Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(indruciukas @ 2010 02 11, 13:43)
Baltike, tu apie gaisrininkus ir duris kalbejai  g.gif As dabar susimasciau... jei pas mus is katilines iseini i koridoriuka ir is garazo iseini i koridoriuka, o is holo i koridoriuka ta atskiros durys- tai mums kiek tu priesgaisriniu duru reiks?- tik i katiline? ar ir is garazo? Vyras kazka murmejo,kad gal ir is holo gali reiketi- nu bet cia jau gaunasi sviestas sviestuotas... doh.gif

Priešgaisrinių durų reikia iš katilinės ir garažo į gyvenamąsias patalpas. Spėju, kad jūsų atveju reiktų iš katilinės į koridoriuką ir iš garažo į koridoriuką. Arba gal užtektų vienų - iš koridoriuko į holą, ale ar čia geresnis variantas, tai vargu (jau vien dėl estetinių priežasčių). Geriausia būtų su pačiais gaisrininkais pasikonsultuoti. Pas mus iš katilinės durys veda tik į sandėliuką, tai mes labiausiai dėl jų konsultavomės. O gaisrininkų nuomonės išsiskyrė - klaipėdiškiai sakė, kad tokiam atvejui bet kokių metalinių užteks, o kretingiškiai mąstė, kad sertifikuotos priešgaisrinės būtinos. doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 02 11, 15:17)
Priešgaisrinių durų reikia iš katilinės ir garažo į gyvenamąsias patalpas. Spėju, kad jūsų atveju reiktų iš katilinės į koridoriuką ir iš garažo į koridoriuką. Arba gal užtektų vienų - iš koridoriuko į holą, ale ar čia geresnis variantas, tai vargu (jau vien dėl estetinių priežasčių). Geriausia būtų su pačiais gaisrininkais pasikonsultuoti. Pas mus iš katilinės durys veda tik į sandėliuką, tai mes labiausiai dėl jų konsultavomės. O gaisrininkų nuomonės išsiskyrė - klaipėdiškiai sakė, kad tokiam atvejui bet kokių metalinių užteks, o kretingiškiai mąstė, kad sertifikuotos priešgaisrinės būtinos. doh.gif

nu p....c, gaisrininkai patys nezino ko reikia doh.gif Nu kaip visada ir visur- duodi i letena ir nieko nereikia bigsmile.gif
As tai mastau... katilinej priesgaisrines durys, is garazo i koridoriuka paprastos (kadangi tas koridoriukas- ne gyvenamoji patalpa) ir is holo i koridoriuka paprastos durys... O kokios tos priesgaisrines durys buna- metalines ar kokios? ar cia nuo sildymo budo (kuro)priklauso? ir kainos kokios?
Atsakyti
QUOTE(delfin @ 2010 02 11, 14:24)
sveiki:
norejau pasidometi del dizainerio paslaugu - kiek jos kainuoja,kokiu principu skaiciuojamos (uz kvadratura, tada kuria - sienu, grindu ar kt).
Ar dizainere is Klpdos?

Labai ivairia daug kas priklauso nuo dizaineriu. Vieni skaiciuoja vienaip, kiti - kitaip. Siaip individualiai pagal projekta galite susitarti del kainos. Nes tarkim jum reikia pilnai dizainerio darbo kaina bus viena, o jei tik dalimis tai kita kaina. Paziurinekite ankstesnes temas nemazai kalbejom ir diskutavom apie dizainerius ir ju darbus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonata_B: 11 vasario 2010 - 15:07
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 11, 14:28)
O kokios tos priesgaisrines durys buna- metalines ar kokios? ar cia nuo sildymo budo (kuro)priklauso?  ir kainos kokios?

Metalinės. Dėl šildymo būdo, tai nebent geoterminei katilinei priešgaisrinių durų nereikia. Kainos sertifikuotų durų nemažos. Jau nepamenu, kiek mūsiškės kainavo, bet tikrai keturženklis skaičius, kai už nesertifikuotas metalines nė 500 Lt nemokėjome.
Atsakyti
Jus ant manes nesupykite, bet man regis jus per daug gilinates su tais gaisrininkais ir ju reikalavimais.
Pasidarykite kaip jums patogiau ar kaip atrodo saugiau, o po kaip Indruciukas sako i Kisene ar i Letena duosit koki Vyduna ir viskas pas jus bus idealiai del priesgaisriniu reikaliuku thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 11, 14:50)
Jus ant manes nesupykite, bet man regis jus per daug gilinates su tais gaisrininkais ir ju reikalavimais.
Pasidarykite kaip jums patogiau ar kaip atrodo saugiau, o po kaip Indruciukas sako i Kisene ar i Letena duosit koki Vyduna ir viskas pas jus bus idealiai del priesgaisriniu reikaliuku  thumbup.gif

šiaip tai tie reikalavimai būtent dėl saugumo.. niekada nerizikuočiau savo šeimos saugumu taupant pinigus.. Mes ir duris dėjom tokias, kokios reikalingos, ir daviklius visur susidėjom kur reikalaujama..
tiesa, būtent Klaipėdos priešgaisrininkai pagarsėję kaip itin griežti.. kita vertus kas rizikuos savo licencija , dėl galimų skaudžių pasekmių.. nežinau kiek man reikėtų sumokėt, kad aš taip rizikuočiau cool.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo westa: 11 vasario 2010 - 14:59
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 11, 15:43)
nu taip  biggrin.gif A nebeturi? g.gif  biggrin.gif
thumbup.gif
Tai ir vaizdu nauju greit bus, ane? ax.gif  4u.gif
Tai kada ikurtuves planuojat?  ax.gif
Dar norejau klausti, tie tapetai su "lapais" kur imesti pas tave albumuke is kokios pardes ir po kiek?

Ryt priimsim darbus, tai foto sesija bus ax.gif

O tapetai tai visi is Stiliaus arteles katalogu, bet va tas, jei gerai supratau su lapais tapetu variantai1 g.gif reik atsimint, nes ju ten galybes, kaina ju apie 250-300lt berods, o firma jei domina paieskosiu.. va tie gerai atsimenu tapetuvariantai5-569lt ruloncikas doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 11, 14:50)
Pasidarykite kaip jums patogiau ar kaip atrodo saugiau, o po kaip Indruciukas sako i Kisene ar i Letena duosit koki Vyduna ir viskas pas jus bus idealiai del priesgaisriniu reikaliuku  thumbup.gif

Na, mus perspėjo, kad būtent gaisrininkai - sunkiausiai sukalbami, todėl atidžiai ir iš anksto stengėmės išsiaiškinti ginčytinas vietas. O jau visus daviklius, medienos impregnavimus, katilinės įrengimą ir kitus reikalavimus vykdėme nesiginčydami.
Atsakyti
QUOTE(westa @ 2010 02 11, 15:52)
šiaip tai tie reikalavimai būtent dėl saugumo.. niekada nerizikuočiau savo šeimos saugumu taupant pinigus.. Mes ir duris dėjom tokias, kokios reikalingos, ir daviklius visur susidėjom kur reikalaujama..
tiesa, būtent Klaipėdos priešgaisrininkai pagarsėję kaip itin griežti.. kita vertus kas rizikuos savo licencija , dėl galimų skaudžių pasekmių.. nežinau kiek man reikėtų sumokėt, kad aš taip rizikuočiau  cool.gif

QUOTE(Baltike @ 2010 02 11, 16:19)
Na, mus perspėjo, kad būtent gaisrininkai - sunkiausiai sukalbami, todėl atidžiai ir iš anksto stengėmės išsiaiškinti ginčytinas vietas. O jau visus daviklius, medienos impregnavimus, katilinės įrengimą ir kitus reikalavimus vykdėme nesiginčydami.

Niekas nesneka apie taupyma rizikuojant seimos saugumu, jei reiks tai ir visas tris desim mirksiukas.gif Ir priesgaisrines sinalizacija su visais butinais davikliais bus (dabar tik laidai pakolkas biggrin.gif )Bet mane siutina, kad net patys gaisrininkai nezino,kur kokias duris deti- ir nusispjauti jiems ant musu saugumo- svarbu viskas butu pagal "reglamenta" doh.gif ...
Atsakyti
Sveikos mergelikes,
Jungiuosi ir as prie Jusu skyrelio ir jaukaus bendravimo, nes va, teks keltis gyventi i kotedziuka Kretingoje kad ir kaip megciau Klaipeda, bet ner kur dingti tenka keltis ir zinoma prasideda interjero darbai, tai naktimis dabar uzmigti negaliu doh.gif sapnuoju ivairias spalvas ir budus kaip pigiai graziai isirengti ir t.t. TIkiuosi priimsite i savo bendra pokalbiu buri wink.gif
Turiu klausimeli, ar kuri esate susidurusi su foto tapetais, gal koki kampeli esat isklijavusi, kaip atrodo ar verta demesio???
Atsakyti
QUOTE(Taikute @ 2010 02 11, 16:30)
Sveikos mergelikes,
Jungiuosi ir as prie Jusu skyrelio ir jaukaus bendravimo, nes va, teks keltis gyventi i kotedziuka Kretingoje kad ir kaip megciau Klaipeda, bet ner kur dingti tenka keltis

Sveika prisijungusi bigsmile.gif ! Aš irgi prieš 1,5 metų pamėgtąją Klaipėdą iškeičiau į Kretingą. Nesigailiu kol kas, nes vaikams čia augti labai gera, man miestukas irgi mielas. O Klaipėda prireikus taip pat ranka pasiekiama.
Atsakyti
QUOTE(Baltike @ 2010 02 11, 18:41)
Sveika prisijungusi bigsmile.gif ! Aš irgi prieš 1,5 metų pamėgtąją Klaipėdą iškeičiau į Kretingą. Nesigailiu kol kas, nes vaikams čia augti labai gera, man miestukas irgi mielas. O Klaipėda prireikus taip pat ranka pasiekiama.

OOO Geras ziurek ir bendraminciu sutiksiu, gal ir kaimyniu dar cia pasisvies thumbup.gif Kur Jus gyvenate panasiai, musu kotedziukas yra tam rajone kur maxima naujoji, nezinau kaip ten tas kvartalas vadinasi, salia kretingos vandenu wink.gif Tai mes irgi pagalvojom kad musu pypliui ten smagu turetu buti, ypac vasara, vietos tai tikrai daugiau bus nei dabar dvieju kambariu bute tongue.gif Dabar va gavom paskola dar tvarkom popieriukus ir prasides uz poros savaiciu irengimo darbai, katilo pirkimas bus pirmas pirkinys ir t.t. doh.gif
Atsakyti