Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 03, 14:24)
sakykit, o jus aloe geli i saknis tepat tik del to kad jis purumo suteikia? ar dar ka nors gero daro? aciu  4u.gif

as tepu aloe sultimis ir isties plaukai maziau riebaluojasi ir pirma diena buna itin purus wub.gif

QUOTE(rutuk @ 2010 02 03, 15:26)
Gal turi pasiulymu kaip neuzeit  g.gif  Man tai kaip liga, kaip priklausomybe  lotuliukas.gif  Jau i lentynas netelpa buteliukai, bet vis dar visko reikia  doh.gif  Dabar dar laukiu parkeliaujant sviestmedzio, kakavos sviesto dar keliu alieju  doh.gif  Bet paskutinis noras Farfalla kvepalu meginuku  ax.gif  Vat ir sakau priklausomybe  biggrin.gif

deja neturiu biggrin.gif nes ir pati sergu sia "nepagydoma liga" vis dar ir dar, reikia ir reikia. Vienu zodziu ziauru, bet tuo paciu ir labai dziaugiuos atradusi si puslapeli wub.gif nes tikrai apverte aukstyn kojom visa supratima apie save, oda ir kaip save reikia myleti, puoseleti ir grazinti ax.gif
Atsakyti
Kalbant apie plaukus, man rasulas labai patiko thumbup.gif uzsidejau kaip kauke, po to isskalavau ir plaukai tokie purus nuo saknu , nekalbant, kad ir prausiklis su rasulu tikras geris smile.gif
Gal ka patarsit, kokius aliejus naudoti, sausiems dazytiems blondi plaukams(aisku nenaturaliais dazais) , cia mano draugei, pasiuliau as jai kokosu alieju, pasigerinti EA, o atsiliepimai: tragiskai sausi plauki, po tokios kaukes, gal teko kam susidurti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nirida @ 2010 02 03, 18:13)
pasiuliau as jai kokosu alieju, pasigerinti EA, o atsiliepimai: tragiskai sausi plauki, po tokios kaukes, gal teko kam susidurti  g.gif

Avokadų aliejų tegul pamėgina smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Honey: 03 vasario 2010 - 17:20
Sakykite, kokios firmos eau de toilette yra ekostudijoje -na ten CUP'o treciame aukste prie iejimo, arba Akropolyje priesais kasas g.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 03, 12:45)
drinks_cheers.gif  bet juk jos naudojamos ne del veikliu medziagu, kuriu ten ir nera, o tik del kvapo, dedama i kremus ir kt kosmetikos priemones.
Poros lasu uztenka, kad pakvepintu. Manau, kad tai yra geriau nei Parfum.

nu siaip tai skirtumas tarp esenciju ir ekstraktu yra didelis ir skirtinga ju paskirtis, mat esencijos kvapui suteikti, o ekstraktai -tai del savybiu naudojami, todel svarbu, kad veikliuju medziagu butu ir dar kuo naturaliau konservuotos ax.gif

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 03, 14:24)
sakykit, o jus aloe geli i saknis tepat tik del to kad jis purumo suteikia? ar dar ka nors gero daro? aciu  4u.gif

ir purumo, ir riebalu liaukas reguliuoja, ir skatina augima ir t.t. -zodziu aloe tikras geris mirksiukas.gif
Atsakyti

QUOTE(Satura @ 2010 02 03, 14:38)
žodžiu taip, už vieną 10 ml buteliuką siuntimas 6,9 EUR, tiek pat paskaičiavo už tris - 10,5 ir 2 ml. Nuo 59 EUR siuntimas nemokamas smile.gif

Taip taip siuncia is vasas ES salis ir dar toliau ax.gif

QUOTE(kunigunda78 @ 2010 02 03, 18:35)

nu siaip tai skirtumas tarp esenciju ir ekstraktu yra didelis ir skirtinga ju paskirtis, mat esencijos kvapui suteikti, o ekstraktai -tai del savybiu naudojami, todel svarbu, kad veikliuju medziagu butu ir dar kuo naturaliau konservuotos  ax.gif

Nesigincinu, nes nezinau, ten parasyta, kad yra ekstraktai ir fragrance, as vis esencijom juos vadinu doh.gif tikiuosi ne vienos nesuklaidinau.
O tam psl raso, kad jie butent del kvapo skirti ir galima naudoti tiek kosmetikos priemoniu gamyboje, tiek kulinarijoje.
Monica buvo teisi, ju pagrindas yra alkoholis ir neturi jie jokiu veikliuju medziagu, tai reiketu atkreipti demesi kam aktualu. Kaip ir minejau, jie skirti tik tam, kad duotu kvapa.
Dauguma padaryti is vaisiaus sulciu ir alkoholio, pastarojo buna nuo 50% iki 90%.
Papildyta:
QUOTE(Nirida @ 2010 02 03, 18:13)
Kalbant apie plaukus, man rasulas labai patiko  thumbup.gif uzsidejau kaip kauke, po to isskalavau ir plaukai tokie purus nuo saknu , nekalbant, kad ir prausiklis su rasulu tikras geris smile.gif
Gal ka patarsit, kokius aliejus naudoti, sausiems dazytiems blondi plaukams(aisku nenaturaliais dazais)  , cia mano draugei, pasiuliau as jai kokosu alieju, pasigerinti EA, o atsiliepimai: tragiskai sausi plauki, po tokios kaukes, gal teko kam susidurti  g.gif

Mano sviesiai dazytiems plaukams rasulas irgi labai tiko thumbup.gif zinoma kai ismokau juo naudotis, nes pirma karta laaaaabai ielektrino plaukus.

Man kokosu aliejus irgi netiko schmoll.gif bet va avokadu ir argano aliejus thumbup.gif
radau super receptuka aliejinei kaukei, dar nebandziau, nes neturiu laiko, bet jei ka domina stai .

Ricinos al + jojobos al + sesamo al + lavandos EA + Ylang ylang EA + Pelargoniju EA

recepte siulo deti po 50 ml aliejaus ir po 10 lasu EA, bet cia visai armijai uztektu doh.gif todel siulau nubraukti nuliukus ir pasidaryti 15 ml misinuka, pilnai turetu uztekti. Kadangi lb nemegstu ylang ylang, manau, kad juos pakeisiu arbatmedzio EU, kuris irgi labai gerai galvos odai. Recepte raso, kad ricinos aliejus labai tinka sausiems ir pazeistiems plaukams, taip pat lb tinka nagams.

Atsakyti
Papildyta:
Mano sviesiai dazytiems plaukams rasulas irgi labai tiko thumbup.gif zinoma kai ismokau juo naudotis, nes pirma karta laaaaabai ielektrino plaukus.

Gal, kaip ypatingai naudoji? As tai paprastai sulaseliu glicerino slapius palukus isitrinu ir viskas bigsmile.gif

Man kokosu aliejus irgi netiko schmoll.gif bet va avokadu ir argano aliejus thumbup.gif
radau super receptuka aliejinei kaukei, dar nebandziau, nes neturiu laiko, bet jei ka domina stai .

Ricinos al + jojobos al + sesamo al + lavandos EA + Ylang ylang EA + Pelargoniju EA

Aciu uz receptuka 4u.gif
Atsakyti
Šiandien išbandžiau pirmą savo natūralų šampūną, kokosų aliejų ir dantų pastą.Šampūnas toks labai patiko wub.gif Kokosų aliejus taip pat labai sužavėjo.Plaukus išplovusi su šampūnu galus patepiau aliejumi tadi galbai tokie švelnūs wub.gif Dantų pasta tokia Nelabai patiko, nes beveik neputoja, nepalieka gaivumo jausmo, bet labai skanus kvapas smile.gif Štai tokie kolka mano atsiliepimai ax.gif Kur galima gauti aloe gelio? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Babi*: 03 vasario 2010 - 18:35
QUOTE(Nirida @ 2010 02 03, 19:21)

Gal, kaip ypatingai naudoji? As tai paprastai sulaseliu glicerino slapius palukus isitrinu ir viskas  bigsmile.gif

as nezinau ar tu pati kauke pasiruosi ar jau turi "gatava", as naudoju Ciel d'azur rasulo kauke plaukams, pirkau Nimfali.
Naudoju taip : suslapinu plaukus uztepu rasulo, pasedziu 20 min, tada plaunu, pirma gerai perskalaunu su vandeniu, tada su laseliu sampuno (siaip tai net nereikia, nes pats rasulas vietoj sampuno naudojamas, bet man psichologiskai reikia det bent lasa sampuno), na ir tada laseli kondicienieriaus ant galu. Bent karta per savaite pasidarau tokia kauke ir karta per savaite stengiuosi pasidaryti alejine kauke. Plaukai tikrai pagrazejo, o svarbiausia tikrai greiciau auga nei anksciau. Drauges nemaciau 3 menesius, kai susitikom, ta akis isplete kai pamate mano kasas thumbup.gif

Atsakyti
Merginos gal kas bande Elysambre kremines pudras?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2010 02 03, 19:55)
Merginos gal kas bande Elysambre kremines pudras?

as turejau Cream Foundation (sausesnei odai).. Pamaskavo visai neblogai, lyginant su kitom natur. krempudrom.. Bet dabar kai pagalvoju, antra karta gal nepirkciau (o ir ta tik kelis kartus naudojau)..
Kiek prisimenu Ramintelei ji visai nepatiko g.gif

As tai grizau prie Hauschkos krempudros.. Kai pirma kart turejau, tai ji man patiko, tik maskavimo truko is jos, bet dabar kai maskuot nebeliko ka (reikia tik veido odos spalva palyginti), tai man dr.H geriausias variantas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Palomina: 03 vasario 2010 - 19:46
QUOTE(Chippie @ 2010 02 03, 19:07)
Mano sviesiai dazytiems plaukams rasulas irgi labai tiko  thumbup.gif  zinoma kai ismokau juo naudotis, nes pirma karta laaaaabai ielektrino plaukus.

Man kokosu aliejus irgi netiko schmoll.gif  bet va avokadu ir argano aliejus  thumbup.gif

o kaip jus rasula naudojat plauku kaukems?? padarot kosele ir istepat plaukus? blink.gif as cia kazkaip nesuprantu
o cia toks prabangus receptas plaukams?smile.gif
Atsakyti
Labai sudomino mane si tema,nors nieko apie tai neismanau blush2.gif ,bet matau,kad cia daug mamyciu gerai ismananciu apie naturalia kosmetika smile.gif
Sudomino aloe gelis,kur ji galima isigyti ax.gif
Mano plaukai gan sunkus ir nors ir padazau retkarciais,bet linke greitai riebaluotis,labai noriu juos pakelti nuo saknu,bet greitai sukrenta doh.gif
Gal galite koki gera sampuniuka parenkomenduoti tokiems plaukams blush2.gif
Atsakyti