Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 21, 21:24)
O man bide irgi nereikia, jei ryte lendu po vesiu dusu keliom minutem, kad atsibust ir vakare keliom minutem, kad atsisviezint rolleyes.gif , tai kada man ta bide naudot  ax.gif (po kiekvieno nusi.... lotuliukas.gif )

isvis bide nedarysi??? unsure.gif kaip cia taip jau? niekada apie tai net nesuabajociau
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 02 21, 22:41)
isvis bide nedarysi???  unsure.gif  kaip cia taip jau?  niekada apie tai net nesuabajociau

va va.. aš dabar dar ir pas vaikus padaryčiau
Atsakyti
[quote=Dzesika,2010 02 21, 20:36]

Mums tinkavo su aparatais,su gipsiniu tinku uz 18lt 2m ,gal eitu nusidereti ir uz mazesne kaina smile.gif

o kokybe esat patenkinti? ta prasme, ar lygiai lygiai siena išsitinkuoja? kiek laiko meistriukai dirbo? gal galėtumėt jų telefoną į a.ž. atsiųsti? 4u.gif
o kaina 18 Lt prieš kiek laiko mokėjot?,
Papildyta:
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 20, 00:25)
Sveiki, ziuriu apie laiptus snekat, mes kaip tik pradejom rinktis laiptininkus, gal kokius patarsit blush2.gif VPS laiptai dabar skaiciuoja mums, man ju laiptikai graziausi 4u.gif  Sonata jus irgi juos uzklause buvot, daug priskaiciavo blush2.gif

skambinau ir aš į VPS laiptus klausti kainos, tai plieninės konstrukcijos sakė iki 5000 Lt, kaip supratau gal už 4500 Lt ir padarytų. tai archiprojekte irgi tokie laiptai iš plieno daromi, tai jie nori 5000 Lt. bet man jų sąlygos nelabai patiko g.gif
žodžiu, kol kas renkamės, dar skambėjau meistrams pagal skelbimus kurie pila betoninį pagrindą, tai kaina vienų prasidėjo nuo 3000 Lt, kai susitikom tai tipo 3500 Lt nori. Dar kitas telefonu sakė, kad 2500 Lt, įdomu kiek pasakys kai susitiksim rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2010 02 21, 21:36)
Sveiki,simta metu nebuvau cia uzsukus biggrin.gif
Mes esame lakstymo po parduotuves stadijoje karsta.gif juokiames, sakom pagrindinese parduotuvese greit mus pazinos,nes lakstom ir lakstom is vienos i kita,tai mums tas nepatinka ,tai anas,tai kaina kitoje geresne na ir t.t ir panasei biggrin.gif  negalvojau,kad taip bus sunku issirinkti plyteles,grindu danga,kriaukles ...... bet jau didziaja dali susipirkom ir galesim testi darbus thumbup.gif
Mums tinkavo su aparatais,su gipsiniu tinku uz 18lt 2m ,gal eitu nusidereti ir uz mazesne kaina smile.gif
Noreciau ir as telefono numeriuko  rolleyes.gif
Papildyta:
Ai jau seniai norejau paklausti,kazi kodel niekas i  wc nesideda pisuaru g.gif  manau jis geras dalykas,del vandens taupumo,higienos atzvilgiu....mano broliene labai patenkinta,(kadangi namuose pas ja trys vyrai) tai sako dabar glozetas ir aplink ji svaru.Mes irgi pasirinkom pisuara ,o ne bede(nes man ji isvis nereikalingas daiktas) ax.gif

Mes desim pirmo auksto vonioj pisuara, o antro auksto vonioj bide 4u.gif pasidalinom su vyru:4u:
Papildyta:
QUOTE(Nr1 @ 2010 02 22, 00:07)
skambinau ir aš į VPS laiptus klausti kainos, tai plieninės konstrukcijos sakė iki 5000 Lt, kaip supratau gal už 4500 Lt ir padarytų. tai archiprojekte irgi tokie laiptai iš plieno daromi, tai jie nori 5000 Lt. bet man jų sąlygos nelabai patiko  g.gif
žodžiu, kol kas renkamės, dar skambėjau meistrams pagal skelbimus kurie pila betoninį pagrindą, tai kaina vienų prasidėjo nuo 3000 Lt, kai susitikom tai tipo 3500 Lt nori. Dar kitas telefonu sakė, kad 2500 Lt, įdomu kiek pasakys kai susitiksim rolleyes.gif

aciu uz info 4u.gif ryt ir mums vps pasiulymus laiptuku pateiks 4u.gif man kol kas ju laiptukai graziausi is klasikiniu thumbup.gif
Atsakyti
[quote=plazma,2010 02 21, 18:43]na as  turejau galvoje ta mida,kur dedasi tarp blokeliu ant pamato.tokia juoda o antroje puseje tokios granules.
[/quote]

nu jo, ten dedama mida, nors pardej man pradejo siulyti toki plona, tipo specialus pamatams( cia jauciu rytine apie toki rase, nes jo plotis 50 cm), bet mano meistrai ukiski buvo, tai sake pirkti paprasta mida.. ji yra 2 rusiu, viena yra brangesne, kita pigesne, as jau nepamenu kuri kaip, bet ant vienos buna melynas uzrasa, ant kitos raudonas, tai meistrai mano sake pirkti ta pigesne, tipo, gera ji ir nereikia permoketi... ji yra plati, bet meistrai patys susipjauste ta ploti kokio jiems reikia...
o yra dar ir ruberoidas, bet jos toks lievas... tai meistrai liepe jo nepirkti jokiais budais...
tai tiek... ax.gif
Papildyta:

O man bide irgi nereikia, jei ryte lendu po vesiu dusu keliom minutem, kad atsibust ir vakare keliom minutem, kad atsisviezint rolleyes.gif , tai kada man ta bide naudot ax.gif (po kiekvieno nusi.... lotuliukas.gif )
[/quote]

nu jo, bide reikia po kiekvieno nusi(kaip rytine sako lotuliukas.gif )... manau, kad tai labai geras daiktas... as tik uz !!!!! kai dariausi prijekta iskart jam vieta numaciau ...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo dier: 22 vasario 2010 - 08:58
QUOTE(Samta0204 @ 2010 02 22, 00:10)
Mes desim pirmo auksto vonioj pisuara, o antro auksto vonioj bide 4u.gif pasidalinom su vyru:4u:
Papildyta:

aciu uz info 4u.gif ryt ir mums vps pasiulymus laiptuku pateiks 4u.gif man kol kas ju laiptukai graziausi is klasikiniu thumbup.gif

man irgi gražūs, ypač patinka tas išsukimas jų. Bet kaip supratau bendraudama su meistrais, tai tas išsukimas toks gautųsi, jei laiptus reikia sukti 180 laipsnių kampu. arba jei L formos, bet be aikštelės. o jei, kaip mes norim, L formos, bet su aikštele,tai toks išsukimas neišeis. tai teks daryt, ko gero, betoninius, jei už tą kainą tas pats bus blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Dzesika @ 2010 02 21, 20:36)
Ai jau seniai norejau paklausti,kazi kodel niekas i  wc nesideda pisuaru g.gif  manau jis geras dalykas,del vandens taupumo,higienos atzvilgiu....mano broliene labai patenkinta,(kadangi namuose pas ja trys vyrai) tai sako dabar glozetas ir aplink ji svaru.Mes irgi pasirinkom pisuara ,o ne bede(nes man ji isvis nereikalingas daiktas) ax.gif

Pas mus irgi pisuaras, o ne bide. biggrin.gif Tiesa, dabar gailiuosi, kad bent viename iš san. mazgų vadinamosios bidetes (šlangelio apsiprausimui prie klozeto) nepasidariau... Kartais pritrūkstu visgi, nes iki šiol dušan vos panorėjus nevisada galiu įlįsti. Bet laikinas gi tas periodas...

O dėl pisuaro, tai panašu, kad jį ne daug kas deda. Mūsų santechnikams (nors dirba rimtoje firmoje ir ne vienerius metus) aibė klausimų dėl jo montavimo kilo, žinynų prisitempė ir vistiek kliurką padarė - pisuaras tokiame aukštyje, kad vos vyras pasiekia biggrin.gif . Kai mūsiškiai santechnikai dėl pisuaro ėmė strigti, apskambinome dar kelis - visi prisipažino pisuarų nemontavę arba tą labai seniai darę. Parduotuvėse apžiūrint pisuarus irgi konsultantai vieni kitus kviesdavo, nes atsakymų nežinojo; kol savo pisuarui pilną komplektaciją surinkome, tai net į Kauną teko važiuoti doh.gif . Po tokios patirties MB sako, kad gerai pagalvotų, ar dar kartą pisuarą darytų. Nors dabar jau turbūt pats sugebėtų jį susimontuoti nuo A iki Z (nes ir šiaip pats kabino ir prijunginėjo).

Atsakyti
pas mus pisuaras pirmame aukšte tiesiog netilpo doh.gif .. būčiau tikrai kabinusi. Bet būtinai su dangčiu .. nors su dangčiu pisuarų kainos tada buvo absurdiškai didelės unsure.gif .. kita vertus ne itin jo ir pasigendu. gal todėl, kad nežinau kaip būtų jei jis būtų smile.gif
Atsakyti
Vo man irgi iskilo klausimas ar deti bide ar ne, siaip vietos nera numatytos bet vonioje santechnikai gali sake lengvai padaryti, bet dar galvoju ar as ji naudosiu, nes dabar nera ir kazkaip nereik rolleyes.gif
Atsakyti
Sveikutes,

as tai niekaip neislendu is popieriu. Is bako vis skambina ir skambina. Turiu jums toki klausima, vyras man turi parasyti igaliojma kad galeciau uz ji pasirasineti. Tai va as to igaliojimo pati tikrai neparasyiu, nes net neissivaizduoju kokiu bankas tu popieriu turi. KAs turi parasyti igalioima as pati ar notarai paraso? Ar jie tik tvirtina igaliojimus? Nu galvos skausmas negaliu schmoll.gif
Atsakyti
Mergelikes, turiu klausimele, gal galite parasyti kokiais kieto kuro katilais kurenates, musu stadija dabar tokia, kad turime ji pirkti ir neapsisprendziame koki. Santechnikas teikia prioritetus duju generaciniam principui rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 02 22, 10:12)
Tiesa, dabar gailiuosi, kad bent viename iš san. mazgų vadinamosios bidetes (šlangelio apsiprausimui prie klozeto) nepasidariau...

Apie toki galvoju, del visa ko.
Atsakyti