Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 23, 14:56)
Kazkas man cia keisto ir sudetingo atrodo  g.gif  biggrin.gif
Ir niekad nepirkciau kranu tokiu blizganciu, nes jie atrodo baisokai kai lieka visada lasai vandens doh.gif , o geriausiai tai tas "brushed" metalas, nu tipo nutrintas ar kaip cia g.gif

Na aukstos matematikos tam nereik biggrin.gif
O del vandens lasu, tai Raja28 teisi-ju pilna visur, ir ant maisytuvu, ir ant plyteliu. Na manau dar nuo vandens kokybes priklauso. Mes turim pasistate vandens filtra, tai jis tikrai apmazina "tu lasu pedsakus", ir svarbiausiai, kad vanduo nepalieka tu "rudu" demiu smile.gif Del blizgumo, tai jau cia skonio reikalas. As ir gal buciau teikusi pimenybe matiniam, bet siam kartui susilaikiau.
Papildyta:
QUOTE(Raja28 @ 2010 02 23, 15:34)
aga toks, vat dar kas man biski ju rankeneles nepatogios bent pas mus , tie reveliai negilus tai praslysta labai, o su slapia ranka isvis pasukt neina doh.gif

NA pas mus lengvas ju naudojimas...ar su slapiom ar su sausom biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 23, 12:47)

Kalbant apie vonios santechnika, tai pasidalinsiu praktisku dalyku(bent jau mum jis praktiskas): biggrin.gif
- duse pas mus yra termostatinis maisytuvas. Tikrai liuks dalykas, uzsistatei ant kokiu 37 vandeneli ir nereik sukinet daugiau thumbup.gif Va si investicija tikrai mum pasiteisino.

Termstatinio maisytuvo pliusas, kai yra boileris, tai jis apsaugo nuo vandens temperaturu staigiu suoliu, kad nenusideginti 4u.gif
Atsakyti
O geras visai nebuvau girdejusi apie ta termostata, tikrai naudinga si tema, ko tik nesuzinosi 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 23, 14:56)
Kazkas man cia keisto ir sudetingo atrodo  g.gif  biggrin.gif
Ir niekad nepirkciau kranu tokiu blizganciu, nes jie atrodo baisokai kai lieka visada lasai vandens doh.gif , o geriausiai tai tas "brushed" metalas, nu tipo nutrintas ar kaip cia g.gif

Ne ant visu blizganciu lieka nuosedos blush2.gif
Pas tevu yra hansgrohe virtuveje ir yra blizgantis tai tikrai nuosedu nematyt, o vonioj kazkokios kitos firmos tai nuosedos karts nuo karto pasimato. Aisku daug kas ir nuo vandens kokybes priklauso rolleyes.gif
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 23, 18:14)
Termstatinio maisytuvo pliusas, kai yra boileris, tai jis apsaugo nuo vandens temperaturu staigiu suoliu, kad nenusideginti 4u.gif

Labai pilnai sutinku su tavo issakyta nuomone thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 23, 10:01)
Nu ir dar biski nusisnekesiu... blush2.gif  Jus man paaiskinkit, kodel nuo tu vyru wc  taip dvokia...

Todel,kad jie vartoja alkoholi,ruko,astriai valgo,o greiciausiai del to,kad ju Ph kitoks biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 23, 10:01)
As cia uzmaciau tokius dazomus tapetus  wub.gif nu zidinio apdailai man jie butu visai nieko  bigsmile.gif 

Man jie irgi grazus thumbup.gif
Papildyta:
Sakykit kas jau turit gipskartonio lubas,ar greitai eina jas sudeti, ar yra terliones prie ju g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 24 vasario 2010 - 01:19
QUOTE(Dzesika @ 2010 02 24, 01:18)
Sakykit kas jau turit gipskartonio lubas,ar greitai eina jas sudeti, ar yra terliones prie ju g.gif

Na, dedasi pakankamai greitai, aišku, tempai labiausiai nuo meistro priklauso biggrin.gif . Ir dar tas bjaurybė gipskartonis sunkus, o kelti aukštai reikia... Daugiau problemų nepamenu.
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 23, 12:47)
Na gal ir akrilas doh.gif  smile.gif Nelabai as gaudausi tuose terminuose biggrin.gif
Papildyta:
Kalbant apie vonios santechnika, tai pasidalinsiu praktisku dalyku(bent jau mum jis praktiskas): biggrin.gif
- duse pas mus yra termostatinis maisytuvas. Tikrai liuks dalykas, uzsistatei ant kokiu 37 vandeneli ir nereik sukinet daugiau thumbup.gif Va si investicija tikrai mum pasiteisino.

QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 23, 17:14)

vat man vienas dalykas su tais termostatais neaisku...
Dabar bute jei maudaisi po dusu, tai jau nei tualete vandens leist gali, ir jei skalbianke tuo paciu metu skalbiasi, turi ziureti,kad nepaiminetu vandens, nes gali buti nuplikytas... na nera cia termostatinio maisytuvo.. bet laive kajutese pas mus budavo tas pats, nors duso maisytuvai termostatiniai.. Tai taip supratau, kad jei salto vandens padavimas is to pacio vandentiekio vamzdzio tai negelbeja nei termostatas,islieka "appiplikimo" galimybe... g.gif sania, raja ir visos kitos pas ka tie termostatai,paidalinkit kaip pas jus yra? Arba teks santechnika nukankinti kai ateis lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 23, 13:56)

o tas "brushed"metalas nenusibraizo? As kiek turejau ziedu "matinio" aukso, tai visus perdaryti atidaviau, nes labai ziauriai atrodo, kai tas matiskumas nusibraizo..
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 24 vasario 2010 - 10:14
QUOTE(Dzesika @ 2010 02 24, 01:18)

dar priklauso nuo to kokios lubos bus, jei paprastos tai labai greitai, zinoma jei gipsa suks savo darba gerai ismanantys darbininkai tai bet kokias lubas tau greitai padarys. Na lubas ir sienas iki 2 sav pas mus uztruko, o kvadratu apie 350
Atsakyti
Turiu labai DIDELI prasyma. Gal kuri pazysta medziotoja kuris turetu KISKIO TAUKU, nes mano mazajam nuo gruodzin men jau trecia karta angina, o zuikio taukai labai padeda. O kaip supratau jie labai didelis deficitas. EDITUKE sakei pas tave rytais kiskiai laksto, pagauk man viena (juokauju)
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 24 vasario 2010 - 13:04
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 24, 10:02)

o tas "brushed"metalas nenusibraizo? As kiek turejau ziedu "matinio" aukso, tai visus perdaryti atidaviau, nes labai ziauriai atrodo, kai tas matiskumas nusibraizo..

O nuo ko jis turi braizytis? Valant?
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 02 24, 12:59)
Turiu labai DIDELI prasyma. Gal kuri pazysta medziotoja kuris turetu KISKIO TAUKU, nes mano mazajam nuo gruodzin men jau trecia karta angina, o zuikio taukai labai padeda. O kaip supratau jie labai didelis deficitas.  EDITUKE sakei pas tave rytais kiskiai laksto, pagauk man viena (juokauju)

mano vyras medziotojas,bet su zuikiais neviskas taip paprasta,yra tam skirti terminai kada juos galima medziot ir kada ne,na o tauku nebent kas is seniau gal turi
Atsakyti
QUOTE(ilona_24 @ 2010 02 24, 14:44)
mano vyras medziotojas,bet su zuikiais neviskas taip paprasta,yra tam skirti terminai kada juos galima medziot ir kada ne,na o tauku nebent kas is seniau gal turi

o gal galetum paklaust gal pas ka uzsiliko, man ir arbatinio saukstelio uztektu (arba kad islydyt nors truputi galeciau) buciau labai LABAI dėkinga jei pasidomėtum 4u.gif 4u.gif 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 24 vasario 2010 - 15:22