Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

šitas geras smile.gif Nors man pagal plaukų tipą jis ne, bet grįžusi pas tėvus būtent šituo galiu ekstra atveju galvą išsiplauti smile.gif Ir kvepia nuostabiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ernesin @ 2010 02 04, 12:47)
Ateinu pagirti naujai išbandytą Lavera šampūną "Hair Orange Milk Shampoo" ploniems plaukams

drinks_cheers.gif Tikrai nuostabiai kvepia, man irgi norisi lyžtelti putą biggrin.gif

QUOTE(Honey @ 2010 02 04, 12:52)
Ar papurino bent kiek plaukus? smile.gif

Aš ilgiau jį naudoju nei ernesin, man papurina 4u.gif
Papildyta:
Ar aš nematau, ar nėra tam prancūzų puslapyje anglų klb varianto? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 04, 12:59)
Gal kam bus aktualu: "Rimi" 30 proc. nuolaida "Urtekram" šampūnams ir  kondicionieriams, "Sonnet" produktams irgi yra nuolaidų. Taip tap ir daugiau nuolaidų eco produktams

vaje bankrotas druide nuolaidos urtekram nuolaidos, bet sandeliukas dziaugtusi rolleyes.gif
o urtekram kondicionieriai plaukams verti demesio? kazkoki bandziau senai tai kiek pamenu toks "skystokas" buvo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 04, 14:53)
o urtekram kondicionieriai plaukams verti demesio? kazkoki bandziau senai tai kiek pamenu toks "skystokas" buvo g.gif

Kažkas naudojo, kiek pamenu sakė neišsiplauna normaliai su vandeniu, plaukai lieka riebūs, tad teko naudoti kaip kaukes unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 04, 12:59)
Gal kam bus aktualu: "Rimi" 30 proc. nuolaida "Urtekram" šampūnams ir  kondicionieriams, "Sonnet" produktams irgi yra nuolaidų. Taip tap ir daugiau nuolaidų eco produktams

o visuose didesniuose Rimi ju yra?
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 04, 13:12)
reikes paeksperimentuoti thumbup.gif  man regis ten pagrindas ryziu miltai ir cukrus, o del kvapo citrinzoles EA.
O tavisko kvapas ar primena kiek Suki??

Aš orginaliojo Suki esu tik uoščius pas draugę, taigi nelabai galiu daug pakomentuoti. Šiaip Monicos citrinžolės EA primena Suki, dar pas mane jaučiasi verbenų hidrolatas wub.gif . Kvapas toks gaivus, rytmetinis, pavasarinis biggrin.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(weirdo @ 2010 02 04, 14:15)
na taip, dėkui už atsakymą. žiūrėjau pirmą žinutę ir skaičiau. ir temą paskaitau. prašiau, kam nesunku, įdėti nuorodų su daug normalios (ne tokios, kurią pirmuose puslapiuose išmeta google) informacijos o ne nuorodų į parduotuves, kurios aprašo tai, kuo prekiauja.

O ko konkrečiai reikia?
Atsakyti
QUOTE(Odora @ 2010 02 04, 14:53)
vaje bankrotas druide nuolaidos urtekram nuolaidos, bet sandeliukas dziaugtusi rolleyes.gif

Aš naudoju tą patį paprasčiausią, bekvapį. Pati įsilašinu norimo EA. Tai man labai thumbup.gif Kaina puiki, efektas labai geras (tokio kokio ir reikia - t.y. tiesiog glotnesni, švelnesni plaukai, ypač po priemonių, kurie juos pašiaušia..pvz. "Mėtos" losjono plaukams stiprinti). Niekas nesulipę, nesudribę ir nieks ne per skysta ax.gif

Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 04, 14:22)
Ar aš nematau, ar nėra tam prancūzų puslapyje anglų klb varianto? smile.gif

yra, bet daug nykesnis nei prancūziškas: Aroma-zone. Žinok, jei norėsi ką pirkt, tai staigiai ir prancūziškai išmoksi - man tas pats buvo su vokiečių, nes jeigu nori kažką pirkti, turi pradėti orientuotis nori nenori biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 18:01)
yra, bet daug nykesnis nei prancūziškas: Aroma-zone. Žinok, jei norėsi ką pirkt, tai staigiai ir prancūziškai išmoksi - man tas pats buvo su vokiečių, nes jeigu nori kažką pirkti, turi pradėti orientuotis nori nenori biggrin.gif

Satura, gal jau ten prisikrovei pilna krepseli? ar radai ka gero?

Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 04, 17:08)
Satura, gal jau ten prisikrovei pilna krepseli? ar radai ka gero?

jo, prisikrovei tongue.gif O už kokias sagas tada paskui atostogauti reikės? biggrin.gif

šiaip tai neturėjau laiko visai aš išlandžioti to puslapio - pažiūrėjau, kas kvepia viena akim, dar apspangau pilna to žodžio prasme nuo tų dizaininių indelių. Kaip gražu, į dieną atsidarau bent kartą tą puslapį ir vis indelius apžiūriu, pasigododama, kad būtų brangu stiklą į LT siųsti, na bet jau kaip reikia... blush2.gif

kai paatostogavusi grįšiu, tada ir spręsiu, ką ten imti, o tai bus antroje vasario pusėje ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 18:13)
jo, prisikrovei tongue.gif O už kokias sagas tada paskui atostogauti reikės?   biggrin.gif

šiaip tai neturėjau laiko visai aš išlandžioti to puslapio - pažiūrėjau, kas kvepia viena akim, dar apspangau pilna to žodžio prasme nuo tų dizaininių indelių. Kaip gražu, į dieną atsidarau bent kartą tą puslapį ir vis indelius apžiūriu, pasigododama, kad būtų brangu stiklą į LT siųsti, na bet jau kaip reikia...  blush2.gif

lotuliukas.gif as tai nueinu, prisikraunu krepseli, tada pasiziuriu i saskaita, i vonios spinteles neuzsidarancias dureles, i saskaita, i krepseli, i vonia, i MB ir visks baigiasi mastau.gif irnesakyk.gif

dabar stengiuosi gamintis kremus ir kt tik is to ka turiu. Nes tam puslapy didziausia "blogybe" kad yra pilna visokiu receptu ir visus norisi ismeginti ir dar zinoma viska sudeti i grazius indelius ir dar jie ten idejo nuorada is kur parsisiusti grazias etiketes doh.gif na zodziu, akys raibsta
Atsakyti