Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(bonza @ 2010 02 02, 14:58)
Labai aciu uz atsiliepimus  bigsmile.gif  4u.gif  4u.gif Tas is Rimi tai labai sudomino, jauciu ir kaina ner kosmine  g.gif
sita esu turejus, kazkaip neprisijaukinau, net nezinau, nesusigerdavo jis man ar kaip, o kvapas irgi specifinis  blush2.gif Bet is Weledos galvoju bandyt saltalankiu arba granatu alieju  ax.gif

Kad susigertų - gal mažesnį kiekį reikia tepti, arba aš drėgnom rankom dar tepdavau - tada geriau slysta ir mažiau reikia 4u.gif
Šiuo metu rožių aliejų iš Weledos turiu - pirkau dėl kvapo (aš šiuo metu rožinė blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 02, 13:46)
Lauksim atsiliepimų apie Sante nagų laką, Rkatytė kažkokią spalvą ėmė, bet irgi sakė labai šviesi.

tai ir aš tą pačią ėmiau tongue.gif Man toks rožinis dramblio kaulas jinai, kaip kasdienai ir nesiekiant visų šokiruoti makiažu, tai liuks bus smile.gif Tik seno pavyzdžio Sante lakas man gražiai maximum vieną dieną atlaiko, tai įdomu bus kaip šitas rolleyes.gif

vistik vyriškų Farfalla galima visą mėginių rinkinį imti, jei ką g.gif
Atsakyti
Aš dar tik pusę prekyčių iš traukinio pasiėmiau, o iš tų kurias pasiėmiau, man asmeniškai nieko nebuvo, bet galiu aprašyti vaiko naujus pirkinius:
labai patiko naujas dantų šepetukas - noriai su juo valo dantis, nes su ankstesniais kažkaip nelabai, dantu sepetukas
ir labai skani nauja dantu pasta Lavera
kaskart paragauja ir sako: skanu bigsmile.gif
Papildyta:
QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 15:03)
vistik vyriškų Farfalla galima visą mėginių rinkinį imti, jei ką  g.gif

Aha, aš jau įtraukiau į būsimų norų sąrašą, gal patiks nors vienas bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 02, 14:07)
Aha, aš jau įtraukiau į būsimų norų sąrašą, gal patiks nors vienas  bigsmile.gif

su kitu traukiniu ir apsiforminsim drinks_cheers.gif Jeigu ką, tai nepatikusio turinio buteliukus bus galima kūrybiškai kur nors panaudoti ax.gif

MB nebesipurškia nenatūraliu parfumu, bet vien tai, kad jis neišmestas ir vis dar stovi namuose, nekelia gerų jausmų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 02, 14:07)
ir labai skani nauja dantu pasta Lavera
kaskart paragauja ir sako: skanu  bigsmile.gif

Aha, šita mano vaikui irgi pati skaniausia iš visų ragautų smile.gif Tik kad ne nauja jinai... unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(ragana @ 2010 02 02, 15:13)
Aha, šita mano vaikui irgi pati skaniausia iš visų ragautų  smile.gif Tik kad ne nauja jinai...  unsure.gif

Mums nauja, iki tol tik Weledos gelį bandęs, tai ši jam saldesnė ir skanesnė ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 02, 14:01)
Kad susigertų - gal mažesnį kiekį reikia tepti, arba aš drėgnom rankom dar tepdavau - tada geriau slysta ir mažiau reikia  4u.gif
Šiuo metu rožių aliejų iš Weledos turiu - pirkau dėl kvapo (aš šiuo metu rožinė  blush2.gif )

as teisybe pasakius aliejum ismokau naudotis tik nestumo metu, ir tai labiau i pabaiga, kai tepu ar imasazuoju i dar visiskai slapia oda, iskart po duso ax.gif Tada lipu lauk is vonios, procedurinuos toliau ir viskas susigeria, net ranksluoscio nenaudoju, oda nudziuna savaime ir kazkaip aliejus susigeria nepastebimai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 14:12)
su kitu traukiniu ir apsiforminsim  drinks_cheers.gif Jeigu ką, tai nepatikusio turinio buteliukus bus galima kūrybiškai kur nors panaudoti ax.gif

MB nebesipurškia nenatūraliu parfumu, bet vien tai, kad jis neišmestas ir vis dar stovi namuose, nekelia gerų jausmų smile.gif

Jungsiuos prie Jūsų wink.gif šito rinkinio man irgi reikia smile.gif
Žiūriu, kad jau tuoj būsiu pilną krepšelį prisirinkus kitam traukiniui, nors dar pas violence nepasiemiau paskutinio... doh.gif
Atsakyti
pasisakysiu apie plauku balzama sante briliant care wub.gif wub.gif negaliu pasakyt nei vieno minuso thumbup.gif kas labiausiai patiko, kad plaukai tarsi 'silikonuoti' ( na nebevertinu as jo, bet tenka pripazinti, kad plaukai buna silkiniai), tai va sukuojasi idealiai, NESIVELIA thumbup.gif man cia didziausias kosmaras, nes kai plaukas ilgas tai net po 2 min buvimo lauke mao plaukuose min 2 kaltunai buna doh.gif kaip ir jus dauguma minejot- reikia labai nedaug, kaina isvis gerule, o dar kai toks fainas tai nuostaba kodel tox nebrangus bigsmile.gif ir specialiai ji pirma kart kai bandziau tai nesukavau pries plovima plauku- bet nebebuvo to veltinio! thumbup.gif vienu zodziu, lyginant pvz su druide detangling, kuris "išnarplioja, Sausiems, šiurkštiems ir greitai susiveliantiems plaukams..", arba su ciel D'azur "greit besiveliantiems.." tai sante tobulas wub.gif
aciu kas ji minejot 4u.gif
ir dar: skundziausi kad netepant galiuku, jie ziuri kas sau, o db netepiau nieko ir jie lygus, graziai krenta, wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 02, 14:16)
Mums nauja, iki tol tik Weledos gelį bandęs, tai ši jam saldesnė ir skanesnė  ax.gif

Aišku, maniškis irgi po Weledos ją gavo, tai irgi labai skani pasirodė. Bet po jos "Logona" paragavo ir dabar ja valosi, tai "Lavera" Nr.1. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 02, 14:59)
tiesa merginos kiek pas mus kainuoja Sante lako nuemejas? Apziurejau nera traukinuku kaip parsigabenti, jauciu teks cia pirkti verysad.gif

apie 30Lt
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 02 02, 14:31)
Mergaitės, kodėl nėra atsiliepimų apie naujas priemones

as kazkaip sau irgi nelabai ka emiau ax.gif pora spalvu sante nagu laku, bet dar nespejau isbandyt, dantu sepeteli ir pakeiciamu galvuciu (visai patiko sitas variantas) ir prieskoniu ax.gif
Atsakyti
Ar levandų milteliai, sumaišyti su kremu ar aliejum ir palaikyti šilto vandens vonelėj, atskleistų savo savybes? Ar visgi geriau kokiam hidrolate tirpinti?
Atsakyti