Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

sveikutes,

norejau paklausti,gal kas turit kokia skanuota knyga apie et.aliejus ir ju panaudojima,nes noreciau pati pradeti juos naudoti ir knyga butu didele pagalba ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 14:40)
o Logonos kūno sviestą bandei? Iš aliejų tiktų kokosai, sviestmedis smile.gif

nebandziau logonos, bet sudomino, einu ieskot daugiau atsiliepimu apie ji, aciu 4u.gif

QUOTE(Dovish @ 2010 02 02, 14:46)
O man atvirkščiai - su aliejais per mažai drėgmės visam kūnui, bet kadangi buvau žiopliukė ir per paskutinį Violey siaubimą nepasiėmiau Logonos sviesto, tai tenka naudoti savos gamybos kūno sviestą, bet vis tiek po kelių valandų jaučiu tempimą. Turbūt reikės ieškoti kokio optimalaus varianto kūnui iš pirktinių priemonių, o ką tu dabar naudoji? 4u.gif

o logona pati meginai? su juo uzteko dregmes odai? as tai naudoju priemones netinkancias sitai temai rolleyes.gif meginau nuo kremu is eurokos iki l'occitane. Dabar baigineju tbs ir turiu nora megint ka nors su geresne sudetim smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 02, 16:31)
Mergaites, koki aliejuka rekomenduotumete akiu vokams, kazkaip paglebe jie pas mane??

Tai gal tas, kuriame daugiausiai vitamino E? g.gif Argano? Tepliojuosi as juomi, mano irgi vokai kaip pas cucika uzkrite...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Diva:): 02 vasario 2010 - 17:35
QUOTE(Ciukyta @ 2010 02 02, 17:31)
sveikutes,

norejau paklausti,gal kas turit kokia skanuota knyga apie et.aliejus ir ju panaudojima,nes noreciau pati pradeti juos naudoti ir knyga butu didele pagalba  ax.gif

O būtinai turi būti knyga skanuota? g.gif Turim mes tų knygų - nusiperkam biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2010 02 02, 17:31)
sveikutes,

norejau paklausti,gal kas turit kokia skanuota knyga apie et.aliejus ir ju panaudojima,nes noreciau pati pradeti juos naudoti ir knyga butu didele pagalba  ax.gif

Tokios lyg ir niekas neturi. Galima nebent internetiniuose puslapiuose pažiūrėt šiek tiek apie savybes ir panaudojimą.
Pvz http://www.kvapunama...EApanaudojimas/

QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 17:35)
Tai gal tas, kuriame daugiausiai vitamino E? g.gif  Argano? Tepliojuosi as juomi, mano irgi vokai kaip pas cucika uzkrite...

Man rodos, dar tiktų kokį lengvą kremuką su kofeinu susimeistraut

Gal galit patart, su kuo greitai pjautines žaizdas užgydyt? Mintys apie benzoiną sukasi. Gal turit dar ką pasiūlyti?
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 02, 18:47)
O būtinai turi būti knyga skanuota?  g.gif  Turim mes tų knygų - nusiperkam  biggrin.gif

nebutinai skanuota blush2.gif tik kiek ziurejau internete,tai nebeturi prekyboje. jeigu kam nebereikia,tai galeciau "priglaust" rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Ciukyta @ 2010 02 02, 17:56)
nebutinai skanuota  blush2.gif tik kiek ziurejau internete,tai nebeturi prekyboje. jeigu kam nebereikia,tai galeciau "priglaust"  rolleyes.gif

Tai Jūs pažiūrėkit knygynuose, gyvai wink.gif O kokios Jums reikia?
Atsakyti
QUOTE(Nidulia @ 2010 02 02, 17:07)
o jau pasigimdei?? jei ne, tai po gimdymo pasakysi, ar vis dar nera nei vienos strijos:)

artimiausiom dienom gimdysiu biggrin.gif bet kada, jau bet kada... Na taip, ar ner nei vienos, pasakysiu po gimdymo ax.gif

O pvz ta logona tropic sviesta maitinanciom galima naudot? (del to taip ir pradejau rupintis ka ant saves tepsiu, nes maitinsiu blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 02, 19:55)
artimiausiom dienom gimdysiu  biggrin.gif bet kada, jau bet kada... Na taip, ar ner nei vienos, pasakysiu po gimdymo  ax.gif

tai žinok čia genai. du vaikai, nė vienos strijos. O sesuo va su stirjom. Bet ji strijas jau turėjo net mokykloj. Aš aliejų netėpiau nėštumo metų, bet tepdavau tokią želė su kažkokia žolę pirmą nėštumą, antrą nieko netepiau, nebuvo kada. Vienu žodžiu tas pats rolleyes.gif
Atsakyti
Isbandziau Logonos balzama plaukams su kvieciu proteinais, nieko gero unsure.gif

Priminkit, kuris Logonos kuno sviestas Oriental ar Tropic skaniau kvepia? Nes kaip suprantu, poveikis tas pats.
Atsakyti
QUOTE(Hibisco @ 2010 02 02, 20:37)
Priminkit, kuris Logonos kuno sviestas Oriental ar Tropic skaniau kvepia? Nes kaip suprantu, poveikis tas pats.

Tropic mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Versmė @ 2010 02 02, 17:49)
Gal galit patart, su kuo greitai pjautines žaizdas užgydyt? Mintys apie benzoiną sukasi. Gal turit dar ką pasiūlyti?

kajeputas, sako, stebuklingas tokiu atveju 4u.gif

QUOTE(bonza @ 2010 02 02, 18:55)
O pvz ta logona tropic sviesta maitinanciom galima naudot? (del to taip ir pradejau rupintis ka ant saves tepsiu, nes maitinsiu  blush2.gif )

o laukiantis nebuvo svarbu, ką ant savęs tepi? g.gif

nebent būtum kažkam alergiška, bet šiaip tai nepadarys tau tikrai žalos Logonos sviestas smile.gif
Atsakyti