Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(sania @ 2010 02 01, 12:45)
As tai dabar esu paveikslu paieskos stadijoje doh.gif  Pinigeliu ir nesiruosiu moket dideliu. KAi buvau Ikea'joj, tai buvau nusiziurejus pora neblogu, bet daba per neta, kai ziuriu tai ju nebera doh.gif . O noriu kazko  virtuveje, svetaineje, 2-o auksto hole. Aiskus praeis gal nemazai metu kol kazka isigysiu lotuliukas.gif
Va sita sakiau kai nuvyksiu i ikea reiks pasiziuret, kaip atrodo naturoj http://www.ikea.com/...oducts/00132312

Laiptineje, tais galvoju kabinti papirusus, kur mama ir uosviene parveze is kelioniu. g.gif

O kur lenkijoj yra ta ikea? blush2.gif Vaziuosim vasario pabaigoj i kalnus,tai gal pakeliui kur g.gif

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 02, 10:55)
Man tos blizgios lubos tai ny ny ny  schmoll.gif

Nu siaip tai yra labai graziu variantu su blizganciom lubom (man, asmeniskai, kai ne balta spalva graziausia) cia tik sis lietuviskas variantas nenusisekes...
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 02, 12:24)
O kur lenkijoj yra ta ikea? blush2.gif  Vaziuosim vasario pabaigoj i kalnus,tai gal pakeliui kur  g.gif

Varsuvoj yra dvi Ikea. O kur dar yra tai nesidomejau, bet zinau, kad nuo Bialystoko iki Varsuvos (tame tarpe) nera Ikea'jos. g.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 02, 11:15)
didziausi sveikinimai ilonux  4u.gif  4u.gif

tai tu irgi vandenis  bigsmile.gif
Papildyta:

aciu 4u.gif
o kur siuvot?
Papildyta:
Sonata B, cia pvz kai blizgancios lubos be "remelio".. man tai  schmoll.gif
user posted image

Nu jo sitas variantas man irgi nelabai kaip atrodo. Noreta graziai padaryta bet "perdaryta"

Ten tas verpimo ratelis isvis ne i tema doh.gif ne kaimo gi koks interjeras...
Atsakyti

ILONUX, su gimtadieniu Tave bigsmile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 02, 09:15)
o kur siuvot?
Papildyta:

mūsų treneris atvedė į repeticijų sale kažkokia siuvėją, jis pats medžiagų ir audinius turėjo atsinešes, sakė lyg pigiau nei siūties mieste smile.gif siuvo visiems vieno modelio sukneles, kad iš mūsų klubo būtų vaikai su vienodom suknelėm smile.gif
dar mačiau naudotas parduoda šokių federacijos puslapyje, ji gali ir pati įdėti skelbimą ten, pamatysi gaus pasiūlymų mirksiukas.gif

ILONUX,SVEIKINIMAI thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rackiene: 02 vasario 2010 - 11:12
Prisidedu prie sveikinimu Ilonux happybday.gif birthday.gif
Atsakyti
Ilonux,

nuoširdžiausi sveikinimai!
user posted image
Atsakyti
ILONUX su tortadieniu!!!!!!! birthday.gif
Papildyta:
Mergaites, gal kuri turit parduoti senas duris, isistatyciau laikinas i trioba, kad nenudauzytu, pavasari planuojam langus susideti, tai reikia ir duru.....
vakar gavau 6 samatas langu, tai dabar turiu ka veikti-studijuoju kas kaip doh.gif idomiai, bet net ne visi atsake i mano laiskus, matyt, ne visiems krize lotuliukas.gif
Atsakyti
Dier, a paziurejei po kiek w lemputes virtuvej ax.gif ?
O del duru cia reiktu susitart su kokiu zmogum is duru firmos, kad kai kas nors pirks duris ir senas ismetines, paskambinkit man rolleyes.gif . Ar paciai idet kur koki skelbima, na i alio laikrasti nemokamai ar intike kur g.gif ...
Papasakok apie langus.

Del duru prisiminiau. O kokias duris dedat is tamburo i garaza? Juk kambarines netinka, eis saltis is garazo g.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 02, 13:06)
Dier, a paziurejei po kiek w lemputes virtuvej ax.gif ?
O del duru cia reiktu susitart su kokiu zmogum is duru firmos, kad kai kas nors pirks duris ir senas ismetines, paskambinkit man rolleyes.gif . Ar paciai idet kur koki skelbima, na i alio laikrasti nemokamai ar intike kur g.gif ...
Papasakok apie langus.

Del duru prisiminiau. O kokias duris dedat is tamburo i garaza? Juk kambarines netinka, eis saltis is garazo g.gif

lemputes po 40 w....
ka cia papasakoti apie tuos langus, kad dar pati nesusigaudau... zinau tik viena, kad labai uzsimaniau mediniu, bet dar nezinau kiek eitu galutinai nulygti, o plastikinius vinkelis paskaiciavo kaip ir medinius-kaina tokia pat doh.gif , pigiausia samata 11000 ltl... brangiausia-32500.. g.gif
zodziu, aisku, kad kol kas man niekas neaisku doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 02, 12:06)

Kambarinių ir negalima, turi atitikti gaisrininkų reikalavimus - EI60 ar kokia ten klasė. Tiesa, galima ir dvejas duris statyti - iš tamburo pusės gražias, o iš garažo saugias smile.gif .

Ilonux, su tortadieniu! 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 02 vasario 2010 - 12:19
QUOTE(dier @ 2010 02 02, 12:13)
ka cia papasakoti apie tuos langus, kad dar pati nesusigaudau... zinau tik viena, kad labai uzsimaniau mediniu, bet dar nezinau kiek eitu galutinai nulygti, o plastikinius vinkelis paskaiciavo kaip ir medinius-kaina tokia pat  doh.gif , pigiausia samata 11000 ltl... brangiausia-32500.. g.gif
zodziu, aisku, kad kol kas man niekas neaisku  doh.gif

Nu, sakiau, kad ir mums vinkelis kaip doleta paskaiciavo doh.gif . Vinkelis su kainom tai rimtai nusoke nuo proto cool.gif
. O kiek doleta paskaiciavo ir kas brangiausiai blink.gif ?

QUOTE(Baltike @ 2010 02 02, 12:16)
Kambarinių ir negalima, turi atitikti gaisrininkų reikalavimus - EI60 ar kokia ten klasė. Tiesa, galima ir dvejas duris statyti - iš tamburo pusės gražias, o iš garažo saugias smile.gif .

O jei nera jokiu katiliniu, vistiek tos durys turi buti EI60 unsure.gif ?

Ilonux, kokios pas tave tambure durys i garaza g.gif ?
Atsakyti