Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

[quote=ievvvvaa,2010 02 02, 15:24]
pasisakysiu apie plauku balzama sante briliant care wub.gif wub.gif
[quote=ievvvvaa]
Na jau galutinai pasirasau i saraseli busimu prekiu biggrin.gif
Kaip jums MB pavyksta sitaip isauginti, kad net kvepalus naturalius ibrukti?? g.gif Dirbu labai sioje srityje, bet dar toli grazu iki tokiu dalyku....
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 01, 15:07)
tai nejau nieks nesat naudoje kokiu stangrinanciu alieju kunui  ax.gif

siuo metu naudoju savos gamybos alieju su EA (pankoliu, kadagiu ir citrinu berods (kazkuri is citrusiniu)). kazkada toki EA misini Kunigunda buvo idejus 4u.gif
ir dar tokio turiu likuti. bet kaip Rasma sake, apie poveiki sunku ka pasakyt ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Diva:) @ 2010 02 02, 14:39)
Kaip jums MB pavyksta sitaip isauginti, kad net kvepalus naturalius ibrukti?? g.gif Dirbu labai sioje srityje, bet dar toli grazu iki tokiu dalyku....

gal neilgas tavo darbo stažas? ax.gif

man užduotis, kad jau "atėmiau", tai ir turiu rasti kompensaciją. O patinka gaivūs vandeniniai jam kvapai, gal dar santalas kartais. Bet kaip rast tokį natūralų gaivų kvapą? Uostė Florascent, nelabai ten kas patiko, išskyrus bergamotę (mažai kam ji išvis nepatinka biggrin.gif ) ir viskas. O jei jau Farfalla tokie mieli, tai gal verta ir vyriškus bandyti smile.gif
Atsakyti
[quote=Diva:),2010 02 02, 15:39]
[quote=ievvvvaa,2010 02 02, 15:24]
pasisakysiu apie plauku balzama sante briliant care wub.gif wub.gif
[quote=ievvvvaa]
Na jau galutinai pasirasau i saraseli busimu prekiu biggrin.gif
[/quote]

Turbūt nuo žmogaus priklauso, maniškiui pradėjo reikėti natūralios kosmetikos iš karto, kai papasakojau, kad nenatūrali - nesveika, ir važiavo kartu pirkti:bigsmile: ir dar užpyko, kai pasakiau, kad jam neverta pirkti kremo už 120 Lt, nes pati sau tokio neleidžiu blink.gif Nu jis šiuo atveju tipiškas vyras, kur pardavėja gražiai pačiulbėjusi gali įbrukti brangiausią daiktą, visada galvoja, kad kas brangiausia - tas geriausia.
Tik su kvepalais gali būti problemėlė - bet ilgainiui išspręsim ir šitą.
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 02, 14:18)
as teisybe pasakius aliejum ismokau naudotis tik nestumo metu

gal gali pasakyti kokius aliejus naudojai, turiu drauge nestuke ir noriu padovanoti aliejuka pilvukui, tik vis nesugalvoju koki, gal net misinuka g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 02, 16:09)
Nu jis šiuo atveju tipiškas vyras, kur pardavėja gražiai pačiulbėjusi gali įbrukti brangiausią daiktą, visada galvoja, kad kas brangiausia - tas geriausia.

MB laikosi kaip tik priesingos nuomones teigdamas, kad moterys pacios geriausios pirkejos, nes joms gali ikisti bet kokia nesamone uz nezmoniska kaina. nesakysiu ka jis man sake, kai karta kartu buvom KN biggrin.gif
Atsakyti
Mergaites, koki aliejuka rekomenduotumete akiu vokams, kazkaip paglebe jie pas mane??
Atsakyti
QUOTE(agnuta @ 2010 02 02, 16:19)
MB laikosi kaip tik priesingos nuomones teigdamas, kad moterys pacios geriausios pirkejos, nes joms gali ikisti bet kokia nesamone uz nezmoniska kaina. nesakysiu ka jis man sake, kai karta kartu buvom KN biggrin.gif

Kiek žinau, pardavėjos dažnai mano priešingai - lengviau įtikinti vyrą nei moterį, jei tas daiktas nėra planuotas ar gerokai didesnės vertės nei planuotas ax.gif
Ir pas mus tas labai jaučiasi -aš su finansais dirbu, tai skaičiuoti moku, planuoti irgi, neplanuoti pirkiniai gali būti nedidelės vertės. O už MB taip negarantuoju. Nes man ungurio už 60 Lt tikrai niekas niekada neįkiš (čia apie MB).
Aišku off-topic čia pavariau, atsiprašau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(eglute82 @ 2010 02 02, 15:15)
gal gali pasakyti kokius aliejus naudojai, turiu drauge nestuke ir noriu padovanoti aliejuka pilvukui, tik vis nesugalvoju koki, gal net misinuka  g.gif

Naudojau Hipp
user posted image
Gal ner super naturalus (bet be konservantu ir kt blogiu), sudetis gera (vien aliejai, jokio parafinum ar konservanto, nu kaip priklauso). Sutepiau kokius 3-4 buteliukus, neturiu nei vienos strijos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 02, 17:55)
Naudojau Hipp
user posted image
Gal ner super naturalus (bet be konservantu ir kt blogiu), sudetis gera (vien aliejai, jokio parafinum ar konservanto, nu kaip priklauso). Sutepiau kokius 3-4 buteliukus, neturiu nei vienos strijos  ax.gif

o jau pasigimdei?? jei ne, tai po gimdymo pasakysi, ar vis dar nera nei vienos strijos:)
Atsakyti
Mergaites, gal galetumete pakomentuoti sudeti? 4u.gif
Sampuno sudetis: Aloe barbadensis (aloe vera) leaf juice, aqua, sodium coco sulfate, decyl glucoside, cocamidopropyl betaine, disodium laureth sulfosuccinate, lavandula angustifolia (lavender) leaf extract, geranium maculaatum (geranium) leaf extract, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, simmondsia chinensis (jojoba)seed oil, panethnol, hydrolyzed soy protein, hydrolyzed wheat protein, PEG-12, guar hydroxypropyl trimonium chloride, glycerin, phenoxyethanol, chloriphenesin, citrus aurantium dulcis (orange) peel oil, menthe piperita (peppermint) leaf oil, menthe viridius (spearmint) leaf oil, prunus amygdalus dulcis (sweet almond) oil, vaccinium macrocarpon (cranberry) extract
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 02, 17:13)
PEG-12,

ir neimčiau aš jo smile.gif
Atsakyti