Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(indruciukas @ 2010 02 13, 09:39)
Pas mus 3 stiklu, kaina nelabai skiriasi... turetu buti "siltesni"...Tik jei desi triju stiklu,pagal reikalavimus ismatavimai mazesni turi buti.. na cia vitrinoms daugiau taikoma, kad neissikraipytu...

nepasakyčiau,kad nelabai schmoll.gif mums skirtumas buvo apie 3000 Lt, o man tai dideli pinigai. Aišku nusprendėme netaupyt ir geriau sumokėt daugiau, bet skirtumas tikrai yra..... nebent tokia suma jums yra nedidelė smile.gif

QUOTE(uogute @ 2010 02 13, 19:26)
blush2.gif  ir liniuote pasirodyti  blush2.gif

nuostabi liniuotė, lengvo nešiojimo wub.gif
Atsakyti
QUOTE(nyliuke @ 2010 02 13, 19:32)
Pvz. langas 1,5 ant 1,6 noreciau istisini deti stikla,bet siulo perskirti,nes gali remas neatlaikyti.

Baik tu, neskirk to lango. Bandziau ieskot tos info savo uzrasuose, bet nerandu, tai jei gerai pamenu, langas darinejamas turi buti max 2.4 kvadratinio metro jei daugiau jau tvirtinimai prasideda, nepatvarumas ir panasiai). As kai projekta braiziau, jau ta numaciau, kad nebutu biski virs maximumo ir reikia skirti langa doh.gif . O vaiku kambariuose dariau, kad 2 max langai kad butu thumbup.gif , aisku jei jie butu daznai darinejami tai issivaiksciotu, bet kadangi bus atvertinejamas virsus, tai dzin.
Taip pat vitrina, jei neklystu g.gif , jei virs 2.4 kvadratinio metro jau dedami stiklai ne po 4mm., o po 6mm. storio.
Visa mano info pasitikrinkit, nes ka prisiminiau, ta parasiau.
Atsakyti
Oi su tais langais, tai tikrai sunku apsispresti, bet as nesukau galvos kokius vyras sudejo tokius rolleyes.gif bet lyg po kol kas viskas gerai niekas neleidzia, tik per stoglangiuka kazkoks ten kondensatas kaupiasi, bet kai pajungs sildyma gal susitvarkys (nors vyras sake dar ten kazka darys, kad viskas butu tvarkoj). Pas mus tu langu ne tiek jau daug, tai reikes apsvietimo didesnio manau, oi, ir vel litu kisimas bus doh.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 13, 11:48)
tai kad ner dar ko rodyt tongue.gif

-Valiooo...paskambino is uzuolaidu pardes, tai sake jau gatavos mano naktines i svetaine thumbup.gif Reiks lekt i Klp, dar karnizus is Gardamo reiks prigriebt doh.gif

Nu va, o sakai nera ka rodyti biggrin.gif Uzuolaidas i studija !!! biggrin.gif biggrin.gif

QUOTE(nyliuke @ 2010 02 13, 20:32)
Mane irgi kankina tie patys klausimai g.gif ir niekaip negaliu rasti jiems atsakymu.
Pvz. langas 1,5 ant 1,6 noreciau istisini deti stikla,bet siulo perskirti,nes gali remas neatlaikyti.Mes ziurim taip pat triju stiklu, sako profilis turetu buti nemazesnis kap 82 cm tarpai tarp stiklu po 14mm. klausem kitu firmu sako nebutinai, tai ir suka galva.

Na pasmus virtuvej ir antro auksto vonioj panasaus ismatavimo langai- tai galvojau nereiks skirti- bet skyre.... Nu su kokiom uzuolaidom teks uzdengt doh.gif , nes vaizdelis man tai schmoll.gif

Simbarela,matau skaitai- kaip sekas gyvent namuciuos ax.gif
Atsakyti
Sveikos braskes, su meiles diena jus visas. Truputi apie karnizus ir uzuolaidas, patarciau pirkti turguj, na pvz pirkau uosvienei karnizus tai turguj metras kainavo 19 Lt o Ermitaze apie 25 Lt. Ir su uzuolaidu kainom panasiai, o veza tokias pat kaip ir parduotuvese.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo simbarela: 14 vasario 2010 - 12:35
QUOTE(rutulyte @ 2010 02 13, 22:55)
nepasakyčiau,kad nelabai  schmoll.gif mums skirtumas buvo apie 3000 Lt, o man tai dideli pinigai. Aišku nusprendėme netaupyt ir geriau sumokėt daugiau, bet skirtumas tikrai yra..... nebent tokia suma jums yra nedidelė  smile.gif
nuostabi liniuotė, lengvo nešiojimo  wub.gif

Man bet kokia suma,kuri is kisenes- didele lotuliukas.gif
Na mums gal bisi daugiau- bet ir langu pas mus 70kv/m tongue.gif , bet procentaliai tai triju stiklu langai buvo apie 10-15% brangiau nei dvieju...
Atsakyti
QUOTE(edituke @ 2010 02 02, 15:40)
Laba diena, simtas metu ......

bet ale vot ziema siais metais, vos spejam kelius nusikast, o zuikiui aplink nama paryciais, pasakiskas vaizdas, siandien sakiau morku i kiema vilskiu, vis kaska vargsai uzkrims

Tu matai kaip kiskiai laksto! As taip ir maniau, kad prie savo namo kiskiu ****** maciau, o MB netikejo sako per daug cia jau zmoniu gyvena bijos ilgaausiai. Reikes MB rytoj iduot morku kiskiams kad nuveztu.
Atsakyti
QUOTE(uogute @ 2010 02 13, 20:26)
ir liniuote pasirodyti 

wub.gif

Del langu tai mes dejom 2 stiklu kadangi 3 stiklu vitrininiu nedare, butu reikeje perskirti, tai ir visur pasilikom 2 stiklu langus. Mes darem VINKELYJE, jie patys gamina langus, kiti parsiveza is lenkijos ir pardavineja, nu aisku ne visi, bet dauguma.

Su Valentinu visas 4u.gif Gero vakaro ir aišku "vaisingo" mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 02 14, 14:26)
Sveikos braskes, su meiles diena jus visas.  Truputi apie karnizus ir uzuolaidas, patarciau pirkti turguj, na pvz pirkau uosvienei karnizus tai turguj metras kainavo 19 Lt o Ermitaze apie 25 Lt. Ir su uzuolaidu kainom panasiai, o veza tokias pat kaip ir parduotuvese.

Jei ne paslaptis kuriam turguje pirkote uzuolaidas? 4u.gif Ir kiek panasiai mokejote, nes kaip isivaizduoju uzuolaidom neamazai pinigeliu reiks? O turguje gal ir romaneciu yra?
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 02 14, 19:20)
Jei ne paslaptis kuriam turguje pirkote uzuolaidas?  4u.gif Ir kiek panasiai mokejote, nes kaip isivaizduoju uzuolaidom neamazai pinigeliu reiks? O turguje gal ir romaneciu yra?

Tilzes turguj pirkau nors is pradziu buvau issirinkusi Delfino turguj bet audinio nebeturejo, o laukt nenorejau, tai pas Iloniux ir i namus buvo is turgaus atvaziave.0 išsirinkau tai pigias tokias(30LT metras) ir tik naktines, dienines gaus palaukti geresniu laiku. Ir romanetes siuva.
Atsakyti
QUOTE(simbarela @ 2010 02 15, 00:08)
Tilzes turguj pirkau nors is pradziu buvau issirinkusi Delfino turguj bet audinio nebeturejo, o laukt nenorejau, tai pas Iloniux ir i namus buvo is turgaus atvaziave.0 išsirinkau tai pigias tokias(30LT metras) ir tik naktines, dienines gaus palaukti geresniu laiku. Ir romanetes siuva.

Mat kaip ir visai nebrangiai 4u.gif ir dar i namus atvaziuoja, geras, zinosim kai jau reiks eisim ten apsidairyti tongue.gif
Atsakyti
su sventem mergaites 4u.gif , matyt, visos svenciat kad taip tylu alc.gif ...vos beradau musu tema, visai nugrusta i gala...
as pasikartosiu su klausimu-kur pirkot pakalimo mediena? kokia apytiksliai medienos ir darbo kaina uz kv?
Atsakyti