Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Sevilija @ 2010 03 01, 01:48)
Arteja pavasaris,tai kibsim i darbus.Pamatai padaryti,laukia muras ir neissirenkam blokeliu

Blokelius DIER ilgai rinkosi, kiek pamenu , gal ji patars smile.gif

QUOTE(Nastanka @ 2010 03 03, 10:24)
O kodel sugalvojai plaukus perdazyti?

Nuo sviesinimo pagadinti plaukai, o ir atsibodo jau, sakyciau biggrin.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 03 03, 10:51)
OOO geras, as blondine irgi buvau visa gyvenima, bet pries gera menesiuka tapau brunete ir ilgus plaukus nureziau

Wow, tai prasom foto i albuma su sviesiais ir jau su tamsiais bigsmile.gif bigsmile.gif bigsmile.gif

QUOTE(sania @ 2010 03 03, 12:49)
Na tai laukiam foto...o tai paskui kur sutike nepazinsim biggrin.gif

Savaitgali pasirodysiu albume biggrin.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 03 03, 13:44)
Oho, kaip idomu bus pasiziuret..Tiek i namo apdailos (matau pro langa kaip kazkuom zaliu apkala), tiek i plauku apdailos rezultatus biggrin.gif
Vat as kita savaite irgi esu suplanavus nusirezt plaukus, nes noriu pasikeist. Ir dazysiu, bet ne drastiskai, o naturalia spalva. Nes pradejau zilti ir vis daugiau, jau matosi...Senstu, jau 31 metai juk...Kazkada man tokie zmones atrode jau senukai, cia kai man 15 metu buvo:) O dabar sirdyje vis tiek jauciuos 15 nors tu ka biggrin.gif
As ir pavasario tikro labai laukiu, kai galesim aplinka toliau tvarkyt ir geles sodint, be to stebet, kaip grazeja kaimynystej besistatantys namai, pvz., RK  smile.gif

Tuo zaliu, tai priesvejine plevele kala.
O kiek cia nusirezt plauku nori unsure.gif ? Nu kai rasai, kad JAU 31 metai, tai man toks juokas ima, nes man tai visai nedaug bigsmile.gif, pats zydejimas, pats gyvenimas apie 30 bigsmile.gif . Aisku yra ir tokiu, kurie 30-ties atrodo ir jaucias kaip 50, bet cia jau ju kalte rolleyes.gif

QUOTE(palang-mamyte @ 2010 03 04, 13:49)
nu aisku. o is musu dujininkai nori 6700lt nuo kiekvieno kad prives prie sklypo ribos  g.gif( cia ju apytikriniai skaiciavimai) , kazkaip daugokai per krize.

Sakyciau normaliai. As kai aiskinausi su dujininkais, tai mums butu buve tikrai daugiau cool.gif

-----------------------------------

Ziuriu apie geles snekat, kaip fainiai wub.gif . O as ny bum bum apie jas, taigi dar viena sritis, kuria reiks tooobulint biggrin.gif
Tik zinau, kad man patinka krokai, pakalnutes, tulpes.... ir visos baltos bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(palang-mamyte @ 2010 03 04, 13:49)
nu aisku. o is musu dujininkai nori 6700lt nuo kiekvieno kad prives prie sklypo ribos  g.gif( cia ju apytikriniai skaiciavimai) , kazkaip daugokai per krize.

Na, jums gal iki kvartalo tolėliau atvesti reikia - pas mus dujos jau palei pirmąjį namą ėjo, jiems gal kokių 5 metrų atšakos tereikėjo. Anytos gatvė norėjo atsivesti, tai jiems irgi panašias sumas susakė, o kai gatvėje daugiausia pensininkai, tai ir nebeliko norinčių praktiškai. Šiaip dujininkų puslapyje yra jų įkainiai - berods, 30m veda už tą minimalią kainą, o po to kiekvieną papildomą metrą apmokestina.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 04 kovo 2010 - 16:09
Vakar MB snekejo su vienu santechniku (ar kas jis ten toks) g.gif , tai grizes jis namo man vel aiskino, kad sildomos grindys miegamuosiuose negerai....... O man jau nuo to bloga, nes atsibodo jau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Reniss @ 2010 03 04, 13:04)
kada sodinai jas ax.gif

nu lyg kaip ir kardelius, lyg ir geguzes men... pabandyk, labai dziugina aki 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 04, 16:15)
Vakar MB snekejo su vienu santechniku (ar kas jis ten toks) g.gif , tai grizes jis namo man vel aiskino, kad sildomos grindys miegamuosiuose negerai....... O man jau nuo to bloga, nes atsibodo jau  doh.gif

Nu tai pasiklok kilimus miegamajam ir nešals kojos. O pas mus kur grindinis atsimenu atvažiavau vakare žiuriu i halogenus ijungtus ir plaukai pasišiauše dulkės dūmai sakau MB greičiau vėdink kas čia darosi apsinuodysi( pamaniau kad cia nuo židinio, nors kvapo ir nesijautė ), o paaiškėjo čia dėl neplautu šildomu grindu visos dulkės sukilo. Bet čia tik dėl to kad grindys buvo apdulkėjusios, tikriausiai dėl šios priežasties ir nerekomenduojama, musu santechnikas ta pati sakė. Mes dėl to ir nedėjom antro auksto kambariuose grindinio, nors šiltos grindys gera, bet nusprendėm jei ka kilima pasimest. O nors dėl vieno radijatoriaus kad ir skalbykloj siūlyčiau pagalvot, net pirštiniu nebus kur padžiaut.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 04 kovo 2010 - 18:22
As vakar 2 firmom isiunciau pasiulymus del geotermimnio, tai ziuresiu ka man paskaiciuos, nes sake, kad dirba daug zemesnem kainom, bus matyt ka siulo....

dar DANGA noreciau labai pagauti, ten ji prie elektros, o man reikia elektra i nama atsivesti...

dar langus kaip ir baigiu issirinkti, 5 kameru , 3 stiklo paketu plastikiniai kainuos apie 18000, dar laukiu, gal pavyks ka nuderet...

zodziu, ruosiuosi pavasariui ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 03, 11:43)
Pas mus pradejo lauko apdaila daryt, fibrocementines lentas ruosias det, aisku pradzioj ten visokias priesvejines pleveles reik sudet, dar kazka g.gif

O as beveik 10 metu buvau buvau blondine, o sia savaite patapsiu kitokia, tai pati ir laukiu vaizdo ir bijau  biggrin.gif  lotuliukas.gif

Sveikutes 4u.gif

Na kas cia mums su tuo plauku spalvos keitimu lotuliukas.gif
As irgi nesuosi i blondines, visa gyvenimeli juoda ir ilgaplauke buvau, dabar jau plaukus nusireziau gan trumpai ir as noriu keist spalva bigsmile.gif idomu kaip cia man gausis rolleyes.gif

Idejau pora nuotraukeliu naujausiu is miegamojo, jau suklijavo didziuosius karniziukus, rytoj uzdazys ir po galu galais prasides tapetavimaaaaaaas thumbup.gif
Atsakyti

dar langus kaip ir baigiu issirinkti, 5 kameru , 3 stiklo paketu plastikiniai kainuos apie 18000, dar laukiu, gal pavyks ka nuderet...
zodziu, ruosiuosi pavasariui ax.gif
[/quote]

Mes irgi issirinkom langus" Vakaru langai"yra naujas vokiskas profilis kuriuos ir gamina vokietijoje.Kiek ieskojome tai mums pasirode silciausi ALPHALINE sako siai dienai geresniu nera ax.gif ir kaina ju nukritusi uz 30m2 apie 13 t. 3 stiklai is ju 2 selektyvai.Pas mus dar net sienu nera,bet reikia uzsakyti,nes langus zada daryti 2 men.

Balandzio 16-18d. vyks augalu muge"frezija"prie buvusio technikumo.Iskosim,pazindinsimes,pirksim thumbup.gif
Atsakyti
Dar prisiminiau, pas mus tambure yra grindinis ir dabar gailiuosi, kad nepaklausiau santechniko ir papildomai nepastatėm radijatoriaus, nes dabar kai atsidaro lauko durys prieina šalčio ir grindinis taip greit patalpos neprišildo ka daug greičiau butu padares radijatorius.
Ir dar mano pamastymas, RK gal vaiku kambariuose galima butu papildomai pajungti radijatorius, nes jei kartais vaika blogai veiktu(padidėtu alergija ar kosulys paaštrėtu) grindinis šildymas bet kada ji gali atjungti ir atsisukti radijatorius.
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Na nesiprantu merginos, ko taip sildomu grindu baidotes g.gif Vat jau beveik metus gyvenu ir dziaugiuos visu pirma del komforto, visu antra del mazesniu saskaitu uz sildyma thumbup.gif pas mus visur grindinis, ir miegamuosiuose, niekas is seimos nesualergejo...o tas dulkiu kilimas tai apskitai mitas vertas mitu grioveju lotuliukas.gif nu nera tu dulkiu, tikrai ner daugiau nei radiotoriais sildomame bute ar name smile.gif man zymiai baisiau dulkiu kaupimosi atzvilgiu atrodo kilimines dangos...
po remonto aisku, dulkiu buvo pas mus, bet buvo po remonto ir bute...ir siaip bele kur sauleta diena dulkes matosi kaip skraido.
Manrods, kad cia tokia pat fobija kaip karkasiniu namu, geoterminio sildymo ar panasiu naujoviu..neiprasta lietuviams tai ir prisigalvoja visokiu veju...
Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2010 03 04, 18:58)
O nors dėl vieno radijatoriaus kad ir skalbykloj siūlyčiau pagalvot, net pirštiniu nebus kur padžiaut.

mes dziaunam vonioj ant gyvatuko ir uztenka ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ilonux @ 2010 03 04, 21:48)
Sveikos 4u.gif

Na nesiprantu merginos, ko taip sildomu grindu baidotes g.gif Vat jau beveik metus gyvenu ir dziaugiuos visu pirma del komforto, visu antra del mazesniu saskaitu uz sildyma thumbup.gif pas mus visur grindinis, ir miegamuosiuose, niekas is seimos nesualergejo...o tas dulkiu kilimas tai apskitai mitas vertas mitu grioveju  lotuliukas.gif nu nera tu dulkiu, tikrai ner daugiau nei radiotoriais sildomame bute ar name smile.gif man zymiai baisiau dulkiu kaupimosi atzvilgiu atrodo kilimines dangos...
po remonto aisku, dulkiu buvo pas mus, bet buvo po remonto ir bute...ir siaip bele kur sauleta diena dulkes matosi kaip skraido.
Manrods, kad cia tokia pat fobija kaip karkasiniu namu, geoterminio sildymo ar panasiu naujoviu..neiprasta lietuviams tai ir prisigalvoja visokiu veju...
Papildyta:
mes dziaunam vonioj ant gyvatuko ir uztenka ax.gif

Na visai jau taip nesibaidau, pas mus pirmam aukste grindinis, o dulkes aisku kad matosi saulėta diena, bet kai pamačiau ju tiek daug(nors kelias dienas nevyko jokie remontai) ir visos jos sukilo nuo grindu dėl to kad jos šildomos... :|( kai jau gyvensim tiek dulkiu aisku nebus) Bet noras vaikscioti šiltomis grindimis padarė savo biggrin.gif . Bet vis tiek miegamajam ar vaiku kambariuose nedaryčiau, bet kėkvieno teisė rinktis. Ir prieš naujoves tikrai nesu. O dėl šildomu grindu ir i alergiją linkusiu žmoniu manau klysti.
Dėl gyvatuko tai teisybę sakai smile.gif kazkaip visai išgaravo iš galvos.

Čia tik mano nuomomė kurios aš jokiu būdu niekam nekišu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 04 kovo 2010 - 22:57
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 03, 09:43)
O as beveik 10 metu buvau buvau blondine, o sia savaite patapsiu kitokia, tai pati ir laukiu vaizdo ir bijau  biggrin.gif  lotuliukas.gif

O aš aip tik buvau apie 6 metus tamsi, dabar kaip ir blondiėėėė bigsmile.gif o prieš tai buvau ir tokia ir tokia thumbup.gif

QUOTE(ilonux @ 2010 03 03, 13:44)

Vat as kita savaite irgi esu suplanavus nusirezt plaukus, nes noriu pasikeist. Ir dazysiu, bet ne drastiskai, o naturalia spalva. Nes pradejau zilti ir vis daugiau, jau matosi...Senstu, jau 31 metai juk...Kazkada man tokie zmones atrode jau senukai, cia kai man 15 metu buvo:) O dabar sirdyje vis tiek jauciuos 15 nors tu ka biggrin.gif

nu labai senaaaa 31 doh.gif vienmetės doh.gif aš tokia jauna biggrin.gif doh.gif blush2.gif
Atsakyti