QUOTE(indruciukas @ 2010 02 22, 12:37)
Nu "turejau galimybe" pasinaudoti ir bide ir ta slangute, tai mano nuomone arba bide arba nieko, nes su ta slangute tai jau baisiai nepatogu, o dar ir prisitasko ... Arba as nemoku ta slangute naudotis
Man kaip tik "šlangutė" net patogesnė pasirodė - todėl ir pasigailėjau, kad anksčiau neišbandžiau ir tokio patogumo namie nepasidariau...
QUOTE(Taikute @ 2010 02 22, 12:53)
Mergelikes, turiu klausimele, gal galite parasyti kokiais kieto kuro katilais kurenates, musu stadija dabar tokia, kad turime ji pirkti ir neapsisprendziame koki. Santechnikas teikia prioritetus duju generaciniam principui
mes turim Atmos duju generacinis, tai pakolkas viskas ciki piki
man tai bide ar slangute , nezinau gal irgi prie tu kurios nemoka naudotis, bet man nepatogu ir prisitasko , jei jau reikia tai visa tai atstoja dusas
QUOTE(Raja28 @ 2010 02 22, 14:27)
man tai bide ar slangute , nezinau gal irgi prie tu kurios nemoka naudotis, bet man nepatogu ir prisitasko , jei jau reikia tai visa tai atstoja dusas
Galvojau, kad as cia viena tokia, kuriai uztenka duso ryte ir vakare
SIMBARELLA, primink, kur vakar man pasakojei, apie ta tapeta ant lubu pries tinkuojant, ar kaip ten
QUOTE(Raja28 @ 2010 02 22, 16:27)
mes turim Atmos duju generacinis, tai pakolkas viskas ciki piki
O kiek kvadraturos sildote ir kokio tipo Atmosa turite jei ne paslaptis, mes irgi apie ji galvojam, bet daug kas sako kad prastas
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 22, 21:46)
Sveikutes,
as tai niekaip neislendu is popieriu. Is bako vis skambina ir skambina. Turiu jums toki klausima, vyras man turi parasyti igaliojma kad galeciau uz ji pasirasineti. Tai va as to igaliojimo pati tikrai neparasyiu, nes net neissivaizduoju kokiu bankas tu popieriu turi. KAs turi parasyti igalioima as pati ar notarai paraso? Ar jie tik tvirtina igaliojimus? Nu galvos skausmas negaliu
as tai niekaip neislendu is popieriu. Is bako vis skambina ir skambina. Turiu jums toki klausima, vyras man turi parasyti igaliojma kad galeciau uz ji pasirasineti. Tai va as to igaliojimo pati tikrai neparasyiu, nes net neissivaizduoju kokiu bankas tu popieriu turi. KAs turi parasyti igalioima as pati ar notarai paraso? Ar jie tik tvirtina igaliojimus? Nu galvos skausmas negaliu
Notaras viska suraso Bet vyras turi i ji kreiptis, sakyt, del ko tau suteikia igaliojimus... As turejau vyro igaliojima, kai pirkom nama, nes visi popieriu tvarkymai ant mano galvos buvo
QUOTE(Taikute @ 2010 02 22, 16:35)
O kiek kvadraturos sildote ir kokio tipo Atmosa turite jei ne paslaptis, mes irgi apie ji galvojam, bet daug kas sako kad prastas
o kuom jis prastas??? ir koks tada is geresniu butu???
Turim Atmos DC 22s, sildom apie 120kv.
QUOTE(Jurgugute @ 2010 02 22, 11:46)
Sveikutes,
Viską surašo notaras tik jūs su vyru pasakysit kam reikia ir ateisit pasitašyt
Papildyta:
Kelis kartus teko naudotis bidė nė nežinau, man nepatiko, nepatogu ten susilenkus, man žymiai patogiau greit įlipt į vonia
Pas mane ir nera nei bide, nei pisuaro. Va tevai turi bide, sake patogu kojas nusiplaut, koki skudura issiplaut Mano mazoji daznai sumasto ten ir rankas nusplaut, nes zemai yra-dagauna O pisuaras, tai man fui Na nebent, kaip westa rase, tik su dangciu. O kokia nauda is jo , sunus nedagaus, o vyras manau jau paauges tiek, kad krastu neapvarytu wc
QUOTE(rackiene @ 2010 02 22, 17:52)
Kelis kartus teko naudotis bidė nė nežinau, man nepatiko, nepatogu ten susilenkus, man žymiai patogiau greit įlipt į vonia
QUOTE(sania @ 2010 02 22, 18:10)
Pas mane ir nera nei bide, nei pisuaro. Va tevai turi bide, sake patogu kojas nusiplaut, koki skudura issiplaut Mano mazoji daznai sumasto ten ir rankas nusplaut, nes zemai yra-dagauna O pisuaras, tai man fui Na nebent, kaip westa rase, tik su dangciu. O kokia nauda is jo , sunus nedagaus, o vyras manau jau paauges tiek, kad krastu neapvarytu wc
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 22, 14:39)
Galvojau, kad as cia viena tokia, kuriai uztenka duso ryte ir vakare
SIMBARELLA, primink, kur vakar man pasakojei, apie ta tapeta ant lubu pries tinkuojant, ar kaip ten
Stiklo audinio tapetas klijuojamas nuglaiscius gipskartonio sienas ar lubas, tada neskilineja per siules, nors ant gipso ploksciu sujungimu ir dedamas tinklelis, bet to neuztenka.