QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 08:59)
O koks Aura kvapas???
Sunkus
QUOTE(Dovish @ 2010 02 05, 10:48)
Merginos, ar jau visai išėmė Drogas Alterra iš prekybos? Vakar niekur neradau
Įtariu kad taip, nes nors ir žada jie kad gal jau atsiras, visgi jau pusmetis kaip neatsiranda
QUOTE(Chippie @ 2010 02 05, 13:51)
Prisikaiciau apie
Levera apelsinu sampuna tai ir man prireike, dabar uostau, kaip skaniai kvepia
Kur tu jį uostai?
Šiaip ateinu dar kartelį jį paliaupsinti, šiandien antra diena ir realiai jau negalėčiau eiti į svečius ar kažkur į viešumą antros dienos vakare po galvos plovimo, o po Laveros mano plaukai vis dar kaip pirmąją dieną, prie šaknų purūs ir nesusiriebalavę
QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 18:15)
Ne į temą papasakosiu, kad šiandien MB mane pirmą kartą užklupo vonioje su raudonojo molio kauke. Būtumėt mačiusios, kiek jis ilgai ir nuoširdžiai juokėsi
Bandžiau išvaryt, bet nesiteikė išeit, klausė iš kokios genties esu ir kodėl melavau savo tikrą vardą
Bet tuo viskas nesibaigė, kai atėjo mano draugė jis jos rimtu veidu paklausė, ar ji irgi tepasi statybines medžiagas ant veido
---------------------------------------
Nepatiko man
Elysambre tušas Pliusa, tik kad graži pakuotė ir superinis šepetėlis
Visa kita
Napatiko tekstūra, kaip panaudoto mėnesį tušo, nepadažo jis man gražiai atskirdamas kiekvieną blakstieną, ir nors už Logona tušą padaro ryškesnes blakstienas, bet neatlaiko man dieną, pateplioja paakius truputį, o kai ateina laikas nuplauti tai siaubelis, kaip juodu vašku paakiai išsiteplioja ir neina atplaut
Vakar su Eco prausikliu prausiausi - nu niekaip, tai šiandien turėjau išsitraukti Lavera prausiamąjį pienelį 2in1 - šis geriau nuplauna, bet ir tai nei kaip norėtųsi
Beje Patiko man tas
Lavera Basis prausiamasis pienelis 2in1, oda tokia švelnutė, tarsi kremuku patepta po prausimosi, ir dar patiko
Lavera Basis rankų kremas, nėra iš riebiausių bet už Eco riebesnis ir labai skanaus kvapo, kitaip sakant "laveriškas"