Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(indruciukas @ 2010 02 25, 16:10)
Jau klausiau,bet pasikartosiu  blush2.gif Ka darysit su tuo dekoratyviniu tinku,ar apsisprendet jau? Radau mergaite cia kazkokia daro- nuo 120kv/m,bet cia kazkaip akrilines strukturos pagrindu  blink.gif Vienas is darbu pvz:
user posted image
na "azurus" galima uzsisakyti kokius nori, papaiso eskiziukus..

nugi labai jau wub.gif
dekoruosim butinai ir laiptinej kaip buvau minejus ir vonioj tikrai wub.gif man nerealu tokie dalykai...

Kaina kazkas panasaus man vilniete viena menininke nuo 100 iki 150lt sake su medziagom..
gal turi kontaktus jos?
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 25, 23:27)
Viskas nuo iki- vandentiekio, kanalizacijo ir sildymo isvedziojimas + katilo sumontavimasir paleidimas...

Ir ka ten uz 13t. reiktu daryti? blink.gif Cai turbut medziagos pas juos super.
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 26, 09:01)
Ir ka ten uz 13t. reiktu daryti?  blink.gif Cai turbut medziagos pas juos super.

Kaip suprantu, čia tik už darbą biggrin.gif . Mes, kiek pamenu, panašiai, jei ne daugiau mokėjome doh.gif , tiesa, per patį kainų piką.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Baltike: 26 vasario 2010 - 09:08
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 26, 09:01)
Ir ka ten uz 13t. reiktu daryti?  blink.gif Cai turbut medziagos pas juos super.

Gal taip tik atrodo, mes mokejom 10 tukst. bet dabar kazkur apie 8 tukst uz ta pati darba be medziagu. Vis gi kiek ten darbo visa kanalizacija, sildymo sistema, santechnika sumontuot. Kad katila pajungt kiek ten tu vamzduku suvirino, prikabino. blink.gif
Atsakyti
Cia tik darbas tiek swoon.gif Na as visaip ten skaiciavau, bet man vistiek tiek nesigauna. Atsoko fantazija
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 26, 22:28)
Atsoko fantazija

Toliau nama statyt biggrin.gif ? O jei rimtai, tai "gera" nuo kainu... tukstancius reik skaiciuot kaip simtus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 27, 03:14)
Toliau nama statyt  biggrin.gif ?  O jei rimtai, tai "gera" nuo kainu... tukstancius reik skaiciuot kaip simtus  doh.gif

Panasiai smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2010 02 24, 17:51)
Sveiki,
Gal galite kas  rekomenduoti patikimus,gerus meistriukus ,kad sudetu pakabinamas gipso lubas ir kokia kazi kaina dabar yra uz darba iki pilnai irengtu lubu?
Kiek panos mokejot kurios jau yra pasidariusios? 30lt uz m2 cia reali kaina g.gif

reali kaina nuo 25 iki 30lt (kaip pavyks susitart)uz m2 cia pakabinimas, spakliavimas, dazymas.
Atsakyti
sveikos 4u.gif
o pas mane ziemos miegas name ax.gif , bet jau issirinkau namui visas plyteles, pasilikau sau pora savaiciu pamastymui ir tada uzsakinesiu, labai bijau kad po uzsakymo nuomone nepasikeistu blink.gif , nekart taip yra buve biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutes,
Buvau dingus truputuka, mazius susirgo niekaip neina temp numusti nakti net iki 39.5 buvo uzkjavascript:emo_pop();ile, o ligoninej nieko tik vaistu prirase ir sedekit namie, tai turiu dabar del ko jaudintis ohmy.gif
Bet nieko sestadieni Dvarcioniu keramikoj buvo paskutine diena kaip plytelem 25 proc nuolaida tai spejom isigyti kokiu norejom clap.gif
Kazkam reikejo tinkuotoju kontakto tai idedu: Vytautas 862036224 tinkuoja gipsiniu skiediniu su savo iranga, bet gali ir kalkiniu, tikrai gerai bent pas mus darbus atliko, jis ir plyteles klijuoja tai tikrai neblogai ir gan tvarkingai viska padare kai butuka isirenginejom wink.gif
Atsakyti
biggrin.gif Sveikos,senai bebuvau cia:)
Arteja pavasaris,tai kibsim i darbus.Pamatai padaryti,laukia muras ir neissirenkam blokeliu:) Kuo daugiau skaitai apie juos tuo sunkiau darosi:) Noreciau paklausti jau gyvenanciu,is kokiu statet,kiek siltinot ir ar patenkinti savo pasirinkimu? Jei netingesit parasykit,dekoju visoms
Atsakyti
Sveikos mergaites 4u.gif ramu pas mus temoje...
as vel turiu klausimu- kas tinkavot nama is lauko, gal kuri turit getus meistrus? ir gal galit papasakoti kokiu tinku yra tinkuojama.... ir dar reikia man elektra is lauko dezutes atsivesti i nama, gal kuri turit kontaktus vyruku kurie tai daro?....

ir dar-visas su kalendoriniu pavasariu!!!!!! greit visoms darbai pajudes po ziemos....
Atsakyti