Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(sania @ 2010 02 22, 17:10)
O kokia nauda is jo g.gif , sunus nedagaus, o vyras manau jau paauges tiek, kad krastu neapvarytu wc lotuliukas.gif

Nugis laiptuką pastatai ir "dagaus" - pas mus pisuaras oho, kaip aukštai, bet su laiptuku vyresnėliai pasiekia, o mažajam dar ir klozetą pasiekti neseniai laiptuko reikėjo, tai ir iki pisuaro dar teks metus kitus ūgtelti. Beje, pisuarą vyrai patys ir prisižiūri. ax.gif Pas mus jis už pertvaros, tai aš ten ir nosies nekišu. biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(simbarela @ 2010 02 22, 17:39)
Stiklo audinio tapetas klijuojamas nuglaiscius gipskartonio sienas ar lubas, tada neskilineja per siules, nors ant gipso ploksciu sujungimu ir dedamas tinklelis, bet to neuztenka.

Rytine Kava, stiklo audinio tapetą pas mus matei mirksiukas.gif . Tiesa, ant lubų klijuoti mintis kažkaip nekilo. Iš kitos pusės mūsų namas jau "susistovėjęs" matyt - lubos II aukšte metai kaip nuglaistytos, bet dar niekur neįskilo.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 02 22, 20:01)
Nugis laiptuką pastatai ir "dagaus" - pas mus pisuaras oho, kaip aukštai, bet su laiptuku vyresnėliai pasiekia, o mažajam dar ir klozetą pasiekti neseniai laiptuko reikėjo, tai ir iki pisuaro dar teks metus kitus ūgtelti. Beje, pisuarą vyrai patys ir prisižiūri. ax.gif  Pas mus jis už pertvaros, tai aš ten ir nosies nekišu. biggrin.gif
Papildyta:

Rytine Kava, stiklo audinio tapetą pas mus matei mirksiukas.gif . Tiesa, ant lubų klijuoti mintis kažkaip nekilo. Iš kitos pusės mūsų namas jau "susistovėjęs" matyt - lubos II aukšte metai kaip nuglaistytos, bet dar niekur neįskilo.

- Kazkaip pisuaro pats Mb nepageidavo, o jei dar buciau iskelus tokia salyga :"Beje, pisuarą vyrai patys ir prisižiūri", jauc vyras butu dar 100 priezasciu sugalvojes, kodel jam jo nereik lotuliukas.gif

- del stiklo audinio. Pas mus ir visur lubos su juo yra isklijuotos. Ir namas pas mus prastovejo ne vienus metus, bet vis tiek antram aukste suskilinejo ties sienu-lubu sujungimais. Ir tinklelis detas, ir dar su silikonu buvo apeita...bet vis tiek s...
Atsakyti
QUOTE(rackiene @ 2010 02 22, 16:52)

Kelis kartus teko naudotis bidė  g.gif  nė nežinau, man nepatiko, nepatogu ten susilenkus, man žymiai patogiau greit įlipt į vonia  thumbup.gif

o kas ten susilenkus g.gif ant jos gi sedėt reikia smile.gif ... gal ne taip naudojai smile.gif

nu nee, man bidė yra būtinas dalykas smile.gif .. ne visada dušan išeina nueit, pvz kai sergi, ar tiesiog nori kojas nusiplaut, aš ten net pedikiūrą daraus smile.gif .. o kai ,,sergu" tai bent kelis kartus per dieną tenka pasinaudot, negi lėksi pastoviai į dušą doh.gif .. šlangutė man irgi nepatogi pasirodė.. gerai jei dar šikna siaura, o ką daryt kai išplatės biggrin.gif

Taikute, Atmos ir Viadrus - geriausi atsiliepimai apie šiuos kieto kuro katilų gamintojus
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 22, 18:10)

- del stiklo audinio. Pas mus ir visur lubos su juo yra isklijuotos. Ir namas pas mus prastovejo ne vienus metus, bet vis tiek antram aukste suskilinejo ties sienu-lubu sujungimais. Ir tinklelis detas, ir dar su silikonu buvo apeita...bet vis tiek s...

Ir pas mus ten skilo, o pas mano uosviene stiklo tapeto nedejo tai yra vietom suskile tokiais kampais kaip siule eina ir skilo. O jus tepet turbut akrila o ne silikona, pas mus ir sienu kampai kai kur iskile as pradedu galvot kad cia nuo akrilo, bet is tikro ner ko noret juk namas vaiksto.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 02 22, 18:10)
o kas ten susilenkus  g.gif  ant jos gi sedėt reikia  smile.gif ... gal ne taip naudojai  smile.gif

nu nee, man bidė yra būtinas dalykas  smile.gif .. ne visada dušan išeina nueit, pvz kai sergi, ar tiesiog nori kojas nusiplaut, aš ten net pedikiūrą daraus  smile.gif .. o kai ,,sergu" tai bent kelis kartus per dieną tenka pasinaudot, negi lėksi pastoviai į dušą   doh.gif .. šlangutė man irgi nepatogi pasirodė.. gerai jei dar šikna siaura, o ką daryt kai išplatės  biggrin.gif

vat, ir mano šikna didelė biggrin.gif tai man nepatogu ant jų pasirodė, aš vistiek geriau įlipu į vonia ar į dušą ir ten apsiprausiu, juk nebūtina visai praustis g.gif čia matyt įpratimo reikalas g.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 22, 18:10)
Pas mane ir nera nei bide, nei pisuaro. Va tevai turi bide, sake patogu kojas nusiplaut, koki skudura issiplaut lotuliukas.gif Mano mazoji daznai sumasto ten ir rankas nusplaut, nes zemai yra-dagauna doh.gif 

Vat vat, kojoms plauti bide-liuks biggrin.gif
Atsakyti
Labutis,

QUOTE(Baltike @ 2010 02 22, 10:12)
Pas mus irgi pisuaras, o ne bide. Tiesa, dabar gailiuosi, kad bent viename iš san. mazgų vadinamosios bidetes (šlangelio apsiprausimui prie klozeto) nepasidariau...

Nors dabar jau turbūt pats sugebėtų jį susimontuoti nuo A iki Z (nes ir šiaip pats kabino ir prijunginėjo).

Na nebent ta slangute detis,nors vietos daug neuzima smile.gif
Mes irgi patys kabinsimes,brolis pas save kabino tai be problemu pasikabino.Ir visus reikiamus pricindalus radom rolleyes.gif
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 22, 14:39)
Galvojau, kad as cia viena tokia, kuriai uztenka duso ryte ir vakare biggrin.gif

Ne viena,ne viena biggrin.gif

QUOTE(rackiene @ 2010 02 22, 16:52)
Kelis kartus teko naudotis bidė  g.gif  nė nežinau, man nepatiko, nepatogu ten susilenkus, man žymiai patogiau greit įlipt į vonia 

drinks_cheers.gif ir man su ta bide neina susidraugauti biggrin.gif na nepatogu man schmoll.gif va kur nors darbe ,sakyciau geras dalykas butu ekstra atveju apsiprausti cool.gif .O namuose visada wc laikau padejus intymios higienos dregnu serveteliu,jai sveciams prireiktu ax.gif

Pas mane ir nera nei bide, nei pisuaro. Va tevai turi bide, sake patogu kojas nusiplaut

lotuliukas.gif Ne is vieno girdejau apie tokia paskirti.
Papildyta:
O pisuaras, tai man fui  Na nebent, kaip westa rase, tik su dangciu. O kokia nauda is jo g.gif , sunus nedagaus, o vyras manau jau paauges tiek, kad krastu neapvarytu wc lotuliukas.gif

Aisku nepriduoda jis kazkokio ipatingo grozio biggrin.gif bet as jo norejau daugiau nei vyras rolleyes.gif biggrin.gif nes zinau,kad SB niekada nepriversiu wc valyti unsure.gif o kaip bebutu vistiek apsitasko(nemanau kad visi vyrai sedasi blush2.gif ) o ir per baliukus ar seip gi vyriokai keliauja i wc,o tada ir sienoms kliuva,o pisuaras manau isspres ta reikala ax.gif man kazkaip taip atrodo biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Dzesika: 22 vasario 2010 - 22:21
As tai nesu bandziusi tos bide, bet pagalvojau, kad antram aukste turesiu. O kaip suprasti yra ir bide ir dar slangele, cia du skirtingi dalykai ar cia kaip rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 22, 22:48)
O kaip suprasti yra ir bide ir dar slangele, cia du skirtingi dalykai ar cia kaip  rolleyes.gif

Cia skirtingi dalykai,na ta slangele panasei kaip duso galvute su zarna tik mazesne ,pravesta prie wc tvirtinas prie sienonos(gal yra ir kitu tvirtinimo budu g.gif ) ir reikalui esant duso principu apsiplauni,sededamas ant wc,tikiuosi normaliai paaiskinau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2010 02 23, 01:17)
Cia skirtingi dalykai,na ta slangele panasei kaip duso galvute su zarna tik mazesne ,pravesta prie wc tvirtinas prie sienonos(gal yra ir kitu tvirtinimo budu g.gif ) ir reikalui esant duso principu apsiplauni,sededamas ant wc,tikiuosi normaliai paaiskinau blush2.gif

Normaliai paaiskinau, viska supratau biggrin.gif Tada galvoju slangute man nepatiktu, vis delto gerai galvojau, kad bide desiu.
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2010 02 23, 01:17)

Na dar reiktu pamineti,kad dazniausiai tos slangutes vandens padavimas buna padarytas nuo kriaukles- norint apsiplauti, reikia atsisukti vandeni kriaukleje, tada atlikti "procedura" ir po to vandeni kriauklej uzsukti...

Nu ir dar biski nusisnekesiu... blush2.gif Jus man paaiskinkit, kodel nuo tu vyru wc taip dvokia...
Papildyta:
Sonata B , ar jau apsisprendet del to dekoratyvinio tinko? Ar radot kas darys ir kokia kaina? As cia uzmaciau tokius dazomus tapetus wub.gif nu zidinio apdailai man jie butu visai nieko bigsmile.gif
http://www.lincrusta...e=Wallcoverings
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 23, 12:01)
Na dar reiktu pamineti,kad dazniausiai tos slangutes vandens padavimas buna padarytas nuo kriaukles- norint apsiplauti, reikia atsisukti vandeni kriaukleje, tada atlikti "procedura" ir po to vandeni kriauklej uzsukti...

Nu ir dar biski nusisnekesiu... blush2.gif  Jus man paaiskinkit, kodel nuo tu vyru wc  taip dvokia...
Papildyta:
Sonata B , ar jau apsisprendet del to dekoratyvinio tinko? Ar radot kas darys ir kokia kaina? As cia uzmaciau tokius dazomus tapetus  wub.gif nu zidinio apdailai man jie butu visai nieko  bigsmile.gif 
http://www.lincrusta...e=Wallcoverings

Vau kokie grazus tapetai 4u.gif O kur cia tokiu galima isigyti? g.gif
Atsakyti