QUOTE(Sevilija @ 2010 03 01, 01:48)
Arteja pavasaris,tai kibsim i darbus.Pamatai padaryti,laukia muras ir neissirenkam blokeliu
Blokelius DIER ilgai rinkosi, kiek pamenu , gal ji patars
QUOTE(Nastanka @ 2010 03 03, 10:24)
O kodel sugalvojai plaukus perdazyti?
Nuo sviesinimo pagadinti plaukai, o ir atsibodo jau, sakyciau
QUOTE(Taikute @ 2010 03 03, 10:51)
OOO geras, as blondine irgi buvau visa gyvenima, bet pries gera menesiuka tapau brunete ir ilgus plaukus nureziau
Wow, tai prasom foto i albuma su sviesiais ir jau su tamsiais
QUOTE(sania @ 2010 03 03, 12:49)
Na tai laukiam foto...o tai paskui kur sutike nepazinsim
Savaitgali pasirodysiu albume
QUOTE(ilonux @ 2010 03 03, 13:44)
Oho, kaip idomu bus pasiziuret..Tiek i namo apdailos (matau pro langa kaip kazkuom zaliu apkala), tiek i plauku apdailos rezultatus
Vat as kita savaite irgi esu suplanavus nusirezt plaukus, nes noriu pasikeist. Ir dazysiu, bet ne drastiskai, o naturalia spalva. Nes pradejau zilti ir vis daugiau, jau matosi...Senstu, jau 31 metai juk...Kazkada man tokie zmones atrode jau senukai, cia kai man 15 metu buvo:) O dabar sirdyje vis tiek jauciuos 15 nors tu ka
As ir pavasario tikro labai laukiu, kai galesim aplinka toliau tvarkyt ir geles sodint, be to stebet, kaip grazeja kaimynystej besistatantys namai, pvz., RK
Vat as kita savaite irgi esu suplanavus nusirezt plaukus, nes noriu pasikeist. Ir dazysiu, bet ne drastiskai, o naturalia spalva. Nes pradejau zilti ir vis daugiau, jau matosi...Senstu, jau 31 metai juk...Kazkada man tokie zmones atrode jau senukai, cia kai man 15 metu buvo:) O dabar sirdyje vis tiek jauciuos 15 nors tu ka
As ir pavasario tikro labai laukiu, kai galesim aplinka toliau tvarkyt ir geles sodint, be to stebet, kaip grazeja kaimynystej besistatantys namai, pvz., RK
Tuo zaliu, tai priesvejine plevele kala.
O kiek cia nusirezt plauku nori ? Nu kai rasai, kad JAU 31 metai, tai man toks juokas ima, nes man tai visai nedaug , pats zydejimas, pats gyvenimas apie 30 . Aisku yra ir tokiu, kurie 30-ties atrodo ir jaucias kaip 50, bet cia jau ju kalte
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 03 04, 13:49)
nu aisku. o is musu dujininkai nori 6700lt nuo kiekvieno kad prives prie sklypo ribos ( cia ju apytikriniai skaiciavimai) , kazkaip daugokai per krize.
Sakyciau normaliai. As kai aiskinausi su dujininkais, tai mums butu buve tikrai daugiau
-----------------------------------
Ziuriu apie geles snekat, kaip fainiai . O as ny bum bum apie jas, taigi dar viena sritis, kuria reiks tooobulint
Tik zinau, kad man patinka krokai, pakalnutes, tulpes.... ir visos baltos