Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(dier @ 2010 03 01, 08:40)
Sveikos mergaites  4u.gif  ramu pas mus temoje...
as vel turiu klausimu- kas tinkavot nama is lauko, gal kuri turit getus meistrus? ir gal galit papasakoti kokiu tinku yra tinkuojama....

Na ka jau ka o tinkuotojus tai drasiai galiu rekomenduot nes vaikinukai tikrai iš šipdies darbavosi, o ne kad tik padaryt greičiau ir pinigus nulupt. Tik jei rasiu kontaktus, nes musu telefonai gedo ir neaišku ar dar bus, pas MB paklausiu. Mes dekora dejom iš kart su dažais, kiti tik po to dažo net nežinau kaip geriau. Jie mums ir apšiltino nama iš išores. Vėliau kontaktus parašysiu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 01 kovo 2010 - 12:04
QUOTE(simbarela @ 2010 03 01, 12:01)
Na ka jau ka o tinkuotojus tai drasiai galiu rekomenduot nes vaikinukai tikrai iš šipdies darbavosi, o ne kad tik padaryt greičiau ir pinigus nulupt. Tik jei rasiu kontaktus, nes musu telefonai gedo ir neaišku ar dar bus, pas MB paklausiu.  Mes dekora dejom iš kart su dažais, kiti tik po to dažo net nežinau kaip geriau. Jie mums ir apšiltino nama iš išores. Vėliau kontaktus parašysiu.

Dėl namo apšiltinimo ir tinkavimo ir man parašyk kontaktus smile.gif
Atsakyti
SU PAVASARIU ......... ir kad greiciau jis ateitu !

user posted image
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rytine Kava: 01 kovo 2010 - 15:54
Prisidedu ir as prie pavasariniu sveikinimu! wub.gif

Jau uzsisakiau bilietukus geguze parskrendu namo, turesiu fotosesija ir aplankysiu savo kaima biggrin.gif bei tikiuosi kojas ymerkt i jura ax.gif
Atsakyti
Gal kas galetu rekomenduoti gerus laiptu gamintojus,kad kokybes ir kainos santykis butu normalus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 03 01, 18:21)
Prisidedu ir as prie pavasariniu sveikinimu!  wub.gif
Jau uzsisakiau bilietukus geguze parskrendu namo, turesiu fotosesija ir aplankysiu savo kaima  biggrin.gif  bei tikiuosi kojas ymerkt i jura  ax.gif

Geras jausmas rolleyes.gif thumbup.gif , sekmingai tau su pilviniuku ruostis kelionei mirksiukas.gif
Atsakyti
Pas mus pradejo lauko apdaila daryt, fibrocementines lentas ruosias det, aisku pradzioj ten visokias priesvejines pleveles reik sudet, dar kazka g.gif

O as beveik 10 metu buvau buvau blondine, o sia savaite patapsiu kitokia, tai pati ir laukiu vaizdo ir bijau biggrin.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 03, 10:43)
O as beveik 10 metu buvau buvau blondine, o sia savaite patapsiu kitokia, tai pati ir laukiu vaizdo ir bijau  biggrin.gif  lotuliukas.gif

O kodel sugalvojai plaukus perdazyti? Pavasario poveikis? tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 03, 11:43)
Pas mus pradejo lauko apdaila daryt, fibrocementines lentas ruosias det, aisku pradzioj ten visokias priesvejines pleveles reik sudet, dar kazka g.gif

O as beveik 10 metu buvau buvau blondine, o sia savaite patapsiu kitokia, tai pati ir laukiu vaizdo ir bijau  biggrin.gif  lotuliukas.gif

OOO geras, as blondine irgi buvau visa gyvenima, bet pries gera menesiuka tapau brunete ir ilgus plaukus nureziau ir rezultatu esu patenkinta 4u.gif Linkiu ir tau to paties smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 03, 11:43)

Na tai laukiam foto...o tai paskui kur sutike nepazinsim biggrin.gif
Papildyta:
Kaip jau ta ziema nervuoja...JAu norisi eit kapstytis po darza, bet kad dar sniego kalnai. Jau susiplanavau kur kokia darzove auginsiu, bet va sniegas viska stabdo mad.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 03 03, 10:43)

Oho, kaip idomu bus pasiziuret..Tiek i namo apdailos (matau pro langa kaip kazkuom zaliu apkala), tiek i plauku apdailos rezultatus biggrin.gif

QUOTE(Taikute @ 2010 03 03, 11:51)
OOO geras, as blondine irgi buvau visa gyvenima, bet pries gera menesiuka tapau brunete ir ilgus plaukus nureziau ir rezultatu esu patenkinta  4u.gif Linkiu ir tau to paties  smile.gif

Vat as kita savaite irgi esu suplanavus nusirezt plaukus, nes noriu pasikeist. Ir dazysiu, bet ne drastiskai, o naturalia spalva. Nes pradejau zilti ir vis daugiau, jau matosi...Senstu, jau 31 metai juk...Kazkada man tokie zmones atrode jau senukai, cia kai man 15 metu buvo:) O dabar sirdyje vis tiek jauciuos 15 nors tu ka biggrin.gif

As ir pavasario tikro labai laukiu, kai galesim aplinka toliau tvarkyt ir geles sodint, be to stebet, kaip grazeja kaimynystej besistatantys namai, pvz., RK smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ilonux: 03 kovo 2010 - 13:48
sveikos gyvos 4u.gif
siandien nuvaziuoju i nama galvoju pakursiu, ir ziuriu laiskas, taip idomu pasidare biggrin.gif
dujos pateike pasiulyma musu kvartalui isivesti dujas g.gif , raso su salyga jei bus nemaziau 23 nauji vartotojai, tokiu atveju ivestu iki siu metu gruodzio. nu gal ir gerai butu tos dujos, tik va klausimas kazi kiek kainuotu iki sklypo atvedimas g.gif ,
KLAUSIMAS: KIEK JUS SUMOKEJOT UZ DUJAS IKI SKLYPO RIBOS? NU TOS KURIOS JAU TURI DUJAS. ir idomu kokia kaina butu ivesti i nama 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo palang-mamyte: 03 kovo 2010 - 19:41