Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Monica @ 2010 02 03, 13:22)
Aš tai esensijom/skystom ištraukom visai nesižaviu cool.gif Jų sudėty yra daug vandens/glicerino/alkoh mažai veiklių medžiagų (pačio augalo ar vaisiaus) ir be to, būtinai pridėta konservantų, vienokių ar kitokių.

drinks_cheers.gif bet juk jos naudojamos ne del veikliu medziagu, kuriu ten ir nera, o tik del kvapo, dedama i kremus ir kt kosmetikos priemones.

Poros lasu uztenka, kad pakvepintu. Manau, kad tai yra geriau nei Parfum.

Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 02 03, 13:30)
Keletas atsiliepimų:

Lavera lūpų balzamas
user posted image
Žiemą užsimaniau skanių, vaisinių kvapų, tai šis balzamas irgi topinis thumbup.gif Pasitepu lūpas ir vis kilnoju prie nosies, kaip skaniai kvepia, taip ir nuneša prie aviečių krūmo sode wub.gif Beto riebus, gerai drėkina ir ilgai išlieka.

man sitas irgi labai patiko, skaniai kvepia ir palieka lengva rausva atspalvi, tai man thumbup.gif nes nesidazau lupdaziais. Tik va ziemai man drekinimo siek tiek truko, bet siltesniu oru tikrai super
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 03, 09:28)
aš neatsakiau, nes nesupratau, ką tu nori konkrečiai daryti? Kaukę ar ką? Neskubėčiau maišyti jų su kremu, nes įtariu, kad jie apskritai yra netirpūs. Jei pasigerinsi kremą, o jis apvels tau veidą, tai tikrai nebūsi patenkinta... Lygiai tas pats gali būti su hidrolatu - ir ar nesugadintų tie milteliai purkštuko mechanizmo?
žodžiu, paaiškink savo planus  4u.gif

Norėčiau pasigaminti kremą nuo strijų, jei apvels kūną, nieko tokio, svarbu, kad savybės atsiskleistų.
Hidrolatą prakoščiau.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 03, 10:22)
aisku kad svarbu, laukiantis praktiskai jokios kosmetikos nenaudojau, tik ta alieju  ax.gif

tau geriau žinoti ax.gif

QUOTE(Monica @ 2010 02 03, 12:22)
Aš tai esensijom/skystom ištraukom visai nesižaviu cool.gif

gal pačiam žmogui skaniai kvepiantį daiktą smagiau naudoti drinks_cheers.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 03, 12:45)
Poros lasu uztenka, kad pakvepintu.

ir tikrai kvepia mangais?

Papildyta:
QUOTE(fuksija @ 2010 02 03, 12:48)
Norėčiau pasigaminti kremą nuo strijų, jei apvels kūną, nieko tokio, svarbu, kad savybės atsiskleistų.
Hidrolatą prakoščiau.

jei nuo strijų, tai gali tokią greitą ištrauką pasigaminti, įbėrusi į aliejų miltelių, o patį aliejų pašildžiusi smile.gif Strijoms aliejus bus geriau nei hidrolatas 4u.gif
Atsakyti
Mergaičiukės, kas netingit, perkelkit savo atsiliepimus apie produktus ir į blog'ą. Matau, kad kai kas domina arba dar vėliau gali dominti, bet jau nebespėju konspektuoti. karsta.gif 4u.gif
Atsakyti
Merginos, ar galima priemone, pagerinta papainu, tepti ne tik kojas, bet ir bikini sritį, pažastis? Sakau, kad bėdos nepasidaryčiau biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 03, 13:30)
Keletas atsiliepimų:

[/img]
Smagutėlis, žinokit atradau dar vieną iš riebesnių rankų kremų bigsmile.gif Ne daug reikia, gerai susigeria (geriau negu Naturderm), o jau kvapas - saldainio wub.gif
Čia apie sviestą kalbi ar purškiklį plaukams? 4u.gif  Jeigu apie sviestą, priglausčiau bigsmile.gif

o man geriausia sejamosios judros aliejus is AN, super susigeria is issvelnina rankas:)
o dulkes renka LOGONA plauku kondicionierius su kvieciais ir proteinais, nu niekaip jis man nepatiko
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 03, 13:57)

ir tikrai kvepia mangais?

kvepet tai kvepia saldziai ir asmeniskai man laaabai skaniai. Na o ar tikrai mangais kvepia tai cia kitas klausimas g.gif na panasumas yra, bet kai ta manga ne kasdien uostau tai labai gerai nezinau kaip jis kvepia.
Turiu dar papaju ir pasifloru (passion fruit) ekstraktus, tai pastarojo kvapas visai neblogai premena vaisiaus kvapa.
Kvapai gana ryskus, todel poros lasu tikrai uztenka.
Atsakyti
QUOTE(Katherina @ 2010 02 03, 14:00)
Merginos, ar galima priemone, pagerinta papainu, tepti ne tik kojas, bet ir bikini sritį, pažastis? Sakau, kad bėdos nepasidaryčiau biggrin.gif  4u.gif

ir as planuoju tas sritis tepti, tik bikini zona tepant, per arti prie tos vieteles gal nereikia, nes dar ka nereikia nunaikins lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 03, 13:11)
Kvapai gana ryskus, todel poros lasu tikrai uztenka.

akivaizdu, kad kažkada išeiti prancūzų kalbos mokslai neužsiliko mano galvoje biggrin.gif Taip ir nesuprantu, ar ten yra internetinė prekyba ir kaip užsiregistruoti?

radau vistik biggrin.gif Dabar pažiūrėsiu, ar į LT siunčia smile.gif

Papildyta:
QUOTE(Katherina @ 2010 02 03, 13:00)
Merginos, ar galima priemone, pagerinta papainu, tepti ne tik kojas, bet ir bikini sritį, pažastis? Sakau, kad bėdos nepasidaryčiau biggrin.gif  4u.gif

jei nepadauginsi su koncentracija, tai kas ten gali nutikti? 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 03 vasario 2010 - 13:16
QUOTE(Satura @ 2010 02 03, 14:15)
jei nepadauginsi su koncentracija, tai kas ten gali nutikti?  4u.gif

Su mano gabumais, prisidaryti kokių nesąmonių, tai negali žinoti biggrin.gif
Dar merginos, turiu parašyti kursinį, audžiu mintį, kad rašysiu apie natūralių produktų "įėjimą" į rinka Lietuvoje, kaip visuomenė priima šią "naujovę", vartotojų atsiliepimai ir t.t. ir pan. Noriu padaryti apklausas, tai jei kas, padėtumėt užpildyti anketas? ax.gif blush2.gif Sugalvočiau, kaip čia jas pateikti Jums...
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 03, 12:34)
o kur yra pirkti Laveros? (ir kiek kastuoja blush2.gif ) 4u.gif  4u.gif

Mano minėtos Lavera priemonės "atvažiavo su traukinuku" iš Vokietijos, o Lietuvoje yra pirkti Gedimino 9 ir kažkuriame kitam prekybos centre. Tiesą pasakius nepaskysiu tiksliai kuriame, bet pirmame temos puslapyje jie visi suminėti, kainų taip pat nežinau 4u.gif

QUOTE(Chippie @ 2010 02 03, 12:45)
man sitas irgi labai patiko, skaniai kvepia ir palieka lengva rausva atspalvi, tai man  thumbup.gif  nes nesidazau lupdaziais.

Va va dar pamiršau paminėti, kad lūpoms raudonio prideda, atrodo, kad kraujo pripumpuotos biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 03 vasario 2010 - 13:35
Vakar išbandžiau Weledos valomąjį losjoną su migdolais, tai turiu pasakyti, kad bent po pirmo karto mano nuomonė apie jį labai nekokia. Baisingai nusausino odą, daddygirl žolelių muilas nepalyginamai švelnesnis veidui, nei šis. Dar šiandien pamėginsiu vakare vėl makiažą nupraust.
Atsakyti