Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

[quote=Satura,2010 02 05, 15:18]
drinks_cheers.gif Bandžiau visaip kaip strategiškai nuspręsti, ką imti, kokius kvapus - kad tiktų ir vyrams, ir moterims, ir dar nebūtų labai egzotiški, nes bent man tokie greičiausiai įkyri ax.gif Tai išrinkau granatus, vyšnias ir žemuoges. Tarp tokių visai kosmoso man buvo nugos, duonos ekstraktas, na bet kai neįsivaizduoju, kaip juos galima padaryti, tai nerizikavau biggrin.gif Na bet gal kada surizikuosiu ax.gif

[/quote]

na va ziuriu kad tie egzotiski man jau galva apsuko, o as dar kaip megejau geriau daugiau nei maziau prilasint visokiu kvapu, prilasinau i savo garintuva ir papaju, ir mangu, ir pasifloru, tai kai uzsmirdino doh.gif dabar negaliu as i tuos pasiflorus net ziuret. kita karta imsiu tradicinius kvapus.
O tas duonos, tai ten meduolis lotuliukas.gif matyt kvepes medum ir gvazdikeliais. o Nougat cia tokie saldainiai daromi is cukraus, kiausiniu baltymo ir riesutu, tai net nzn kuo gali kvepet g.gif

[quote=Diva:),2010 02 05, 15:23]

Isilasinu visada. Dabar turiu FIN su arbatmedziu, tai dar man matyt mazai- isilasinau EA arbatmedzio biggrin.gif
[/quote]

turiu FIN su aloe vera, ir susisuku mano kvailai galvai i ji arbatmedzio EA prilasinti, visa sampuna sugadinau, kaip sitas Ea smirda doh.gif net nezinau ar cia man vienai jis kazkokiu pelesiu atsiduoda?
girdejau kaip vyras siandien ryte vonioj keikesi ta sampuna ant galvos uzsipyles blush2.gif

MB yra gydytojas, karta per savaite apvaziuoja kaime gyvenancius sergancius diedulius ir bobules, vakare grizta visas kazkokiais pelesiai "kvepiantis", o dabar va vargsas ne is namu nespejo isvaziuoti ir jau pelesias kvepia.

[quote=eglute82,2010 02 05, 15:31]
as ir ziurejau aliejukus, bet pasilikau ateiciai ax.gif Dar labai sudomino termometras, toks fainas, zinoma negerai gal, kad metaliniu galu, bet vis tiek fainas

as zemuogiu norejau, bet sese uz avietes prabalsavo biggrin.gif

[/quote]

apie termometra ir as galvojau, bet kol labau sudetingu kremu nedarau tai apseinu ir be jo, labai nekaitinu, o dazniausiai skystus aliejus naudoju, ilgai ju nesildau, tam psl pataria det vit E kol aliejus sildomas.

quote=Satura,2010 02 05, 15:47]
ir aš dar norų turiu ateičiai biggrin.gif
mano konsiliumas tai vyko vangiai... Klausiu MB, kuo nori kvepėti? Atsakymas į viską NE blink.gif Na į granatus kažkaip nuolaidžiau sureagavo, o sprendimo sunkumą teko man prisiimti doh.gif Na, dabar turės būti gerai, kaip yra biggrin.gif
[/quote]

maniskis nori kvepeti tik adidas ir axe doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Chippie: 05 vasario 2010 - 15:11
QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 14:31)
na net pažiūrėsiu, įdomumo dėlei, per kiek laiko leduką sutirpinu ant veido tongue.gif Tiesiog intensyviai makaluoju juo po veidą, man kažkaip jis greit sueina - neužima daug laiko nei ryte, nei vakare smile.gif

Tai ir vakare galima trinti leduku?

------------------------------------------------------------------

Beje, ką gero/blogo galite paskyti apie essential care kosmetiką?

Ką reiškia tas pirmas ženkliukas ant jų kosmetikos?
user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mo(ni)ka: 05 vasario 2010 - 15:21
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 05, 15:08)
ateitis mudvieju aiski  biggrin.gif  thumbup.gif

akivaizdu biggrin.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 05, 15:09)
Nougat cia tokie saldainiai daromi is cukraus, kiausiniu baltymo ir riesutu, tai net nzn kuo gali kvepet  g.gif

girdejau kaip vyras siandien ryte vonioj keikesi ta sampuna ant galvos uzsipyles blush2.gif

maniskis nori kvepeti tik adidas ir axe  doh.gif

na prajuokinai su pasiflorom ir pelėsiais biggrin.gif

žinau, kas yra nuga, na bet kaip jos kvapą išgauti??? Puslapyje radau tarp sudėtinių dalių alkoholį ir cukrų. Dar yra karamelė, tas meduolis, kurių neįsivaizduoju kaip daiktų distiliuojamų niekaip biggrin.gif

MB šampūną pagerinau vieną kartą, daugiau nebepageidavo rolleyes.gif

gaiviai, taip, kaip kvepia vėjas cool.gif Ir iš kur tokį stebuklą man dabar paimti?? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 05, 16:09)
turiu FIN su aloe vera, ir susisuku mano kvailai galvai i ji arbatmedzio EA prilasinti, visa sampuna sugadinau, kaip sitas Ea smirda   doh.gif   net nezinau ar cia man vienai jis kazkokiu pelesiu atsiduoda?

Aham, speifinis kvapas.Man reikejo laiko prie jo priprasti, bet dabar visai nieko. O MB tai reke kaip pjaunamas ant viso namo, kai nupirkau dantu pasta su arbatmedziu- koki cia batu tepala padejai?? doh.gif Spjaudesi it slibinas doh.gif
Ir i jo sampuna ilasinau vistiek arbatmedzio kai nemate ax.gif hihihi.gif , nieko neuzuodzia matyt, nes tu jo CK visokiu kvapai stiprus labai biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 vasario 2010 - 15:28
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 05, 16:20)
Beje, ką gero/blogo galite paskyti apie essential care kosmetiką?

Aš turėjau maitinantį rožių kremą, tai labai sausindavo, visai nemaitindavo, žodžiu, antrą kartą jokiu būdu nepirkčiau.
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 05, 15:20)
Tai ir vakare galima trinti leduku?

Ką reiškia tas pirmas ženkliukas ant jų kosmetikos?

aš darau dukart - ryte ir vakare smile.gif

čia rimtos, patikimos sertifikavimo agentūros ženklas wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 14:51)
mama naudoja tamsiai dažomiems plaukams, jis jai mylimiausias  4u.gif

fainas tavo naujas nikas  thumbup.gif

O ji yra bandžiusi Sante? unsure.gif Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 05, 15:37)
O ji yra bandžiusi Sante? unsure.gif Ačiū 4u.gif

yra, atidavė močiutei cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 16:52)
yra, atidavė močiutei  cool.gif

O gal žinai, kuo labiau patiko Faith negu Sante? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 05, 15:54)

jai FIN kondicionierius veikia gerai sinergiškai su FIN šampūnu, nes po tokio derinio plaukai labai gražiai žvilga, yra papurę, gražiai gula. O Briliant Care pasirodė per riebus, plaukus sugludina per daug smile.gif Nors čia labai individualu - kiek forume panelių ir ne su tokiais sausais plaukais Brilliant Care mėgsta mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Babi* @ 2010 02 05, 16:54)

Man daug labiau patiko FIN sampunas ir balzamas, nei sante sampunas ir tas Brilliant care. Nuo sampuno pleiskanos net pasirode, o balzamas, kazkaip suribindavo plaukus prie saknu ir viskas. Greit pabaigsiu savo FIN porele, tai ir vel pirksiu, tik kitokius.
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 15:27)
Aš turėjau maitinantį rožių kremą, tai labai sausindavo, visai nemaitindavo, žodžiu, antrą kartą jokiu būdu nepirkčiau.

Aš dabar naudoju tą rožių kremuką. Man visai patinka 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 15:31)
aš darau dukart - ryte ir vakare smile.gif

čia rimtos, patikimos sertifikavimo agentūros ženklas wink.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti