QUOTE(pepkė @ 2010 02 04, 12:50)
Pas mane pradžia ,,Sukiska'', o pabaiga pagal mane:), taigi dėjau - ryžių miltų, rudojo nerafinuoto cukraus, citrininės verbenos hidrolato, medetkų fitolio, varnalėšų miltelių, citrinžolės EA, lašiuką vitamino E.
reikes paeksperimentuoti man regis ten pagrindas ryziu miltai ir cukrus, o del kvapo citrinzoles EA.
O tavisko kvapas ar primena kiek Suki??
Man suki siek tiek siurkstokas veidui, tai gal smilkesni cukru reikes det
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 10:24)
žiiūrėkim plačiau - gal tuo kvapu daugiau žmonių pavyktų paskatinti pereiti prie natūralios kosmetikos
na ne, nenaudoju O kas tau nesigavo taip gražiai, kad dar nori padažyti ir kodėl žalsva spalva? Kremus ar kokius sviestus? Nes kremai man visi gaunasi daugmaž balti, balkšvi, gelsvi - žodžiu, normalios tokios spalvos Bent mane kol kas labiau domina EA atsargų plėtra, na ir tos Chippie esencijos Ačiū tau, Chippie, užsikrėčiau juodai
na ne, nenaudoju O kas tau nesigavo taip gražiai, kad dar nori padažyti ir kodėl žalsva spalva? Kremus ar kokius sviestus? Nes kremai man visi gaunasi daugmaž balti, balkšvi, gelsvi - žodžiu, normalios tokios spalvos Bent mane kol kas labiau domina EA atsargų plėtra, na ir tos Chippie esencijos Ačiū tau, Chippie, užsikrėčiau juodai
man kvapas labai svarbu, ir ne tik man, kai pradejau naudoti naturalia kosmetika, jau maniau, kad MB is namu ismes nes as jam vis "nekvepejau", o kai issitepiau kokosu aliejum, tai jis pareiske, kad su afrikieciu restorano vireja nemiegos na KN kokosu aliejaus tos specifinis, "virtuvinis" kvapas ir man nosi riete.
Man laaabai patinka vaniles fitolis is AN, skaniai kvepia. Dabar labai noriu pasidaryti vanilini krema
Jei kas nori pasidaryti rozini, ar rausva krema siulau burokeliu sultis is ten pat kaip ir ekstraktai / esencijos, zodziu kvapai