QUOTE(Satura @ 2010 02 03, 14:38)
žodžiu taip, už vieną 10 ml buteliuką siuntimas 6,9 EUR, tiek pat paskaičiavo už tris - 10,5 ir 2 ml. Nuo 59 EUR siuntimas nemokamas
Taip taip siuncia is vasas ES salis ir dar toliau
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 03, 18:35)
nu siaip tai skirtumas tarp esenciju ir ekstraktu yra didelis ir skirtinga ju paskirtis, mat esencijos kvapui suteikti, o ekstraktai -tai del savybiu naudojami, todel svarbu, kad veikliuju medziagu butu ir dar kuo naturaliau konservuotos
Nesigincinu, nes nezinau, ten parasyta, kad yra ekstraktai ir fragrance, as vis esencijom juos vadinu
tikiuosi ne vienos nesuklaidinau.
O tam psl raso, kad jie butent del kvapo skirti ir galima naudoti tiek kosmetikos priemoniu gamyboje, tiek kulinarijoje.
Monica buvo teisi, ju pagrindas yra alkoholis ir neturi jie jokiu veikliuju medziagu, tai reiketu atkreipti demesi kam aktualu. Kaip ir minejau, jie skirti tik tam, kad duotu kvapa.
Dauguma padaryti is vaisiaus sulciu ir alkoholio, pastarojo buna nuo 50% iki 90%.
Papildyta:
QUOTE(Nirida @ 2010 02 03, 18:13)
Kalbant apie plaukus, man rasulas labai patiko
uzsidejau kaip kauke, po to isskalavau ir plaukai tokie purus nuo saknu , nekalbant, kad ir prausiklis su rasulu tikras geris
Gal ka patarsit, kokius aliejus naudoti, sausiems dazytiems blondi plaukams(aisku nenaturaliais dazais) , cia mano draugei, pasiuliau as jai kokosu alieju, pasigerinti EA, o atsiliepimai: tragiskai sausi plauki, po tokios kaukes, gal teko kam susidurti
Mano sviesiai dazytiems plaukams rasulas irgi labai tiko
zinoma kai ismokau juo naudotis, nes pirma karta laaaaabai ielektrino plaukus.
Man kokosu aliejus irgi netiko
bet va avokadu ir argano aliejus
radau super receptuka aliejinei kaukei, dar nebandziau, nes neturiu laiko, bet jei ka domina stai .
Ricinos al + jojobos al + sesamo al + lavandos EA + Ylang ylang EA + Pelargoniju EA
recepte siulo deti po 50 ml aliejaus ir po 10 lasu EA, bet cia visai armijai uztektu
todel siulau nubraukti nuliukus ir pasidaryti 15 ml misinuka, pilnai turetu uztekti. Kadangi lb nemegstu ylang ylang, manau, kad juos pakeisiu arbatmedzio EU, kuris irgi labai gerai galvos odai. Recepte raso, kad ricinos aliejus labai tinka sausiems ir pazeistiems plaukams, taip pat lb tinka nagams.