Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 29, 15:07)
O ar kūpų balzamo gamybai tinka toks aliejus? Ar reikia kažko tokio? g.gif

as dedu visokiu: kietu (sviestu), pusiau kietu (kokosu) ir skystu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 01 29, 16:16)

tiks drinks_cheers.gif Sviestmedyje yra daug nemuilinių medžiagų. Net ant rankų jaučiasi, kai jo užtepi, kad sunku prausiantis jį iki galo išplauti, gera apsauga per šalčius thumbup.gif Man asmeniškai kakavos sviestas skaniau už šitą kvepia, bet daug kur sviestmedį naudoju, ypač gryną toms pačioms lūpoms smile.gif

Rasma, atsiprašau už asmeniškumus, bet kaip tu sumąstei eksperimentą dezodorantų sektoriuje, kai turi patikimą Acorelle? ax.gif Mane irgi nuo kai kurių berdavo nenatūralių taip smarkiai, natūralūs tiesiog savo funkcijos neatliko, bet nėra taip suerzinę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Daddygirl @ 2010 01 29, 17:24)
as dedu visokiu: kietu (sviestu), pusiau kietu (kokosu) ir skystu smile.gif

Skysti, tai čia tokie kaip tie, kur antra nuoroda? ax.gif
Atsakyti
_Sauluže_, anticeliulitinio gal nedėk biggrin.gif Maišom kietus ir skystus bazinius aliejus, paprastai neprikvėpintus, grynus. Tavo nuorodoj yra levandų, citrusų aliejukai - tu gal būtum pradininkė su tokiu ėmusi gaminti wink.gif

Baziniais aliejais vadinami masažiniai ir kosmetiniai aliejai, kurie praturtinami eteriniais aliejais ir/ar ypatingos sudėties specialiaisiais (dažniausiai - brangesniais) aliejais, ekstraktais, ištraukomis (pvz., agurklių, medetkų, morkų, argano, puiklapių, avokadų, erškėtuogių ir pan.)

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 29 sausio 2010 - 16:34
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 16:25)
Rasma, atsiprašau už asmeniškumus, bet kaip tu sumąstei eksperimentą dezodorantų sektoriuje, kai turi patikimą Acorelle?  ax.gif

Matai, iš tos serijos "neturėjo boba vargo, tai nusipirko paršelį" biggrin.gif doh.gif
Ai, galvoju pabodo tas "Acorelle", vis tas pats ir tas pats..pabandysiu ką naujo, gal irgi labai patiks.
Bet su trenksmais atsiprašiau ir dar vieną "Acorelle" nusipirkau smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 29, 17:32)
_Sauluže_, anticeliulitinio gal nedėk biggrin.gif Maišom kietus ir skystus bazinius aliejus, paprastai neprikvėpintus, grynus. Tavo nuorodoj yra levandų, citrusų aliejukai - tu gal būtum pradininkė su tokiu ėmusi gaminti wink.gif
Baziniais aliejais vadinami masažiniai ir kosmetiniai aliejai, kurie praturtinami eteriniais aliejais ir/ar ypatingos sudėties specialiaisiais (dažniausiai - brangesniais) aliejais, ekstraktais, ištraukomis (pvz., agurklių, medetkų, morkų, argano, puiklapių, avokadų, erškėtuogių ir pan.)

Gerai, kad pasakei doh.gif lotuliukas.gif 4u.gif 1-2 lašiukai EA
1.5 arb.š. jojobos aliejaus; 0,5 arb.š. natūralaus bičių vaško; 0.5 arb.š. kokoso aliejaus
Gausis man lūpų balzamas iš šių medžiagų? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Saulužė_: 29 sausio 2010 - 16:58
merginos o ka gero daro palmiu aliejus? nerandu lietuvisko aprasymo niekur doh.gif
Atsakyti
ojei as po tris kapsules kalu i diena, tai jau nusiteikinesiu sapnams
(gal irgi is holland&barrett su nuolaida pirkai? )

Daddygirl - ar ne per daug tu uzsimojai su 3 g.gif as imu 1 kapsule ir vsio mirksiukas.gif
Taip taip Holland&Barret su nuolaida ax.gif
Atsakyti
[quote=Alinva,2010 01 28, 21:53]
Pas mane oda nėra sausa - ji išsausėjusi. T.y., kakta ir nosis, smakras (T zona) pas mane pakankamai riebalų gamina, kad blizgėtų gana greitai po plovimo, bet kaktos plotelis virš nosies vis tiek pleiskanoja, tas ir bjauriausia.... Odos kaip ir netempia, išskyrus paakių, ir tai tik po gero nusiprausimo, bet šiaip paprastai labiau mėgstu pieneliu valyti.
[/quote]

na taip, pas mane ji ir nusauseja nusiprausus su vandeniu, bet priezastis, matyt, tokia baisi ziema, verdantis vanduo krane (pas mus 63 laipsniai), bet pasitepus pomada, tai tas sausumas tikrai dingsta ax.gif [/quote]

[quote=Nidulia,2010 01 29, 11:42]
o, smagus patarimai, ir as taip pameginsiu pakenteti nusipraususi:) o apie kokias hauskos ampules kalbi, ar apie regeneruojancias, drekinancias, kurias nakciai reikia tepti ir kursas 28 dienos? jei sias, tai as uzsisakiau, labai laukiu ju smile.gif
turiu ir as campaku pomada, man ji labai kvepia ir patinka:)[/quote]

Tas dekinamasias kur 28 d. kursas.

[quote=Ramintėlė 25,2010 01 29, 12:25]
Merginos sakykite ar tiktu toks Rasulo molis
[/quote]
drasiai, jis milteliu pavidalu-grynas rasulas, tai buvo mano pirma pazintis su rasulu pries kokius 2-3 metus ir vis dar mano mylimiausias wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kunigunda78 @ 2010 01 29, 20:24)
na taip, pas mane ji ir nusauseja nusiprausus su vandeniu, bet priezastis, matyt, tokia baisi ziema, verdantis vanduo krane (pas mus 63 laipsniai), bet pasitepus pomada, tai tas sausumas tikrai dingsta  ax.gif

Šiaip man ir patarinėjo, būtent nupurškus, ant drėgnos odos tept... nelaukt kol nudžius. Ir tos pomados aprašyme paminėta, kad ant drėgnos tept. Gal šiek tiek skirtingai yra skirtingiems odos tipams g.gif šiaip paminėjo, kad tiktų tas, kur išsirinkau, mišinys "veido odai", bet nebeturėjo nei vieno.
Atsakyti
QUOTE(Ugvilė @ 2010 01 29, 20:15)
merginos o ka gero daro palmiu aliejus? nerandu lietuvisko aprasymo niekur  doh.gif

http://www.sveikipro...olmuhle-solling
Papildyta:
QUOTE(Alinva @ 2010 01 29, 20:40)
Šiaip man ir patarinėjo, būtent nupurškus, ant drėgnos odos tept...  nelaukt kol nudžius. Ir tos pomados aprašyme paminėta, kad ant drėgnos tept. Gal šiek tiek skirtingai yra skirtingiems odos tipams  g.gif šiaip paminėjo, kad tiktų tas, kur išsirinkau, mišinys "veido odai", bet nebeturėjo nei vieno.

Kunigunda buvo minėjus, kad palaukti kol nudžius vanduo nusiprausus, iškart nepurkšti, kai šiek tiek tempimas pranyks, tada purkšti hidrolatą ir tepti pomadą ant drėgnos odos
Atsakyti
QUOTE(Alinva @ 2010 01 29, 20:40)
Šiaip man ir patarinėjo, būtent nupurškus, ant drėgnos odos tept...  nelaukt kol nudžius.

QUOTE(Versmė @ 2010 01 29, 20:50)
Kunigunda buvo minėjus, kad palaukti kol nudžius vanduo nusiprausus, iškart nepurkšti, kai šiek tiek tempimas pranyks, tada purkšti hidrolatą ir tepti pomadą ant drėgnos odos

drinks_cheers.gif
nors man tai nera jokio skirtumo, as galiu tepti aliejus ir ant sausos odos -jie pas mane puikiai susigeria ir nelieka jokio riebumo, o oda palieka svelni.
Atsakyti