Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 04, 15:07)
o visuose didesniuose Rimi ju yra?

mane irgi domina 4u.gif ypac ar Mandarino Rimi yra "Urtekram" bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 04, 17:33)
Nes tam puslapy didziausia "blogybe" kad yra pilna visokiu receptu ir visus norisi ismeginti ir dar zinoma viska sudeti i grazius indelius

aš tai iki puslapio pabaigos, kur būna receptai, net nevažiuoju biggrin.gif Užteko pamatyti kažkokį super gražų aprasojusį buteliuką su purškikliu, supratau, kad mano norai gali išaugti geometrine progresija, nes tada reikės ir jų gėlių vandens, ir kitų aromatų ir dar N+1 daikto... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 04 vasario 2010 - 17:47
QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 17:01)
yra, bet daug nykesnis nei prancūziškas: Aroma-zone. Žinok, jei norėsi ką pirkt, tai staigiai ir prancūziškai išmoksi - man tas pats buvo su vokiečių, nes jeigu nori kažką pirkti, turi pradėti orientuotis nori nenori biggrin.gif

Jojo as irgi is kart nesupratau kodel anglu klb.l mazai prekiu,o prancuzu tai vajej tik spek ziuret ir grozetis!!!
As prancuzu irgi nemoku,bet mokant anglu-ispanu kazkaip suprantu taip pusiau,priedo daug kas tarpautiniais zodziais parasyta!
O jau receptukai tai mane irgi apakino...ypac ju smagus pateikimas wub.gif wub.gif
Jau ta agurkine zele tikrai jauciu bandysiu,tik biski gaila ,kad ta konservanta reikia deti.. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 02 04, 18:18)
Jojo as irgi is kart nesupratau kodel anglu klb.l mazai prekiu,o prancuzu tai vajej tik spek ziuret ir grozetis!!!
As prancuzu irgi nemoku,bet mokant anglu-ispanu kazkaip suprantu taip pusiau,priedo daug kas tarpautiniais zodziais parasyta!
O jau receptukai tai mane irgi apakino...ypac ju smagus pateikimas wub.gif  wub.gif
Jau ta agurkine zele tikrai jauciu bandysiu,tik biski gaila ,kad ta konservanta reikia deti.. doh.gif

ax.gif neretai tas pats zodis prancuzu ir ispanu kalba turi skirtingas reiksmes lotuliukas.gif, tai mane ir zude mokantis ispanu kalba, nes zodziai identiskai rasosi, bet turi skirtingas reiksmes ir skirtingai kaitomi
Jei reikia, galiu frankonu su kodu pasidalinti mirksiukas.gif
Atsakyti
Siandien gavau viena paketeli is UK, tai savo virtuvej atidariau chemine laboratorija ir pradejau meistrauti kremuka veidui, kadangi tai mano pirmas bandymas, labai rankos drebejo, sirdis plake, kad tik ko nesugadinus ir stai wub.gif
user posted image

norejau riebesnio, dejau ziupsneli sviestmedzio, ziupsneli kakavos sviesto, po to jojobos al., pasifloru al., ersketuogiu al., roziu hidrolato, hamameliu hidrolato, vit. E ir pelargoniju EA, tikiuos uzteks vit. E konservavimui g.gif
Dar turejau kalcio pantetonato, bet uzmirsau kada ir kiek jo deti blush2.gif

QUOTE(envyy @ 2010 02 04, 18:18)

mane ir ta zele pakerejo, o ypac spalvyte, o jeigu deti koki naticida is Monicos gal ir laikytu g.gif

Atsakyti
eglute, wow wub.gif o kokiom proporcijom viską pylei? Ar iš akies? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(GinMintė @ 2010 02 02, 19:47)

Aciu visoms atsakiusioms del Logonos kuno sviesto 4u.gif
O as pagal kazkurios is jusu pasisakyma, pabandziau aliejus teptis po duso ant visiskai dregnos kuno odos, ranksluosciu nei kiek nenusausintos rolleyes.gif Labai patiko efektas, zymiai greiciau susigere negu kad ant vos dregnos thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Hibisco: 04 vasario 2010 - 22:13
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 04, 20:24)
Siandien gavau viena paketeli is UK, tai savo virtuvej atidariau chemine laboratorija ir pradejau meistrauti kremuka veidui, kadangi tai mano pirmas bandymas, labai rankos drebejo, sirdis plake, kad tik ko nesugadinus ir stai  wub.gif

nerealiai biggrin.gif 4u.gif Super gražus thumbup.gif O kaip kvepia? wink.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 04, 22:12)
Teisingai Versme sako, tik bandymu budu, juk ir as pirma kart darau  drinks_cheers.gif

Saunuole 4u.gif kaip kvapas?? kaip drekina??? dabar noresis vis naujus receptus isbandyti thumbup.gif
as va misliju ar vit E kaip konservanto uztenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 04, 21:56)
eglute, wow wub.gif o kokiom proporcijom viską pylei? Ar iš akies? smile.gif

Aciu 4u.gif
dariau 30 ml, tai skaiciavau pagal Saturos formule 60% vandens-40% aliejaus, tai gavosi hidrolatu ~ 18 ml, alieju ~12 ml ir kas be ko emulsinio vasko turejau 1.7 gramo, tai visa ir sudejau

QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 22:18)
nerealiai  biggrin.gif  4u.gif Super gražus  thumbup.gif O kaip kvepia? wink.gif

4u.gif 4u.gif 4u.gif kvepia pelargonijom, nors telasinau 5 lasus, bet daugiau nieko neturejau, apelsino prisibijojau det ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Chippie @ 2010 02 04, 22:31)
Saunuole  4u.gif  kaip kvapas?? kaip drekina??? dabar noresis vis naujus receptus isbandyti  thumbup.gif
as va misliju ar vit E kaip konservanto uztenka g.gif

4u.gif kaip drekina pasakysiu ryt, nes siandien patepiau tik jautrias vietas paziureti ar nealergizuos unsure.gif
dabar sedziu ekstazeje wub.gif ir ziurineju tavo puslapiuka, ten ir daug receptu su visokiom avietem ir kt., spalvu deriniai nerealus. O labiausiai traukia agurku zele thumbup.gif tik reikia issiaiskinti kam ji skirta lotuliukas.gif

tikiuos nesurugs kremas lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo eglute82: 04 vasario 2010 - 22:42
O kur receptai tame aroma-zone puslapyje, nes nerandu doh.gif eglute82, kooooks fainas kremas wub.gif
Atsakyti
sveikos kaip idomu cia pas jus...gal ka turit patarti...ka galeciau pasigaminti sau...
mano oda kartais rieboka bet megsta papleiskanoti,dauggg uzsikimsusiu poru ties nosim ir kakta daugiausia....paakiai kaip su fanarais biggrin.gif
beje is kur priemoniu perkat gamybai?

Atsakyti