atsakyti
Gal kuri esate pirkusios is AromaNatural? turiu klausima, pirma karta perkuosi, ir sudejus i krepseli galima rinktis pristatyma, 8lt fiksuotas ir nemokamas, tai fiksuotas kaip suprantu i namus atnestu, o nemokamas kai i pasta reiktu eit?ar kazka netaiup supratau? 4u.gif blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Ayaan @ 2010 02 05, 21:05)
Prieš kokias gal 2 savaites mačiau Savanorių pr. Vilniuje, o kaip dabar nežinau

O kokias prekes matei?
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 05, 20:34)
trumpai - tragiska  doh.gif

Ačiū biggrin.gif O gal kas plačiau gali pakomentuoti? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(migdoline @ 2010 02 05, 22:12)
Gal kuri esate pirkusios is AromaNatural? turiu klausima, pirma karta perkuosi, ir sudejus i krepseli galima rinktis pristatyma, 8lt fiksuotas ir nemokamas, tai fiksuotas kaip suprantu i namus atnestu, o nemokamas kai i pasta reiktu eit?ar kazka netaiup supratau? 4u.gif  blush2.gif

Viskas surašyta čia.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 05 vasario 2010 - 22:02
Sveikos, man idomu ar yra naturaliu makiazo pagrindu? ar kazko panasaus? gal toki daikta butu vasara naudoti vietoj pudros,kad sulygintu veido spalva?
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 05, 17:55)
Ar kas nors bandete Argital sampunus?  4u.gif

riebiems plaukams - putoja gerai, bet plaukai pasimetę po jo kažkokie, tenka juos sunkinti su ožkų šampūnu galiausiai biggrin.gif

QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 18:15)
Merginos, gal kvailoką klausimą užduosiu, bet gal kuri patars, ar verta papajų enzimus tepti po depiliacijos peiliukais ar tik po vašku/epiliatoriumi? blush2.gif

Ne į temą papasakosiu,

verta 4u.gif

kritau lotuliukas.gif MB kažkaip prie visko įpratęs, nes aš dažniausiai ant sofos guliu su visokiom spirulinom biggrin.gif Pirmą kartą tik buvo jam baisoka, o paskui tai ne biggrin.gif

QUOTE(Hibisco @ 2010 02 05, 18:25)
O tai jus nuo MB slepiat, kad kaukes dedates?  rolleyes.gif

nea schmoll.gif Neturiu tam sąlygų tongue.gif

QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 05, 18:57)
blue1,

vien dėl šito nepirkčiau, rodos jis KN paskaitoj minėtas kaip schmoll.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 02 05, 20:20)
Sunkus rolleyes.gif

Nepatiko man Elysambre tušas rolleyes.gif

ernesin, tada šito nereikia blush2.gif

o man jis kaip Hauschkos - ir nešioju kasdien, ir dažo gerai g.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 05, 20:34)
dumbliu hidrolato, taip, uzpurskus ant odos ji palieka labai svelni, nereikia kremo, netempia, nors mano oda jau kuris laikas nusausejus, bet kvapas jauciasi net ir po kurio laiko palietus veida, ir man jis tikrai ne dovanele  blush2.gif

na ir aš parsinešiau, bandysiu tongue.gif Bet iš buteliuko tai man net pelargonijos stipresnės už jį atrodo cool.gif
Atsakyti