Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(ievvvvaa @ 2010 02 02, 00:03)
fuksija
o jus gal dar kazkokia nauja priemone kartu pradejot naudot? ta prasme , gal ne nuo to beraino jums taip 'blogai'?  g.gif  4u.gif

Ne, daugiau nieko nekeičiau. Man net sulimpa plaukai. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 02 01, 20:45)
pasidalinsiu savo ziniom apie Madara (is patikimu saltiniu) ax.gif  nieks jokios recepturos keist nezada (bent jau kol kas tai tikrai). jie gi neseniai sertifikavosi! vyksta paprasciausias verslas! buve importuotojai nepadare tokiu apyvartu, kaip tiketasi. todel latviai susitare su didesnia kompanija. man Baroka ir kitos mazos krautuveles tikrai patinka 100 kartu labiau, nei sarmos/kristianos ir pan., bet cia jau propaganda varoma smile.gif

Madara tikrai plecia savo pardavimus ir eksporta. Siandien nuejau i internetine parduotuve (Prancuzijoje), kur dazniausiai perku kosmetika ir ziuriu naujiena, naujiena MADARA. Neblogai latviai pavaro thumbup.gif Si ineternetine parduotuve tikrai, kad padarys visas reikiamas apyvartas.
Na ka, ir as dabar galesiu pameginti ir paziureti kas cia per kosmetika.
Atsakyti
sveikos merginos, norėjau Jūsų paklausti, šiandien užmačiau toki psl:

http://damodara.lt/i...&company=26&p=3

ar ka nors girdėjot apie šią kosmetika?

ar ji tikrai naturali?

blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2010 02 02, 09:56)
ar ka nors girdėjot apie šią kosmetika?

šią tai kurią? Boroplius nenatūrali, FIN - natūrali, o tos trečiosios, kur su perlais, reiktų prašyti visos pilnos sudėties smile.gif Ją radau pati, nenatūrali tikrai:

Naturally Fair Pearls Intensive Herbal Fairness Cream - Emami

Ingredients: Distilled Aqua (D M Water), Stearic Acid, Aloe Barbadensis (Aloe Vera), Calendula Officinalis (Margold), Anthemis Nobelis (Chamomile), Glycyrrhiza Glabra (Liquorice), Santalum Album (Sandalwood), Aecculus Hippocostanum (Horse Chestnut), Hamamelis Virginica (Witch Hazel), Lac (Milk), Petrolatum Hydrocarbon (Light Mineral Oil), Cucumis Sativus (Cucumber), Parfum, Glycerine (Glycerol), Cetearyl Alcohol, Potassium Hydroxide, Isopropyl Myristate, Niacinamide, Cocos Nucifera (Coconut Water), Zinc Oxide, Titanium Dioxide, Dimethicone (Silicone Oil), Methyl Paraben, Propyl Paraben, Triticum Aestivum (Wheat Germ Oil), Bronosol (Bronopol), EDTA Di-Sodium, Crocus Sativus (Saffron), Pearl Dust.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Satura: 02 vasario 2010 - 10:03
ten keli gamintojai parduoda, bet ačiū labai už info, ot kaip dabar tuo žodžiu "ekologiška" spekuliuoja doh.gif

čia kaip pavyzdį aprašymą idėsiu :

Ekologiškas kremas sukurtas pagal senuosius ajurvedinius receptus ir naujausius mokslinių tyrimų duomenis Himani Ajurvedos mokslo fonde. Užtikrina natūralų, sveiką odos spindesį ir glotnumą; tinkamą ir būtiną odos drėgmės balansą; akivaizdų odos senėjimo požymių mažėjimą.

Ekologiška produktas lygina raukšles, maitina ir atjaunina net gilius odos sluoksnius. Elektromagnetinis aukso poveikis giliai išvalo odos poras.
Atsakyti
QUOTE(Magas @ 2010 02 02, 10:29)
ten keli gamintojai parduoda, bet ačiū labai už info, ot kaip dabar tuo žodžiu "ekologiška" spekuliuoja  doh.gif

čia kaip pavyzdį aprašymą idėsiu :

Ekologiškas kremas sukurtas pagal senuosius ajurvedinius receptus

aha, nepasikuklina drinks_cheers.gif Su ajurvedinėm priemonėm būk atsargi, nes žolės gal tikrai unikalios ir sinergiškai sukomponuotos, bet be naftos ir sintetikos dažnai neapsieina....
Atsakyti
QUOTE(fuksija @ 2010 02 01, 23:52)
Aqua, Alcohol, Betaine, Ethyl Cocoyl Arginate, Glycerin, Sodium Lactate, Parfum (Essencial oils).

Ar gali iš viso produktas su tokia sudėtim drėkinti? Yra glicerino, bet alkoholis antroj vietoj. Kažin, ar apsimoka man jį gerinti pvz. levandos milteliais, rugiagėlių hidrolatu, alijošiaus sultimis, ar neverta? Gal kas jį bandėte?

maziausiai reikia panikuoti tada kai alkoholis eina 2 nr. po vandens, nes tokiu budu alkoholis isgaruoja greiciau nei patenka ant plauku mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Manija69 @ 2010 02 01, 23:20)
Ir dar prigriebiau Florascent PIPAPO.  wub.gif  Kažkiek primena Umami. smile.gif
Manija69 gal gali palyginti kvapus, man Umami visai nieko, toks saldus, o PIPAPO dar saldesnis ar daugiau gaivesnis? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Placebo. @ 2010 01 29, 22:36)
o bigsmile.gif  gal kvapas panašus į laveros drėkinančios rožių kaukės veidui kvapą?
Nesu rožių megėja, bet jau toji kaip kvepia wub.gif

O man laveros rožių kaukė veidui smirdėjo blink.gif vien dėl to nusprendžiau daugiau jos nepirkti ax.gif
Kvepaliukai tai kvepia, ir nuostabiai kvepia wub.gif
Atsakyti
QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 02 01, 21:54)
na man tai nesmagi nebent ideja, kad vistiek investavo, reklamavosi, i rinka ivede, o se tau pas kitus perbego  doh.gif bet sita propaganda man dar nesmagesne... kazkaip primena vaiku lopselio-darzelio lygi, mazdaug: mano drauge susirado kita geriause drauge, tai as dabar visiems pasakysiu, kad is tikruju tai cia as pati su ja nebenoriu draugaut, nes ji labai negera  doh.gif  biggrin.gif bet cia jau off topic pamastymai  4u.gif

Manau labai tikslus apibudinimas to kas vyksta su Madara thumbup.gif
Atsakyti
Merginos gal butu atsiliepimu ? 4u.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(geguze5 @ 2010 02 02, 13:07)
Manau labai tikslus apibudinimas to kas vyksta su Madara  thumbup.gif

kaip gerai, kad neperku aš pati Madaros, o tai paskui suk galvą, kas ten kaip tongue.gif Bet liksiu prie savo nuomonės, kad beatodairiškas apyvartų didinimas ne visad į naudą klientams išeina smile.gif

QUOTE(Ramintėlė 25 @ 2010 02 02, 13:19)
Merginos gal butu atsiliepimu ? 4u.gif

čia plaukų lakas? Įdomu, kaip kvepia biggrin.gif
Atsakyti