Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(jurčik @ 2010 03 08, 09:41)

turiu toki pasiulyma,tik nzn ar kuria cia sudomins smile.gif

Tai jei iesko vaikams kaip mamos, gal sau iesko kaip zmonos bigsmile.gif biggrin.gif
Nu nezinau, ka cia galetu sudominti, bet gal kuri ka pazista, kas galetu.
O vat mane vis labiau domina jorksyro terjerai, kadangi tu ju spece, gal galetum atsakyt, ar tinka alergiskiems zmonems, ar seriasi labai ir ar megsta augalus iskapstyt lauke... ax.gif Po kazkiek laiko turesiu ispildyt pazada dukrai nupirkt suniuka, bet vis atidelioju...Jorkiai man atrodo patys geriausi pretendentai...

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 08, 14:21)
Tik jei turit geresni varianta nei kur visada einam ("kinieciu bambukas"), sakykit  drinks_cheers.gif
IR LAUKIAM KUO DAUGIAU VEIDU  bigsmile.gif [/b][/color]

O kaip Akropolyje Čanas restoranas, gal nieko?
Atsakyti
QUOTE(Ziviliuke_ @ 2010 03 07, 21:11)
Sveiki, gal kas darėtės projektą iš Euronamas. Kokie komentarai būtų. Mes esame nusižiūrėję vieną projektėlį, tik reikėtų keleto pakeitimų. Tai dėl to ir įdomu, kaip sekėsi reikalai su Euronamu?
Mes pirkom Euronamo projekta. Darem pakeitimus, tai ju atstove Klaipedoje (tokia grybuke doh.gif ) uz kiekviena pakeitima prase pinigu blink.gif , bet mes sukontaktavom su vilnieciais ir jie neeme jokiu papildomu mokesciu. Projekta pririso cia jau mineta Laima is Danes projektu, nes Euronamo suma uz pririsima buvo kosmine. Laimai jokiu pretenziju, O Euronamo projekte pripjauta grybo, pora kartu turejom stabdyti statybas del konstruktoriu klaidu doh.gif. Jie pirksit, isstudijuokit labai atidziai, dar pasikonsultuokit su nusimananciais. Sekmes 4u.gif
Atsakyti
Sveikos mamos, nemačiau ar buvo gvildenama tema apie virtuvinių stalviršius. Iš kokių medžiagų jūs renkatės, kokios turite patirties, kad ir karčios. Man labai patinka lieto akmens stalviršiai, bet esu girdėjusi, kad jų paviršius greitai tepasi (įsigeria nešvarumai). Pasidalinkite savo patirtimi.
Papildyta:
Ir dar apie virtuvinius norėčiau pratęsti. Kur darėtės projektus ir kiek mokėjote? Kokią firma rekomenduotumėte? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Nana @ 2010 03 08, 17:50)
Sveikos mamos, nemačiau ar buvo gvildenama tema apie virtuvinių stalviršius. Iš kokių medžiagų jūs renkatės, kokios turite patirties, kad ir karčios. Man labai patinka lieto akmens stalviršiai, bet esu girdėjusi, kad jų paviršius greitai tepasi (įsigeria nešvarumai). Pasidalinkite savo patirtimi.
Papildyta:
Ir dar apie virtuvinius norėčiau pratęsti. Kur darėtės projektus ir kiek mokėjote? Kokią firma rekomenduotumėte?  g.gif

As va jau antra karta virtuvini uzsisakau pas toki Dainiu, jo gamybos cechas yra Kretingoje, o cia Klaipedoje tiksliai nezinau, bet prie Piterio Lietuvisku gamintoju baldai, kazkas taip 4u.gif Kazkaip ir kaina priimtina ir ka nori ta padaro ir tikrai kokybiskai ir sumontuoja ir visus brokus pataiso be problemu doh.gif Dabar turime impregnuotos medziu plokstes stalvirsi ir joku problemu nera, bet i nama galvojame apie akmenini, nes kainos dabar kritusios, nebloga varianta siulo Akmens namai, bet jei taupysime tai desime toki pati mirksiukas.gif Kas del lieto akmens stalvirsiu tai pas kaimyne yra toks ir ji nera patenkinta, nelabai nusivalo ir demes matosi, na kas buvo pradzioje ir kas dabar po triju metu tai tikrai skirtumas matosi unsure.gif

Tai kuriuose kinieciuose meetas ar jau tiksliai nuspresta, ar naujokes i buri irgi priimsite ax.gif Laikas bent man tai tinka, o kinieciuose tai visur skanu man jokio skirtumo mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 03 08, 14:07)
O kaip Akropolyje Čanas restoranas, gal nieko?

TAI IR DAROM MEETA TAME CANE , isbandysim drinks_cheers.gif

QUOTE(Nana @ 2010 03 08, 15:50)
Papildyta:
Ir dar apie virtuvinius norėčiau pratęsti. Kur darėtės projektus ir kiek mokėjote? Kokią firma rekomenduotumėte?  g.gif

As po diskusiju nebesigundau tais akmenim. Paziurejau savo "maldaknygej", tai SonataB rekomendavus dideli stalvirsiu pasirinkima "EGGER", paguglink g.gif . O tau tik projekto reikia?

QUOTE(Taikute @ 2010 03 08, 17:41)

Tai kuriuose kinieciuose meetas ar jau tiksliai nuspresta, ar naujokes i buri irgi priimsite  ax.gif  Laikas bent man tai tinka, o kinieciuose tai visur skanu man jokio skirtumo  mirksiukas.gif

Galetu naujokes drasesnes but. Saunu, kad ateisi drinks_cheers.gif
..
Ir su moters diena visas smile.gif

user posted image
Atsakyti
QUOTE(jurčik @ 2010 03 08, 07:41)
sveikutes 4u.gif senai matytos blush2.gif
turiu toki pasiulyma,tik nzn ar kuria cia sudomins smile.gif vyras parase kad is ju laivo vienas vyrukas ieskosi skubiai aukles 5 vaikams ax.gif  darbas anglijoje 6 savaites ten 6 namie.viska apmoka,pragyvenima,bilietus,tik del atlyginimo asmeniskai tartis
vaiku amzius lyg nuo 12 iki 5-6 metu,butina anglu kalba. o dar geriau jis skiriasi su zmona ir tiems vaikams reik ne tik aukles bet tiksliau kaip mamos  unsure.gif as suprantu nes ji filipiniete ir gal isvaziuoja is salies palikusi vaikus vyrui. jam svarbiausia tas  6 savaites kol jis juroje smile.gif nas gal kuria sudomins.net nzn  doh.gif

vajeiiiiiii, vyras su 5 vaikais biggrin.gif koks smagumelis lotuliukas.gif
Atsakyti
[quote=Rytine Kava,2010 03 08, 19:21]
TAI IR DAROM MEETA TAME CANE , isbandysim drinks_cheers.gif
As po diskusiju nebesigundau tais akmenim. Paziurejau savo "maldaknygej", tai SonataB rekomendavus dideli stalvirsiu pasirinkima "EGGER", paguglink g.gif . O tau tik projekto reikia?
Galetu naujokes drasesnes but. Saunu, kad ateisi drinks_cheers.gif

DEL CANO, tai nekokia mano nuomone, ten buvau 2 kartuis ir tikrai s... visu pirma, tikrai neskanu, o antra laukti reikia apie 1 val kol atnesa valgyti, ir kai buvom zmoniu nebuvo, o maista gavom uz valandos..... bet cia mano nuomone, jos niekam nepersu, tik pagalvokit 4u.gif ...
Atsakyti
sveikutes smile.gif
na meet,as man visai tiktu treciadieni, bet as noreciau Bambuke-jei ka ax.gif

Jurcik-labas nu labai jau senai matyta smile.gif

kas del virtuvinio tai noreciau ir as projekta pasidaryti, gal kas turit klasikinio st. medzio meistru kontaktu?

visas su KOVO 8 4u.gif
Atsakyti
man Canas visai nieko, bet su aptarnavimu tai pas juos ilgoka, bet man butu labai patogu ax.gif
Atsakyti
[quote=sara77,2010 03 08, 14:38]
Mes pirkom Euronamo projekta. Darem pakeitimus, tai ju atstove Klaipedoje (tokia grybuke doh.gif )

Dėkui už pastabas. Gal kas aplamai galėtų pasidalinti savo projektais: iš kur užsakinėjote, kokia kaina. Kaip ne kaip - labai aktualu.
Atsakyti
Mane kinieciai tai is vis ne labai zavi. Bet man nesvarbu, prisijungciau bet kur. 4u.gif
Atsakyti
Tai paliekam sio puslapio priziuretojai Rytinei kavai nuspresti kur tiksliai ir kada susitinkam, nes as apie Cana irgi esu girdejusi ne kokiu atsiliepimu, bet man jokio skirtumo wink.gif Man tik idomu kaip as Jus visas atpazinsiu, oi cia bus juoko thumbup.gif
Atsakyti