Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(indruciukas @ 2010 02 23, 10:01)
Na dar reiktu pamineti,kad dazniausiai tos slangutes vandens padavimas buna padarytas nuo kriaukles- norint apsiplauti, reikia atsisukti vandeni kriaukleje, tada atlikti "procedura" ir po to vandeni kriauklej uzsukti...

Nu ir dar biski nusisnekesiu... blush2.gif  Jus man paaiskinkit, kodel nuo tu vyru wc  taip dvokia...
Papildyta:
Sonata B , ar jau apsisprendet del to dekoratyvinio tinko? Ar radot kas darys ir kokia kaina? As cia uzmaciau tokius dazomus tapetus  wub.gif nu zidinio apdailai man jie butu visai nieko  bigsmile.gif 
http://www.lincrusta...e=Wallcoverings

niu, mes buvom žiūrėje tą šlandele, tai toje dalyje kur tvirtinsi ant sienos ir buvo vandens padavimas g.gif
bigsmile.gif oho koekie gražučiai smile.gif
Atsakyti
nu jo.... kaina tu tapetu dar grazesne... doh.gif bet jei nedaug tereikia tai gal dar ir ikandama...
http://www.wallpaper...enaissance/1193
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2010 02 23, 10:35)
niu, mes buvom žiūrėje tą šlandele, tai toje dalyje kur tvirtinsi ant sienos ir buvo vandens padavimas  g.gif

Aš kur naudojausi, tai irgi taip pat buvo. Gal kai jau įrengtame san.mazge papildomai šlangelę veda, tai padavimą iš kriauklės daro g.gif ...
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 02 22, 21:19)
O jus tepet turbut akrila o ne silikona,

Na gal ir akrilas doh.gif smile.gif Nelabai as gaudausi tuose terminuose biggrin.gif
Papildyta:
Kalbant apie vonios santechnika, tai pasidalinsiu praktisku dalyku(bent jau mum jis praktiskas): biggrin.gif
- duse pas mus yra termostatinis maisytuvas. Tikrai liuks dalykas, uzsistatei ant kokiu 37 vandeneli ir nereik sukinet daugiau thumbup.gif Va si investicija tikrai mum pasiteisino.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 23 vasario 2010 - 11:47
QUOTE(sania @ 2010 02 23, 12:47)
Na gal ir akrilas doh.gif  smile.gif Nelabai as gaudausi tuose terminuose biggrin.gif
Papildyta:
Kalbant apie vonios santechnika, tai pasidalinsiu praktisku dalyku(bent jau mum jis praktiskas): biggrin.gif
- duse pas mus yra termostatinis maisytuvas. Tikrai liuks dalykas, uzsistatei ant kokiu 37 vandeneli ir nereik sukinet daugiau thumbup.gif Va si investicija tikrai mum pasiteisino.

aga geras dalykas, mes turim irgi duse, nors kartais mane nervina blush2.gif biggrin.gif
Atsakyti
Raja 28
O kodel nervina biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 23 vasario 2010 - 12:04
QUOTE(Baltike @ 2010 02 23, 11:39)
Aš kur naudojausi, tai irgi taip pat buvo. Gal kai jau įrengtame san.mazge papildomai šlangelę veda, tai padavimą iš kriauklės daro g.gif ...

kiek sakė pardavėja tai yra tokių ir tokių, ir dar galima pirkti tokį brangesnį kaip kad pas sania duše, iškart kur pats pasiskirsto karštį, sakė kad patogiau taip g.gif čia buvau kažkokioje parduotuvėje bangų g. g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 23, 13:03)
Raja 28
O kodel nervina biggrin.gif

tai dabar kai apsipratau tai visai nieko bet pradzioje, tai labai vargau blush2.gif biggrin.gif , vyras mano dazniausiai duse maudosi as tai vonios megeja tai jis nusistato salta vandeni, o kai man reikdavo persukt , kad isipilt vandens ar vaikui nuplaut uzpakaliuka, tai pradzioj taip sunkiai jis sukdavosi, kad pastoviai rankos skaudedavo doh.gif , bet dabar tai dziaugiuosi, tikrai patogu nereikia reguliuot kas kart thumbup.gif
Atsakyti
Kas cia per termostatai duse bigsmile.gif ?
As megstu siltesni vandeni nei MB, o ir paciam gale vesesni atsuku, tai man turbut tas termostatas nelabai butu g.gif ?

Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 23, 14:43)
Kas cia per termostatai duse  bigsmile.gif ?
As megstu siltesni vandeni nei MB, o ir paciam gale vesesni atsuku, tai man turbut tas termostatas nelabai butu g.gif ?

Kaip pvz va toks gali but
http://www.oras.com/...oductcode=7442X
Su viena puse reguliuoji temperatura, su kita vandens srove. Mano vyras megsta siltesni, as vesesni...zinau kurioj vietoj "mano norimas vanduo", tai tik pasuku i vsio....man tai labai paprastas ir greitas naudojimas g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 23 vasario 2010 - 12:48
QUOTE(sania @ 2010 02 23, 12:47)
Su viena puse reguliuoji temperatura, su kita vandens srove. Mano vyras megsta siltesni, as vesesni...zinau kurioj vietoj "mano norimas vanduo", tai tik pasuku i vsio....man tai labai paprastas ir greitas naudojimas g.gif

Kazkas man cia keisto ir sudetingo atrodo g.gif biggrin.gif
Ir niekad nepirkciau kranu tokiu blizganciu, nes jie atrodo baisokai kai lieka visada lasai vandens doh.gif , o geriausiai tai tas "brushed" metalas, nu tipo nutrintas ar kaip cia g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 23, 13:47)

aga toks, vat dar kas man biski ju rankeneles nepatogios bent pas mus , tie reveliai negilus tai praslysta labai, o su slapia ranka isvis pasukt neina doh.gif
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 23, 13:56)
Kazkas man cia keisto ir sudetingo atrodo  g.gif  biggrin.gif
Ir niekad nepirkciau kranu tokiu blizganciu, nes jie atrodo baisokai kai lieka visada lasai vandens doh.gif , o geriausiai tai tas "brushed" metalas, nu tipo nutrintas ar kaip cia g.gif

nieko cia siudetingo, nors sveciams gudus miskas daznai buna lotuliukas.gif
tai visur lieka tie lasai, ant plyteliu, veidrodziu, kranu, kriaukliu, visur reik 1000kartu su skuduru eit doh.gif
Atsakyti