Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Babi* @ 2010 02 05, 13:48)
O ar esa kas naudoję tokį kondicionierių? ax.gif

mama naudoja tamsiai dažomiems plaukams, jis jai mylimiausias 4u.gif

fainas tavo naujas nikas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 05, 14:43)
Bet tame prancūziškame kainos kažkokios nedidelės, pvz hidrolatų. Aišku, siuntimas prisideda, bet kaip supratau, jis fiksuotas Lietuvai nepriklausomai nuo svorio/kiekio, o nuo 60EUR - apskritai nemokamas.

nu jo nedideles tos kainos nes nera lietuvisko PVM ir antkainio thumbup.gif

Prisikaiciau apie Levra apelsinu sampuna tai ir man prireike, dabar uostau, kaip skaniai kvepia wub.gif

ar kuri lasino EA i duso zele kvapui?? turiu tokia labai neutralio duske, tai galvoju kaip ja pakvepinti?
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 05, 13:51)
nu jo nedideles tos kainos nes nera lietuvisko PVM ir antkainio thumbup.gif

o tu pati esi jų hidrolatus naudojusi? wink.gif

tavo pastangos nepraėjo veltui, su eglute82 jau pasidarėm užsakymą - ekstraktams daugiausiai, žinoma tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 14:54)
o tu pati esi jų hidrolatus naudojusi? wink.gif

tavo pastangos nepraėjo veltui, su eglute82 jau pasidarėm užsakymą - ekstraktams daugiausiai, žinoma tongue.gif

hidrolatu dar nebandziau. Pati visai neseniai atradau ju parduotuve thumbup.gif
pirkau aliejus, tuos mazus trikampiukus, kur po 10ml, aliejai man patiko.
Dar prigriebiau kremu gamybai indelius,plaktuva, vaska, konservanta ir tt.

tik nepamirskit aprasyti kaip kas kvepia, as emiau egzotiskus kvapus, tai kaip ir nelabai galiu pasakyti ar jie atitinka naturalu vaisiaus kvapa, bet va idomu, kaip visos braskes, vysnios ir kt kvepia.
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 05, 14:51)
ar kuri lasino EA i duso zele kvapui?? turiu tokia labai neutralio duske, tai galvoju kaip ja pakvepinti?

Isilasinu visada. Dabar turiu FIN su arbatmedziu, tai dar man matyt mazai- isilasinau EA arbatmedzio biggrin.gif
O i Logonos Daily Care ,kuri kvepia niekuom smile.gif , buvau isilasinus levandu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 05 vasario 2010 - 14:27
QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 13:49)
kai nusiprausiu, kad kremo į poras nepritepti. O tepu tol, kol ledukas sutirpsta smile.gif

Oho, tai ilgai tenka teplioti su tuo leduku, kol visas ištirpsta. Aš šiandien net pusės leduko nesunaudojau rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 05, 06:16)
Ačiū, prie progos reiks pauostinėti. O jie ne tokie patus kaip Ecostudijoje(tokie maži buteliukai su rutuliukais)? ax.gif

Maži su rutuliukais, bet ekostudijoj nemačius, tai nžn ar ta pati firma
Atsakyti
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 05, 14:23)
Oho, tai ilgai tenka teplioti su tuo leduku, kol visas ištirpsta. Aš šiandien net pusės leduko nesunaudojau  rolleyes.gif

na net pažiūrėsiu, įdomumo dėlei, per kiek laiko leduką sutirpinu ant veido tongue.gif Tiesiog intensyviai makaluoju juo po veidą, man kažkaip jis greit sueina - neužima daug laiko nei ryte, nei vakare smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 05, 14:05)
pirkau aliejus, tuos mazus trikampiukus, kur po 10ml, aliejai man patiko.
Dar prigriebiau kremu gamybai indelius,plaktuva, vaska, konservanta ir tt.

tik nepamirskit aprasyti kaip kas kvepia, as emiau egzotiskus kvapus, tai kaip ir nelabai galiu pasakyti ar jie atitinka naturalu vaisiaus kvapa, bet va idomu, kaip visos braskes, vysnios ir kt kvepia.

as ir ziurejau aliejukus, bet pasilikau ateiciai ax.gif Dar labai sudomino termometras, toks fainas, zinoma negerai gal, kad metaliniu galu, bet vis tiek fainas
user posted image

butinai drinks_cheers.gif

as zemuogiu norejau, bet sese uz avietes prabalsavo biggrin.gif

Tiesa, dedu dideli pliusa aubrey sampunui su zalia arbata + aloe sultys po isplovimo, plaukai purus, dvi dienas nesusiriebaluoja ir siaip graziai atrodo biggrin.gif Tikriausiai tai bus numeris vienas.

Kremukas mano gavosi tikrai poriebis, bet ziemai sunaudosiu. Ir siandien ismuse raudonis pasitepus, bet buvau ka tik po duso, gal delto? Ziuresiu savaites begy kaip naudosis g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 05 vasario 2010 - 14:40
QUOTE(Mo(ni)ka @ 2010 02 05, 15:23)
Oho, tai ilgai tenka teplioti su tuo leduku, kol visas ištirpsta. Aš šiandien net pusės leduko nesunaudojau  rolleyes.gif

as ir ne visa sunaudoju, nebent po vonios, tada akimirksniu istirpsta
Atsakyti
sveikos smile.gif dedant laveros roziu kauke po molio kaukes poru uzvert nereikia?nuprausi moli karstu vandeniu ir tada roziu iskart? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 05, 14:31)
as ir ziurejau aliejukus, bet pasilikau ateiciai   ax.gif

as zemuogiu norejau, bet sese uz avietes prabalsavo biggrin.gif

ir aš dar norų turiu ateičiai biggrin.gif

mano konsiliumas tai vyko vangiai... Klausiu MB, kuo nori kvepėti? Atsakymas į viską NE blink.gif Na į granatus kažkaip nuolaidžiau sureagavo, o sprendimo sunkumą teko man prisiimti doh.gif Na, dabar turės būti gerai, kaip yra biggrin.gif

o ten ir lūpų balzamų, ir kokių sviestų kūno (sertifikuotų) yra doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 05 vasario 2010 - 14:54