Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

Mergaitės, kodėl nėra atsiliepimų apie naujas priemones, atkeliavusias su traukinukais? ax.gif Greitai rašot atsiliepimus biggrin.gif

QUOTE(Peach18 @ 2010 01 29, 12:17)
Gal galėtumėte papasakoti apie savo mėgstamiausias dekoratyvinės kosmetikos priemonės?

Dr.Hauschka šešėlių paletė. - balta, smėlinė, pilka, juoda
Labai natūralios spalvos, gražiai ir lygiai pasidengia, matinės, vis dėlto nepasakyčiau, kad išsilaiko visą dieną (gal šešėlių pagrindas padėtų, greitu metu su juo išbandysiu).
Nvey šešėlių paletė. - juoda, violetinė, tamsiai žalia, šviesi auksinė, tamsi auksinė.
Perlamutrinės ir neiššaukiančios spalvos, taip pat gražiai ir lygiai pasidengia. Lygiai taip pat kaip ir Dr.Hauschka neišlaiko visos dienos, nors man tai nėra minusas, gi ne markeriu dažausi biggrin.gif
Logona rudas pieštukas akims.
10 balų už minkštumą ir nuostabiai tamsiai kakavinę spalvą, pataikiau kaip pirštu į akį thumbup.gif Laikosi gerai, visą dieną smile.gif
Dr.Hauschka dvipusis pieštukas (juoda-balta).
Kietesnis už Logona, bet didelis pliusas, kad dvipusis, nesunkiai nusiplauna, gerai laiko.
Dr.Hauschka volume tušas.
Tikras geras, tik nelaiko drėgno oro, tad dabar padėtas į šalį ax.gif

Dar turiu priemonių iš EM, deja kolkas neišbandytos ax.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 29, 12:25)
Merginos sakykite ar tiktu toks  Rasulo molis img]http://www.violey.com/images/products/500x500/4033691015097.jpg[/img]
tik ziuriu antrasis brangesnis, kazi cia del firmos ar jis kuo geresnis?

Tokį kaip tik šiandien pasiimsiu, galėsiu parašyti atsiliepimus išbandžius 4u.gif

QUOTE(fuksija @ 2010 02 01, 23:52)
user posted image
Atsiliepimai baisūs - sulipina plaukus, juos išsausina, net šakotis pradėjo, ko niekad nebuvo. blink.gif Sudėtis tokia:

Turiu iš aš šį purškiklį plaukams, bet tokios neigiamos reakcijos jis man nesukėlė, kaip tik lengvina iššukavimą, manau, ir saugo plaukus jeigu džiovintuvą naudoju ax.gif
Atsakyti
merginos, parekomenduokit, koki alieju galeciau naudoji koju drekinimui. Kazkaip kremais nepasiekiu norimo rezultato, tai mastau gal ismegint alieju g.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 02, 13:31)
Mergaitės, kodėl nėra atsiliepimų apie naujas priemones, atkeliavusias su traukinukais? ax.gif Greitai rašot atsiliepimus biggrin.gif

Dr.Hauschka dvipusis pieštukas (juoda-balta).
Kietesnis už Logona, bet didelis pliusas, kad dvipusis, nesunkiai nusiplauna, gerai laiko.

kad ėmiau Weledos dušo pienelius MB - tau jie neįdomūs, nes ir taip juos moki mintinai biggrin.gif Kvepalus aprašiau, dar liko Sante nagų lakas, bet vis nenusilakuoju ir nepažiūriu, kaip laiko. Bet kai pabandysiu, tai parašysiu wink.gif

o aš giriu Hauschkos juodai rudą pieštuką akims - man jis antakiams idealus smile.gif

QUOTE(Pro_race @ 2010 02 02, 13:32)
merginos, parekomenduokit, koki alieju galeciau naudoji koju drekinimui. Kazkaip kremais nepasiekiu norimo rezultato, tai mastau gal ismegint alieju  g.gif

o Logonos kūno sviestą bandei? Iš aliejų tiktų kokosai, sviestmedis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 01 31, 22:51)
pvz. Rkatytei Florascent nepatiko - pamenu buteliuką išparduotuvėj... Man tai patinka. Tuo tarpu Farfalla variantas abiems be galo patinka biggrin.gif

Aha, kai nusipirkau, nepatiko, o po kurio laiko reabilitavosi - ir dabar naudoju pakaitom su farfallos.
Su natūraliais kvapais taip būna, svaigau nuo jazminų aromato, o įpusėjus KN jazminų eliksyrą pajaučiau, kad jis man pradėjo smirdėti (nesugedo, čia tik mano reakcija į jį pakito) blink.gif
Farfallos rožių kvepalai man tikras, klasikinis rožių kvapas wub.gif primena damaskinių rožių oto kvapą iš KN wub.gif
O Florascent rožių kvepalai - tai visai kitoks kvapas, toks aštrus, kaip ir rašė Satura ax.gif
Atsakyti
o gal kuriai teko uostyti vyriškus Farfallos kvapus? Mėginukų nėra, bijočiau prašauti sad.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 01 31, 21:34)
Ateinu su klausimu, kokia priemone is ekologisku labiausiai stangrintu oda? Ieskau kokio aliejaus ar kremo pavidalo  ax.gif

Zodziu, gal bus atsiliepimu apie siuos

Stangrinamasis kūno aliejus MADARA, 200ml
Ekologiškas kūno aliejus FLORAME, 150ml
Anticeliulitinis aliejus masažui LOGONA, 100 ml
Kūno aliejus su alavijais ir žaliąja citrina LOGONA Daily Care, 200ml

Dabar nusipirkusi paryškintąjį (prieš tai du buteliukus "madara" antceliulitinio kremo sunaudojau). Man labai malonus naudoti, bet apie poveikį sunku pasakyt. Aš daugiau psichologiškai 'užsiciklinusi', kad gal padeda biggrin.gif Šiaip pritariu toms forumietėms, kurios sako, kad geriausia mankštintis, koreguoti mitybą. Aišku, kad masažas padeda ir kartu kremas su juo, bet tai ne pagrindinis veiksnys stangriai odai palaikyti.

O aliejų mišinukus pasidarau pati masažams su vakuumine taure, tai egaliu pakomentuoti...turėjau visiškai pigų "Natuderm" su ginkgo ekstraktu ir rozmarinais tai labai patiko - pigus, skalsus, masažui labai gerai.
Pats paskutinis nuorodoje: http://www.rimi.lt/s...nos-prekes/2347

Esu naudojusi vien granatų aliejų - irgi thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Pro_race @ 2010 02 02, 13:32)
merginos, parekomenduokit, koki alieju galeciau naudoji koju drekinimui. Kazkaip kremais nepasiekiu norimo rezultato, tai mastau gal ismegint alieju  g.gif

O man atvirkščiai - su aliejais per mažai drėgmės visam kūnui, bet kadangi buvau žiopliukė ir per paskutinį Violey siaubimą nepasiėmiau Logonos sviesto, tai tenka naudoti savos gamybos kūno sviestą, bet vis tiek po kelių valandų jaučiu tempimą. Turbūt reikės ieškoti kokio optimalaus varianto kūnui iš pirktinių priemonių, o ką tu dabar naudoji? 4u.gif

QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 13:40)
kad ėmiau Weledos dušo pienelius MB - tau jie neįdomūs, nes ir taip juos moki mintinai biggrin.gif Kvepalus aprašiau, dar liko Sante nagų lakas, bet vis nenusilakuoju ir nepažiūriu, kaip laiko.

hihihi.gif Weleda ir aš ėmiau, šį kartą seniai beturėtą pirmąją meilę - šaltalankių dušo pienelį wub.gif Lauksim atsiliepimų apie Sante nagų laką, Rkatytė kažkokią spalvą ėmė, bet irgi sakė labai šviesi. Maniškės cacao turbūt niekas neaplenks, ta spalva tikrai nešviesi biggrin.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dovish: 02 vasario 2010 - 13:48
QUOTE(bonza @ 2010 02 01, 15:07)
tai nejau nieks nesat naudoje kokiu stangrinanciu alieju kunui  ax.gif

Naudojau Weledos su beržų lapų ekstraktu (nuo celiulito) šį, bet kadangi nepastoviai, tai negaliu labai komentuoti, pastoviai naudojant turėtų matytis poveikis, skaičiau Weledos temoj, kad buvo labai jį gyrusių 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 14:24)
čia plaukų lakas? Įdomu, kaip kvepia biggrin.gif

na kaip supratau tai taip ax.gif
Papildyta:
QUOTE(Dovish @ 2010 02 02, 14:31)
Tokį kaip tik šiandien pasiimsiu, galėsiu parašyti atsiliepimus išbandžius 4u.gif

Labai domina bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2010 02 02, 13:44)
Dabar nusipirkusi paryškintąjį (prieš tai du buteliukus "madara" antceliulitinio kremo sunaudojau). Man labai malonus naudoti, bet apie poveikį sunku pasakyt. Aš daugiau psichologiškai 'užsiciklinusi', kad gal padeda biggrin.gif Šiaip pritariu toms forumietėms, kurios sako, kad geriausia mankštintis, koreguoti mitybą. Aišku, kad masažas padeda ir kartu kremas su juo, bet tai ne pagrindinis veiksnys stangriai odai palaikyti.

O aliejų mišinukus pasidarau pati masažams su vakuumine taure, tai egaliu pakomentuoti...turėjau visiškai pigų "Natuderm" su ginkgo ekstraktu ir rozmarinais tai labai patiko - pigus, skalsus, masažui labai gerai.
Pats paskutinis nuorodoje: http://www.rimi.lt/s...nos-prekes/2347

Esu naudojusi vien granatų aliejų - irgi  thumbup.gif

Labai aciu uz atsiliepimus bigsmile.gif 4u.gif 4u.gif Tas is Rimi tai labai sudomino, jauciu ir kaina ner kosmine g.gif

QUOTE(Rkatyte @ 2010 02 02, 13:47)
Naudojau Weledos su beržų lapų ekstraktu (nuo celiulito) šį, bet kadangi nepastoviai, tai negaliu labai komentuoti, pastoviai naudojant turėtų matytis poveikis, skaičiau Weledos temoj, kad buvo labai jį gyrusių  4u.gif

sita esu turejus, kazkaip neprisijaukinau, net nezinau, nesusigerdavo jis man ar kaip, o kvapas irgi specifinis blush2.gif Bet is Weledos galvoju bandyt saltalankiu arba granatu alieju ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 02, 14:43)
o gal kuriai teko uostyti vyriškus Farfallos kvapus? Mėginukų nėra, bijočiau prašauti sad.gif

Yra vyriški mėginukai, bet komplekte: Farfalla, aš irgi juos žiūrinėjau, nes kaip pasipurškia MB kokiais Chaneliais, kaip man smirda blink.gif
Atsakyti
QUOTE(Dovish @ 2010 02 02, 14:46)
Lauksim atsiliepimų apie Sante nagų laką, Rkatytė kažkokią spalvą ėmė, bet irgi sakė labai šviesi. Maniškės cacao turbūt niekas neaplenks, ta spalva tikrai nešviesi biggrin.gif  4u.gif

as irgi jau isbandziau sante nagu laka 03 spalvyte, tai tikrai sviesi,lakuojasi lygiai, nzn kaip bus su issislaikymu nors va jau antra diena nusilakavusi, pora skalbimu rankomis turejau atlaike, neapsilupo smile.gif
tiesa merginos kiek pas mus kainuoja Sante lako nuemejas? Apziurejau nera traukinuku kaip parsigabenti, jauciu teks cia pirkti verysad.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Ramintėlė 25: 02 vasario 2010 - 14:01