Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(lolita77 @ 2010 02 02, 14:11)
Bet siaip na ar imanoma nors preliminariai paskaiciuoti kiek kainuotu pacio namo statyba (be vidaus apdailos)...50 ar 100tukst, ar daugiau? blush2.gif

80-100 tukst. be lauko apdailos ir be langu. Dar 150(kazi ar uzteks), kad eit gyvent. Cia mano pamastymai tokie g.gif .
Atsakyti
na pas mane namas vieno auksto, 180 kvadtratu, nieko mandro-dezutes kaina be lauko apdailos ir langu -90000... i 50000 tikrai netilpsit, na gal koki 70000.
matematika labai paprasta, kol nestatai atrodo, kad ililpsi i minimuma, kai pradedi, gaunasi kaip visada-nenumatytos islaidos, statai sau-nesinori visko paties pigiausio ... pati praeita vasara staciau dezute, taigi viskas "sviezia" ax.gif mums isejo 90000, bet musu stogas gana mandras ir cerpinis, bet jei norit vadinamo grybo vieno auksto, tai vistiek stogas gausis keturslaitis, cia jau reikia daugiau medienos, daugiau visokiu "pribumbasu" uzbaigimams, kampams.... sakyciau 70000 kaip minimum sueis i paprasta dezute, o jei su langais ir apdaila - 100000..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 02 vasario 2010 - 15:27
Laba diena, simtas metu ......

bet ale vot ziema siais metais, vos spejam kelius nusikast, o zuikiui aplink nama paryciais, pasakiskas vaizdas, siandien sakiau morku i kiema vilskiu, vis kaska vargsai uzkrims

Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 02 02, 16:14)
na mes su vyru skaiciavom plius minus imanoma, dezute pastatyt mirksiukas.gif

o tai kiek tas nemazai jums gavosi?apytiksliai g.gif

Mums gavosi su langais, lauko apdaila ir elektros isvedziojimu 180 tukst., bet aisku statem per kainu buma. Dabar manau, kad be 100 tukst. dezutes irgi nepasistatysi.
Atsakyti
Mano manymu dezute apie 80-100k. Vidaus irengimui 100-200k. smile.gif

Kas daugiau??? lotuliukas.gif
Atsakyti
Kaip tik panašiu klausimu diskutavome vienoje kompanijoje savaitgalį: dabar namučius belipdančių sutarimu 150kv.m dėžutė su langais kainuoja apie 100-120 tūkst.
Atsakyti
na cia turbut daug kas priklauso is ko stato , ar patys stato, kur medziagas perka ir zinoma kvadratura mirksiukas.gif
Atsakyti
aciu visoms uz patarimus, as irgi taip manau kad kazkur nuo 70000lt eitu kalba, beto uosviai statybininkai, tai sake pades (jei nepersigalvos tongue.gif ). o siaip klausiau nes buvo idomu suzinoti realia statybu kaina, is tu kurie statosi ir zino, o tai architektai vienaip sako, statybininkai kitaip ir skirtumas siekia desimtimis tukstanciu.
Aciu, zinosiu i kokius remus mazdaug orientuotis! 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 02 02, 18:01)
Kaip tik panašiu klausimu diskutavome vienoje kompanijoje savaitgalį: dabar namučius belipdančių sutarimu 150kv.m dėžutė su langais kainuoja apie 100-120 tūkst.

drinks_cheers.gif ir taip manau, kad cia jau gerai pasispaudus
Papildyta:
Va neseniai viena sudubliuota pastate (du po 130kv), be langu, blokeliai, piltiniai pamatai, stogas-siferis...gavosi grubiai 110t. Bet medziagos buvo gautos papigiaja, o ir darbo jega gana pigiai isejo surast. Darbavosi pastoviai du vyrukai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 02 vasario 2010 - 16:48
Mums karkasinis namukas (200 kv)su stogu ir apkaltas OSB plius visi leidimai, be langu ir vidaus apdailos, ir tai viska dareme patys su artimuju pagalba smile.gif nieko nesamdem, grubiai imant isejo 100t
Atsakyti
as cia biski ne i tema ax.gif

Gal yra besirenkanciu tapetus ? nes baigiu nukvakt, tiek dizainere groziu pririnko,kad jau nebezinau ka rinktis...
Aisku i bendra erdve labai paprasta, gan greit nusprendem, kad bus svelnaus silto atspalvio dryziai dvieju spalvu viena siena svelnesne, kita siek tiek intensyvesne, nu man grazu, negaliu tie dryziai, gal jau ne mada, ale man patinka ax.gif o dar kai as megeja visokiu audiniu imitacijos, tai is vis jie tokie viena juosta matine tokio ale barchato, kita juosta siek tiek blizgi, nu sunku nupasakot, gal iseis atkast foto kazkur kataloguose, idesiu i fotki.com.
Nu bet su miegamuoju tai jau joooo.... ko tik nera dabar... o patys graziausi naturalus - teksturiniai wub.gif wub.gif wub.gif
arba va tokie pvz: aisku atitinkama ju kainele doh.gif
user posted image

arba :

user posted image
gal kuri jau su tapetais draugaujat ? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 03, 00:45)
as cia biski ne i tema  ax.gif

Gal yra besirenkanciu tapetus ? nes baigiu nukvakt, tiek dizainere groziu pririnko,kad jau nebezinau ka rinktis...
Aisku i bendra erdve labai paprasta, gan greit nusprendem, kad bus svelnaus silto atspalvio dryziai dvieju spalvu viena siena svelnesne, kita siek tiek intensyvesne, nu man grazu, negaliu  tie dryziai, gal jau ne mada, ale man patinka  ax.gif o dar kai as megeja visokiu audiniu imitacijos, tai is vis jie tokie viena juosta matine tokio ale barchato, kita juosta siek tiek blizgi, nu sunku nupasakot, gal iseis atkast foto kazkur kataloguose, idesiu i fotki.com.
Nu bet su miegamuoju tai jau joooo.... ko tik nera dabar... o patys graziausi naturalus - teksturiniai  wub.gif  wub.gif  wub.gif
arba va tokie pvz: aisku atitinkama ju kainele  doh.gif
user posted image

arba :

user posted image
gal kuri jau su tapetais draugaujat ?  ax.gif

As ziurinejau tapetus nete, bet kai pamaciau, kad gyvai labai skiriasi nuo vaizdo ekrane (pora pvz parsisiunciau,isejo 30lt uz du popieriuku gabaliukus doh.gif ), tai nusprendziau kad kai jau tiksliai reiks, tai eisiu per pardes ir ziuresiu... o dar labai sunku isivaizduoti, kaip atrodys tie tapetai konkrecioje vietoje... pvz pas sania miegamajam- buvo akis uz ju uzkliuvus senukuose, bet pas ja atrodo 100kartu geriau nei pardej wub.gif
Atsakyti