Įkraunama...
Įkraunama...

Natūralios kosmetikos gamintojai

QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 17:39)
Kvapų namuose, Aromanatural, Sveikuose produktuose - kur esam garantuotos kokybe smile.gif Bet kaip suprantu, tau ekstra atvejis, tai bėk į vaistinę ir viskas smile.gif

Ačiū labai, nusipirkau arbatmedžio ir čiobrelių, tai pagarinau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(bonza @ 2010 02 01, 17:42)
O jus viska maisot? man tai tie maisymai nelabai prie sirdies, kazkaip nelinkstu as prie to  blush2.gif

na, nebent lengvo kokio losjono užsimanau, kokį sunku namuose pagaminti, o šiaip viską maišau kaip man reikia. Panašu, kad čia tokių dauguma wink.gif

QUOTE(katiniene-gerai @ 2010 02 01, 19:45)
buve tiekejai nepadare tokiu apyvartu, kaip buvo tiketasi. todel latviai susitare su didesniais importuotojais.

smagu, kad gandai drinks_cheers.gif Bet pati žinia, atsiprašau, tai man nevisai smagi blush2.gif Nes jei bus didelės apyvartos, reikės daugiau gaminti. Tai ar jie turi pakankamai tinkamos sertifikuojamam produktui žaliavos? Neprimaišys ko nors? Va ką reiškia pasėtas abejonės kirminas biggrin.gif

B.Jones, painhaliuok vaikus virš karšto vandens dubens su įlašintu EA, jei amžius tam tinkamas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 19:53)
Bet pati žinia, atsiprašau, tai man nevisai smagi  blush2.gif Nes jei bus didelės apyvartos, reikės daugiau gaminti. Tai ar jie turi pakankamai tinkamos sertifikuojamam produktui žaliavos? Neprimaišys ko nors? Va ką reiškia pasėtas abejonės kirminas biggrin.gif

Ir man kyla tokių minčių rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 21:53)
smagu, kad gandai  drinks_cheers.gif Bet pati žinia, atsiprašau, tai man nevisai smagi  blush2.gif Nes jei bus didelės apyvartos, reikės daugiau gaminti. Tai ar jie turi pakankamai tinkamos sertifikuojamam produktui žaliavos? Neprimaišys ko nors? Va ką reiškia pasėtas abejonės kirminas biggrin.gif

na man tai nesmagi nebent ideja, kad vistiek investavo, reklamavosi, i rinka ivede, o se tau pas kitus perbego doh.gif bet sita propaganda man dar nesmagesne... kazkaip primena vaiku lopselio-darzelio lygi, mazdaug: mano drauge susirado kita geriause drauge, tai as dabar visiems pasakysiu, kad is tikruju tai cia as pati su ja nebenoriu draugaut, nes ji labai negera doh.gif biggrin.gif bet cia jau off topic pamastymai 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(_Saulužė_ @ 2010 02 01, 13:43)
Aš vėl su klausimu  ax.gif  Gal žinote ką nors, as padėtų išnaikinti randelius, likusius nuo spuogelių (kai juos išspaudi) unsure.gif  blush2.gif

Man geriausias tamanų aliejus. Galima tepti grynu, bet aš maišiau su kitu aliejumi ir įlašinau levandos eterinio aliejaus. Tiko, nes tuo pačiu ir ramino odą, saugojo nuo naujų spuogų atsiradimo. Šiaip visi regeneruojantys tinka. Tik man erškėtuogių atrodo toks labiau nuo visokių randų, o tamanų nuo būtent spuogų paliktų randų. Iš kitos pusės erškėtuogių gerai einant į soliariuma, nes turi vit. C
Be to, aš geresnį poveikį jaučiu keisdama aliejus.

QUOTE(ernesin @ 2010 02 01, 15:24)
... man geriausiai oda stangrėja sportuojant, dar nuo jokio kremo tokio poveikio nesu sulaukusi mirksiukas.gif

Oda ar raumenys? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Satura @ 2010 02 01, 19:53)
na, nebent lengvo kokio losjono užsimanau, kokį sunku namuose pagaminti, o šiaip viską maišau kaip man reikia. Panašu, kad čia tokių dauguma wink.gif

Katuti man tai nieko ner lengvesnio uz savos gamybos lengva losjona - as imu aloe geli, i ji lasinu ersketroziu al, morku fitolio, juros silko, ea kokio noriu tuo metu, glicerino, dar ko sugalvoju isplaku viska, tas misinukas kiek pabaltuoja, bet man tepasi maloniai, oda lieka svelni ir neriebi mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Evut @ 2010 02 01, 22:12)
Oda ar raumenys? g.gif

Ir tai ir tai mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(giedrulia77 @ 2010 02 01, 13:57)
Gal kuri esat naudojusi Bioselect sampunus? Sako, jie hidrolatu pagrindu ir alyvu aliejum pagaminti... Stai dvieju sudetis, gal kas pakomentuotu?
1. with Dictamelia* and Wheat Protein 

Esu turėjusi šampūną ir kaukę plaukams. Šampūnas nelabai tiko, nors normaliems sausiems plaukam, bet man per daug primaitinti plaukai likdavo, tai sunaudojau kaip dušgelį. biggrin.gif O kaukė patiko, nors kvapas šių priemonių savotiškas, manau nuo mairūno, bet plaukai tokie lengvi būdavo po jos. bigsmile.gif Bet va, prisiminiau,kas dar dėl kaukės kėlė neramumą,kad antru numeriu eina Distearoylethyl Hydroxyethylmonium Methosulfate. O ir pirkau Lt, tai kainos sakyčiau per daug užkeltos. doh.gif

Aš šiandien taip pat jau išbandžiau Farfalla kvpaliukus mėginuką, tai žinoma,kad ir man reikėjo L'amour. blush2.gif Labai skaniai kvepia. bigsmile.gif Bulgariškos rožės, tokios saldžios. wub.gif Florascent Rose gaivesni, plius prieskoniai jaučiasi, bet ir tie man labai patiko. Ir dar prigriebiau Florascent PIPAPO. wub.gif Kažkiek primena Umami. smile.gif
Ir dar išbandžiau Sante nagų laką, išsirinkau 4, atrodė kad bus ryškesnis, bet vos vos rūžavas, ir labai jau perlamutrinis. unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Manija69: 01 vasario 2010 - 23:44
QUOTE(B.Jones @ 2010 02 01, 20:46)
Ačiū labai, nusipirkau arbatmedžio ir čiobrelių, tai pagarinau  thumbup.gif

labai gera kombinacija:) ciobreliu nepadaugink, nes pakankamai aktyvus kvapas,gali erzinti uosle:)
Atsakyti
Nusipirkau štai tokį daiktą:
user posted image
(Purškiamas kondicionierius)

Labai skubėjau, todėl nė nežvilgtelėjau į sudėtį. Atsiliepimai baisūs - sulipina plaukus, juos išsausina, net šakotis pradėjo, ko niekad nebuvo. blink.gif Sudėtis tokia:

Aqua, Alcohol, Betaine, Ethyl Cocoyl Arginate, Glycerin, Sodium Lactate, Parfum (Essencial oils).

Ar gali iš viso produktas su tokia sudėtim drėkinti? Yra glicerino, bet alkoholis antroj vietoj. Kažin, ar apsimoka man jį gerinti pvz. levandos milteliais, rugiagėlių hidrolatu, alijošiaus sultimis, ar neverta? Gal kas jį bandėte?
Atsakyti
QUOTE(rutuk @ 2010 02 01, 22:14)
Katuti man tai nieko ner lengvesnio uz savos gamybos lengva losjona - as imu aloe geli, i ji lasinu ersketroziu al, morku fitolio, juros silko, ea kokio noriu tuo metu, glicerino, dar ko sugalvoju isplaku viska, tas misinukas kiek pabaltuoja, bet man tepasi maloniai, oda lieka svelni ir neriebi  mirksiukas.gif

rutuk, o čia gelis ar losjonas vistik? 4u.gif Ir kas tas jūros šilkas?
Atsakyti
fuksija, turiu si daikta, ir po keliu sav naudojimo- numeciau...nes pastebejau kad net kietina siek tiek, nors purskiau nedaug, daugiau kai ir nk blogo negaliu pasakyt,
o jus gal dar kazkokia nauja priemone kartu pradejot naudot? ta prasme , gal ne nuo to beraino jums taip 'blogai'? g.gif 4u.gif
Atsakyti