Įkraunama...
Įkraunama...

Statomes namus Klaipedos krastuose $$$$$

QUOTE(indruciukas @ 2010 02 09, 12:02)
Ta "liustra" - mano kokiu 8 metu svajone  wub.gif Vis nebuvo kur jos pritaikyti...Ji labai puikiai tinka art deco stiliui, ar moderniai klasikai... 
user posted image
Dar galvos skausmas,koki sviestuva kabinti svetaineje, kad tiktu prie sio?
p.s. valyti butent sia lempa labai lengva, nes cia tos "zilkutes" su kristaliukais paprasciausiai uzvuniotos  mirksiukas.gif Man labai patikdavo pas mociute plauti kristolini sietyna- nusikabindavome tuos kristalus ir verdavomes sau i ausis kaip auskarus  wub.gif  lotuliukas.gif ir maivydavomes su puske viena pries kita  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif man net mociutes nereikejo, pas mano tevus tokie liustrai rusu laikais buvo, keliu aukstu,kol nukabinedavom visus auskariukus galva apsisukdavo lotuliukas.gif
Bet man grazu wub.gif ypac dabar kai pasirinkimas toks didelis...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sonata_B: 09 vasario 2010 - 19:47
Nu cia daba kas,ar visai tema nuzudyt susiruoset? biggrin.gif
QUOTE(sania @ 2010 02 09, 12:34)
Indruciukas
- wub.gif kos grozis sio kambariuko wub.gif

Man irgi wub.gif Tai kaip ten su dezem,kada atvaziuoju pasiimti? biggrin.gif

QUOTE(westa @ 2010 02 09, 13:09)
Indruciuk labai gražus šviestuvas .. tokį pati kažkada buvau nusižiūrėjus.. visiškai neįsivaizduoju jo nei absoliučiame modernizme nei klasikiniame interjere.. Toks tarpinis variantas tarp to ir to .. Kabinkis  smile.gif

Kabinkis biggrin.gif smile.gif ... Reiktu ne man gyventi tam name tai ot as pridizaininciau lotuliukas.gif lotuliukas.gif O kadangi sau, tai norisi ne tik graziai, bet ir praktiskai doh.gif ir kazin kodel viskas kas grazu- dazniausiai nepraktiska....bet "liustra" bus biggrin.gif

Buvau siandien pafotkinti elektros isvedziojimo (musu elektrikas taip rekomendavo,kad jei kas butu aisku kas kur.., nes elektros plano nebus...) ir susalau...tai vyras pasiule prisijungti prie jo balkone sniego pakasti, kad susilciau (dar ir nufotkino..idejau fotke)... Ispudziai kaip to kasiko is siauliu temos - linksma, faina su visa seima padukti,o kazin kaip bus,kai ta sniega dazniau reiks pakasti, ir ne tik balkone doh.gif lotuliukas.gif
P.S. o tu laidu visai nedaug, as galvojau,kad kojos pinsis nuo tu laidu biggrin.gif
Vyrs mano kaip ir pasiraso ant grindinio sildymo visur... bet dabar as marudinuos lotuliukas.gif Ryt vaziuosim i celsi pasikalbeti ka jie mums pripaise, o pirmadieni jau santechnikas turi ateiti pradeti darbuotis..
Zinokit vaiksciojau as siandien po nama ir niekaip nesupratau.... Dabar gyvenam 49kv, ir visai normaliai.. butu vaiko kambarys +darbo kamputis koks ir uztektu ... pasiziuriu i virtuve ir svetaine name- nu kamurke (47kv)... lotuliukas.gif Jau tikriausiai su regejimu prastai.... lotuliukas.gif Arba statybinikai kazka "",kaip ir su pamatais lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo indruciukas: 10 vasario 2010 - 19:37
QUOTE(indruciukas @ 2010 02 10, 21:35)
Nu cia daba kas,ar visai tema nuzudyt susiruoset? biggrin.gif

Man irgi  wub.gif  Tai kaip ten su dezem,kada atvaziuoju pasiimti? biggrin.gif

Ispudziai kaip to kasiko is siauliu temos - linksma, faina su visa seima padukti,o kazin kaip bus,kai ta sniega dazniau reiks pakasti, ir ne tik balkone   doh.gif lotuliukas.gif

Zinokit vaiksciojau as siandien po nama ir niekaip nesupratau.... Dabar gyvenam 49kv, ir visai normaliai.. butu vaiko kambarys +darbo kamputis koks ir uztektu ... pasiziuriu i virtuve ir svetaine name- nu kamurke (47kv)...  lotuliukas.gif Jau tikriausiai su regejimu prastai.... lotuliukas.gif Arba statybinikai kazka "",kaip ir su pamatais  lotuliukas.gif

-O tai cia rimtai tau reik tu deziu g.gif

- Aha sia ziema to kasimo iki kaklo...Ziauru, kai reik eit vaziuot, o vartai uzsnigti, tai supele i rankas ir puskuoji doh.gif

-Na manau su regejimu pas tavi viskas narmaliai lotuliukas.gif Nes ir pas mane tas regejimo "trukumas"pasireiske, kai buvo kambariai be baldu ir be apdailos. Ateidavau ir dejuodavau:"vajei vajei, kas mums tilps i ta virtuve, kur padesim minksta, kad ner net vietos apsisukt lotuliukas.gif doh.gif ." O dabar pagalvoju, kad galetu atstumai but mazesni lotuliukas.gif , nuo to vaiksciojimo pirmyn-atgal-aukstyn-zemyn kartais oro pritruksta doh.gif Na bet uztat savo formom nesiskundziu lotuliukas.gif
fitness3.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sania: 10 vasario 2010 - 21:27
Sveikos...gal kuri pasidalintų savo nesenais ieškojimais fasado apšiltinimo medžiagų (vatos sienoms ir stogui šiltinti)...Dabar kaiptik pradedam ieškojimus, gal kas radote pigiai ir gerai (nors kažin ar taip buna)... lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 10, 21:26)
Na bet uztat savo formom nesiskundziu lotuliukas.gif
fitness3.gif

Nu kad tau jomis niekad ir nereikejo skustis, man atrodo bigsmile.gif tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Rytine Kava @ 2010 02 11, 09:54)
Nu kad tau jomis niekad ir nereikejo skustis, man atrodo  bigsmile.gif  tongue.gif

Na bet niekada nesakyk niekada lotuliukas.gif

Labas rytas...ziuriu ir cia tas pat kaip visoj Lietuvoj lotuliukas.gif Tik cia, forume, zodziu krize lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 02 11, 00:36)
Sveikos...gal kuri pasidalintų savo nesenais ieškojimais fasado apšiltinimo medžiagų (vatos sienoms ir stogui šiltinti)...Dabar kaiptik pradedam ieškojimus, gal kas radote pigiai ir gerai (nors kažin ar taip buna)... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Labas rytas

Nezinau cia gera ar bloga kaina taciau stai ka radau:

Žinomo gamintojo Knauf šiltinamoji stiklo vata Classic 044 (200 mm storio) dabar tik 60 lt/m3 (arba 12 lt/ m2). Pakuotėje 6,36 m2.

Ir cia yra Irise.

Beje pas mus vyrukai plyteles kloja kosminiu greiciu lotuliukas.gif
Pradejo pirmadieni o vakar jau beveik isklota pirmas aukstas su mozaika ir antro auksto puse vonios, tai sako jau siandien pabaigs thumbup.gif
Namai grazeja vajei vajei smile.gif Pirmam aukste isdejus mozaika kaip erdve issididno doh.gif super o dizainere sake dar veidrodi imontuosim tai dar didesne erdve bus zdz viskas vyksta labai labai gerai!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 11, 10:58)
Labas rytas

Nezinau cia gera ar bloga kaina taciau stai ka radau:

Žinomo gamintojo Knauf šiltinamoji stiklo vata Classic 044 (200 mm storio) dabar tik 60 lt/m3 (arba 12 lt/ m2). Pakuotėje 6,36 m2.

Ir cia yra Irise.
Beje pas mus vyrukai plyteles kloja kosminiu greiciu  lotuliukas.gif
Pradejo pirmadieni o vakar jau beveik isklota pirmas aukstas su mozaika ir antro auksto puse vonios, tai sako jau siandien pabaigs  thumbup.gif
Namai grazeja vajei vajei smile.gif Pirmam aukste isdejus mozaika kaip erdve issididno  doh.gif  super o dizainere sake dar veidrodi imontuosim tai dar didesne erdve bus zdz viskas vyksta labai labai gerai!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

Dėkui, bet ieškom kitokios, tinkuojamos ir akmens 150 mm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo amri: 11 vasario 2010 - 12:00
QUOTE(amri @ 2010 02 11, 14:00)
Dėkui, bet ieškom kitokios, tinkuojamos ir akmens 150 mm.

Tadu nelabai kuom padesiu smile.gif
Atsakyti
Ir cia yra Irise.
Beje pas mus vyrukai plyteles kloja kosminiu greiciu lotuliukas.gif
Pradejo pirmadieni o vakar jau beveik isklota pirmas aukstas su mozaika ir antro auksto puse vonios, tai sako jau siandien pabaigs thumbup.gif
Namai grazeja vajei vajei smile.gif Pirmam aukste isdejus mozaika kaip erdve issididno doh.gif super o dizainere sake dar veidrodi imontuosim tai dar didesne erdve bus zdz viskas vyksta labai labai gerai!!! thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
[/quote]

sveiki:
norejau pasidometi del dizainerio paslaugu - kiek jos kainuoja,kokiu principu skaiciuojamos (uz kvadratura, tada kuria - sienu, grindu ar kt).
Ar dizainere is Klpdos?
Atsakyti
QUOTE(amri @ 2010 02 10, 22:36)
Sveikos...gal kuri pasidalintų savo nesenais ieškojimais fasado apšiltinimo medžiagų (vatos sienoms ir stogui šiltinti)...Dabar kaiptik pradedam ieškojimus, gal kas radote pigiai ir gerai (nors kažin ar taip buna)... lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

O jūs galimybę atsivežti iš Klaipėdos turite? Žinai, mes pradžioje irgi ieškojome pigiausio varianto. Bet tuoj sumetėme, kad tokių dalykų, kurių minivenu neparsiveši, pirkti Klaipėdoje neapsimoka - kiek sutaupai įsigijimui, tai tiek išleidi atsivežimui. Kurį laiką pirkome Kretingalėje, ką rasdavome - ten jie gana pigiai statybines medžiagas parduoda, ypač jei didesnius kiekius imi. Bet porą konfliktų apturėjome, nes pasukčiauti mėgsta, tai MB daugiau nebenori turėti su jais reikalų (ale tos parduotuvės kontaktus, manau, rasčiau, jei nežinot). Laimei, mums jau smulkmė ir beliko, nebepamenu, kad kam transporto savo nebūtų užtekę... Beje, apžiūrėjau kažkada jūsų trobelę bent iš tolo ax.gif ...

Atsakyti
QUOTE(sania @ 2010 02 10, 22:26)
-O tai cia rimtai tau reik tu deziu g.gif:

nu taip biggrin.gif A nebeturi? g.gif biggrin.gif

QUOTE(Sonata_B @ 2010 02 11, 11:58)
Beje pas mus vyrukai plyteles kloja kosminiu greiciu  lotuliukas.gif
Pradejo pirmadieni o vakar jau beveik isklota pirmas aukstas su mozaika ir antro auksto puse vonios, tai sako jau siandien pabaigs  thumbup.gif
Namai grazeja vajei vajei smile.gif Pirmam aukste isdejus mozaika kaip erdve issididno  doh.gif  super o dizainere sake dar veidrodi imontuosim tai dar didesne erdve bus zdz viskas vyksta labai labai gerai!!!  thumbup.gif  thumbup.gif  thumbup.gif

thumbup.gif
Tai ir vaizdu nauju greit bus, ane? ax.gif 4u.gif
Tai kada ikurtuves planuojat? ax.gif
Dar norejau klausti, tie tapetai su "lapais" kur imesti pas tave albumuke is kokios pardes ir po kiek?

Baltike, tu apie gaisrininkus ir duris kalbejai g.gif As dabar susimasciau... jei pas mus is katilines iseini i koridoriuka ir is garazo iseini i koridoriuka, o is holo i koridoriuka ta atskiros durys- tai mums kiek tu priesgaisriniu duru reiks?- tik i katiline? ar ir is garazo? Vyras kazka murmejo,kad gal ir is holo gali reiketi- nu bet cia jau gaunasi sviestas sviestuotas... doh.gif
Atsakyti