Sveikos
Mums laiptu betonine dali padare uz 3000. Mes dirbom su "Laiptai i dangu".
QUOTE(ilonux @ 2010 02 18, 12:20)
Sveikutės. seniai berašiau, is laiko pritrūksta, prisėdu, paskaitau, ką jūs prirašėt ir tiek Ale ir parašyt nelabai yra ko, nes jūs apie tokius dalykus kalbat, kurių aš jau ir neprisimenu, apie elektrą, apšvietimą
Aš tai laukiu, kol man aplinkos projektą atsiųs su vizualizacija, va galėsiu į albumuką įmest, tai galėsim padiskutuot tada
Be to, planuoju kitą savaitę užsisakyt "kietus" svetainės baldus: indaują, žurnalinį staliuką, tv staliuką...Esu maždau "primetus, kaip turėtų atrodyt, tai žiūrėsiu, ką profesionalai pasakys...
Galvoju, gal kokių gėlyčių pasisodint, daigiukų turėčiau, pirkt nereiktų, bet va niekada to darius nesu
Aš tai laukiu, kol man aplinkos projektą atsiųs su vizualizacija, va galėsiu į albumuką įmest, tai galėsim padiskutuot tada
Be to, planuoju kitą savaitę užsisakyt "kietus" svetainės baldus: indaują, žurnalinį staliuką, tv staliuką...Esu maždau "primetus, kaip turėtų atrodyt, tai žiūrėsiu, ką profesionalai pasakys...
Galvoju, gal kokių gėlyčių pasisodint, daigiukų turėčiau, pirkt nereiktų, bet va niekada to darius nesu
tom visom seklytem esu labai nusivylusi, gal tik man taip papuola, bet labai prastai dygsta ... dabar visada vaziuoju i senaji turgeli pas bobuciu, prisiperku visokiausiu daigeliu ir be problemu ....
o kokiu tu nori gelyciu? pas mam mano turim darzeli pasidariusios, tai pavasari visada retinam, galeciau ka paziureti ...
QUOTE(skubanti @ 2010 02 18, 13:24)
Sveikos
pas mus jie buvo atvaziave(vasaros pabaigoj), tai mum reikejo is ju tik mediniu pakopu ir tureklu, tai kaina paskaiciavo kosmine Kiti padare pora tukst. pigiau ir esam labai patenkinti
Papildyta:
QUOTE(dier @ 2010 02 18, 14:33)
tom visom seklytem esu labai nusivylusi, gal tik man taip papuola, bet labai prastai dygsta ... dabar visada vaziuoju i senaji turgeli pas bobuciu, prisiperku visokiausiu daigeliu ir be problemu ....
o kokiu tu nori gelyciu? pas mam mano turim darzeli pasidariusios, tai pavasari visada retinam, galeciau ka paziureti ...
As rudeni tulpiu ir kroksu svogunelius sukisau. Tai kroksai kaip jau ir turetu pasirodyt, bet kad toj vietoj sniego kalnai Kazi ar pradziugins jie mane ar taip ir pasiliks neislinde
QUOTE(ilonux)
QUOTE(dier @ 2010 02 18, 13:33)
Manau, verta pabandyt. As seju seklas jau antra syki. Taip, sudygsta ne visi, bet kurie sudygsta, tai labai malonu ziuret i tai, kas uzaugo. Nors pritarsiu, kad daigelem lengviau ir greiciau. Ju au dabar galima pirkti, Senukose ir Bauhofe maciau.
QUOTE(dier @ 2010 02 18, 13:33)
Bet kokios gelytes tinka, visas galima kur nors padet, zemes apstu kol kas
QUOTE(sania @ 2010 02 18, 13:36)
As rudeni tulpiu ir kroksu svogunelius sukisau. Tai kroksai kaip jau ir turetu pasirodyt, bet kad toj vietoj sniego kalnai Kazi ar pradziugins jie mane ar taip ir pasiliks neislinde
Vat as irgi sodinau snieguoles, tulpes, eleborus, krokus ir narcizus, tai irgi lauksiu pasirodant is po sniego kruvos, gal sniega nuo lysves reiktu nukast, kaip manot?...
QUOTE(Nastanka @ 2010 02 18, 13:43)
Manau, verta pabandyt. As seju seklas jau antra syki. Taip, sudygsta ne visi, bet kurie sudygsta, tai labai malonu ziuret i tai, kas uzaugo. Nors pritarsiu, kad daigelem lengviau ir greiciau. Ju au dabar galima pirkti, Senukose ir Bauhofe maciau.
Reiks pasiziuret tu daigeliu
Ech, butu laiko, tai prisisodinciau visko, man patinka, bet laiko malonumams kaip visad taip mazai belieka....As visko tiek noreciau: set, darza turet, aplinka graziai susitvarkyt, megzt, siuvinet, dekupazint, noreciau dar mokytis kita specialybe, man patinkancia, bet...Mama sako, gal tu vaikus pirma praaugink, tada....
laba, o kurioj vietoj mazuriskese, gal kaimynai busim? mes prie karjero statomes
[/quote]
gal ir kaimynai mes irgi prie karjero, kaip čia pasakyt, prie to seno, kur žvyrą veždavo, pro patį Mazūriškių kaimą reikia pervažiuot
[quote=Nr1,2010 02 18, 14:30]
laba, o kurioj vietoj mazuriskese, gal kaimynai busim? mes prie karjero statomes
[/quote]
gal ir kaimynai mes irgi prie karjero, kaip čia pasakyt, prie to seno, kur žvyrą veždavo, pro patį Mazūriškių kaimą reikia pervažiuot
[/quote]
kazi ar apie ta pati karjera kalbam? mes prie to kur prie pat kelio asfaltuoto yra, kur link radailiu...
[/quote]
[/quote]
kazi ar apie ta pati karjera kalbam? mes prie to kur prie pat kelio asfaltuoto yra, kur link radailiu...
[quote=dier,2010 02 18, 13:47]
[/quote]
[/quote]
tada tikriausiai ne mes kur link Slengių važiuojant
[/quote]
[/quote]
tada tikriausiai ne mes kur link Slengių važiuojant
[quote=sania,2010 02 18, 13:36]
pas mus jie buvo atvaziave(vasaros pabaigoj), tai mum reikejo is ju tik mediniu pakopu ir tureklu, tai kaina paskaiciavo kosmine Kiti padare pora tukst. pigiau ir esam labai patenkinti
Papildyta:
O kas dare jums medine? Mes vasaros pabaigoj medine dali planuojam
Papildyta:
[quote=skubanti,2010 02 18, 16:09]
Papildyta:
[/quote]
Dare gargzdiskiai, nepamenu firmos. Laiptai tikrai padaryti kokybiskai, bet....meistrai, kurie montavo tuos laiptus tai As jau savininkui juos skundziau, kad daro nedadaro...ir sienas apibraize Bet siaip paciais laiptais , tai esam patenkinti.
Papildyta:
[/quote]
Dare gargzdiskiai, nepamenu firmos. Laiptai tikrai padaryti kokybiskai, bet....meistrai, kurie montavo tuos laiptus tai As jau savininkui juos skundziau, kad daro nedadaro...ir sienas apibraize Bet siaip paciais laiptais , tai esam patenkinti.
QUOTE(westa @ 2010 02 18, 11:02)
galbūt ir gali , reik jo klaust .. Žinau, kad vieniems tikrai padėjo su dyzeliniu. iš forumo mergaitė, galbūt jai galėtum parašyt į AŽ, paklaust kaip su tuo pečium sekasi .
Westa, gal tavo vyras kieto kuro katilais uzsiima, nes mes dabar pradesim ieskoti tai net nezinom i ka geriausia demesi kreipti
QUOTE(Taikute @ 2010 02 18, 15:42)
Westa, gal tavo vyras kieto kuro katilais uzsiima, nes mes dabar pradesim ieskoti tai net nezinom i ka geriausia demesi kreipti
mano vyras neprekiauja jokia šildymo technika . Jie montuoja, projektuoja , prižiūri ir patys perka apskritai niekas geriau už tuos ,kurie montuoja jums šildymą nepasakys geriau ką kur dėt. Jie mato situaciją ir atsako už savo žodžius