Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Trolėmolė @ 2010 02 03, 00:45)
Oriental kvapas, tai tikrai labai stiprus. Bet nuo kūno gana greitai nugaruoja, lieka tik ant drabužių.

nu idomu kaip cia bus as toki dabar uzsisakiau nes tropic truputi pabodo, o astraus kvapo nelabai megstu, kazkada uosciau, bet nepasirode stiprus kvapas g.gif
Atsakyti
Laba diena, merginos. Norėčiau prisijungti prie jūsų kompanijos. Kol kas esu tik skaitytoja, nes neužtenka patirties, o ir kompetencijos tokioms diskusijoms. Tačiau pamažu keičiu savo kosmetiką į ekologišką, ir esu labai patenkinta tomis keliomis priemonėmis.
Norėčiau paprašyti labiau patyrusiųjų patarimo: man reikėtų drėkinančio kremo 3 mėn. kūdikiui, nes labai sausėja ir pleiskanoja odelė. Gydytoja išrašė Bioderm tepaliuką, tačiau kaip suprantu jis nėra ekologiškas. O man nesinorėtų mažylio jau nuo dabar tepti bet kuo. Gal galėtumėte rekomenduoti kokį nors tepaliuką?
Būsiu labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Chippie @ 2010 02 03, 00:50)
o esencija pirkau cia
http://www.aroma-zon...ues.asp?sta=461

Visos esencijos naturalios arba BIO.

apie pienelį aišku 4u.gif Esencijos užvedė ant kitos minties - ar kuri esat uostę KN mangų/laimų ekstraktą? Jis kaip nors kvepia ar ne??

QUOTE(fuksija @ 2010 02 03, 01:24)
Ar levandų milteliai, sumaišyti su kremu ar aliejum ir palaikyti šilto vandens vonelėj, atskleistų savo savybes? Ar visgi geriau kokiam hidrolate tirpinti?

aš neatsakiau, nes nesupratau, ką tu nori konkrečiai daryti? Kaukę ar ką? Neskubėčiau maišyti jų su kremu, nes įtariu, kad jie apskritai yra netirpūs. Jei pasigerinsi kremą, o jis apvels tau veidą, tai tikrai nebūsi patenkinta... Lygiai tas pats gali būti su hidrolatu - ir ar nesugadintų tie milteliai purkštuko mechanizmo?

žodžiu, paaiškink savo planus 4u.gif

Razina, sveika prisijungusi drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 02, 18:49)
Man rodos, dar tiktų kokį lengvą kremuką su kofeinu susimeistraut 

O tas kofeinas kokios fakturos? Skystas, miltelinis ar koks? Gal galima ji su argano aliejumi pamaisyti g.gif - taigi gautusi bomba! biggrin.gif Ziuuuu, ir plastiniu operaciju nereikia niekam biggrin.gif

QUOTE(ernesin @ 2010 02 03, 01:43)
Aš tris pakuotes kūno losjono Natuderm sunaudojusi, man jis nepakartojamas, kartosiu dar n-kartų thumbup.gif Įtariu ir tas aliejus turėtų būti geras mirksiukas.gif

Reikes pabandyti, dabar naudoju FIN si , irgi labai patinka- na is tu, kur galima dar karta tikrai pirkti...
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 03, 09:49)
O tas kofeinas kokios fakturos? Skystas, miltelinis ar koks?

balti milteliai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 03, 10:58)
balti milteliai smile.gif

Tai kaip ir nelabai su aliejumi maisosi, ar ne? g.gif
Atsakyti
bet tirpsta vandenyje - hidrolate, alijošiaus sultyse ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 20:41)
kajeputas, sako, stebuklingas tokiu atveju  4u.gif
o laukiantis nebuvo svarbu, ką ant savęs tepi?  g.gif

nebent būtum kažkam alergiška, bet šiaip tai nepadarys tau tikrai žalos Logonos sviestas smile.gif

aisku kad svarbu, laukiantis praktiskai jokios kosmetikos nenaudojau, tik ta alieju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 02, 20:37)
Isbandziau Logonos balzama plaukams su kvieciu proteinais, nieko gero unsure.gif

Priminkit, kuris Logonos kuno sviestas Oriental ar Tropic skaniau kvepia? Nes kaip suprantu, poveikis tas pats.

ir as ji pirkau, po pirmo ismeginimo padetas i spintele pardavimui arba dulkes rinkti sad.gif
Atsakyti
Aš tai esensijom/skystom ištraukom visai nesižaviu cool.gif Jų sudėty yra daug vandens/glicerino/alkoh mažai veiklių medžiagų (pačio augalo ar vaisiaus) ir be to, būtinai pridėta konservantų, vienokių ar kitokių.
Atsakyti
Keletas atsiliepimų:

Lavera rankų kremas
user posted image
Smagutėlis, žinokit atradau dar vieną iš riebesnių rankų kremų bigsmile.gif Ne daug reikia, gerai susigeria (geriau negu Naturderm), o jau kvapas - saldainio wub.gif Kolega (vyras) paprašė rankų kremo, nes labai nušalo lauke, tai irgi uostinėjo rankas hihihi.gif

Lavera lūpų balzamas
user posted image
Žiemą užsimaniau skanių, vaisinių kvapų, tai šis balzamas irgi topinis thumbup.gif Pasitepu lūpas ir vis kilnoju prie nosies, kaip skaniai kvepia, taip ir nuneša prie aviečių krūmo sode wub.gif Beto riebus, gerai drėkina ir ilgai išlieka.

QUOTE(Pro_race @ 2010 02 02, 17:34)
o logona pati meginai? su juo uzteko dregmes odai? as tai naudoju priemones netinkancias sitai temai  rolleyes.gif

Ne tik, kad mėginau, bet ir sunaudojusi esu gal 4 tūbikus biggrin.gif Ir oriental, ir tropic kvapo - nėra man lygių šiam sviestui, nes puikiai drėkina net ir pačią sausiausią odą thumbup.gif

QUOTE(Nidulia @ 2010 02 03, 12:00)
ir as ji pirkau, po pirmo ismeginimo padetas i spintele pardavimui arba dulkes rinkti sad.gif

Čia apie sviestą kalbi ar purškiklį plaukams? 4u.gif Jeigu apie sviestą, priglausčiau bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 03, 12:30)
Keletas atsiliepimų:

Lavera rankų kremas
user posted image
Smagutėlis, žinokit atradau dar vieną iš riebesnių rankų kremų bigsmile.gif Ne daug reikia, gerai susigeria (geriau negu Naturderm), o jau kvapas - saldainio wub.gif Kolega (vyras) paprašė rankų kremo, nes labai nušalo lauke, tai irgi uostinėjo rankas hihihi.gif

Lavera lūpų balzamas
user posted image
Žiemą užsimaniau skanių, vaisinių kvapų, tai šis balzamas irgi topinis thumbup.gif Pasitepu lūpas ir vis kilnoju prie nosies, kaip skaniai kvepia, taip ir nuneša prie aviečių krūmo sode wub.gif Beto riebus, gerai drėkina ir ilgai išlieka.

o kur yra pirkti Laveros? (ir kiek kastuoja blush2.gif ) 4u.gif 4u.gif
Atsakyti