Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(palang-mamyte @ 2010 03 03, 19:12)
KLAUSIMAS: KIEK JUS SUMOKEJOT UZ DUJAS IKI SKLYPO RIBOS? NU TOS KURIOS JAU TURI DUJAS.  ir idomu kokia kaina butu ivesti i nama  4u.gif

Mes su kaimynais derinomės, kad visi į tas dujininkų atstumų normas įtilptume (t.y. pirmieji vedė nuo dujotekio iki namo, mes tada nuo jų, tolimesnieji ėmė mūsų parašus ir vedėsi nuo mūsų ir t.t.), tai į tą 3100Lt sutilpome. O iki namo ir name darbai mums 2400Lt kainavo. Galalėjome sutaupyti patys griovius kasdami, gal dar ir pigiausio varianto iš atestuotų dujininkų ieškodami, bet taupėme laiką, nes dujas gruodžio gale vedėmės ir katilinė pilnai paruošta jų jau laukė nesulaukė.

MB pagaliau aplankė įkvėpimas ir pas mus apdaila vėl pajudėjo thumbup.gif . O man pavasariu kol kas dar nekvepia. Supratau, kad pavasarinių gėlių darželiui pačią netinkamiausią vietą išsirinkau - mano snieguolės ir krokai po metrine pusnimi, nuo kiemo sustumta, slepiasi doh.gif . Bet ir šiaip kiemas kol kas baltas baltas. Tai kūrenu vakarais židinį ir pavasarinių darbų dar neplanuoju. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 03 kovo 2010 - 21:17
QUOTE(sania @ 2010 03 03, 12:49)
Kaip jau ta ziema nervuoja...JAu norisi eit kapstytis po darza, bet kad dar sniego kalnai. Jau susiplanavau kur kokia darzove auginsiu, bet va sniegas viska stabdo mad.gif

Matai kaip tau gerai bent jau žinai kur sodinsi, o vat aš žinau kad už namo, o kurioj vietoj vis dar suku galva.
Vakar buvau Thomas Philips pažiuret svoguniniu geliu papigiaj, tai kad prisipirkau gladijoliu po 8 su centais (ar kardeliai jie vadinasi) jurginu maišelį ir leliju (ne vandens) dar buvo ir tulpiu, narcizu bet juos rudeni reikia sodinti ojojoj... dar vienas galvos skausmas, bet šiais metais subadysiu šiaip kur nors kad nemaišytu vis tiek rudeni iškast reikia tai kitais metais bus lengviau apsisprest kai sklypas jau bus išlygintas.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 04 kovo 2010 - 09:05
laba,

o man jau pavasariu kvepia, tulpes jau kieme prasikalusios tongue.gif biggrin.gif , ant palanges jau prastypusios, as keleta gumbiuku i zeme sukisu , keleta palieku saltai ir pavasari i vazonus sudedu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 04, 09:18)
laba,

o man jau pavasariu kvepia, tulpes jau kieme prasikalusios tongue.gif  biggrin.gif , ant palanges jau prastypusios, as keleta gumbiuku i zeme sukisu , keleta palieku saltai ir pavasari i vazonus sudedu mirksiukas.gif

Pala pala kaip čia pavasari i vazonus? Tai tu jas namie laikysi ar i lauka po to išneši? Tai gal man vėl i parde lėkt tulpiu iq narcizu prigriebti ir name ant palangės pasidėt g.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 03 04, 10:42)
Pala pala kaip čia pavasari i vazonus? Tai tu jas namie laikysi ar i lauka po to išneši? Tai gal man vėl i parde lėkt tulpiu iq narcizu prigriebti ir name ant palangės pasidėt  g.gif

biggrin.gif

aga as pavasari i vazonus sudedu ir dziaugiuosi ziedais namuose, dar susejau naslaites anr palanges poto perkelsiu i vazonus prie iejimo, jos nebijo salnu ir balandzio pradzioje jau bus ziedu mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 03 04, 10:54)
biggrin.gif

aga as pavasari i vazonus sudedu  ir dziaugiuosi ziedais namuose, dar susejau naslaites anr palanges poto perkelsiu i vazonus prie iejimo, jos nebijo salnu ir balandzio pradzioje jau bus ziedu mirksiukas.gif

o kaip su tom naslaitem? ar jos pirmais metais jau zydi? juk jos dvimetes, ar ne?
man jos labai labai patinka.... ypac kur vienspalves dideliais ziedais, arba tos mazytes margos... wub.gif
Atsakyti
sveikutes

man ir dideis klausymas ka ir kada sodinti doh.gif nu neturiu zalio supratimo isvis doh.gif tai kaip suprantu galima namie dabar pasidaginti ir po to atsilus i lauka isnesti g.gif
Atsakyti
Jei ka domina gelytes, tai pernai labai dziaugiausi frezijom, visi sako, kad jos lepios, bet as neturejau jokio vargo, sudygo visi svoguneliai, visa vasara zydejo, nerealiai kvepejo, pirkau asorti, tai buvo labai grazu wub.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 03 04, 11:59)
Jei ka domina gelytes, tai pernai labai dziaugiausi frezijom, visi sako, kad jos lepios, bet as neturejau jokio vargo, sudygo visi svoguneliai, visa vasara zydejo, nerealiai kvepejo, pirkau asorti, tai buvo labai grazu  wub.gif

kada sodinai jas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 03 04, 11:59)
Jei ka domina gelytes, tai pernai labai dziaugiausi frezijom, visi sako, kad jos lepios, bet as neturejau jokio vargo, sudygo visi svoguneliai, visa vasara zydejo, nerealiai kvepejo, pirkau asorti, tai buvo labai grazu  wub.gif

Ir ju maciau butent asorti buvo tik neėmiau nes pagalvojau kažin kaip jos augtu pas mus, o pasirodo viskas su jom gerai ir kainavo nebrangiai.
Atsakyti
QUOTE(dier @ 2010 03 04, 11:48)
o kaip su tom naslaitem?  ar jos pirmais metais jau zydi? juk jos dvimetes, ar ne?
man jos labai labai patinka.... ypac kur vienspalves dideliais ziedais, arba tos mazytes margos... wub.gif

vienmetes jos mirksiukas.gif
zydi pirmais metais tik kol prakusta reik anksciau susodint kita partija veliau tai nuo ankstyvo pavasario iki velyvo rudens galima jomis dziaugtis.
o siaip viskas ant pakiuku surasyta kas ir kaip, beto vienmetes galima ir is rudens i zeme susodinti tad ajos isisaknija ir pavasari anksciau suvesi mirksiukas.gif
Atsakyti
[quote=Baltike,2010 03 03, 23:13]
Mes su kaimynais derinomės, kad visi į tas dujininkų atstumų normas įtilptume (t.y. pirmieji vedė nuo dujotekio iki namo, mes tada nuo jų, tolimesnieji ėmė mūsų parašus ir vedėsi nuo mūsų ir t.t.), tai į tą 3100Lt sutilpome. O iki namo ir name darbai mums 2400Lt kainavo. Galalėjome sutaupyti patys griovius kasdami, gal dar ir pigiausio varianto iš atestuotų dujininkų ieškodami, bet taupėme laiką, nes dujas gruodžio gale vedėmės ir katilinė pilnai paruošta jų jau laukė nesulaukė.

nu aisku. o is musu dujininkai nori 6700lt nuo kiekvieno kad prives prie sklypo ribos g.gif( cia ju apytikriniai skaiciavimai) , kazkaip daugokai per krize.
Atsakyti