QUOTE(gėlužė @ 2010 02 03, 21:48)
Labai sudomino mane si tema,nors nieko apie tai neismanau ,bet matau,kad cia daug mamyciu gerai ismananciu apie naturalia kosmetika
Sudomino aloe gelis,kur ji galima isigyti
Mano plaukai gan sunkus ir nors ir padazau retkarciais,bet linke greitai riebaluotis,labai noriu juos pakelti nuo saknu,bet greitai sukrenta
Gal galite koki gera sampuniuka parenkomenduoti tokiems plaukams
Sudomino aloe gelis,kur ji galima isigyti
Mano plaukai gan sunkus ir nors ir padazau retkarciais,bet linke greitai riebaluotis,labai noriu juos pakelti nuo saknu,bet greitai sukrenta
Gal galite koki gera sampuniuka parenkomenduoti tokiems plaukams
Laikui bėgant pradėsit išmanyti daugiau ir daugiau Aloe gelis šis http://www.nimfali.l.......=68&lang=lt jį galima įsigyti "Nimfali" (PC "Mada"). Dėl šampūnų tai gal merginos daugiau ką patars, nes mano plaukai šiek tiek kitokie. Nors būtų ne prošal paskaityti senąsias temas, ten daug naudingos informacijos apie viską
Merginos, ar visos matėte
VASARIO 5 - 28 d.
DRUIDE - visiems muilams 25% nuolaida.
DRUIDE - dantų pastom 25% nuolaida.
DRUIDE - visai "Sensuale" linijai 30% nuolaida.
Ciel d'Azur - smilkalams 30% nuolaida
TIK PC "MADA" vasario 6-7 d.
DRUIDE - visam asortimentui 50% nuolaida.
http://www.nimfali.l...din-akcija.html
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 21:09)
o kaip jus rasula naudojat plauku kaukems?? padarot kosele ir istepat plaukus? as cia kazkaip nesuprantu
o cia toks prabangus receptas plaukams?
o cia toks prabangus receptas plaukams?
mano jau paruostas, nieko nereikia prideti.
jau plaukams tai nieko negaila, kai plaukai grazus ir oda lygi bei svytinti, daugiau neiko groziui ir nereikia o receptu dziaugiuosi todel, kad pirma karta turiu beveik visus ingredientus, isskyrus sesamo al, bet ji pakeisiu argano al.
Va norejau paklausti ar Everyday minerals pudros yra naturalios??? dar ten uzmaciau ratilu "maskuokli", tai idomu gerietis ar blogietis? nespejau paziureti sudeties.
Klausimelis(labai tikiuosi i tema,jeigu ka -nebarkit:)
Ar megstate naudoti kokius spec daziklius savo pagaminties dalykeliams?Uzsienio psl nemazai siulo ivairiu eco dazikliu ir pagal paveikslelius spalvos labai mielos gaunasi..kartais tikrai is keliu skirtingu aliejuku ne kokia ta spalvele gaunas..As suprantu ,kad eco dalykui svarbiausia geras poveikis,bet visai smagu jei jis dar ir grazus:)
Pvz: sviesiai zaliai spalvai siulo deti chlorofilo miltelius..kazkaip ll keistai skamba:)
Ar megstate naudoti kokius spec daziklius savo pagaminties dalykeliams?Uzsienio psl nemazai siulo ivairiu eco dazikliu ir pagal paveikslelius spalvos labai mielos gaunasi..kartais tikrai is keliu skirtingu aliejuku ne kokia ta spalvele gaunas..As suprantu ,kad eco dalykui svarbiausia geras poveikis,bet visai smagu jei jis dar ir grazus:)
Pvz: sviesiai zaliai spalvai siulo deti chlorofilo miltelius..kazkaip ll keistai skamba:)
QUOTE(envyy @ 2010 02 04, 01:15)
buroku sultys suteikia nuo rausva atspalvi.
Gal kuri turi SUKI cukrinio sveitilio sudeti?? labai noreciau pamegint pasidaryti kazka panasaus, nes siandien kaip tik paskutini laseli sunaudojau
QUOTE(Chippie @ 2010 02 03, 23:35)
Va norejau paklausti ar Everyday minerals pudros yra naturalios??? dar ten uzmaciau ratilu "maskuokli", tai idomu gerietis ar blogietis? nespejau paziureti sudeties.
sudėtys geros.
QUOTE(Chippie @ 2010 02 04, 02:36)
Gal kuri turi SUKI cukrinio sveitilio sudeti?? labai noreciau pamegint pasidaryti kazka panasaus, nes siandien kaip tik paskutini laseli sunaudojau
sudetis: organic non-gmo rice flour (oryza sativa), natural sugar (sucrose), organic saponified olive oil (potassium olivate), organic calendula (calendula officinalis), chamomile (anthemis nobilis), lavender (lavandula angustifolia), lemongrass (cymbopogon citratus), orange peel (citrus senensis) & seaweed (algae) extracts, aroma (pure premium steam distilled essential oil)
Aš pasigaminus prasuiklį ale suki pagal save;) kol kas gaminiu patenkinta.
QUOTE(Chippie @ 2010 02 03, 18:07)
O tam psl raso, kad jie butent del kvapo skirti ir galima naudoti tiek kosmetikos priemoniu gamyboje, tiek kulinarijoje.
žiiūrėkim plačiau - gal tuo kvapu daugiau žmonių pavyktų paskatinti pereiti prie natūralios kosmetikos
QUOTE(Babi* @ 2010 02 03, 18:25)
Šiandien išbandžiau pirmą savo natūralų šampūną, kokosų aliejų ir dantų pastą.Šampūnas toks labai patiko
nerodo šampūno
QUOTE(Chippie @ 2010 02 03, 22:35)
Va norejau paklausti ar Everyday minerals pudros yra naturalios???
kažkaip niekad jose neteko matyti nieko blogo
QUOTE(envyy @ 2010 02 04, 00:15)
Ar megstate naudoti kokius spec daziklius savo pagaminties dalykeliams?
na ne, nenaudoju O kas tau nesigavo taip gražiai, kad dar nori padažyti ir kodėl žalsva spalva? Kremus ar kokius sviestus? Nes kremai man visi gaunasi daugmaž balti, balkšvi, gelsvi - žodžiu, normalios tokios spalvos Bent mane kol kas labiau domina EA atsargų plėtra, na ir tos Chippie esencijos Ačiū tau, Chippie, užsikrėčiau juodai
Labas
gal galėtumėte kas nors įdėti kokių nurodų, kur būtų susisteminta informacija apie natūralios kosmetikos gamintojus, aliejus, naudojimo būdus, maišymus ir pan? klausiu, nes labai labai daug laiko užima SM temų skaitymas, juolab kai neturi jokios bazinės informacijos.
pasidalinkite, jei turite kokių nuorodų tinka LT, EN, RU kalbos
gal galėtumėte kas nors įdėti kokių nurodų, kur būtų susisteminta informacija apie natūralios kosmetikos gamintojus, aliejus, naudojimo būdus, maišymus ir pan? klausiu, nes labai labai daug laiko užima SM temų skaitymas, juolab kai neturi jokios bazinės informacijos.
pasidalinkite, jei turite kokių nuorodų tinka LT, EN, RU kalbos
QUOTE(pepkė @ 2010 02 04, 10:16)
Aš pasigaminus prasuiklį ale suki pagal save;) kol kas gaminiu patenkinta.
gal ir buvai rasius, is ko pasigaminai?
QUOTE(weirdo @ 2010 02 04, 11:13)
tai ar sunku bent pirmą temos žinutę pažiūrėti? Ir bent porą nuorodų atidžiau apsišvietimui paskaityti (Kvapų namų ir Aroma Natural)?
QUOTE(agnuta @ 2010 02 04, 12:24)
gal ir buvai rasius, is ko pasigaminai?
Pas mane pradžia ,,Sukiska'', o pabaiga pagal mane:), taigi dėjau - ryžių miltų, rudojo nerafinuoto cukraus, citrininės verbenos hidrolato, medetkų fitolio, varnalėšų miltelių, citrinžolės EA, lašiuką vitamino E.
Gal kam bus aktualu: "Rimi" 30 proc. nuolaida "Urtekram" šampūnams ir kondicionieriams, "Sonnet" produktams irgi yra nuolaidų. Taip tap ir daugiau nuolaidų eco produktams