Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Reniss @ 2010 03 08, 20:28)
man Canas visai nieko, bet su aptarnavimu tai pas juos ilgoka, bet man butu labai patogu ax.gif

Man irgi del patogumo Canas, bet jei nepatinka galim rinktis kitur, ir nebutinai gal kiniska. Man patogiausia apskritai butu Troba, ten prie Medinavos, ten lietuviska virtuve, galima kiauliu ausu ir keptos duonos su suriu prie alaus pazlembt, bet kadangi nesu visiskai 100 proc. tikra, kad ateisiu (jei mociute sutiks pabut, dar net neprasiau), tai nieko per daug nepersu...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 08 kovo 2010 - 20:37
QUOTE(Taikute @ 2010 03 08, 20:32)
Tai paliekam sio puslapio priziuretojai Rytinei kavai nuspresti kur tiksliai ir kada susitinkam, nes as apie Cana irgi esu girdejusi ne kokiu atsiliepimu, bet man jokio skirtumo wink.gif Man tik idomu kaip as Jus visas atpazinsiu, oi cia bus juoko  thumbup.gif

Nu tai neinam i cana ax.gif
Ir gal tada i "kinu bambuka", nes ten visai nieko ir porcijos dideles palyginus.
As kai mazai vietu aplankius, tai isvis negaliu ka patart cool.gif
Man del aplinkos radailiu dvaras patinka biggrin.gif

O meete, kai ka nors itarsi, klausk, ar stataisi nama biggrin.gif

Palangos mama, o kada zadi uzsakinet virtuvini? Mes noretume uzsakyt balandzio gale jauciu g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 08 kovo 2010 - 20:57
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 08, 20:47)
Nu tai neinam i cana ax.gif
O man mano patiekalas is "kinu bambuko" thumbup.gif , kuri uzsisakinejus 6 kartus turbut is eiles  lotuliukas.gif . Tik man ta aplinka kinu bambuku atsibodus kazkaip cool.gif, bet as visai sutikciau ten pasedet g.gif
Nu vien zodz doh.gif 

Palangos mama, o kada zadi uzsakinet virtuvini? Mes noretume uzsakyt balandzio gale jauciu g.gif

man tai ten toks prahadnoj dvor, susalau preita karta ax.gif o nenorit i pramogu banka kiniecius ankikes aikstej
Papildyta:
nepamenu kazkuri dirbot santehnikos parduotuvej lyg Hauze g.gif reiktu pagalbos ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2010 03 08, 20:54)
man tai ten toks prahadnoj dvor, susalau preita karta ax.gif o nenorit i pramogu banka kiniecius ankikes aikstej
Papildyta:
nepamenu kazkuri dirbot santehnikos parduotuvej lyg Hauze g.gif reiktu pagalbos ax.gif

Patarkit ka nors padoresnio pasisedejimui, nes as ne profas pakolkas sitoj srity...
O bambukas delvaizdo tai tikrai prahadnoj dvor biggrin.gif

Hauze dirbo Pasikeitusi, kurios senu senovej cia nera.
Atsakyti
JURGUGUTE, kaip ta vieta vadinas, kur butumem dare meeta praeita karta ???
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 08, 22:18)
JURGUGUTE, kaip ta vieta vadinas, kur butumem dare meeta praeita karta ???

As i Eldorado siuliau, tik aisku ten kinieciu nera. Man tai ten labai patinka, ir indruciukas irgi ten Naujus svente.
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 03 08, 19:41)
As va jau antra karta virtuvini uzsisakau pas toki Dainiu, jo gamybos cechas yra Kretingoje, o cia Klaipedoje tiksliai nezinau, bet prie Piterio Lietuvisku gamintoju baldai, kazkas taip  4u.gif  Kazkaip ir kaina priimtina ir ka nori ta padaro ir tikrai kokybiskai ir sumontuoja ir visus brokus pataiso be problemu  doh.gif  Dabar turime impregnuotos medziu plokstes stalvirsi ir joku problemu nera, bet i nama galvojame apie akmenini, nes kainos dabar kritusios, nebloga varianta siulo Akmens namai, bet jei taupysime tai desime toki pati  mirksiukas.gif Kas del lieto akmens stalvirsiu tai pas kaimyne yra toks ir ji nera patenkinta, nelabai nusivalo ir demes matosi, na kas buvo pradzioje ir kas dabar po triju metu tai tikrai skirtumas matosi  unsure.gif
Tai kuriuose kinieciuose meetas ar jau tiksliai nuspresta, ar naujokes i buri irgi priimsite  ax.gif  Laikas bent man tai tinka, o kinieciuose tai visur skanu man jokio skirtumo  mirksiukas.gif

Labas,

O to Dainiaus pavarde kartais ne Palubinskas? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 03 08, 21:20)
As i Eldorado siuliau, tik aisku ten kinieciu nera. Man tai ten labai patinka, ir indruciukas irgi ten Naujus svente.

butu fainiai dar neteko but, nors visi sako kad saunu

Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2010 03 08, 23:51)
butu fainiai dar neteko but, nors visi sako kad saunu

Man ten labai jauku, ir picos skanios ir dideliu stalu yra.
Atsakyti
MEETAS TRECIADIENI 18.15 val. bare "ELDORADO" drinks_cheers.gif thumbup.gif
VISAS PRASOM I BURI gathering.gif

Meniu:
http://www.catus.lt/...orado-meniu.pdf
Atsakyti
nu sveikos, as jau po atsotogu.. nu bet ir orelis cia LT doh.gif kalnuose daugiausiai -5 buvo, dienom iki +12,o grizom i -15... imesiu kelias nuotraukas i albumuka smile.gif
Reik apie statybu reikalus pradeti galvoti, bet kazko nesinori dar...
Atsakyti
Mergaites, gal turi kokiu pvz langu padailos is lauko... kad ireminti ta langa... galvoju keisti lauko apdaila, pas mane buvo tinkas ir lenteles, dabar lenteliu jau lyg ir nebenoriu, galvoju tinkuoti visa nama..... tik kazi ar bepriduosiu na nama tiek pakeitimu padariusi..
noriu sviesaus namo (kapucino, balintos kavos spalvos) ... lanagai ir stogas tamsiai rudi..... kaip jus manot? ar nebus perdaug "nykiai"?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 09 kovo 2010 - 11:32