Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

Nu "turejau galimybe" biggrin.gif pasinaudoti ir bide ir ta slangute, tai mano nuomone arba bide arba nieko, nes su ta slangute tai jau baisiai nepatogu, o dar ir prisitasko doh.gif ... Arba as nemoku ta slangute naudotis lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 22, 12:37)
Nu "turejau galimybe"  biggrin.gif pasinaudoti ir bide ir ta slangute, tai mano nuomone arba bide arba nieko, nes su ta slangute tai jau baisiai nepatogu, o dar ir prisitasko  doh.gif ... Arba as nemoku ta slangute naudotis  lotuliukas.gif

Man kaip tik "šlangutė" net patogesnė pasirodė - todėl ir pasigailėjau, kad anksčiau neišbandžiau ir tokio patogumo namie nepasidariau... ax.gif
Atsakyti
sveikos,niuva,gavau midos,nu brangi 84lt uz rulona doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 02 22, 12:53)
Mergelikes, turiu klausimele, gal galite parasyti kokiais kieto kuro katilais kurenates, musu stadija dabar tokia, kad turime ji pirkti ir neapsisprendziame koki. Santechnikas teikia prioritetus duju generaciniam principui  rolleyes.gif

mes turim Atmos duju generacinis, tai pakolkas viskas ciki piki mirksiukas.gif

man tai bide ar slangute schmoll.gif , nezinau gal irgi prie tu kurios nemoka naudotis, bet man nepatogu ir prisitasko doh.gif biggrin.gif , jei jau reikia tai visa tai atstoja dusas ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 02 22, 14:27)

man tai bide ar slangute  schmoll.gif , nezinau gal irgi prie tu kurios nemoka naudotis, bet man nepatogu ir prisitasko doh.gif  biggrin.gif , jei jau reikia tai visa tai atstoja dusas ax.gif

Galvojau, kad as cia viena tokia, kuriai uztenka duso ryte ir vakare biggrin.gif

SIMBARELLA, primink, kur vakar man pasakojei, apie ta tapeta ant lubu pries tinkuojant, ar kaip ten g.gif
Atsakyti
QUOTE(Raja28 @ 2010 02 22, 16:27)
mes turim Atmos duju generacinis, tai pakolkas viskas ciki piki mirksiukas.gif

man tai bide ar slangute  schmoll.gif , nezinau gal irgi prie tu kurios nemoka naudotis, bet man nepatogu ir prisitasko doh.gif  biggrin.gif , jei jau reikia tai visa tai atstoja dusas ax.gif

O kiek kvadraturos sildote ir kokio tipo Atmosa turite jei ne paslaptis, mes irgi apie ji galvojam, bet daug kas sako kad prastas 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 22, 21:46)
Sveikutes,

as tai niekaip neislendu is popieriu. Is bako vis skambina ir skambina. Turiu jums toki klausima, vyras man turi parasyti igaliojma kad galeciau uz ji pasirasineti. Tai va as to igaliojimo pati tikrai neparasyiu, nes net neissivaizduoju kokiu bankas tu popieriu turi. KAs turi parasyti igalioima as pati ar notarai paraso? Ar jie tik tvirtina igaliojimus? Nu galvos skausmas negaliu  schmoll.gif

Notaras viska suraso mirksiukas.gif Bet vyras turi i ji kreiptis, sakyt, del ko tau suteikia igaliojimus... As turejau vyro igaliojima, kai pirkom nama, nes visi popieriu tvarkymai ant mano galvos buvo doh.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 02 22, 16:35)
O kiek kvadraturos sildote ir kokio tipo Atmosa turite jei ne paslaptis, mes irgi apie ji galvojam, bet daug kas sako kad prastas  4u.gif

o kuom jis prastas??? g.gif ir koks tada is geresniu butu??? g.gif
Turim Atmos DC 22s, sildom apie 120kv.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Raja28: 22 vasario 2010 - 16:17
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 22, 11:46)
Sveikutes,

as tai niekaip neislendu is popieriu. Is bako vis skambina ir skambina. Turiu jums toki klausima, vyras man turi parasyti igaliojma kad galeciau uz ji pasirasineti. Tai va as to igaliojimo pati tikrai neparasyiu, nes net neissivaizduoju kokiu bankas tu popieriu turi. KAs turi parasyti igalioima as pati ar notarai paraso? Ar jie tik tvirtina igaliojimus? Nu galvos skausmas negaliu  schmoll.gif

Viską surašo notaras smile.gif tik jūs su vyru pasakysit kam reikia ir ateisit pasitašyt smile.gif
Papildyta:
Kelis kartus teko naudotis bidė g.gif nė nežinau, man nepatiko, nepatogu ten susilenkus, man žymiai patogiau greit įlipt į vonia thumbup.gif
Atsakyti
Pas mane ir nera nei bide, nei pisuaro. Va tevai turi bide, sake patogu kojas nusiplaut, koki skudura issiplaut lotuliukas.gif Mano mazoji daznai sumasto ten ir rankas nusplaut, nes zemai yra-dagauna doh.gif O pisuaras, tai man fui biggrin.gif Na nebent, kaip westa rase, tik su dangciu. O kokia nauda is jo g.gif , sunus nedagaus, o vyras manau jau paauges tiek, kad krastu neapvarytu wc lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 22 vasario 2010 - 17:10
QUOTE(rackiene @ 2010 02 22, 17:52)

Kelis kartus teko naudotis bidė  g.gif  nė nežinau, man nepatiko, nepatogu ten susilenkus, man žymiai patogiau greit įlipt į vonia  thumbup.gif

drinks_cheers.gif
QUOTE(sania @ 2010 02 22, 18:10)
Pas mane ir nera nei bide, nei pisuaro. Va tevai turi bide, sake patogu kojas nusiplaut, koki skudura issiplaut lotuliukas.gif Mano mazoji daznai sumasto ten ir rankas nusplaut, nes zemai yra-dagauna doh.gif  O pisuaras, tai man fui biggrin.gif Na nebent, kaip westa rase, tik su dangciu. O kokia nauda is jo g.gif , sunus nedagaus, o vyras manau jau paauges tiek, kad krastu neapvarytu wc lotuliukas.gif

hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 22, 14:39)
Galvojau, kad as cia viena tokia, kuriai uztenka duso ryte ir vakare biggrin.gif
SIMBARELLA, primink, kur vakar man pasakojei, apie ta tapeta ant lubu pries tinkuojant, ar kaip ten  g.gif

Stiklo audinio tapetas klijuojamas nuglaiscius gipskartonio sienas ar lubas, tada neskilineja per siules, nors ant gipso ploksciu sujungimu ir dedamas tinklelis, bet to neuztenka.
Atsakyti