Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Sonata_B @ 2010 03 04, 19:25)
Sveikutes  4u.gif

Na kas cia mums su tuo plauku spalvos keitimu  lotuliukas.gif

Noris nors kazkaip pasikeist biggrin.gif , o tai vis vienodos ir vienodos biggrin.gif

QUOTE(nyliuke @ 2010 03 04, 19:26)

Balandzio 16-18d. vyks augalu muge"frezija"prie buvusio technikumo.Iskosim,pazindinsimes,pirksim thumbup.gif

O, reik koki meeta pasidaryt parodoj bigsmile.gif
O siaip, naujos temos (na kai sita prisnekesim), butu gerai koks meetas bigsmile.gif ir butu smagu jei ateitu kuo daugiau is cia bendraujanciu thumbup.gif

QUOTE(simbarela @ 2010 03 04, 20:06)
Dar prisiminiau, pas mus tambure yra grindinis ir dabar gailiuosi, kad nepaklausiau santechniko ir papildomai nepastatėm radijatoriaus, nes dabar kai atsidaro lauko durys prieina šalčio ir grindinis taip greit patalpos neprišildo ka daug greičiau butu padares radijatorius.
Ir dar mano pamastymas, RK gal vaiku kambariuose galima butu papildomai pajungti radijatorius, nes jei kartais vaika blogai veiktu(padidėtu alergija ar kosulys paaštrėtu) grindinis šildymas bet kada ji gali atjungti ir atsisukti radijatorius.

Reiks pagalvot del tamburo ir vaiko kambario, na del visa ko, kaip sakant ax.gif . Aciu 4u.gif
Mes kai nezinom kuo sildysim tai uzknisa, nes jei geoterminiu tai radiatoriai visai netaupus variantas....
Beje santechnikas sake, kad tie ileidziami radiatoriai labai daug silumos prarandama su jais ir dulkiu ten prisikaupia, kad vajey.

QUOTE(ilonux @ 2010 03 04, 21:48)

Manrods, kad cia tokia pat fobija kaip karkasiniu namu, geoterminio sildymo ar panasiu naujoviu..neiprasta lietuviams tai ir prisigalvoja visokiu veju...
Papildyta:
mes dziaunam vonioj ant gyvatuko ir uztenka ax.gif

Yra teisybes biggrin.gif
Mes gyvatuka turesim skalbykloj, dziaut skudurus, pirstines. Kalbimu vis MB det radiatoriu garaze, a vdrug prireiks bigsmile.gif

Atsakyti
[quote=nyliuke,2010 03 04, 20:26]
dar langus kaip ir baigiu issirinkti, 5 kameru , 3 stiklo paketu plastikiniai kainuos apie 18000, dar laukiu, gal pavyks ka nuderet...
zodziu, ruosiuosi pavasariui ax.gif
[/quote]

Mes irgi issirinkom langus" Vakaru langai"yra naujas vokiskas profilis kuriuos ir gamina vokietijoje.Kiek ieskojome tai mums pasirode silciausi ALPHALINE sako siai dienai geresniu nera ax.gif ir kaina ju nukritusi uz 30m2 apie 13 t. 3 stiklai is ju 2 selektyvai.Pas mus dar net sienu nera,bet reikia uzsakyti,nes langus zada daryti 2 men.

Balandzio 16-18d. vyks augalu muge"frezija"prie buvusio technikumo.Iskosim,pazindinsimes,pirksim thumbup.gif
[/quote]

ar ilgai jau rinkoje yra "Vakaru langai"? as labai bijau tu naujoku visokiu, padirbs metus du ir paskelbs bankrota , o paskui gaudyk veja laukuos.....
tai 2 selektyvus dabar visur deda i 3 stiklu paketa, pas mane irgi vokiskas INOUTIC profilis... tikiuosi , kad gerus issirinkau, o tai baime ima...

bet man labai idomu,kodel is anksto uzzsisakot langus kol dar nera sienos pamurytos? maza ten tos angos gali keistis, murininkai gali prigrybauti ir projekte gali buti vienaip, o kai pasimuri buna keletos mm ar net cm paklaida..... visi langistai pries uzsakant vaziuoja matuoti angu patys, jie nepasitiki tais breziniais...
jus pasikonsultuokit su murininkais ar siaip ismananciu zmogumi, kaip daryti, kad paskui nebutu bedu.. 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 05 kovo 2010 - 08:58
unsure.gif Nyliuke, kol nebus ismatuotos langu angos, negali buti nei kalbos apie langu uzsakinejimaaa!
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 05, 11:50)
unsure.gif Nyliuke, kol nebus ismatuotos langu angos, negali buti nei kalbos apie langu uzsakinejimaaa!

visiskai pritariu, butu ziauriai neprotinga gamintis langus dar neturint angu.
as pati puse savo langu angu murinimo eigoj keiciau matmenis, kai kur pamazinau kai kur padidinau tiesiog ant projekto vaizdo nesimato,o kai kyla sienos viskas labai aisku.o ir murininkui pora centimetru sen po ten ,nerodiklis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 03 04, 23:32)
O dėl šildomu grindu ir i alergiją linkusiu žmoniu manau klysti.

Tiesiog negaliu atrasti argumentu, kodel tokios grindys galetu pauminti alergija g.gif Mano mama yra labai alergiskas zmogus, turi labai saugotis. Jau trejus metus ji gyvena naujame name, kur visur absoliuciai grindinis sildymas ir jokios itakos, paumejimu tikrai nebuvo. Uztat nuo mano katino, kuri buvau nusivezus per ilgaji savaitgali tai ohoho koks paumejimas buvo, teko vaistu griebtis ir katineli garaze uzdaryta laikyt doh.gif verysad.gif Ir nuo ziedadulkiu jai blogai, ir nuo gyvunu, ir nuo namu dulkiu (del to nera jokiu kilimu, uzuolaidu, gobeleniniu baldu), bet va sildomos grindys nu tikrai nieko blogo jai nepadare g.gif
O siaip tai aisku, zmones turi teise i savo nuomone 4u.gif
Stai viena mano drauge, kuri tiki visokiais antgamtiniais dalykais, tai sako, kad sildomos grindys blogai, nes cirkuliuojantis vanduo neigiamai veikia bioenergetika ar ka ten...del to pas save name ji nedare tokiu grindu.
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 03 05, 15:02)
Tiesiog negaliu atrasti argumentu, kodel tokios grindys galetu pauminti alergija  g.gif  Mano mama yra labai alergiskas zmogus, turi labai saugotis. Jau trejus metus ji gyvena naujame name, kur visur absoliuciai grindinis sildymas ir jokios itakos, paumejimu tikrai nebuvo. Uztat nuo mano katino, kuri buvau nusivezus per ilgaji savaitgali tai ohoho koks paumejimas buvo, teko vaistu griebtis ir katineli garaze uzdaryta laikyt  doh.gif verysad.gif Ir nuo ziedadulkiu jai blogai, ir nuo gyvunu, ir nuo namu dulkiu (del to nera jokiu kilimu, uzuolaidu, gobeleniniu baldu), bet va sildomos grindys nu tikrai nieko blogo jai nepadare  g.gif
O siaip tai aisku, zmones turi teise i savo nuomone  4u.gif 
Stai viena mano drauge, kuri tiki visokiais antgamtiniais dalykais, tai sako, kad sildomos grindys blogai, nes cirkuliuojantis vanduo neigiamai veikia bioenergetika ar ka ten...del to pas save name ji nedare tokiu grindu.

nu keisti zmones juk ir radijatoriais cirkuliuoja vanduo mirksiukas.gif
nu o as tai ziauriai dziaugiuosi savo sildomon grindim visam pirmam aukste. antram tai radijatoriai.
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 03 05, 09:55)

bet man labai idomu,kodel is anksto uzzsisakot langus kol dar nera sienos pamurytos? maza ten tos angos gali keistis, murininkai gali prigrybauti ir projekte gali buti vienaip, o kai pasimuri buna keletos mm ar net cm paklaida..... visi langistai pries uzsakant vaziuoja matuoti angu patys, jie nepasitiki tais breziniais...
jus pasikonsultuokit su murininkais ar siaip ismananciu zmogumi, kaip daryti, kad paskui nebutu bedu.. 4u.gif

Mes jau konsultavomes su statybininkais ,sako kokia pasakysit tokioa padarysim anga,tarp kitko statybininkai tavo rekomenduoti :bigsmile:Architektai primale š.. tai langai biški nepagal brezini. Langistai sake gali skirtis apie 2 cm. Darom anksciau,nes jei lauksim kol pastatys paskui uzsakysim,o darys 2 men tai sustos darbai. Del tu langu varza ju 0,8.o kad daro visur triju stiklu tai zinau,bet tarp stiklu tarpas turi buti 16 mm. Nu labai tikiuos,kad ir mes neapsiriksim g.gif

Atsakyti
QUOTE(nyliuke @ 2010 03 05, 21:13)
Mes jau konsultavomes su statybininkais ,sako kokia pasakysit tokioa padarysim anga,tarp kitko statybininkai tavo rekomenduoti :bigsmile:Architektai primale š.. tai langai biški nepagal brezini.  Langistai sake gali skirtis apie 2 cm.  Darom anksciau,nes jei lauksim kol pastatys paskui uzsakysim,o darys 2 men tai sustos darbai.  Del tu langu varza ju 0,8.o kad daro visur triju stiklu tai zinau,bet tarp stiklu tarpas turi buti 16 mm. Nu labai tikiuos,kad ir mes neapsiriksim g.gif

murininkai tikrai geri, nesigailesi... paprasti vyriokai, zemaiciai tikri lotuliukas.gif
jie labai atsakingai ir kokybiskai sumurijo... is kokiu blokeliu murijat sienas? jei gali parasyk i a.z. kiek mokesi uz kuba, as pavasari irgi juos gaudysiu, kad vidines pertvaras ismurytu...
isiunciau ir as pasiulyma "vakaru langams" blush2.gif , gavau paskaiciavimus- 16000 ltl (pas mane 46 kv m)...
pas mane langu varza irgi 0,8 , bet parasytaSel4+12A+F4+12A+Sel4, tai taip iseina , kad 12 mm? gal kas labiau supranta? as kiek supratau (nu bent jau man taip aiskino), kad kai yra 2 stiklo paketai turi buti 16, o kai 3 tai 12mm.. Gal kas galetu paaiskinti 4u.gif ...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 03 05, 22:04)
murininkai tikrai geri, nesigailesi... paprasti vyriokai, zemaiciai tikri  lotuliukas.gif
jie labai atsakingai ir kokybiskai sumurijo... is kokiu blokeliu murijat sienas? jei gali parasyk i a.z. kiek mokesi uz kuba, as pavasari irgi juos gaudysiu, kad vidines pertvaras ismurytu...
isiunciau ir as pasiulyma "vakaru langams" blush2.gif , gavau paskaiciavimus- 16000 ltl (pas mane 46 kv m)...
pas mane langu varza irgi 0,8 , bet parasytaSel4+12A+F4+12A+Sel4, tai taip iseina , kad 12 mm? gal kas labiau supranta? as kiek supratau (nu bent jau man taip aiskino), kad kai yra 2 stiklo paketai turi buti 16, o kai 3 tai 12mm.. Gal kas galetu paaiskinti 4u.gif ...

Kokioo profilio langus tau paskaiciavo, kaip vadinas, koks storis? g.gif mano iseina brangiai
Atsakyti
QUOTE(nyliuke @ 2010 03 05, 22:39)
Kokioo profilio langus tau paskaiciavo, kaip vadinas, koks storis? g.gif mano iseina brangiai

na, kad su Veka jie dirba, 70mm ...kitu ir nesiule...
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 03 06, 10:09)
na, kad su Veka jie dirba, 70mm ...kitu ir nesiule...

o turi dar 90 mm. tipo naujausi
Atsakyti
QUOTE(nyliuke @ 2010 03 05, 20:13)
Darom anksciau,nes jei lauksim kol pastatys paskui uzsakysim,o darys 2 men tai sustos darbai. 

Nu nedarykit tokios nesamones 4u.gif (langus uzsakyt, kol nera angu)
Atsakyti