Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(rutuk @ 2010 01 29, 19:22)
ojei  as po tris kapsules kalu i diena, tai jau nusiteikinesiu sapnams 
(gal irgi is holland&barrett su nuolaida pirkai?  )

Daddygirl -  ar ne per daug tu uzsimojai su 3  g.gif  as imu 1 kapsule ir vsio  mirksiukas.gif
Taip taip Holland&Barret su nuolaida  ax.gif

atspejau drinks_cheers.gif nors as seniai pirkus, rudeni.

tai kad taip parasyta - po tris gert smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 29, 20:50)
http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Papildyta:
Kunigunda buvo minėjus, kad palaukti kol nudžius vanduo nusiprausus, iškart nepurkšti, kai šiek tiek tempimas pranyks, tada purkšti hidrolatą ir tepti pomadą ant drėgnos odos

Kuo tikėt - ja ir jumis, ar ta moterimi, kuri man pardavė tą pomadą kvapų namuose ir patarė ją tepti ant DRĖGNOS odos, nelaukti, kol nudžius?
Aš jau minėjau, kad man odos NETEMPIA nusiplovus, mano oda nėra sausa, tai kiek aš turėčiau laukt? Mano oda yra mišri, bet išsausėjus. Išsausėjus nėra tas pats, kas sausa. Ji riebaluojasi, taukuojasi, spuoguojasi, bet tuo pačiu pleiskanoja.

Papildyta:
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 29, 21:11)
drinks_cheers.gif
nors man tai nera jokio skirtumo, as galiu tepti aliejus ir ant sausos odos -jie pas mane puikiai susigeria ir nelieka jokio riebumo,  o oda palieka svelni.

Bandžiau kokosų aliejų ant sausos, ir čampakų pomadą ant drėgnos. Nė viena nesusigėrė visiškai, bet nuo čampakų pomados nusausint reikėjo mažiau, oda jautėsi geriau, ir daugiausia pertekliaus liko ten, kur oda nepleiskanoja. Kokosų aliejaus kiek užtepiau, tiek ir nuvaliau. Kadangi čampakų pomada yra kokoso aliejaus pagrindu, darau išvadą, kad man labiau tinka tepti ant drėgnos odos... 4u.gif nemanau, kad be reikalo patarė būtent taip naudoti ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 29 sausio 2010 - 21:35
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 09:34)
pasekusi Rkatytės pavyzdžiu ir paėmusi Farfalla kvepalų L'amour user posted image

mėginuką išbandžiau šįryt ir jungiuosi prie nuomonės, kad jei rožė, tai ji turi kvepėti būtent taip  wub.gif Palyginti su Florascense rože, tai pastaroji yra aštresnė, pipiriškesnė. O Farfalla minkštesnė, į gaivų saldumą - labai švelnus, subtilus ir neįkyrus kvapas  rolleyes.gif

o bigsmile.gif gal kvapas panašus į laveros drėkinančios rožių kaukės veidui kvapą?
Nesu rožių megėja, bet jau toji kaip kvepia wub.gif
Aš tai ėmiau kitokių kvepalų mėginukus ir net miniuką 10ml, pagal aprašymus, aišku biggrin.gif laukiu, tikiuosi patiks bigsmile.gif

Dar noriu pagirti Daddygirl muiliukus 4u.gif eina į pabaigą su ožkos pienu, propoliu, medumi ir avižomis - tai labai švelnus, bet gerai putoja ir prausia, malonaus kvapo, tinka viskam thumbup.gif (naudoju ir intymiai higienai)
Eilėje šilkinis smile.gif
Atsakyti
Monika, parasyk man prasau kaip pirmokelei, kiek papaino deti i 50 ml kremo ( juk zinai,kaip as megstu padauginti, galiu be skuros likti). Reikia ar nereikia visgi citrinos ilasinti?
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 01 29, 21:50)

aciu, bet toki maistini aprasyma ir as radau, o jis nenaudingas odai ar plaukams? blush2.gif
Atsakyti
Turiu klausimą ne į temą, bet tikiuosi sulaukti atsakymo, nes Monicos pamiršau paklausti, kai buvo prisijungusi:ar reikia pervedant pinigus už prekes kur nors įvesti užsakymo numerį? blush2.gif
Atsakyti
Dar norėjau paklausti, o kokiais šepečiais šukuojatės plaukus, nes esu skaičiusi, kad su mediniais sveikiausia unsure.gif
Atsakyti
Merginos, po kiek reiketu gerti sio nakvisu aliejaus? http://www.sveikipro...muhle-solling-0
Atsakyti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 29, 22:36)
Dar norėjau paklausti, o kokiais šepečiais šukuojatės plaukus, nes esu skaičiusi, kad su mediniais sveikiausia  unsure.gif

Aš natūralių šerių prieš kelis metus pirkau, bent jau taip užrašyta buvo. Skaičiau, kad labiau blizga plaukai ir pan, na man tikrai sveikesni pasidarė, negu su metaliniais šukuojant. Kadangi plaukai tikrai ilgi, tai nors ir tiesūs (negarbanoti ir ne banguoti), bet geriausiai iššukuoja apvalus šepetys (turiu ir plokščią, ir apvalų natūralių šerių).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 29 sausio 2010 - 23:17
QUOTE(Alinva @ 2010 01 29, 21:32)
Kuo tikėt - ja ir jumis, ar ta moterimi, kuri man pardavė tą pomadą  kvapų namuose ir patarė ją tepti ant DRĖGNOS odos, nelaukti, kol nudžius?

doh.gif nu ar as kur nors parasiau, kad netepti ant dregnos odos? Juk aiskiai parasiau, kad mano odai nera jokio skirtumo, bet tau niekada nesiuliau to blink.gif Gal butu galima atidziau skaityti, juolabiau, kad kitos mano zodzius ne karta perpasakojo, bet tu vis tiek ta pati per ta pati - gerbk kitu laika unsure.gif

Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 29, 21:32)
Kuo tikėt - ja ir jumis, ar ta moterimi, kuri man pardavė tą pomadą  kvapų namuose ir patarė ją tepti ant DRĖGNOS odos, nelaukti, kol nudžius?
Aš jau minėjau, kad man odos NETEMPIA nusiplovus, mano oda nėra sausa, tai kiek aš turėčiau laukt? Mano oda yra mišri, bet išsausėjus. Išsausėjus nėra tas pats, kas sausa. Ji riebaluojasi, taukuojasi, spuoguojasi, bet tuo pačiu pleiskanoja.

Man pvz. po vandens tempia, o jei palaukiama, ir nieko nepurškiama, oda stimuliuojama pati gaminti riebalus. Kai nakčiai nustojau tepti kremą, o naudoti tik hidrolatą, ji iš sausos tapo mišria.

Tai pomadą tepti ant drėgnos, pirmiausia nuplauti vandeniu, nusausinti, užpurkšti hidroltą ir kol jis dar nesusigėrė tepti pomadą mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 29, 23:29)
doh.gif nu ar as kur nors parasiau, kad netepti ant dregnos odos? Juk aiskiai parasiau, kad mano odai nera jokio skirtumo, bet tau niekada nesiuliau to  blink.gif Gal butu galima atidziau skaityti, juolabiau, kad kitos mano zodzius ne karta perpasakojo, bet tu vis tiek ta pati per ta pati - gerbk kitu laika  unsure.gif

Nepykite, bet jūs tikrai SIŪLĖTE. Aš neturiu nieko prieš, ir tikrai nepykstu, jei ką smile.gif tiesiog mano darbas yra pastebėti detales, todėl į šią atkreipiau dėmesį 4u.gif

http://www.supermama...?...&p=34289636
as turiu campak pomada, ir sausa oda turiu -tai man ji labai patinka, tikrai nuima sausuma ir padaro oda silkine wub.gif .

Is patirties siulyciau toki dalyka- nusiprausus vakare veida (ryte as to niekada nedarau) neskubek nieko ant jo purksti ar tepti.

Papildyta:
QUOTE(Versmė @ 2010 01 29, 23:34)
Man pvz. po vandens tempia, o jei palaukiama, ir nieko nepurškiama, oda stimuliuojama pati gaminti riebalus. Kai nakčiai nustojau tepti kremą, o naudoti tik hidrolatą, ji iš sausos tapo mišria.

Tai pomadą tepti ant drėgnos, pirmiausia nuplauti vandeniu, nusausinti, užpurkšti hidroltą ir kol jis dar nesusigėrė tepti pomadą  mirksiukas.gif

Man dar minėjo, kad jei kosmetikos nenaudoju, tai galiu net neprausus purkšti hidrolatą ir ant jo tepti. Kadangi dėl pleiskanojimo negaliu naudoti krempudros, tai paprastai taip ir darau 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Alinva: 29 sausio 2010 - 23:42