Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Versmė @ 2010 02 05, 00:05)
Na taip, suprantu, nėr ko užsiiminėt kūryba, jei rankos nekyla.
Man jau beveik savaitę piktumai pakaitom su liūdesiu puola, tai visas grožis nugaravo, aplink lūpas vėl nuberta, o rankos niekam nebekyla  doh.gif

laikykis 4u.gif pasigarink kokiu apelsinu, greipfruktu ar citrinu ea,jie nuotaika kelia,liudesi isvaiko:)
nezinau ar cia sutapimas, ar vis gi aloja tikrai grozio i energijos eliksyras? vakar susileidau pirmaja alijosiaus ampule, tai sian darbe kaip ikirpta i subine ir nuotaika puiki, ir darbai ruko rankose, nors pastarosios savaites supper sunkios, vakar jau kaip visciukas nustekentas atrodziau. Dar darbe garinu ea misinuka :rozmarinai, apelsinai ir japonine.....kazkokia, citrinom kvepia smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 04, 23:32)
laikykis  4u.gif pasigarink kokiu apelsinu, greipfruktu ar citrinu ea,jie nuotaika kelia,liudesi isvaiko:)
nezinau ar cia sutapimas, ar vis gi aloja tikrai grozio i energijos eliksyras? vakar susileidau pirmaja alijosiaus ampule, tai sian darbe kaip ikirpta i subine ir nuotaika puiki, ir darbai ruko rankose,  nors pastarosios savaites supper sunkios, vakar jau kaip visciukas nustekentas atrodziau. Dar darbe garinu ea misinuka :rozmarinai, apelsinai ir japonine.....kazkokia, citrinom kvepia smile.gif

Kas čia per ampulės?
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 05, 00:47)
Kas čia per ampulės?

alijosiaus ekstraktas,buvo tarybiniais laikais irmusu vaistinese, dabar to, kadpigu,musuose nebera:) kazkada man liepe kursa susileisti delmoterisku dalyku, o siaip, pacios zinote,kokias galiasaloje vera turi:)
http://lekmed.ru/lek...trakt-aloe.html
http://lekarstwo.ru/...ectionibus.html
ne i tema,bet netycia radau slogos gydyma naturaliomis priemonemis
http://vytiskondreck...lt/sloga-2.html
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 04, 14:22)
drinks_cheers.gif Tikrai nuostabiai kvepia, man irgi norisi lyžtelti putą biggrin.gif
Aš ilgiau jį naudoju nei ernesin, man papurina 4u.gif

Honey, aš taip pat galiu pasakyti kad lengvai papurina plaukus šis šampūnas ir kondicionieriui tikrai nėra poreikio, bet aš dėsiu, kad truputį darytų apsunkintus galus, nes mano plaukas pernelyg išsipučia biggrin.gif Beje visą dieną atbuvus prie šaknų jie vis dar atrodo "šviežutėliai" ir nesukritę smile.gif
QUOTE(Odora @ 2010 02 04, 14:53)
o urtekram kondicionieriai plaukams verti demesio? kazkoki bandziau senai tai kiek pamenu toks "skystokas" buvo g.gif
Aš turėjau su alavijais, tai visai nepatiko, jokio poveikio nepastebėjau, ko nepasakyčiau apie Sante Brilliant Care arba Lavera rožių - ir padrėkinti ir lengvai pamaitinti plaukučiai smile.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 04, 15:07)
o visuose didesniuose Rimi ju yra?
Mano manymu turėtų būti.

QUOTE(just_angel @ 2010 02 04, 17:44)
mane irgi domina 4u.gif  ypac ar Mandarino Rimi yra "Urtekram"  bigsmile.gif
Bent jau buitines priemones ir Natuderm prekes anksčiau mačiusi, tai ir Urtekram turėtų būti atsiradę mirksiukas.gif

-------------------------------------

Bet pasidalinsiu nusivylimu natūraliais kvepalais, nei ką anksčiau esu uostinėjusi iš Florascent nėra patikę(na Unami nebent, bet maniškis kategoriškai pasakė jog jam smirda ir jokiu būdu nepirkčiau doh.gif ), o dabar nusipirkau miniukus Farfalla L'amur ir Aura, tai nesumeluosiu, man jie ne tai, kad nepatinka, bet žiauriai smirda verysad.gif
Nusprendžiau nutraukti ieškojimus, nebent kada netyčia pačiai po ranka koks nuostabus kvapas pakliūtų.

Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 05, 00:53)

Nusprendžiau nutraukti ieškojimus, nebent kada netyčia pačiai po ranka koks nuostabus kvapas pakliūtų.

O iš nimfali uostei? Mačiau daug mažų buteliukų, 20-30lt kainavo. Ir kvapai visai nieko, nors per daug nesigilinau, vistiek dabar pirkti nesiruošiu.
Paskutiniu metu daug komplimentų sulaukiau už feniqia aliejų, "muskusas ir rožė", toks sunkus, rytietiškas afrodiziakinis kvapas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 05, 01:29)
O iš nimfali uostei? Mačiau daug mažų buteliukų, 20-30lt kainavo. Ir kvapai visai nieko, nors per daug nesigilinau, vistiek dabar pirkti nesiruošiu.

Ačiū, prie progos reiks pauostinėti. O jie ne tokie patus kaip Ecostudijoje(tokie maži buteliukai su rutuliukais)? ax.gif
Atsakyti
Gal kas esat susipažinę su šiuo produktu: http://www.evija.lt/lt/apie-krema/
Ar tai tikrai natūralus produktas? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 04, 23:32)
Dar darbe garinu ea misinuka :rozmarinai, apelsinai ir japonine.....kazkokia, citrinom kvepia smile.gif

japoniškas apelsinas čia? g.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 02 05, 00:53)
o dabar nusipirkau miniukus Farfalla L'amur ir Aura, tai nesumeluosiu, man jie ne tai, kad nepatinka, bet žiauriai smirda verysad.gif

blink.gif O koks Aura kvapas???

QUOTE(Brasa @ 2010 02 05, 08:22)
Ar tai tikrai natūralus produktas?  g.gif

paprašyk, kad visą sudėtį atsiųstų nuo A iki Z wink.gif Nors manęs tai nežavi - kiaulių taukai... Čia matyt labai specifinis produktas smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Brasa @ 2010 02 05, 09:22)
Ar tai tikrai natūralus produktas?  g.gif

man tai jis nepatiko, irgi kazkada buvo isiule parodoj doh.gif riebalas totalus ir tiek. pradejau naudot ir ismeciau
Atsakyti
QUOTE(wilike @ 2010 02 05, 10:07)
man tai jis nepatiko, irgi kazkada buvo isiule parodoj  doh.gif  riebalas totalus ir tiek.  pradejau naudot ir ismeciau

Aš jį irgi turiu, bet naudojam tik vienam tikslui - kai susloguojam, pasitepam po nosim (žodžiu ,man tos dėžutės užtektų kokiam 10 metų doh.gif ). Nežinau , gal sutapimas, bet ta sloga taip ir neįsismarkuoja g.gif Sudėtis buvo surašyta ant pačios dėžutės (bet dabar neturiu po ranka, tai negaliu pažiūrėt...), bet man kažkaip irgi kilo įtarimas ,kad ne viskas ten taip jau natūralu, kaip tam jų internetiniam puslapy surašyta...
Atsakyti
QUOTE(KenguRyte21 @ 2010 02 05, 00:20)
sveikos kaip idomu cia pas jus...gal ka turit patarti...ka galeciau pasigaminti sau...
mano oda kartais rieboka bet megsta papleiskanoti,dauggg uzsikimsusiu poru ties nosim ir kakta daugiausia....paakiai kaip su fanarais biggrin.gif
beje is kur priemoniu perkat gamybai?

Aš perku iš čia, dar žinau, kad kitos merginos iš kvapų namų perka smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 05, 09:59)
japoniškas apelsinas čia?  g.gif

japoniniu laureniu ea smile.gif is AN superinis citrusi kvapas, reikia vos keliu laciuku i lempa, jei dar sumaisau su rozmarinais, niu supper kvapas smile.gif
Atsakyti