žodžiu taip, už vieną 10 ml buteliuką siuntimas 6,9 EUR, tiek pat paskaičiavo už tris - 10,5 ir 2 ml. Nuo 59 EUR siuntimas nemokamas
Merginos, o gal galit palyginti KN ir AN hamamelių hidrolatus? Ar jie kuo nors skiriasi, išsskyrus kainą? Ačiū už atsakymus
Papildyta:
Tu kalbi apie šį http://www.ekonamai....foto/80_big.JPG ? Man jis absoliučiai jokio poveikio, o kremas su migdolais tai
Papildyta:
QUOTE(Honey @ 2010 02 03, 14:37)
Vakar išbandžiau Weledos valomąjį losjoną su migdolais, tai turiu pasakyti, kad bent po pirmo karto mano nuomonė apie jį labai nekokia. Baisingai nusausino odą, daddygirl žolelių muilas nepalyginamai švelnesnis veidui, nei šis. Dar šiandien pamėginsiu vakare vėl makiažą nupraust.
Tu kalbi apie šį http://www.ekonamai....foto/80_big.JPG ? Man jis absoliučiai jokio poveikio, o kremas su migdolais tai
QUOTE(jolie23 @ 2010 02 03, 13:41)
Merginos, o gal galit palyginti KN ir AN hamamelių hidrolatus? Ar jie kuo nors skiriasi, išsskyrus kainą? Ačiū už atsakymus
[
[
Dėl poveikio nepasakysiu, gal merginos palygins, bet AN kvapas kiek stipresnis, ir yra šiek tiek nuosėdų (jos nusistovi, kokybės neįtakoja, gamintojas aiškina tai augalo ypatybėmis).
QUOTE(Honey @ 2010 02 03, 14:37)
Vakar išbandžiau Weledos valomąjį losjoną su migdolais, tai turiu pasakyti, kad bent po pirmo karto mano nuomonė apie jį labai nekokia. Baisingai nusausino odą, daddygirl žolelių muilas nepalyginamai švelnesnis veidui, nei šis. Dar šiandien pamėginsiu vakare vėl makiažą nupraust.
keista, man jis pasirodė labai švelnus, esu sunaudojusi kelis buteliukus. Daddygirl muilai irgi labai švelnūs. Gal tave kuri sudedamoji dalis šiek tiek sualergizavo.
QUOTE(Monica @ 2010 02 03, 15:12)
Dėl poveikio nepasakysiu, gal merginos palygins, bet AN kvapas kiek stipresnis, ir yra šiek tiek nuosėdų (jos nusistovi, kokybės neįtakoja, gamintojas aiškina tai augalo ypatybėmis).
Ačiū
Lauksiu merginų pasissakymų dėl poveikio..
Hamamelių hidrolatas pats mano pirmasis hidrolatas, man jis dieviškas poveikiu
QUOTE(jolie23 @ 2010 02 03, 14:41)
Papildyta:
Papildyta:
Palyginti negaliu, nes naudoju tik AN. Bet apskritai hamamelių yra mano mėgstamiausias hidrolatas, jau nebeįsivaizduoju kaip juo nesipurkšt. Abejoju, ar kuo labai skirtųsi.
Aha, losjonas būtent šitas
QUOTE(pepkė @ 2010 02 03, 15:15)
keista, man jis pasirodė labai švelnus, esu sunaudojusi kelis buteliukus. Daddygirl muilai irgi labai švelnūs. Gal tave kuri sudedamoji dalis šiek tiek sualergizavo.
O jei alergizuoja, ar gali tempti odą? Nes man toks jausmas, kad atrodo išsiurbė visą vandenį iš odos. Dar galvoju, kad gal nuo alkoholio sudėtyje, nes turėjau panašią problemą su Alterros prausikliu, kuris irgi siaubingai sausindavo odą.
QUOTE(Honey @ 2010 02 03, 15:24)
O jei alergizuoja, ar gali tempti odą? Nes man toks jausmas, kad atrodo išsiurbė visą vandenį iš odos. Dar galvoju, kad gal nuo alkoholio sudėtyje, nes turėjau panašią problemą su Alterros prausikliu, kuris irgi siaubingai sausindavo odą.
O ar odą vien tempia ar ji ir paraudusi, matosi kad jaučiasi ,,nekomfortabiliai''?
O paskui nieko visai nepurški/netepi ant veido?
O alkoholis tai gali manyčiau būti, kad priduoda to sausumo. Aš esu bandžius Weledos rožių pienelį, tai pastarasis man labiausiai sausindavo iš Weledos (badžiau ir Iris). O migdolai pasirodė švelniausi. O kaip jį naudoji? ant sušlapinto vatos diskelio? Man kažkaip kaip prausiklis jis labiausiai pasiteisino.
QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 03, 15:24)
sakykit, o jus aloe geli i saknis tepat tik del to kad jis purumo suteikia? ar dar ka nors gero daro? aciu
Taip pat plaukai maziau riebaluojasi.
QUOTE(pepkė @ 2010 02 03, 15:34)
O ar odą vien tempia ar ji ir paraudusi, matosi kad jaučiasi ,,nekomfortabiliai''?
O alkoholis tai gali manyčiau būti, kad priduoda to sausumo. Aš esu bandžius Weledos rožių pienelį, tai pastarasis man labiausiai sausindavo iš Weledos (badžiau ir Iris). O migdolai pasirodė švelniausi. O kaip jį naudoji? ant sušlapinto vatos diskelio? Man kažkaip kaip prausiklis jis labiausiai pasiteisino.
Tiesiog ant pirštų paskirsčiau nedidelį kiekį, išmozojau veidą ir nuprausiau su negazuotu mineraliniu vandeniu. Tempimas prasidėjo galima sakyt iškart nusausinus rankšluosčiu veidą, nepasakyčiau, kad paraudo oda, gal nebent žandai ir nosis, bet čia nuo nusausėjimo. Paskui pasipurškus hidrolatu ir patepus kremu tas sausumas praėjo. Na, mano oda ir taip sausa ir pakankamai įnoringa, tai gal tiesiog netiko. Gal ir dėl alkoholio, nors specialiai ėmiau būtent migdolinį, nes sudėtyje alkoholis ne antru numeriu eina kaip daugumoje mano matytų nat. prausiklių.
Pabandysiu šiandien dar kartelį, jei bus tas pats, tai grįšiu prie muilo
QUOTE(Honey @ 2010 02 03, 15:53)
Pabandysiu šiandien dar kartelį, jei bus tas pats, tai grįšiu prie muilo
visko gali būti , man muilas tapo nepakeičiamu. O pieneliu galima valyti akių makiažą.
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 03, 10:35)
oi merginos, cia reikia nebeuzeiti pora menesiu, tada bent pinigine atsigaus
Gal turi pasiulymu kaip neuzeit Man tai kaip liga, kaip priklausomybe Jau i lentynas netelpa buteliukai, bet vis dar visko reikia Dabar dar laukiu parkeliaujant sviestmedzio, kakavos sviesto dar keliu alieju Bet paskutinis noras Farfalla kvepalu meginuku Vat ir sakau priklausomybe