Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(pepkė @ 2010 02 04, 12:50)
Pas mane pradžia ,,Sukiska'', o pabaiga pagal mane:), taigi dėjau - ryžių miltų, rudojo nerafinuoto cukraus, citrininės verbenos hidrolato, medetkų fitolio, varnalėšų miltelių, citrinžolės EA, lašiuką vitamino E.

reikes paeksperimentuoti thumbup.gif man regis ten pagrindas ryziu miltai ir cukrus, o del kvapo citrinzoles EA.
O tavisko kvapas ar primena kiek Suki??

Man suki siek tiek siurkstokas veidui, tai gal smilkesni cukru reikes det g.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 10:24)
žiiūrėkim plačiau - gal tuo kvapu daugiau žmonių pavyktų paskatinti pereiti prie natūralios kosmetikos biggrin.gif

na ne, nenaudoju smile.gif O kas tau nesigavo taip gražiai, kad dar nori padažyti ir kodėl žalsva spalva? Kremus ar kokius sviestus? Nes kremai man visi gaunasi daugmaž balti, balkšvi, gelsvi - žodžiu, normalios tokios spalvos  ax.gif Bent mane kol kas labiau domina EA atsargų plėtra, na ir tos Chippie esencijos  ax.gif Ačiū tau, Chippie, užsikrėčiau juodai  doh.gif  biggrin.gif

man kvapas labai svarbu, ir ne tik man, kai pradejau naudoti naturalia kosmetika, jau maniau, kad MB is namu ismes doh.gif nes as jam vis "nekvepejau", o kai issitepiau kokosu aliejum, tai jis pareiske, kad su afrikieciu restorano vireja nemiegos doh.gif na KN kokosu aliejaus tos specifinis, "virtuvinis" kvapas ir man nosi riete.
Man laaabai patinka vaniles fitolis is AN, skaniai kvepia. Dabar labai noriu pasidaryti vanilini krema thumbup.gif

Jei kas nori pasidaryti rozini, ar rausva krema siulau burokeliu sultis wub.gif is ten pat kaip ir ekstraktai / esencijos, zodziu kvapai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 04, 12:12)
man kvapas labai svarbu, ir ne tik man, kai pradejau naudoti naturalia kosmetika, jau maniau, kad MB is namu ismes doh.gif  nes as jam vis "nekvepejau", o kai issitepiau kokosu aliejum, tai jis pareiske, kad su afrikieciu restorano vireja nemiegos doh.gif 

aš tokių problemų neturiu, bet kad malonumą kitiems padidinti galiu, tai manau, kad tikrai drinks_cheers.gif Plius, pamačiau ten mane labai dominantį absoliutą, kurio į LT tikriausiai negreit užveš ir dar vargu, ar jis būtų apsimokantis produktas ax.gif O kokių ten yra indelių ir buteliukų, tai..... ax.gif rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 22:09)
o kaip jus rasula naudojat plauku kaukems?? padarot kosele ir istepat plaukusblink.gif  as cia kazkaip nesuprantu
o cia toks prabangus receptas plaukams?smile.gif

As tai naudoju naturalu rasula is AN, o kauke tai pati susimeistrauju pagal nuotaika, kartrais atskiedziu vandenuku ir padaru kosele, kartais glicerino ilasinu mirksiukas.gif
Man tai jokio sampuno po jos nesinori smile.gif
Atsakyti
Ateinu pagirti naujai išbandytą Lavera šampūną "Hair Orange Milk Shampoo" ploniems plaukams
user posted image

Pirmiausia tai kvapas, niam niam, norisi valgyti putas kaip skaniai kvepia wub.gif
Skalsus, gerai putoja, net kondicionieriaus nedėjau, nes visiškai nesuvėlė plaukų, ir išsišukavo lengvai. Kaip draugaus su pačia oda ir ar sekantį kartą nebus poreikio kondicionieriui parašysiu vėliau.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ernesin: 04 vasario 2010 - 12:47
QUOTE(ernesin @ 2010 02 04, 13:47)
Ateinu pagirti naujai išbandytą Lavera šampūną "Hair Orange Milk Shampoo" ploniems plaukams
user posted image

Pirmiausia tai kvapas, niam niam, norisi valgyti putas kaip skaniai kvepia wub.gif
Skalsus, gerai putoja, net kondicionieriaus nedėjau, nes visiškai nesuvėlė plaukų, ir išsišukavo lengvai. Kaip draugaus su pačia oda ir ar sekantį kartą nebus poreikio kondicionieriui parašysiu vėliau.

Ar papurino bent kiek plaukus? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Honey @ 2010 02 04, 12:52)
Ar papurino bent kiek plaukus? smile.gif

Žinok manieji ir taip linkę banguotis, o dar alaviją į šaknis trinu, tai sunku dabar atsakyti, manau dar po poros plovimų tiksliau parašysiu jo poveikį 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 09:24)

na ne, nenaudoju smile.gif O kas tau nesigavo taip gražiai, kad dar nori padažyti ir kodėl žalsva spalva? Kremus ar kokius sviestus? Nes kremai man visi gaunasi daugmaž balti, balkšvi, gelsvi - žodžiu, normalios tokios spalvos  ax.gif Bent mane kol kas labiau domina EA atsargų plėtra, na ir tos Chippie esencijos  ax.gif Ačiū tau, Chippie, užsikrėčiau juodai  doh.gif  biggrin.gif

Na va,prancuzai siulo pasigaminti tokia drekinancia zele is agurku extrakto(truputi zemiau ziureti foto):http://www.aroma-zone.com/aroma/Fiche_extrait_concombreBIO.asp#masque-gelee-concombre

Ta zalsva spalva labai jau man grazi! wub.gif Tai spalvai siulo deti chlorofilo miltelius ir dar konservanta "cosgard",net nzn ar butinai reik ir to konservanto?Mazu kuo kitu galima pakeisti.Bet kazkaip visad labai noredavau kazka tokio pasigaminti is agurku!!!Nezinau daba ar verta visa sudeti tiksliai atkartoti g.gif O sitam psl labai daug ivairiu negirdetu receptuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 04, 13:12)
man kvapas labai svarbu, ir ne tik man, kai pradejau naudoti naturalia kosmetika, jau maniau, kad MB is namu ismes doh.gif  nes as jam vis "nekvepejau", o kai issitepiau kokosu aliejum, tai jis pareiske, kad su afrikieciu restorano vireja nemiegos doh.gif  na KN kokosu aliejaus tos specifinis, "virtuvinis" kvapas ir man nosi riete.
Man laaabai patinka vaniles fitolis is AN, skaniai kvepia. Dabar labai noriu pasidaryti vanilini krema thumbup.gif

Jei kas nori pasidaryti rozini, ar rausva krema siulau burokeliu sultis  wub.gif  is ten pat kaip ir ekstraktai / esencijos, zodziu kvapai thumbup.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
MB irgi beveik viskas smirdi rolleyes.gif Kai išsitepu plaukus aliejumi su įlašintu rozmarinų/ylang ylang EA jis vis dejuoja g.gif Kokosų aliejaus nei aš, nei jsi pernelyg nemėgsta, tačiau kažkaip jis jautriau reaguodavo biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 04, 12:32)
tai ar sunku bent pirmą temos žinutę pažiūrėti? Ir bent porą nuorodų atidžiau apsišvietimui paskaityti (Kvapų namų ir Aroma Natural)?

na taip, dėkui už atsakymą. žiūrėjau pirmą žinutę ir skaičiau. ir temą paskaitau. prašiau, kam nesunku, įdėti nuorodų su daug normalios (ne tokios, kurią pirmuose puslapiuose išmeta google) informacijos o ne nuorodų į parduotuves, kurios aprašo tai, kuo prekiauja.
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 02 04, 14:02)
Na va,prancuzai siulo pasigaminti tokia drekinancia zele is agurku extrakto(truputi zemiau ziureti foto):http://www.aroma-zone.com/aroma/Fiche_extrait_concombreBIO.asp#masque-gelee-concombre

Ta zalsva spalva labai jau man grazi! wub.gif Tai spalvai siulo deti chlorofilo miltelius ir dar konservanta "cosgard",net nzn ar butinai reik ir to konservanto?Mazu kuo kitu galima pakeisti.Bet kazkaip visad labai noredavau kazka tokio pasigaminti is agurku!!!Nezinau daba ar verta visa sudeti tiksliai atkartoti g.gif O sitam psl labai daug ivairiu negirdetu receptuku thumbup.gif

jei nori pasidaryti zele keliems kartams tai butinai reikes konservanto, kitaip prisiveis visokiu "grybu" smile.gif

Siame recepte reikia deti Xanthan, vienintelis tinkamas konservantas yra cosgard (tai sintetinis konservantas). Nes pagal juos kiti konservantai su Xanthan - nesuderinami.

Jei esi dar tik prdedancioji, tai siulyciau viska daryti pagal recepta, nes eksperimentuoti gali buti pavojinga.

del spalvos sutinku, grazi thumbup.gif bet daugiau jokios is jos naudos...

Na o receptu ten tai laaaabai daug ir taip norisi visus isbandyti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(envyy @ 2010 02 04, 13:02)

Ta zalsva spalva labai jau man grazi! wub.gif

ooo, dar viena ligonė lotuliukas.gif Sveika atgulus į tą pačią palatą drinks_cheers.gif

dabar supratau idėją - jei agurkinis kremas, tai jis kelia asociacijas žaliai spalvai, todėl ir siūlo padažyti wink.gif Tai ir bandyk, įdomu, kas gausis biggrin.gif

QUOTE(weirdo @ 2010 02 04, 13:15)
na taip, dėkui už atsakymą. žiūrėjau pirmą žinutę ir skaičiau. ir temą paskaitau. prašiau, kam nesunku, įdėti nuorodų su daug normalios (ne tokios, kurią pirmuose puslapiuose išmeta google) informacijos o ne nuorodų į parduotuves, kurios aprašo tai, kuo prekiauja.

akivaizdu, kad neskaitai, arba matai, ką nori matyti. Nuorodų nedėsiu, pati naršyk: Kvapų namuose yra aiškiai paaiškinta, kas yra tokie baziniai aliejai, jų savybės, straipsnių apie kosmetiką, gamybos receptų. Čia maža? AromaNatural yra aprašymų bendrų - kas yra aliejai, EA, hidrolatai, kokiomis koncentracijomis naudoti. SM yra temų a la gaminamės pačios, bet jei tau visi šie šaltiniai per prasti, tai jau tavo asmeninis reikalas, o ne mūsų problema smile.gif
Atsakyti
Va tokį šampūną bandžiau user posted image smile.gif
Aš labai bijojau, kad plaukai nebūtų negražūs, nes skaičiau, kad čia yra buvę, jog nuo natūralių šampūnų iš pradžių plaukai negražūs buvo, bet man viskas buvo gerai bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 04 vasario 2010 - 14:10