Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

Na, aš turbūt "nesuamerikonėjusi" dar - Valentino diena man vis dar kažkokia dirbtinė. Tačiau šiaip ją švenčiu nuo vaikystės - man tėvelis Valentinas wub.gif . Jį, o ne MB ta proga ir sveikinsiu...

QUOTE(amri @ 2010 02 11, 22:02)
O dėl namuko, tai nėra dar į jį ką ir žiūrėti, dėžė ir tiek... blush2.gif

Graži dėžė biggrin.gif ...

Na, gal dabar, kai statybų bumas praėjęs, tai ir ženklesnių nuolaidų iškaulyti galima. Mes, pamenu, polistirolą jau tokia gera kaina buvom suderėję, bet kai primetėme, kad minimum 2 reisai atvežti reikalingi, tai iš Kretingos be jokių nuolaidų pirkti pigiau gavosi, o dėl didelio kiekio ir ten nuolaidą išprašėme. Kretingališkių telefono būtinai paieškosiu, bet jei kada pro ten važiuojate, tai rodyklė būdavo prie kelio įvažiavus 100-200m į Kretingalę nuo Klaipėdos pusės prie posūkio į kairę. Tokie pilki angarai kiek toliau nuo kelio matosi.
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 11, 21:01)
Imeciau kelias nuotraukas i albuma is voniu, kur jau isklijavo plyteles.  4u.gif

Sonata B, grazu wub.gif o realybej jauciu dar graziau wub.gif
QUOTE(sania @ 2010 02 11, 21:19)
Nors as kazkaip ne labai megstu melyna spalva gyvenamose patalpose, bet pas tave labai ji graziai ziurisi thumbup.gif Labai patiko 1-o auksto plyteles 4u.gif

drinks_cheers.gif thumbup.gif
QUOTE(sania @ 2010 02 11, 23:02)
Siai dienai daug nebeturim, bet aties diena, kai kalnai kalnai, tik spek vestis lotuliukas.gif

Na kai ateis ta diena tai pranesk, reik sofkes ir komodas is tu popieru pradet gaminti lotuliukas.gif mirksiukas.gif

Sonata B, o tie jusu santechnikai ir sildyma daro? Ar brangininkai? Taip suprantu patenkinta jais g.gif Imesk kontaktu i az,o tai mes visai pasimete su tais santechnikais- jau turim 4 su samatom, bet kazkaip "nelimpa" nei vieni (cia ne vien del kainu)... aciu 4u.gif

Valentino diena- man svente biggrin.gif Mes su vyru susipazinome per valentino diena pries 11 metu wub.gif biggrin.gif
Papildyta:
Baltike, pas tave kazkokie daikciukai buvo i siena prie langu (ten oro padavimui i patalpas kaip suprantu), kur sakei, kad jie pagal lauko temperatura patys prisidaro ir atsidaro, gal gali placiau apie tai ax.gif
Merges,pas ka vedinimas i kaminelius- pasidalinkit kaip daret... is kur oro padavimas ir kiek tu "skrituliuku" kambary... Gal kas patarsit pas ka kreiptis del to naturalaus vedinimo g.gif aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 12 vasario 2010 - 09:51
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 12, 09:50)
Baltike, pas tave kazkokie daikciukai buvo i siena prie langu (ten oro padavimui i patalpas kaip suprantu), kur sakei, kad jie pagal lauko temperatura patys prisidaro ir atsidaro, gal gali placiau apie tai  ax.gif

Pas mane ten vadinamos orlaidės. Jos būna paprastos, kur pats pagal norą atidarai-pridarai. O mūsiškės dar ir į šaltį reaguoja - jei temperatūra žemiau -5 nukrenta, tai automatiškai užsidaro. Dėl natūralaus vėdinimo MB "Sanrestoje", jei neklystu, konsultavosi, jie ten lyg ir projektus daro, bet MB po konsultacijų pats tą "projektą" pasidarė ax.gif .
Atsakyti
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 12, 11:50)
Sonata B, grazu  wub.gif o realybej jauciu dar graziau  wub.gif
Sonata B, o tie jusu santechnikai ir sildyma daro? Ar brangininkai? Taip suprantu patenkinta jais  g.gif Imesk kontaktu i az,o tai mes visai pasimete su tais santechnikais- jau turim 4 su samatom, bet kazkaip "nelimpa" nei vieni (cia ne vien del kainu)... aciu 4u.gif

Aciu labai 4u.gif
Realiai kai bus apsvietimas manoji II auksto vonia bus labai grazi, nu bent jau as taip manau blush2.gif nes kol kas to rastelio nelabai matosi, kai susides halogencikai, apsvietimas duos savo, o dar bus klasikinukai - sviestuvukai mano... wub.gif
turi but labai grazu...

O I auksto irgi fainai nors, nesitikejau, kad melyna spalva taip sulips su ruda, as is vis nemegstu saltu atspalviu, melynu ir pan, bet ta mozaika perlamutrine dave superini efekta thumbup.gif ir veidrodis didelis jauciu dar dades savo bigsmile.gif

Del santechniku - mes likom patenkinti, kaina ir kokybe mums ju patiko thumbup.gif tik viena kliauza padare, bet dabar nezinom kas kaltas ar dizainere nesuziurejo ar santechnikai sugrybavo, ne taip istate i II auksto vonia trapa... tai lieku be grazios duso formos, labai norejom radiusu-lanku tuo, dabar turim suktis is padeties, ir turesim montuot kvadratine doh.gif
Papildyta:
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 12, 11:50)

Indruciuk albume prie tapetu, kai kuriu, pavadinimus surasiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonata_B: 12 vasario 2010 - 11:16
QUOTE(Baltike @ 2010 02 12, 10:34)
Na, aš turbūt "nesuamerikonėjusi" dar - Valentino diena man vis dar kažkokia dirbtinė. Tačiau šiaip ją švenčiu nuo vaikystės - man tėvelis Valentinas wub.gif . Jį, o ne MB ta proga ir sveikinsiu...

O man kaip tik Valentinke labai faina svente isimylejeliams wub.gif wub.gif wub.gif

Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 12, 13:51)
O man kaip tik Valentinke labai faina svente isimylejeliams wub.gif  wub.gif  wub.gif

O man Valentinas vaiku svente...grazu ziuret , kai vaikai vaiksto zandus sirdelem apsilipine lotuliukas.gif
Atsakyti
sveikutes

prapuolene cia

nzn ka parasyt, nekalbadieniai smile.gif

pakolkas nejuda darbai, liudna

4u.gif visoms statybininkems
Atsakyti
O man valentino diena, tai kai nuveiki kazka nekasdienisko, skiri daugiau demesio zmonems, kuriuos myli ax.gif . Gera rodyt demesi vyrui, gauti ta demesi taip pat wub.gif , ypac vakare, kai maze uzmiega biggrin.gif
Man sventes visos patinka, aplamai bigsmile.gif

Papildyta:

QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 12, 11:27)
nesitikejau, kad melyna spalva taip sulips su ruda

Oi, ruda su daug kuo tinka thumbup.gif , su zalia, raudona, oranzine, melsva, kremine......
Musu vonia bus ruda su melsva ir kremine, ziuresim kas gausis ax.gif . Tamburas ruda su kazkokia, gal zalia ar raudona g.gif

Nuotraukos grazios, labai lauksim galutinio rezultato thumbup.gif bigsmile.gif

O to trapo negalit pakeisti ???
Papildyta:
QUOTE(virgutej @ 2010 02 12, 13:37)

pakolkas nejuda darbai, liudna

Pas mus irgi uzstrige del salciu cool.gif , tik sia savaite stoga pradejo siltinti, o siemet dar tik perdanga padaryta unsure.gif
Atsakyti
Del spalvu....
as nelabai megstu, kai vyrauja daug spalvu ir ju atspalviai. Pas mane svetaine-valgomas-virtuve-holas---susije su ruda ir jos keliais atspalviais. Yra tik nezymiai ivesta pilksva(lino) spalva. Esu sulaukusi ir pasiulymu ivesti kokia ryskesne spalva(haki, raudona, bordine), bet kazkaip vis nepasirasau ant tos minties. Sakiau, kai jau susides uzuolaidos, paveikslai ir kt. smulkmenos, gal tada ir truks dar kokio akcento g.gif Mano galva ryskesne spalva galima ivest bet kada:geliu vazonai, zvakides, pagalveles, kilimas g.gif Tai ir neskubu "kleksioti" spalvu lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 12 vasario 2010 - 14:20
Sveikos mergaites 4u.gif , sakykite keliu stiklu langus dejotes? 2 ar 3? man su tais langais jau galva susisuko...
ir dar-kur pirkot mediena pakalimams? ir kiek mazdaug kainuoja medienos kv? ir kokia pakalimo darbo kaina?

Atsakyti
Mergaitės, gal žinote vieno aukšto namo be garažo kokių projektų? Internete išžiūrėjau, bet niekas nelimpa verysad.gif
Atsakyti
oi kokios grazios foto su Valentino diena wink.gif taip ir nuteikia sventiskai nuotaikai smile.gif O kaip butu galima paziureti Jusu foto? Pas mus nors ir dezute bet isore jau baigta tai irgi galeciau ikelti namuko foto wink.gif Dabar jau po savaites geros prasideda pagrindiniai apdailos darbai. Vyras vakar velai vakare jau sudejo kompiuteryje plyteles vonioje ir tualete wink.gif aisku be rastu bet bent susiplanavau kaip atrodys ir kiek ju reikes ir t.t.

Atsakyti