QUOTE(indruciukas @ 2010 02 03, 16:14)
dryzuoti tapetai grazu Sonata B, cia gi klasika
Pas mane svetainej sienu maziau nei langu, o norisi visko ten- ir drizuotu tapetu ir dazytos sienos ir tu azuriniu tapetu, nors imk ir langus uzklijuok Galvojau gal sienas dryzuotas,o uzuolaidas tokias kaip sanios paveiksliuke tapetai daryti, bet ir zidinio apdaila numatoma- tapetas zodziu minciu kalnas, reik drozt piestukus ir paisyti savo vizijas
Pas mane svetainej sienu maziau nei langu, o norisi visko ten- ir drizuotu tapetu ir dazytos sienos ir tu azuriniu tapetu, nors imk ir langus uzklijuok Galvojau gal sienas dryzuotas,o uzuolaidas tokias kaip sanios paveiksliuke tapetai daryti, bet ir zidinio apdaila numatoma- tapetas zodziu minciu kalnas, reik drozt piestukus ir paisyti savo vizijas
aha aš jaučiu košę košiuotą prisidaryčiau su savo klasikiniais raštais, su dryžiais gerai, kad ne viena mąstau... į miegamąjį dėsiu tikrai raštuotą klasikinį kažkokį tekstūrinį tapetuką nebijau netgi tokios tamsios spalvos kaip ruda, sodri raudona ar pan... išsišviesim kilimukais gal lova šviesia
jau koks malonus dabar darbas su šitais tapetais, nors sukasi galva nuo gausybių, bet kaip stebina gamintojai, ko tik neprigalvota