QUOTE(Peach18 @ 2010 01 29, 12:17)
Gal galėtumėte papasakoti apie savo mėgstamiausias dekoratyvinės kosmetikos priemonės?
Dr.Hauschka šešėlių paletė. - balta, smėlinė, pilka, juoda
Labai natūralios spalvos, gražiai ir lygiai pasidengia, matinės, vis dėlto nepasakyčiau, kad išsilaiko visą dieną (gal šešėlių pagrindas padėtų, greitu metu su juo išbandysiu).
Nvey šešėlių paletė. - juoda, violetinė, tamsiai žalia, šviesi auksinė, tamsi auksinė.
Perlamutrinės ir neiššaukiančios spalvos, taip pat gražiai ir lygiai pasidengia. Lygiai taip pat kaip ir Dr.Hauschka neišlaiko visos dienos, nors man tai nėra minusas, gi ne markeriu dažausi
Logona rudas pieštukas akims.
10 balų už minkštumą ir nuostabiai tamsiai kakavinę spalvą, pataikiau kaip pirštu į akį Laikosi gerai, visą dieną
Dr.Hauschka dvipusis pieštukas (juoda-balta).
Kietesnis už Logona, bet didelis pliusas, kad dvipusis, nesunkiai nusiplauna, gerai laiko.
Dr.Hauschka volume tušas.
Tikras geras, tik nelaiko drėgno oro, tad dabar padėtas į šalį
Dar turiu priemonių iš EM, deja kolkas neišbandytos
QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 01 29, 12:25)
Merginos sakykite ar tiktu toks Rasulo molis img]http://www.violey.com/images/products/500x500/4033691015097.jpg[/img]
tik ziuriu antrasis brangesnis, kazi cia del firmos ar jis kuo geresnis?
tik ziuriu antrasis brangesnis, kazi cia del firmos ar jis kuo geresnis?
Tokį kaip tik šiandien pasiimsiu, galėsiu parašyti atsiliepimus išbandžius
QUOTE(fuksija @ 2010 02 01, 23:52)
Atsiliepimai baisūs - sulipina plaukus, juos išsausina, net šakotis pradėjo, ko niekad nebuvo. Sudėtis tokia:
Turiu iš aš šį purškiklį plaukams, bet tokios neigiamos reakcijos jis man nesukėlė, kaip tik lengvina iššukavimą, manau, ir saugo plaukus jeigu džiovintuvą naudoju