QUOTE(Versmė @ 2010 01 29, 20:50)
http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Papildyta:
Kunigunda buvo minėjus, kad palaukti kol nudžius vanduo nusiprausus, iškart nepurkšti, kai šiek tiek tempimas pranyks, tada purkšti hidrolatą ir tepti pomadą ant drėgnos odos
Kuo tikėt - ja ir jumis, ar ta moterimi, kuri man pardavė tą pomadą kvapų namuose ir patarė ją tepti ant DRĖGNOS odos, nelaukti, kol nudžius?
Aš jau minėjau, kad man odos NETEMPIA nusiplovus, mano oda nėra sausa, tai kiek aš turėčiau laukt? Mano oda yra mišri, bet išsausėjus. Išsausėjus nėra tas pats, kas sausa. Ji riebaluojasi, taukuojasi, spuoguojasi, bet tuo pačiu pleiskanoja.
Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 29, 21:11)
nors man tai nera jokio skirtumo, as galiu tepti aliejus ir ant sausos odos -jie pas mane puikiai susigeria ir nelieka jokio riebumo, o oda palieka svelni.
Bandžiau kokosų aliejų ant sausos, ir čampakų pomadą ant drėgnos. Nė viena nesusigėrė visiškai, bet nuo čampakų pomados nusausint reikėjo mažiau, oda jautėsi geriau, ir daugiausia pertekliaus liko ten, kur oda nepleiskanoja. Kokosų aliejaus kiek užtepiau, tiek ir nuvaliau. Kadangi čampakų pomada yra kokoso aliejaus pagrindu, darau išvadą, kad man labiau tinka tepti ant drėgnos odos...
nemanau, kad be reikalo patarė būtent taip naudoti